Pravi spektakl u finalnoj noći priredio je tridesetogodišnji momak iz Kraljeva, Stefan Tomić koji večeras nastupa pod rednim brojem 13.

Nesvakidašnjim izlaskom na scenu izazvao je oduševljenje svih, a kad je zapevao čuveni hit „Ludi letnji ples“ publika u studiju odmah je skočila na noge.

-Dobro veče svima, gledate finalnu emisiju „Zvezda Granda“ 2024. godine- našalio se Stefan i izmenjenim tekstom pesme priredio pravi šou.

Njegovu interepretaciju pratila je koreografija i nekoliko igračica koje su đuskale sa njim na sceni.

Saša Popović se obratio publici nakon prvog preseka glasova.

-Zaustavili smo glasanje i u ovom trenutku je neverovatno da odnosu na prošlu godinu imamo više 73.000 glasova, skoro 200.000 glasova samo u prvom krugu. Da kažemo šta će se sada dešavati. Imamo 20 takmičara i u drugi krug idu njih 12, a 8 ispada. Za razliku od ranijih godina, samo ću reći ko ide dalje pod rednim brojevima i oni će ostati na sceni i nastaviti svoj drugi krug. U ponedeljak ćemo objaviti koliko je ko imao glasova – rekao je Popović.

Prošli u naredni krug: Dino Suljić, Melisa Zijadić, Sidik Šabanović, Antonija Čerkez, Šejla Zonić, Rijad Rahmanović, Miki Sekulovski, Janko Jankov, Andrijana Petrušovska, Petar Krekić, Đula Drini, Dejan Dačević.

Napustili finale nakon prvog kruga: Nikolina Perković, Julija Petrović, Aleksandra Ivanov, Inel Nukić, Mirza Pandur, Stefan Tomić, Jelena Prole, Beta Sudar.



Nakon nekoliko sezona, pevač iz Kraljeva Stefan Tomić (30) uspeo je da se plasira u finale „Zvezda Granda“ što je do sada najveći uspeh u njegovoj karijeri.

Uglavnom izvodi pop muziku, dok mu je muzički idol Zdravko Čolić i mnogi tvrde da njegova boja glasa podseća upravo na glas ove velike zvezde.

U slobodno vreme se bavi glumom i sportom, dok je svoje glumačke sposobnosti do sada pokazao nekoliko puta i na sceni kada je izvodio performanse u „Zvezdama Granda“.

-Sad su ostali samo dobri kandidati i kako se bliži kraj konkurencija je jača i jača. Najmanje što čovek može da očekuje da će biti lako. Daću sve od sebe, zaista dobri i mladi momci su u baražu, tako da ćemo morati da pokažemo zube – poručio je on pred finale.

Stefan Tomić – Mentor Ana Bekuta



U nastavku teksta pogledajte pod kojim rednim brojem će se finalisti predstaviti.

1. Miki Sekulovski

2. Nikolina Perković

3. Inel Nukić

4. Julija Petrović

5. Janko Jankov

6. Aleksandra Ivanov

7. Mirza Pandur

8. Šejla Zonić

9. Dino Suljić

10. Antonija Čerkez

11. Sidik Šabanović

12. Đula Drini

13. Stefan Tomić

14. Jelena Prole

15. Dejan Dačević

16. Melisa Zijadić

17. Rijad Rahmanović

18. Beta Sudar

19. Petar Krekić

20. Andrijana Petrušovska

Komentari: