Publiku je večeras razmrdao i Dejan Dačević koji je nastupio pod rednim brojem 14.

15. Finalista iz tima Marije Šerifović, Dejan Dačević i ove noći bio je na visini zadatka, a za svoje predstavljanje u samoj završnici takmičenja izabrao je numeru „Nemoj druže“.

Saša Popović se obratio publici nakon prvog preseka glasova.

-Zaustavili smo glasanje i u ovom trenutku je neverovatno da odnosu na prošlu godinu imamo više 73.000 glasova, skoro 200.000 glasova samo u prvom krugu. Da kažemo šta će se sada dešavati. Imamo 20 takmičara i u drugi krug idu njih 12, a 8 ispada. Za razliku od ranijih godina, samo ću reći ko ide dalje pod rednim brojevima i oni će ostati na sceni i nastaviti svoj drugi krug. U ponedeljak ćemo objaviti koliko je ko imao glasova – rekao je Popović.

Prošli u naredni krug: Dino Suljić, Melisa Zijadić, Sidik Šabanović, Antonija Čerkez, Šejla Zonić, Rijad Rahmanović, Miki Sekulovski, Janko Jankov, Andrijana Petrušovska, Petar Krekić, Đula Drini, Dejan Dačević.

Napustili finale nakon prvog kruga: Nikolina Perković, Julija Petrović, Aleksandra Ivanov, Inel Nukić, Mirza Pandur, Stefan Tomić, Jelena Prole, Beta Sudar.

Prvi se predstavio Miki Sekulovski pesmom „Zašto praviš slona od mene“, nakon lega je nastupio momak iz Bugarske Janko Jankov i otpevao „Kraljice moga srca“.

Šejla Zonić se predstavila pesmom „Da sam ptica“, a zatim je nastupio Dino Suljić koji je otpevao pesmu „Moj dilbere“.

Antonija Čerkez izašla je na Grandovu scenu, otpevala „Moja Hercegovino“ i oduševila publiku, a potom je na binu stao Sidik Šabanović i otpevao „Put me zove – Nekada smo ti i ja“ od Šabana Šaulića i Ljube Aličića.

Đula Drini potpuno je zapalila scenu kada je zapevala Stojinu pesmu „Evropa“, a nakon nje nastupio je Dejan Dačević koji je ovo veče ulepšao Šabanovom numerom „S namerom dođoh u veliki grad“.

Na veliku scenu izašla je i Melisa Zijadić koja je oduševila publiku, a nakon nje Rijad Rahmanović koji je kao i uvek na binu izašao sa kapom na glavi a otpevao je „Ti i ja“ Ljube Aličića.

Petar Krekić jedini finalista iz Beograda bez greške je otpevao „Žena u crnom“ i publiku ostavio bez teksta i za kraj je scenu zapalila talentovana makedonka Andrijana Petrušovska i to pesmom „Jovano, Jovanke“, a njen stajling kao i uvek oduševio je sve.

Saša Popović je napravio drugi presek.

-Šestoro ispada i šestoro ih ostaje, a na kraju će ostati troje. U ovom trenutku posle drugog kruga imamo 321.000 glasova. Inače, samo da kažem da je finale napeto – rekao je Popović.

Prošli u naredni krug: Miki Sekulovski, Đula Drini, Melisa Zijadić, Antonija Čerkez, Andrijana Petrušovska i Šejla Zonić.

Ispali: Janko Jankov, Petar Krekić, Dino Suljić, Sidik Šabanović, Dejan Dačević i Rijad Rahmanović.



Dejan Dačević ima 25 godina, dolazi iz Čajniča, malog mesta u Bosni Hercegovini. Završio je ekonomski fakultet, a već godinama se profesionalno bavi pevanjem.

Iako je po prirodi tih i nenametljiv momak, uspeo je svojim moćnim glasom da očara čitav region, pa je tako sa lakoćom stigao i do velikog finala.

-Marija je veoma korektna, mada doduše, ostvarila se kao majka i nemamo baš toliko vremena i ne uzimamo joj za zlo. Na glavne stvari nas uputi kojim pravcem treba da idemo, za koji ona misli da je najbolji za nas – ispričao je on nedavno za Grand.

Dejan Dačević – mentor Marija Šerifović



U nastavku teksta pogledajte pod kojim rednim brojem će se finalisti predstaviti.

1. Miki Sekulovski

2. Nikolina Perković

3. Inel Nukić

4. Julija Petrović

5. Janko Jankov

6. Aleksandra Ivanov

7. Mirza Pandur

8. Šejla Zonić

9. Dino Suljić

10. Antonija Čerkez

11. Sidik Šabanović

12. Đula Drini

13. Stefan Tomić

14. Jelena Prole

15. Dejan Dačević

16. Melisa Zijadić

17. Rijad Rahmanović

18. Beta Sudar

19. Petar Krekić

20. Andrijana Petrušovska

Komentari: