Talentovana Ivona Damjanović iz Sombora rešila je da u finalnoj noći zablista kao nikada do sad.

Naime, devojka iz tima Ane Bekute priredila je scenski performans uz brojne igračice, a u jednom momentu je i zamešala kukovima uz pesmu TeeTairović „Hajde“.

Nakon fantastične koreografije Ivona je otpevala i poznati hit „Tri čaše“ koji je izvela solo, bez igračica, a publika je njeno izvođenje pozdravila gromoglasnim aplauzom.

U prvom preseku imamo 118.313 glasova.

Takmičenje nastavljaju: Dragan Đurić, Semir Džanković, Slavica Angelova, Maja Jevtić, Sanela Hasić, Petar Bulatović, Dženan Rakić, Martina Jozinović.

Takmičenje su napustili: Lidija Matić, Nejaz Neki Ramčevski, Igor Knežević, Nenad Kostov, Ivona Damjanović, Amna Jusić, Milan Bukilić, Hamza Gušić.

Ivona Damjanović – mentor Ana Bekuta



Jedina kandidatkinja Ane Bekute ove sezone ima 20 godina i dolazi iz Sombora. Trenutno je na Fakultetu muzičkih umetnosti.

Za sebe kaže da je uporna i vredna, dok joj je mana tvrdoglavost.

Muziki uzor joj je Jelena Tomašević, a prati i svetsku scenu koja joj je i inspiracija za svaki kostim koji je ponela u takmičenju.

-Obožavam da pratim svetske zvezde Bijonse, Lejdi Gagu. Često pratim njihove koncerte i ponašanje na sceni i pokušavam ne da ih kopiram, ali su mi one uzor za jednu ovakvu scenu. Pokušavam da skinem neke pokrete, dosta pratim tu scenu, ali se sama trudim i vežbam. Uglavnom vežbam ispred ogledala i ogledalo je u poslednje vreme moj najbolji prijatelj – objasnila je Ivona za Grand.

Ivona Damjanović – mentor Ana Bekuta





Komentari: