Ove subote očekuje vas nova bitka u „Zvezdama Granda“ gde će se pored takmičara, boriti i mentori za njihovu pravdu, a Đorđe David i Bosanac zaratiće kao nikada do sad.

Šejla Zonić i Antonija Čerkez - (18. 05.)
Talentovane Šejla Zonić i Antonija Čerkez otvorile su svojim spektakularnim nastupima jedanaesti krug u „Zvezdama Granda“ i odmah na početku postavile visoke standarde za nastavak večeri.

Takmičarke su osvojile maksimalan broj glasova, a nakon akapela pevanja pobedu je odnela Šejla, dok će Antonija ponovo pevati u baražu.

Svetlana Ceca Ražnatović i Dragan Stojković Bosanac ponosno su prišli svojim kandidatkinjama da čestitaju, međutim nakon toga usledile su rasprave zbog različitih mišljenja.

Prva je reč dobila Ivana Peters koja je istakla da je zadovoljna i jednom i drugom takmičarkom.

-Ovo je stvarno divan početak večeri. Postavile ste lestvicu koju drugi treba da dostignu da bi mogli da glasamo kako treba. Nema šta da se priča, to je primer kako treba da pevaju, da se ponašaju i izgledaju prave zvezde. Svaka čast, predivne ste. Šejla, presudilo je to što su za malo krenule suze da mi idu u akapela pevanju. Svaka ima neki biser u glasu, negujte ih i želim vam svu sreću – istakla je ona.

Isto mišljenje je iznela sa osmehom na licu i Ana Bekuta, a Šejlu je pohvalila budući da je ispravila njenu kritiku iz prošlog kruga.

-Zaista fenomenalan početak noći, divne devojke. Sve vreme ste do sad briljirale i jedna i druga kroz takmičenje i zaista mislim da je pred vama obema divna karijera. Šejla, tebe da pohvalim „Da sam ptica“ skinula si odlično kraj, znači malo je kritika uticala, obratila si pažnju.

Antonija, ne znam koju pesmu si bolje otpevala, stvarno vrhunski. Bravo, cure – rekla je Bekuta, a dodao je Popović:

-Devojke su stvarno fenomenalne, ovo je prvi par, a zaslužuju obe da idu u četvrtfinale, ali pošto imamo samo tri ženska para, moramo da ih uporedimo.

Viki nije mogla da sakrije oduševljenje napretkom i trudom kandidatkinja.

-Samo mogu da hvalim. Mislim da smo svi ponosni i došli smo do kruga koji je veoma visok i vidi se koliko ste napredovale i teško je da svi naredni budu na ovom nivou. Šejla, o tebi samo reči hvale, bila si perfektna. Ceo nastup, pristup, fantastično, odmah za finale što se mene tiče. Antonija, ti pokazuješ u ovim situacijama da si za velike scene, što je jači protivnik, ti si sve bolja. To ne može svako, tako da bravo za obe – istakla je Viki.

Đorđe David bio je sličnog stava kao kolege, međutim jedan je od retkih koji je primetio grešku u Šejlinom izvođenju.

-Definitivno, lestvica je podignuta na najveći mogući nivo. Devojke, vi ste večeras bile kao da ste u polufinalu. Šejla, u prvoj pesmi si imala grešku, znaš koja je. U drugoj pesmi si imala grešku, isto tako znaš koja je – pričao je Đorđe, na šta se Popović ubacio:

-U kojoj pesmi je imala grešku?

-Evo, ja sam završio – iznervirano je odgovorio Đorđe.

-Mora da ti Ceca posle odgovori ili Šejla, budi konkretan – dodao je Popović.

-Jedan ton si promašila i prvi ton penjanja na gore, u drugoj pesmi je bio klimav. Antonija nije imala nijednu grešku u tri pesme. Međutim, kada se desila akapela, ti si pokazala da je bilo treme, da otvaraš veče. Šejla, kako si ti otpevala akapelu, 90% profesionalaca nikad neće moći tako da otpeva, tako da je zaslužan prolaz – odgovorio je roker.

Izlaganje Đorđa Davida potpuno je iznerviralo Sašu Popovića, te je na jako buran način odreagovao.

-Šejla, molim te, kako si mogla taj ton da promašiš? Samo ja ne znam koji je to ton, ali kako si mogla? Možete samo da budete zavidni i da dajete takve komentare – rekao je on, a zatim se ubacila i Snežana Đurišić:

-Kako da budu zavidni na decu?

-Ovde pričamo o ukupnom utisku, gde su obe devojke bile vrhunske, a ne da ih ponizite ili date neku primedbu zbog nekih vaših kandidata koji će tek da dođu – poručio je Popović, na šta će Sneža:

-Šta se ti mešaš u to što mi pričamo? Jako je ružno i neprimereno Popoviću da kažeš da smo mi zavidni na kandidate, da li si normalan?

-Ne mogu da verujem da vi pričate o jednom tonu – odgovorio je Popović, a ona je ponovo uzvratila:

-Imamo pravo na to.

Nakon toga, započeto komentarisanje i objašnjavanje Šejline greške nastavio je Đorđe David.

-Mojim kandidatima se priča, ne za jedan ton, nego za pola tona. Da li ti od prvog kruga pričam da si ti za mene finalista, od tvog prvog pojavljinja. Sve što ti kažem, kažem ti od srca i boli me uvo da li ti je mentor Ceca, Viki ili bilo ko. Ne pričam gluposti i želim ti da budeš besprekorna, uveličao sam vas do te mere da to nije normalno. Stavile ste standard, ne samo za ovaj krug, nego za celo takmičenje. Zašto me vređaš? – rekao je on i pitao Popovića.

-Ti si kao krava koja da 100 litara mleka i onda prospe svoju kofu – uzvratio je Popović, a Sneža je ponovo stala Đorđevu odbranu:

-I ti izgledaš kao da lobiraš za kandidata. Nemoj to da radiš.

Nakon raspravljanja, reč je dobio Aleksandar Milić Mili koji je dao svoj sud o njihovim različitim mišljenjima.

-Ja ću sada da kažem svoje mišljenje i to ne kao član žirija, nego više kao direktor muzičke produkcije. Za mene postoje tri kandidata koji su apsolutni favoriti za karijeru i za koje sam zahvalan što su došli u ovaj šou i mi smo ovde dobili dva, od njih tri. Svako može da kaže da li je ton bio gore ili dole, to je legitimno, ali Šejla i Antonija bile ste besprekorne. Ono što mi tražimo, vi ste pokazale u punom sjaju. Trudili ste se i sve je bilo apsolutno savršeno – rekao je on.

Snežana Đurišić zanemarila je Đoletove kritike i svim srce podržala obe takmičarke.

-Šejla, sama si zaslužna što ti se traži dlaka u jajetu, zato što si fantastičan pevač i pevač koji može apsolutno sve. Kada se desi mali „kvrc“ mi ti to kažemo i ne treba to lično da shvatiš, nego da znaš da je neko to čuo. Što se mene tiče, ti si i finalista i pobednik i moja draga koleginica. Svaka čast, posebno za akapela pevanje i tu pesmu. Antonija, ovde postoje ljudi koji su pozvaniji da komentarišu stil koji ti pevaš, ja nisam čula da si napravila grešku i svaka čast – objasnila je Snežana.

Zatim je Dragan Stojković Bosanac izneo svoje mišljenje o Šejli i Antoniji, smatrajući da su njih dve bez konkurencije.

-Iskreno, jedna stvar je bitna. Bile su nadahnute i lepo su pevale i ko reče da je Antonija bila bez greške? Ja bih to potpuno podržao i složio bih se. Ovo što stoji „Zvezda Granda“ iza vas dve, a pogotovo iza vas dve kandidatkinje, moram priznati ti jesi „Zvezda Granda“ . I još jedna stvar, ne dopada mi se što si dobila šest glasova i što si se natpevavala, jer vrlo lako može da se desi da ispadneš u baražu. Šalu na stranu, Popović je nekad vrlo realan i zna da bude taktičan i njegova ljubav prema lepom pevanju je za svaku pohvalu, ali dopusti ljudima da kažu nešto što su oni čuli i sve će biti u redu. Mogu Šejli da kažem na deset mesta gde je bila odlična i fenomenalna i nikoga ne ostavljaš ravnodušnim. Vidiš kako ja Popoviču dođem kao bensedin – poručio je Boske kroz smeh, na šta će Popović:

-Nisi odgovorio na moje pitanje.

Bosanac je nakon toga želeo da smiri celokupnu situaciju, pa se obratio Ceci.

-Meni je važno da je Bosna i Hercegovina najbolja do sad, a ti Ceco vidi šta ćeš bez Bosne i Hercegovine, teško će ti biti. Vidiš da imaš Bosnu, ja imam Hercegovinu i ti i ja idemo večeras na večeru – rekao je on.

Ponosna mentorka Ceca ponosno je istakla da sa Šejlom ne može niko da se uporedi, ali i da se najboljima desi nekada da pogreše.

-Želim da kažem da Šejla nije za poređenje ove sezone, unela je ogromno osveženje u takmičenje. Učestvujem u njenom uspehu i lako je naći svakome manu, mi koji imamo karijeru, ni dan danas nismo perfektni. Pravimo greške koje oni ne smeju ni da zamisle, a mi ih rešetamo -pričala je Ceca, a Bosanac je sve vreme pokušavao da joj upadne u reč što ju je dodatno iznerviralo:

-Je l’ mogu ja da pričam, a da me neko ne prekine? Ma, ajde bre. Ne mogu rečenicu da završim, uskačeš mi ti, uskače Saša, nema smisla. Sad ste se uhvatili za falšiće, nije za komentarisanje, ali nema veze. Bravo devojke, super ste bile – zaključila je Ceca.

Omar Džaferoski i Mirza Pandur - (18. 05.)
Dva talentovana takmičara, Omar Džaferoski i Mirza Pandur u spektakularnom duelu zapalili su scenu svojim neverovatnim glasovima i energijama.

Obojica su dobili maksimalan broj glasova, a nakon akapela pevanja rezultat je ponovo bio nerešen, te je Saša Popović odlučio da zapevaju još jednom.

Nakon drugog akapela izvođenja, Ivana je promenila odluku i svoj glas dala Mirzi, što mu je omogućilo direktan prolazak dalje, dok će se Omar za svoje mesto boriti u baražu.

-U suštini, velike su razlike, obojica su na svoj način zanimljivi. Super što je natpevavanje bilo dva puta i presudilo je to što je Miki Sekulovski prošlog puta pevao „Jovanko, Jovanke“ i nije mi sada bilo to, to – prokomentarisala je Ivana.

Iako se usaglasila sa koleginicom da su oba kandidata odlična, Ceca je svoj glas dala Omaru.

-Dva sjajna kandidata, odlični pevači, nijanse su u pitanju. Više je stvar ukusa, ja sam dala glas Omaru, što ne znači da mi se ne sviđa, ali za jednog mora da se glasa – rekla je Ceca, a Dragana Stojkovića Bosanca kupilo je to što Mirza po njegovom mišljenju bolje izvodi narodnjake:

-Mene je vodila jedna stvar, kod dva odlična pevača zabavnjaka, Mirza bolje peva narodnjake i to je presudilo.

Mili ističe da je presudila isključivo emocija koju je primetio kod Mirze za nijansu više nego kod Omara.

-Dva odlična vokala, ali mislim da Mirza ubacuje više emocije. Omare, ti imaš divan glas, ali ne čujem emociju, ne čujem da daješ reči na značaju. To je problem koji je presudio na početku – objasnio je on.

Viki priznaje da je uživala i u Mirzinom i u Omarovom pevanju, te da je isključivo izbor pesama za nju bio presudan.

-Toliko su male i sitne nijanse, kada se dođe do ovog kruga svi uživamo, jer svi prelepo pevate i nijanse su u pitanju. Mrzim što onda jurim grešku, ne bi li me nešto navelo da presudim. Omar je imao veću energiju u takmčarskom delu, dok je Mirza imao bolju emociju. Došli smo do samog akapela pevanja gde je kod mene presudila pesma – poručila je Viki.

Saša Popović bio je potpuno iznenađen Mirzinim odabirom pesme u natpevavanju, a u pitanju je numera Verice Šerifović „Ako Treba“.

-Mirza, otkud to da si se odlučio za tu pesmu? – pitao je.

-Volim tu pesmu – iskreno je odgovorio Mirza, na šta će Snežana kroz smeh:

–Rekao je „Ja bih iznenađenje“, rekoh potrudi se da ne bude neprijatno.

–Mentorica je iznenađena jako – dodao je Mirza.

Ana Bekuta je bila saglasna sa većinom kolega ističući da je Mirza bio dosta energičniji na sceni od Omara.

-Kad smo već kod tebe Mirza, ti si otpevao jako lepo i na svoj način. Bio si mi u duelu svežiji, raspoloženiji. Iako se vidi da si pod velikim pritiskom, uspeo si da se izboriš sa tim, a to ne bih mogla za Omara da kažem. Malo si bio umoran, neću da ulazim dalje šta je bio – objasnila je Bekuta.

Đorđe David vidno je bio iznerviran što će njegov kandidat morati da se bori u baražu, te je imao par primedbi na ostale članove žirija.

-Apsolutno uvažavam svaku kritiku, ali sa jednom ne mogu da se složim. To je kada je u pitanju emocija Tonija Cetinskog. Baš je ovaj žiri rekao kada si u takmičenju jednom pevao Tonija da niko nije na taj način otpevao kao ti, da je pevalo sto kandidata, a da si ti nešto izuzetno, ali Bože moj. Nema veze, ovo je rezultat sada, a ja ću ti reći moje zamerke. Mislim da si bio apsolutno odličan – istakao je Đorđe.

Nađa Mujezinović i Nikolina Perković - (18. 05.)
Nađa Mujezinović iz tima Ane Bekute i Nikolina Perković iz tima Đorđa Davida našli su se u neverovatnom duelu kojim su oduševile i žiri i gledaoce najgledanijeg muzičkog šoua.

Duel se završio izjednačenim rezultatom, a nakon akapela izvođenja pobedu je odnela Nikolina Perković, što je izazvalo sukobe oko mišljenja.

Dragan Stojković Bosanac ističe da je zadovoljan i Nađinim i Nikolininim nastupom, te je objasnio zbog čega se odlučio da glas da kandidatkinji broj dva.

-Bile ste dobre, čim te imale akapelu. Fenomenalne, ali sam morao glasati za Nikolinu, jer mi se čini da je ona imala malo manje falša – istakao je on.

Za razliku od Bosanca, Snežana Đurišić ipak bez dlake na jeziku ističe da joj ni jedna ni druga nisu bile zanimljive.

-Meni je oficijalni deo bio dosadan, odslušala sam baraž i bila mi je ubedljivija kandidatkinja broj dva. Bio je i kod jedne i kod druge promašaj, ali mora da se glasa – rekla je ona.

Mili se složio sa Snežanom Đurišić, ali im je svakako čestitao na uspehu koji su postigle do sada u takmičenju.

-Meni ni jedna ni druga nisu bile za šest glasova. Daleko su došle, svaka im čast, ali meni nije bilo za dalje. Onda kad već moramo da odlučimo, ajde da ih čujemo u akapeli, i tada mi je kandidat broj jedan bio mnogo bolji, nego u oficijalnom delu. Jednostavno kao da ti više prija kada si slobodnija, ali je Nikolina nekako autentična. Dao sam prednost toj autentičnosti koju ti pružaš i to je to – objasnio je Mili.

Viki je istakla Nađinu autentičnu borbu i želju koju pruža na sceni, međutim nije joj se potpuno dopalo njeno pevanje.

-Kada je u pitanju oficijalni deo, kao da ste mogle i da pevate i ne pevate. Nađa je imala veliku borbu i želju , ali ništa nije izlazilo. Znači, ti si telom i pokretima davala sve od sebe, ali nikako da to izađe. Nikolina je slabije delovala u tom delu, a kada je došlo akapela pevanje, Nađa koštalo te je to što si pevala neatraktivnu pesmu, iako si možda tehnički bolja od nje – poručila je Viki Miljković.

Ceca je otkrila da je Nađa mnogo bolje zvučala na probi, a da joj je sada Nikolina bolje zvučala.

-Ja sam čula Nađu na probi i ona je tu sve tri pesme zakucala, bez problema, bez falša. Ne znam dušo šta ti se večeras desilo, prve dve pesme se nisi sastavila u intonaciji. Što se tiče Nikoline, bila si bolja intonativno – istakla je Ceca.

Ivana ističe da je Nađa izabrala teške pesme, ali ih nije dovoljno uvežbala, a nakon toga umešala se Ana Bekuta.

-S obzirom da je ovo jedanaesti krug, ja očekujem da budem potpuno u uživanju dok ih slušam, ali Nađa preteške si pesme izabrala, a nisi ih dovoljno sažvakala, nisi ih svarila do kraja -rekla je Ivana, na šta će vidno iznervirala Ana Bekuta:

–Nemate argumente ni ti ni Svetlana, gde je Nađa tačno bila u falšu?

-Bosanac, je l’ bila falš? – dodala je Ceca, a nastavila Viki:

-Znaš kad će on da kaže za Bekutinu da je bila falš.

-Niko nije rekao da ne zna da peva, daleko od toga, to nije upitno – rekla je Ceca.

Ivana je nakon toga želela da smiri situaciju, te je pokušala da razjasni gde je Nađa pogrešila.

-Dobro, nije falš, nego nije do kraja artikulisano pevanje – istakla je Ivana, ali se Bekuta nije smirivala:

-To mogu da prihvatim, ali da je falš, nema šanse.

Đorđe David imao je primedbu za Nikolinu Perković, dok je za Nađu istakao da je prvi borac na sceni.

-I jedna i druga, us**lo vas je. Akapela je jedino stvarno bila dobra. Moja zamerka mojoj kandidatkinji, to šta nosiš, iznesi. Nađa, bila si kul. Nažalost, sve što su rekli, moram da se složim, ali ti si ozbiljan borac – objasnio je Đorđe.

Saša Popović je za kraj pitao Anu Bekutu da li bi nešto dodala, ali ona je i dalje bila vidno iznervirana.

–Nemam šta da dodam, sve su kolege rekle. Niko nije imao argument da mi dokaže to o čemu pričaju – rekla je Ana Bekuta.

Dino Suljić i Rijad Rahmanović - (18. 05.)
Neverovatan performans ove subote priredili su Dino Suljić i Rijad Rahmanović koji su nakon izjednačenog razultata odmerili snage u akapeli.

Iako je žiriju bilo teško da odluči ko će proći direktno, u natpevavanju je ubedljivu prednost odneo RIjad kome je Bosanac uputio neverovatan kompliment.

Žiri je bio ujednačen u komentarima kada su hvalili oba takmičara, ali i objasnili zbog čega je odluka pala na Rahmanovića.

– Dino, žao mi je što ovo moram da kažem, ali Rijad je bio pitkiji, jasniji, saliveniji u akapeli. Kupio me je i razbio emotivno jer je potpuno ušao u ovu priču– rekao je David, dok je Sneža dodala da je baražno pevanje kod nje presudilo.

Ivana Peters jedina je koja je dala glas Dinu sa kojim je radila ranije na probama.

– Super ste bili, ali sam bila pristrasna jer sam radila dosta sa njim i sa Cecom i nisam bila objektivna. Najviše bih volela da sam mogla za obojicu, bilo je čupavo– rekla je Petersova.

Ipak, Rijad je ovog puta uspeo da oduševi i Dragana Stojkovića Bosanca koji važi za najstrožeg člana žirija.

– Rijad je dominirao naročito u natpevavanju. Dino, ruku na srce nisi ti za Harisa, drži se svog pravca. Rijade bio si bomba, dirnuo si me. Bio si na nivou– poručio je Boske.

Mili je priznao da je glasao za Rahmanovića jer je odabrao pesme koje mu leže, dok je kod Ani akapela promenila mišljenje.

– Da ne beše ovog akapela pevanja glasala bih za Dina. Rijad je bio nesiguran, ali se u akapeli pokazao- dodala je Bekuta.

Završnu reč imale su njihove mentorke koje nisu krile ponos.

– Hvala kolegama, konačno sam zadovoljna. Obojica ste bili fantastični, Rijade idemo dalje, borimo se– srećno je izjavila Viki.

– Mi smo napravili mali eksperiment, ali dalje ih nećemo praviti. Svakako sam preponosna, ti si moj brilijant u timu– poručila je Ceca Dinu.

Andrijana Petrušovska i Julija Petrović - (18. 05.)
Prava magija na Grandovoj sceni dogodila se kada su glasove ukrstile Andrijana Petrušovska i Julija Petrović, zbog kojih je Bosanac ušao u sukob sa Cecom i Đorđem Davidom.

Devojke su se potrudile da osim maestralnih nastupa prirede i vizuelni spektakl te se Andrijana Petrušovska u jednom trenutku presvukla i zaigrala u kožnoj kombinaciji.

-Imali smo tranformers varijantu, menja se garderoba kao u Las Vegasu na nastupima, za dva minuta novo izdanje- konstatovao je voditelj Voja Nedeljković.

Nakon što su bile izjednačene u takmičarskom delu, odmerile su snage u akapeli gde je većinu glasova dobila Julija.

Gotovo svi članovi žirija složili su se da im je bilo jako teško da odluče koja će proći direktno u narednu fazu takmičenja.

– Obe kandidatkinje su fantastične, međutim u oficijalnom delu mi je stabilnija i čvršća bila Julija, u akapeli obe fenomenalne, bila je teška muka. Prevagnula je Julija zbog oficijalnog dela– rekla je Snežana, dok je Viki Petrušovskoj zamerila kako je imala pad energije.

– Obe su mi jako drage i fantastične, Petrušovska uvek sam te podržavala, ali Julija je bolje otpevala prvu pesmu koju ste istu pevale. U „Robinji“ kao da si se ugasila, posle si se probudila opet. U akapeli mrtva trka je bila– nadovezala se Viki.

Ana Bekuta smatrala je kako je Andrijana bila bolja, a zatim je matematički obrazložila svoj sud.

– „Živote moj“ podjedanko lepo i dobro obe, ponekad je dobro čuti istu pesmu u dve interpretacije. „Robinja „vrlo dobra, „Miki Mićo“ trojka, „Crno i Belo“ „Dal ona zna“ oficijalni deo 10:9. Gledaoci će najbolje presuditi i vi ako budete gledale, reći ćete stvarno ste se prešle. Akapela, Andrijana fenomenalno– objasnila je Bekuta.

Ivana i Ceca složile su se sa komentarima kolega i pohvalile akapela pevanje.

Bosanac je tokom svog izlaganja pomenuo muzičke termine, što je izrevoltiralo Cecu sa kojom je ušao u sukob.

– Petrušovska, dinamika u prvoj pesmi fenomenalna, donošenje teksta i ukrasi su za deset plus. Ja nisam kriv što ne čuju to je kadenca pred ritam kada krene. Pusti publiku Ceco, ti si jadna operećena publikom, neće publika određivati meni kao što određuje tebi. Mogu da davim zato što me ne razumeš– odgovorio je Boske na Cecine prozivke da dosađue publici sa svojim lekcijama,

– Publika nas sluša, nisam opterećena nego oni pevaju za publiku. Neću da pustim moju priču, ti nas udavi sa muzičkim predavanjima, neka hvala, ne treba mi nikakvo objašnjenje.

Boske je i dalje govorio da je Julija u akapeli fenomenalno otpevala, a Đorđe se pobunio.

– Ona je izgubila bitku na „Robinji“. Ovo što pričaš lažeš. Dragane!– povikao je roker.

Na kraju, Mili je potkačio odluku žirija što je Đorđe shvatio kao atak.

– Kada neko u interpretaciji pruži identitet to je najskuplje što su Ana i Bosanac primetili i ti si Ivana ali namerno nisi glasala jer znam koliko znaš. Drago mi je da su pojedini članovi žirija odlučili da je Julija veći potencijal nego Andrijana, to je njihov odabir– rekao je Mili, a roker mu nije ostao dužan.

– To je vrlo uvredljivo, kao mentor ne mogu da se složim, ja tvog kandidata nisam. Ti si pre dva kruga rekao da Julija nema identitet. Julija, ne da imaš identitet i emotivni trag i alal ti vera na tome– zaključio je David.

Dejan Dačević i Sidik Šabanović - (18. 05.)
Dejan Dačević i Sidik Šabanović razigrali su publiku i žiri na samom kraju emisije, kada je Sidik podelio najlepše vesti da je postao otac.

Nako izjednačenog rezultata, usledilo je natpevavanje u kome je Sidik bio nadmoćniji čime je obezbedio mesto u četvrtfinalu.

Iako su članovi žirija još jednom imali težak zadatak, složili su se da je Šabanović bio dominantniji.

– Sidik je bio bolji i u oficijalnom delu i u akapeli– rekla je Bekuta sa kojom se složio i Mili.

Tešku odluku pred sobom imala je i Ceca koja je istakla da su obojica bili sjajni a zatim odbrusila Bekuti koja je pričala tokom njenog izlaganja.

– Dva sjajna kandidata i Bekuta ajde ućuti ko Boga te molim. Dobacuješ mi dok izlažem svoje mišljenje– oštra je Ražnatovićka dok se Ana branila kako je rekla da su oba kandidata sjajana.

– Dejan je bio odličan takođe i ne bi bilo fer da se ne glasa za njega– dodala je Svetlana, dok je Viki rekla da je kod njene odluke presudila akapela.

Snežana nije krila oduševljenje Šabanovićem za koga je priznala da je njen miljenik.

Sa osmehom na licu Bosanac se zahvalio na glasovima za Sidika i otkrio lepe vesti o svom kandidatu.

– Hteo bih da Sidiku čestitam rođenje sina Edhema i nek je živ i zdrav! Sidik, ti si danas od svih kandidata daleko bolje pevao bravo Sidiče tako se pevaju sevdalinke i pesme koje sam ja komponovao– rekao ee Boske, a kandidat se zahvalio svima na čestitkama.

U sledeći krug takmičenja prošli su: Šejla Zonić, Mirza Pandur, Nikolina Perković, Rijad Rahmanović, Julija Petrović, Sidik Šabanović, Antonija Čerkez, Andrijana Petrušovska, Dino Suljić, Dejan Dačević.

Takmičenje su napustili Nađa Mujezinović i Omar Džaferoski.

Komentari: