I ovu subotu veče obeležili su fantastični nastupi koje su priredili mladi talentovani takmičari u najgledanijem muzičkom šou programu.

Dejan Dačević i Rijad Rahmanović - (06. 04.)
Dejan Dačević i Rijad Rahmanović otvorili su večerašnju emisiji svojim sjajnim vokalima, a na samom početku došlo je do sukoba kada je Bosanac odlučio da u poslednjoj sekundi povuče svoj glas i izjednači rezultat na 5:5.

– To ne može tako– odmah je ustala Viki koja je mentorka Rijadu i koja je izašla na scenu da čestita svom pulenu koji je prvobitno osvojio svih šest glasova, a zatim je Bosanac obrazložio svoj sud.

– Ovde je bilo prećutno da ih čujemo u natpevavanju, ali Keba je nije glasao– rekao je Stojković.

Kada su počele polemike žirija i nastavk pobude Viki kako je njen kandidat oštećen, Saša Popović pozvao je u pomoć Anu Sević koja je potvrdila da je bilo šest glasova u trenutku kada je došla do takmičara, zbo čega je Sale vratio pomenuti glas.

– Ni u kakvom prećutnom dogovoru nisam učestvovao i nisam psiholog da analiziram Draganove face i ne zanima me šta ti misliš, ja sam glasao srcem i glavom. Dejane, ti si pevao mnogo zahtevnu pesmu i ja sam osetljiv na Šabanove pesme. Bilo je neraspevano, kruto, inače si fenomenalan pevač. Dao sam glas Rijadu jer je Šerifa perfektno otpevao– objasnio je Keba, sa kojim se Bosanac nije složio jer kako tvrdi nije čuo da je Rahmanović tako tačno otpevao Šerifa.

– Tebi srce ima tahikardiju, preskače. Ja ne znam kako ti znaš toliko šta je Šaban pevao, ali dečko je Šabana sašio da ne može biti bolje. Sviraš gitaru i pevaš poštuje, ali da ti sebi daješ za pravo da si producent… Ti ne čuješ boju glasa– očitao je bukvicu Bosanac Kebi, kada se umešala Ceca koja je tvrdila da se Boske smeje i da se ne peca.

– A ti si sad postao avokat i od Bosanca jer Marije nema sada te duša boli. Protiv vas, gospodine, nemam ništa, ali vaše izlaganje neprimereno je ovom formatu, to je nedopustivo– odbrusila je Svetlana Popoviću.

– Dejane, odlično si otpevao, bilo je malih greščica ako ćemo u sitna crevca, ali odlično. Kandidat broj dva je sve vreme falširao, ali to sam zanemarila jer je odlično pevao i zato sam dala glas– obrazložila je Snežana, na šta je odreagovala Viki koja je negirala navedene tvrdnje za njenog kandidata.

Nakon Cecine pohvale oba kandidata reč je dobio Đorđe koji je počeo da šalje Mariji glasovnu poruku u kojoj objašnjava kako je Keba oštetio njenog kandidata Dejana.

– Ajde bre cinkarošu- prekinula ga je Svetlana.

Na kraju , Saša Popović rekao je kako je trebalo da bude 6:6 po njegovom mišljenju jer su obojica bili sjajni.

Aleksandra Ivanov i Adela Smajlović - (06. 04.)
Kada su se večeras pojavile na Grandovoj sceni, Aleksandra Ivanov i Adela Smajlović obećavale su svojim izgledom, međutim nisu uspele da ubede žiri u svoje pevanje zbog čega su nakon rezultata 4:5 obe završile u baražu.

Pre nego što je dao reč žiriju, Saša Popović je otkrio kako su Aleksandra Ivanov i Sanja Vučić koja večeras menja Mariju Šerifović išle zajedno u školu što je ona potvrdila i dodala da su bile zajedno u jednom etno sastavu.

Đorđe David prvi je obrazložio svoje viđenje kada je istakao da nijedna nije bila dobra u baladama.

– Aleksandra, falilo je ataka i improvizacije u drugoj pesmi, Adela ti si pored falševa to imala i zato sam ti dao glas– rekao je roker sa kojim se nisu složile Viki i Ceca.

– Mislim da su obe imale prelepu energiju i da su se potrudile. Bile su obe bolje u drugim pesmama ukrasile su ovu scenu svojim izgledom i zato sam glasala za obe– istakla je Ceca, dok je Viki dodala da joj je bila dominantnija Ivanova.

Keba je takođe glasao za Aleksandru koja ga je osvojila drugom pesmom, dok je Adeli zamerio da je bila tonski nestabilna na momente što je koštalo direktnog prolaza.

– Vas dve ste beskrajno šarmantne i devojke i izvođači. Ovo je osmi krug i imate identičan problem, dole ste odlične, a kada odete gore postane naporno i to morate da rešite i nije bilo za šest– objasnio je Mili na šta se nadovezao Bosanac:

– Cure moje, u muzici postoji dinamika, što je tiho i nisko i visoko jako. Aleksandra, bekrajno muzikalna, fantastična da te gledam, ti kao da pevaš u klubu pa da ne bude forte, druga kandidatkinja isto.

Adelina Mentorka pohvalila je svoju kandidatkinju za izvednu i pružila joj podršku za baraž, dok je Sanja Vučić iskazala nezadovoljstvo.

– Ja ne znam da li smo slušali isto pevanje danas, jer Aleksandra pevajući prvu pesmu sama pesma po sebi je muška naravno da neće zvučati isto. To što ste Bosanac rekli za dinamiku mislim da je bilo vrlo prisutno kod njenog pevanja. Što se tiče odmicanja mikrofona, ja to prva radim jer meni je degute da mi neko urla u visokim tonovima. Mislim da je sramota što ona nije dobila sve glasove.

– A jel si producirala nekad?- uzvratio je žestoko Bosanac na šta je Sanja odgovorila da se bavi studijskim poslom i da vrlo dobro poznaje muziku.

Saša Popović pohvalio je obe devojke da su bile dobre i da mu je drago što će ponovo pevati u baražu.

Elsan Pilica i Miki Sekulovski - (06. 04.)
Ozbiljan narodnjak Elsan Pilica večeras je u „Zvezdama Granda“ ukrstio glas sa ozbiljnim rokerom Mikijem Sekulovskim , a nakon spektakla koji su priredili na sceni, ovaj duel završen je izjednačenim rezultatom.

Usledilo je akapela pevanje u kome je talentovani Makedonac Miki odneo ubedljivu pobedu.

Đorđe David pohvalio je Mikija posebno za drugu pesmu u kojoj je improvizovao i dao svoj pečat , dok mu je u prvoj numeri zamerio akcentovanje pojedinih reči, dok je Keba smatrao da je Elsanu falilo dinamike, a da je Sekulovski bio na visini zadataka.

Iako je prvi put u ulozi žirija u „Zvezdama Granda“, Sanja Vučić nije štedela reči za kandidate.

– Elsane, tvoj vokal „a“ je kompresovan i to ne izlazi iz tebe. Neki tehnički problem postoji. Pevanje je fenatastično, ali na tome poradi. Miki, ja sam bila potpuno obuzeta tvojom energijom, ti si rođen ovim da se baviš ti si jedna zvezdetina– poručila je Sanja, sa kojom se složila Snežana koja je dodala da je Makedonac bio nadmoćniji u sve tri pesme.

Milija je Miki posebno oduševio u akapeli i posavetovao ga da nastavi da se razvija i u tom pravcu jer je pokazao da podjednako dobro peva i druge žanrove. Ni Bosanac nije krio da ga je Miki zadivio.

Na kraju, Viki je rekla kako nije zadovoljna glasanjem.

– Nisam u potpunosti zadovoljna, oba kandidata su bila fantastična Miki je vanserijski, ali i mi konja za trku imamo– izjavila je Miljkovićeva, kada je Snežana upitala da li bi tako rezmišljala da nije njen kandidat na šta je odgovorila da bi jer joj je njegov pravac bliži.

Na kraju, Cece je ponosno čestitala svom kandidatu ali i Pilici.

Antonija Čerkez i Andrijana Petrušovska - (06. 04.)
Dve lepe i talentovane devojke Antonija Čerkez i Andrijana Petrušovska večeras su nastupom u „Zvezdama Granda“ oduševile sve i pokazala da im je mesto na velikoj sceni. Da je ovaj nastup bio jedan od najboljih ove sezone svedči činjenica da je na kraju novčič presudio ko ide dalje.

Koliko su bile dobre svedoči i broj glasova žirija, kako su dobile po svih šest tastera, usledilo je akapela pevanje, ali je i nakon toga rezultat bio izjednačen, pa je konačnu odluku ko ide dalje morao da donese Saša Popović.

Pre nego što je presudio, Sale je poželeo da čuje komentare žirija kako bi nekako na kraju doneo odluku koja nije bila laka.

-Andrijana mi je bila nadoćnija večeras, posebno je je druga pesma pogodila, bravo za obe – rekla je Snežana Đurišić, a odmah se nadovezala Sanja Vučić:

-Meni je broj jedan bila stabilnija, broj dva, okušala si se u dva žanra gde je druga pesma bila malo nestabilna. Mislim da to može mnogo bolje i mislim da te je taj plaš omeo da pokažeš još energije.

Keba i Ceca su se saglasili da su obe devojke bile fenomenalne, dok jedna Cecina rečenica izazvala oštru reakciju Saše Popovića.

-Andrijana, prva pesma kao da te je neko naterao da je pevaš, nije ti legla. Antonija, standarno dobra, čestitam vam – kazao je Keba.

-Fantastične, ja sam za to da obe idete direktno dalje – dodala je Ceca, dok je Saša odmah reagovao:

-To je već otrcana fraza, ovo je takmičenje i mora neko da prođe.

Viki je zatim prokomentarisala da su obe bile dobre, dok je Đole dao komentar koji će sigurno značiti devojkama u daljem takmičenju.

-Ja sam ponosan kada vidim ovakve devojke ispod ovoga što piše ‘Zvezde Granda’. Ovo je večeras sajam lepote, pevanja. Antoniju sam usvojio i da nema nogu ja ću glasati za nju – kazao je Đole.

Kako Saša na kraju nije mogao da odluči, rešio je da baci novčič, a više sreće imala je Antonija koja je prošla dalje.

Lazar Živanović i Mirza Pandrur - (06. 04.)
Iako je do sada govorio da su energija i scenski nastup jedan od njegovih aduta, pevač Lazar Živanović podbacio je večeras baš u ovom segmentu, dok je njegov protivnik Mirza Pandrur zablistao na sceni.

Duel se završio Mirzinom ubedljivom pobedom 6:3, a Lazar će na kraju emisije imati još jednu šansu u duelu.

-Energetski je Mirza pojeo Lazara. Za mene je Mirza ovo tvoj najbolji nastup do sada, emocija, ponašanje, vidi se da si ubežban stao na binu i potrudio se da nas fasciniraš. Lazare, tvoja skupa pojava i sve to koliko se trudiš da pripadaš ovoj sceni, večeras je falila energija – rekla je Ceca, a Keba se nadovezao:

-Lazar kao da uvlači energiju u sebe umesto da je podeli. Mirza svaka čast.

Dalje je žiri u komentarima Lazaru zamerio blagu energiju, dok je Mirza dobio sve pohvale nakon ovog nastupa.

-Lazare, meni slika nije pratila ton ni u jednoj pesmi. Mirza kao da si nas zezao sve vreme do ovog nastupa, ovo je fanstastično, kupio si me – dodao je Đole, a Mili se ubacio:

-Mirza, čestitam tebi i Snežani, sve je bilo super. Lazare ta tvoja sloboda je nešto fanstastično, ali to mora da prati pevanje. Pevački što si pokazao deluje kao recitacija sa tomovima, moraš da radiš na tome.

Bosanac je posebno pohvalio Mirzu, dok je Lazaru dao nekoliko saveta koji je tiču negovog pevanja.

-Moram da pohvalim Pandura, tako se peva u Sarajevu, bravo, bravo, bravo. Iznenadio si fanstastično. Lazare ja ću da kažem istinu koju niko neće, ti nemaš dečko glasa, tvoj glas je ravan. Kako će da izbaci energiju kada nema sa čim. Odlično iznedaš, samo radi na pevanju ako možeš – kazao je Bosanac.

Na kraju su mentorke dale završne reči, Snežana je imala samo reči hvale za Mirzu, dok je Sanja koja menja Mariju zamerila kolegama na glasanju.

-Vidim da se takmičari selektivno komentarišu. Lazar je večeras intonativno bio najtačniji, da li sada komentarišemo energiju samo ili pevanje. Meni je on obe pesme izneo dobro i mislim da je sramno da ima samo tri glasa. Zalužio je više, meni je zračio na bini – zaključila je Sanja.

Šejla Zonić i Vanja Jovanović - (06. 04.)
Šejla Zonić večeras je ponovo u „Zvezdama Granda“ pokazala zbog čega je jedan od favorita u ovom takmičenju, a sve je iznenadilo kada je kao drugu pesmu odabrala numeru njenog ujaka Kemala Malovčića.

Za protivnicu večeras imala je talentovanu Vanju Jovanović koja je bila dostojan rival, a za koju je žiri rekao da je imala jedan od najbojih nastupa upravo u ovoj emisiji. Vanja je inače pre ove emisije imala tešku operaciju, ali se na molbu Saše Popovića ipak pojavila na snimanju.

Duel se završio rezulzazom šest pet u Šejlinu korist, a samo jedan glas mlada Vanja večeras nije dobila od Sanje Vučić.

-Vanja, za ovaj glas praštaj gopođići koja ne zna razbojni put Bore šnajdeja, odnosno tvoj. Ovo je do sada bio tvoj najbolji nastup i nemoj da budeš deprimirana. Šejla je neko od koga očekujemo, a ti si uz palicu iskusnog majstora pokazala u ove dve pesme nešto fanstastično. Šejla, prva pesma ja sam se zaljbio, gde si sve glasom prošla na način na koji si nas vozila, to je desetka – rekao je Đorđe David, dok se Viki nadovezala:

-Mislim da je Sanja realno glasala, tačno je da si Vanja imala napredak i bravo. Mi zaboravljamo da je pet glasova nešto veliko, ne postoji samo šest. Šejla, bravo, iz kruga u krug sve bolja, dominantna, sve pohvala. Bravo i za Vanju, vidi se veliki napredak – kazala je Viki.

Nakon toga je Saša preuzeo reč i otkrio da je Vanja pre ove emisije imala operaciju i da zbog toga nije htela da se pojavi u ovoj emisiji.

-Vanja je imala jedan težak operativni zahvat, teško može i da otvara usta. Nije htela večeras da dođe, ali smo je mi zamolili da ipak dođe, pa kako god da bude. O čemu se radi, neću da vam kažem, ali da gledaoci ne pomislie, nije bila nikakva estetska operacija, bila je zdavstvena- rekao je Saša.

Keba je zatim pohvalio obe takmičarke, a posebno je za Šejlu kao i svaki put do sada imao samo lepe reči.

-Vanja hrabro od tebe sve večeras, hrabro je i da staneš Šejli na crtu, a ti si to donstojanstveno uradila i sigurno. Šejla, oduševila si me, pogotovo pesmom tvog ujaka Kemala, prvi put sam čuo da neko žensko peva ovu pesmu – kazao je Keba.

Kako jedina Vanji nije dala glas, Sanja Vučić je u svom komentaru obrazložila zbog čega je to tako, pa je iznela niz argumenata.

-Šejla i ja se ne poznajemo, ali je ja pratim neko vreme na društvenim mrežama. Sa sigurnošću mogu da kažem da je ona najbolja pevačica koja se u poslednih deset godina pojavila, tu nema komentarisanja. Vanja, nadam se da mi ne zameraš, prvi put te čujem i ne znam tvoj put. Meni prva etno pesma treba da bude nazalnije i grlenije, sve vreme si pevala iz stomaka, vidi se da si se mučila. To pevanje treba da bude neosetno. Za Breninu pesmu, imaš visinu, ne plašiš se da otpevaš, ali si nestalna i grešila si. Jako si dobra pevačica, nemoj da očajavaš, samo napred– dodala je Sanja.

Mili je pak večeras uprkos tome što joj je dao glas imao nekoliko kritika na račun pevanja Šejle Zonić za koju je rekao da mora da se vrati na kolosek iz prošlih krugova.

-Šejla, ti sve pesme pevaš tako da su sve najlepši ženski doživljaji, sve što si do sada pevala, fasciniran sam o početka do kraja. Ove dve muške pesme večeras je najgori mogući odabir od kada sam ja došao u takmičenje. Ovo nije za tebe, nisi ništa od tvoje lepote nisi mogla da pokažeš. Ovo je bila katasrofa od odabrira. Vanja, tebi sam dao glas za napredak i za dve atmosfere koje si ponudila, bilo je grešaka, ali vidi se napredak – iskremo je rekao Mili.

Na samom kraju mentori su dali završne reči, a Ceca i Snežana su imale samo reči podrške za svoje takmičarke.

-Hvala kolegama što su ovako glasali, to je realno. Šejla može da peva „Ringe ringe raja“ i da naježi svu publiku. Stavr je u emociji, nastupu, tehnici i svakakvih čuda tu ima. Prosto neko se rodi da stavra čaroliju i neko može najtačnije da peva, ali ne stavra konekciju sa publikom. Publika se lepi za njega i to nam Bog daje, a on je svemoguć. Tebi je Bog dao najlešpu čaroliju u kojoj svi uživamo, ja sam se sve vreme ježila dok si pevala, a ja nisam neko ko je neiskusan, pa da me može naježiti svašta. Ti si devojko fantazija – rekla je Ceca.

-Vanja, obzirom na oklnosti, ja samo mogu da ti kažem bravo, potrudi se u baražu. Da budeš na onim mestima malo bolja i super je – zaključila je Snežana.

Dino Suljić i Samed Dželo - (06. 04.)
Dino Suljić i Samed Dželo oduševili su i žiri i gledaoce u „Zvezdama Granda“, ali i Sašu Popovića koji nije mogao da veruje da su takmičari bukvalno izjednačeni u svemu.

Njihova energija, repertoar, strast i izuzetan talenat pomogli su im da obojica bez razmišljanja žirija osvoje svih šest glasova, kako u duelu, tako i u natpevavanju.

Dino Suljić briljirao je u takmičenju, a mentorka Ceca Ražnatović bila je i te kako ponosna na njega.

I Samed je imao maestralan nastup u „Zvezdama Granda“, te je žiri bio pred ozbiljnim izazovom koga treba da puste dalje.

Nakon izjednačenog rezultata, usledilo je natpevavanje.

Uz jedinstvene trenutke u akapela izvedbama, Dino oduševio je pesmom „Dušo moja“ Kemala Montena, dok je Samed svojom interpretacijom pesme „Jedina“ Tošeta Proeskog dirnuo srca publike, rezultat je ponovo bio izjednačen 3:3.

Saša Popović je vidno zadovoljan prokomentarisao koliko su mu se dopali njihovi nastupi, a nikome od članova žirija nije dao reč, već je odlučio da jedna stvar presudi u ovom duelu.

–Zenica je objasnila večeras – konstatovao je Đorđe David.

-Stvarno dva dobra kandidata i ova akapela je bila mnogo lepa. Mislim da su gledaoci uživali, da ne pitam žiri pojedinačno, idemo odmah – rekao je Popović, a zatim izašao na binu sa dva različita broja u ruci koja su i presudila ko ide dalje.

Popović je oba takmičara pitao šta sviraju, a nakon što je čuo da imaju ista interesovanja, da su završili operu i da obojica sviraju harmoniku, klavir i gitaru, odgovorio je:

-Ovo je neverovatno. Što nekad ne pevate operu?

Nakon toga u studiju se povela polemika oko opere, a Dragan Kojić Keba je u svom operskom stilu počeo da peva „Zenica, dalje ide“, što je Dragana Stojkovića Bosanca izbacilo iz takta.

-Dajte mu terapiju, hitno mu dajte terapiju – povikao je Boske, a Mili uz osmeh dodao:

– Njega bi u Starom Rimu bacili lavovima.

Saša Popović je zamolio članove žirija da se stišaju, a zatim se obratio doktorima u studiju:

-Molio bih da neko od lekara dođe ovde i da donese jednu terapiju Ludomila za Kebu.

Ovaj izuzetno napet duel učinio je da Saša Popović bacajući brojeve odluči ko će proći dalje, te kada je to učinio, sreća je bila na Samedovoj strani.

Samed nakon toga nije krio radost i srdačno je čestitao protivniku Dinu koji je na kraju završio u baražu.

Ovaj radosni trenutak nije prošao neprimećeno ni od strane njihovih mentora, Cece i Bosanca, koji su takođe pružili iskrene čestitke i zagrljaje jedno drugom.

-Ja ne bih uopšte da žiri ovde priča, možete obojica da idete i to je to. Zdravo – poručio je Popović, a njih dvojica su nasmejani sišli sa bine.

Atomska Mina i Milica Živković - (06. 04.)
Atomska Mina i Milica Živković potrudile su se da daju svoj maksimum na Grandovoj sceni, ali uprkos tome, nijedna od njih dve nije prošla direktno u naredni krug takmičenja, već će se za svoje mesto boriti u baražu.

U ovom uzbudljivom duelu rezultat je bio 5:3, a prvi je nakon njihovog izvođenja reč dobio Mili koji je pružio veliku podršku i pohvale Atomskoj Mini.

-Ja sam dao Atomskoj Mini glas zato što stvarno napreduješ. Moram da ti kažem, imao sam jednog druga koji ne zna da kaže „r“, nego kaže „v“ i stalno je birao reči koje normalan čovek ne može da izgovori. „Vidi onu ribu sa škvrgama“. Zašto biraš „Isuse“ i tako to, Ninu Badrić koja je strašna pevačica si fantastično otpevala, ali si našla pesmu za sebe, a „Isuse“ je pesma za jedan vrlo specifičan tip vokala, ali za hrabrost i za napredak, ja sam ti dao glas. Kandidat broj dva, mnogo grešaka – objasnio je Mili.

Uprkos podršci koju je Mili pružio Mini, Snežana Đurišić ističe potpuno drugačije mišljenje, a to je da večeras ni jedna ni druga kandidatkinja nisu ispunile njena očekivanja.

-Nisam dala glas, jer smatram da ni jedna ni druga nisu za šest glasova. Zbog toga što je Atomska Mina za koju sam uvek navijala i uvek davala glas, u drugoj pesmi baš podbacila, skroz. Što se tiče kandidatkinje broj dva, i prva i druga pesma su promašaj, pogrešan odabir pesama – iskrena je Sneža.

Ipak, Ceca je svoj glas dala i jednog i drugoj isključivo kako bi im pružila podršku, ali se jednim delom slaže sa Snežanom.

-Ja sam devojkama dala glasove iz čiste podrške. Mina mi nije bila večeras na kakvu smo mi Minu navikli, ja mislim da je to samo pogrešan izbor pesama. Nije mi to Mina, nije mi dala onu njenu energiju, da sija, blista, šefuje scenom. To se od tebe očekuje, jer si takve standarde postavila nama. Sjajno izgledaš, jesi za ovu scenu, zato u baražu pokidaj. Što se druge kandidatkinje tiče, meni si lepo otpevala drugu pesmu, tako da samo hrabro i jako – istakla je Ceca.

Viki ipak bez razmišljanja ističe da je Mina po njoj ovog puta bila bolja nego u prethodnim krugovima, dok za Milicu nije imala poseban komentar.

-Da ne bih sad ja govorila prva i druga pesma, to su kolege rekle, meni je Mina bila bolja večeras nego u prethodnim krugovima, po mom mišljenju. Ti si Mina jedna od boljih ženskih kandidata ovde kada je posao u pitanju i zato si dobila moj glas. Kandidatkinja broj dva, nije bilo savršeno, ali podrška – rekla je Viki.

Đorđe David istakao je da je Milica otpevala amaterski, a sa Viki Miljković se složio da je Mina odličan potencijal za muzičku scenu.

-Kandidatkinja broj dva, ja ću to formulisati jednom rečju, dečije. Kandidat broj jedan, nastavi da se držiš toga. Slažem se sa Violetom, ako ne razočaraš, ti si neko ko će položiti – ističe Đorđe.

Dragan Stojković Bosanac je prvo spomenuo neke Minine greške koje je primetio, međutim naveo je razlog koji je ipak presudio da joj da glas.

-Ja ću samo reći kratko. Jedna stvar, možda se kosi sa mojim principima glasanja, ali ja sam Mini dao glas bez obzira na onu modulaciju koja je bila potpuno van intonacije. Međutim, ima par mesta kada si me iznenadila kad si otpevala. Pevaš švalerski, ti si ga urnisala. Tu se vidi tvoj potencijal, a druga kandidatkinja je bila odlična u drugoj pesmi. Ja ne znam kako se drugačije peva druga pesma, neka mi kaže Sneža i neka mi kaže neko – ispričao je i upitao Bosanac, a Sneža je zapevala kratko „Poludelo srce, kako da se smirim…“

Dragan Kojić Keba složio se većim delom sa kolegama, a onda je Milici poručio da će je posavetovati nakon emisije.

-Nažalost, teška srca moram priznati da je dobrim delom žiri u pravu. Devojke, ja sam siguran da ćete dobre biti u baražu. Milice, pričali smo o toj pesmi i sve što su zamerili su u pravu, tek si zablistala u drugom refrenu, ali pričaćemo o tome posle emisije, nisi se najbolje snašla – rekao je Keba.

Sanja Vučić pohvalila je Mininu hrabrost na odabiru pesme „Isuse“, nakon čega se iznervirala jer je Keba čitavo vreme dekoncentriše dok imitara njene pokrete.

-Opet se radi o tome da imamo pretežno pop pevača kao što je Mina i meni je jako hrabro uzeti pesmu kao što je „Isuse“ gde su jako izraženi ti kristalno jasni trileri koje je ona izvela fantastično po mom mišljenju i verujem da je bila za prolaz. Ja sam Snežana apsolutno u saglasnosti sa vašim ocenjivanjem, ali Mina ti si meni bila strava večeraas, lepa si kao lutka. Kebo bre, šta ti je? Šta me imitiraš non stop kad ja pričam? Skrećeš mi pažnju, ne mogu da se skoncentrišem na devojku – pričala je Sanja i nasmejala ceo studio smejao.

Boban Bole Lazić i Omar Džaferovski - (06. 04.)
Boban Bole Lazić (33) iz tima Dragana Kojića Kebe koji je prošle subote izazvao haos u „Zvezdama Granda“, ove subote ukrstio je glas sa Omarom Džaferoskim (22) iz Skoplja, a njihove nastupe žiri je ocenio maksimalnim brojem glasova.

Iako se Boba u prethodnoj emisiji posvađao sa žirijem i istakao da njegovo postojanje na sceni gubi smisao, ove je izdominirao.

Boban je za ovaj takmičarksi krug izabrao pesme „Daleko negde ko zna gde“ Slavka Banjca i „I kad me svi zaborave“ Marinka Rokvića, a u podršci su mu bile supruga, sestra i ćerka.

Omaru koji je Bobanu izašao na megdan, podršku je davao kolega iz takmičenja Petar Krekić.

Kandidat je u ovom duelu odličio da na velikoj Grandovoj sceni izvede numere „Zelena si rijeka bila“ Zdravka Čolića i „A šta da radim“, verziju Dejana Cukića, a kako je to zvučalo pogledajte u videu ispod.

Po dve šestice za oba kandidata značile su samo jedno – da će odluka ko odlazi direktno u sledeći krug takmičenja biti doneta nakon natpevavanja.

Nakon dogovora sa mentorima Boban je odlučio da izvede pesmu „Tužno leto“ Tome Zdravkovića, dok se Omar opredelio za numeru „Majko“ Akija Rahimovskog.

Nakon akapela uzvođenja takmičara, Saša Popović je žiriju dao znak za glasanje.

-Žiri je čuo akapela oba kandidata, tako da mislim da možemo da glasamo, da je žiri spreman. Idemo 3,4 sad – označio je Popović početak glasanja, a odluka žirija bila je nedvosmislena.

-Situacija je više nego jasna. 5 tastera za Omara i direktan prolaz u naredni krug – rekla je Ana Sević, a Popović je odlučio da ne otvara diskusiju o nastupima duelista.

-Neću mentore ništa da pitam. Bobane, što se mene tiče bio si dobar, a tebi čestitam prolazak u deveti krug – poručio je Popović uputivši Omaru čestitke.

U sledeći krug takmičenja prošli su: Rijad Rahmanović, Miki Sekulovski, Antonija Čerkez, Mirza Pandur, Šejla Zonić, Samed Dželo, Omar Džaferoski, Dejan Dačević, Aleksandra Ivanov, Adela Smajlović, Elsan PIlica, Andrijana Petrušovska, Vanja Jovanović, Dino Suljić, Atomska Mina, Boban Bole Lazić.

Komentari: