Kako nam se bliži finale, tako je sve napetija atmosfera u „Zvezdama Granda“, a tako je bilo i večeras kada je posle baraža došao momenat da se proglase četvrtfinalisti.

Inel Nukić i Petar Krekić - (11. 05.)
Inel Nukić i Petar Krekić otvorili su svojim nastupima jedanaesti krug u „Zvezdama Granda“ u kome važe nova pravila.

Na samom početku emisije, kreativni direktor Granda Saša Popović objasnio je da od večeras ništa više neće biti isto. Dok je samom početku emsije došlo je do malih čarki kada je Inel odgovrio Saši, dok je Bosanac iskoristio ovu priliku da ih pecne.

-Večeras jedna devojka i jedan muškarac napuštaju takmičenje, ali smo odlučili da u ovoj i sledećoj emisiji svaki takmičar peva po tri pesme. Skraćene naravno, isključivo brze od onih pesama koje su do sada pevali. Da vidimo kako to izgleda, mislim da će biti živo i veselo, videćemo kako će žiri da glasa. Žao nam je što će neko da ispadne, od svih 12 takmičara ove i 12 sledeće subote svi su fanstastični – rekao je Saša Popović.

Nakon nastupa, takmičari su imali maksimalni broj glasova, pa je usledilo akapela pevanje. Jednoglasnom odlukom nakon akapela pevanja, pobedu je odneo Petar, dok će Inel ponovo pevati u baražu.

Žiri je u svojim komentarima istakao da Inel već sada ima očigledan problem sa glasom, dok su za Petra imali samo reči hvale.

-Za korak je meni Petar bio ispred Inela, podržala sam i Inela, on ima samo 17 godina. Ali dušo, ti moraš da pregledaš glasnice, mnogo ti se često to dešava, možda je i psihološki problem, nije fizički. Ne kontrolišeš taj jodl koji iskoči gde ne treba. Petar je sjajan- rekla je Ceca.

Bosanac je svojim komentarom izazvao pravu buru, pa je uspeo da natera Inela da odgovri Saši Popoviću što se retko dešava u „Zvezdama Granda“.

-Inele, očigledno je da imaš neki problemčić, mogu da ti kažem i kod kog doktora da se javiš. Nemoj to da zapustiš, inače si beskrajno muzikalan i meni se dopada kako ti pevaš, to dereš. Samo si pogrešio jedno, ne kaže se nasrdiš, nego rasrdiš – dodao je Dragan Stojković, dok je Inel odgovorio:

-Meni je Saša Popović prošli put, ali i čovek koji nam pušta matrice rekao da se tako kaže – dodao je on dok je Saša rekao da je možda Inel pogrešno čuo.

Bosanac je iskoristio ovu priliku da se našali, pa je pecnuo Inela i Popovića, ali i dodao da je mladi pevač ovim sebi osigurao nastavak takmičenja.

-Sad si se zeznuo Inele, ispašćeš kao brzi voz. Sad si sebi osigurao da prođeš, jer ako ispadneš ispašće da te je Saša namerno izbacio. Dobro si uradio – rekao je Bosanac kroz smeh.

Mili se u svom komentaru složio sa kolegama da Inel ima problem sa galasom, ali ga je podržao, dok je za Petra imao samo reči hvale. Ana Bekuta se takođe saglasila sa kolegama da kada su ova dva takmičara u pitanju.

-Inele, ti si takmičar za koga čovek ne može, a da ne glasa. Imaš šarm i energiju što su nešto što je kod mene koja uvek pevački gleda sve presudilo kod tebe. Taj problem koji imaš je očigledno iz glave verujem da ćeš to pobediti. Petar je bio dobar, ali samo smanji te ukrase, nije pevanje samo to – rekla je Snežana Đurišić, a na ovo je morala da raguje Petrova mentorka Viki Miljković.

-Snežanu volim i podržavam, ali nemoj da smanjuješ ništa, ne slažem se sa ovim što ti je rekla. To se ljudima svođa kako ti pevaš, nije bitno da li će se nekom članu žirija to dopasti, to je bitno samo dok si ovde. Nije upropastio dikciju – odgovorila je Viki.

Đorđe je na samom kraju istakao da je Inel dobar pevač i otkrio šta je presudilo da večeras glasa za Petra Krekića.

-Inele, ti sa tim stajlinogom meni izgledaš kao da si ispao iz filma „Alisa u zemlji čuda“ u pozitivnom smislu. To mi se sve dopada, vreme će za tvoje grlo uraditi svoje. Kod glasanja sam se odlučio za boju glasa i zato sam glasao za Petra – kazao je Đorđe David.

Ivana Peters koja u ovoj emisiji menja Mariju Šerifović rekla je da je ponosna na to kako je Inel večeras pevao i dodala da je problem sa glasom rešiv.

Melisa Zijadić i Adela Smajlović - (11. 05.)
Melisa Zijadić plasirala se u četvrtfinale „Zvezda Granda“ nakon što je u duelu za samo jedan glas pobedila Adelu Smajlović.

Iako je pobedila u duelu, Melisa je ponovo dobila kritike žirija, dok je Mili opet istakao da je njen nastup bio dosadan.

-Melisa, nisam siguran da si bila za šest glasova večeras, ti si dobar pevač, ali to sve deluje suviše dosadno. Moraš da osetiš to, da nalegneš na pesmu, a glas i dobila jer si bila tačna, imaš divan glas. I prošli put sam ti rekao da mi je to sve mrtvo, moraš da nađeš snagu u sebi da bi glas izašao do kraja i to ti je savet, u sledećem krugu to neće da prođe. Adela, trudila si se, ali velika je razlika i ne bi bilo u redu da je bilo šest šest večeras – rekao je Mili.

Iako je imala nekoliko zamerki na njeno pevanje, Ana Bekuta je svim srcem stala uz Melisu i istakla da je njoj mesto u finalu.

-Može o ovome što je Mili rekao za Melisu da se diskutuje, ali kada pogledam ima tek 18 godina. Nema potrebe da budeš u grču jer lepo pevaš. Opusti se, sa osmehom izađi i pobraćeš simpatije, to ti fali, sve drugo imaš. Samo osmeh i opuštenost, možda te čizme žuljaju. Ja ovo ne mogu da objasnim, ima potencijala za finale što se mene tiče, ali opušteno mora biti, samo ti je to ostalo. Adela, sve je pretačno i fino, ali nema duše i glasa da me nešto naježi – kazala je Ana Bekuta, dok je Bosanac dao nekoliko saveta kako bi se Melisa još više opustila na sceni.

-Melisa dušo moja, nije sramota pokloniti se publici na apalauz, nemoj bežati. To mora da bude sastavni deo tvog nastupa i pevanja. Nemoj da ti bude neprijatno što si tu, inače si super. Adela, probaj da otvoriš tu tvoju boju glasa, mnogo si mat – rekao je Bosanac.

Đođe ističe da ima skromno zananje kada je narodna muzika u pitanju, ali u svom obraćanju nije štedeo kompimente za Melisu.

-Adela, jako si lepa, sve imaš kako treba, ali prva pesma falš, druga skoro odlična, u trećoj si pokazala mane oko otvoranja usta. Kao da ne veruješ u sebe. Melisa, za prvu pesmu bih imao zamerke, ali druge dve, devojko svaka ti čast. Ti si mene oduševila- istakao je Dorđe David.

Ivana Peters imala je priliku da sa Cecom radi sa takmičarima iz njenog tima, pa je još jednom istakla da je Melisa dosta napredovala od prvog pojavljivanja u „Zvezdam Granda“.

-Imala sam priliku da provedem dosta vremena sa Melisom i Cecom na probama, znam kako je tekao njen napredak i koliko otvrila glas i dobila atak. Bila je fenomenalna, ništa mi nije bilo dosadno ni monotono, pokidala si što se meni tiče. Adela, ti si meni super, slažem se sa kolegama da ti je glas malo zatvoren – dodala je Ivana Peters.

Viki je kao po običaju branila kuminu takmičarku, pa je zbog toga ušla u žestoku svađu sa Milijem nakon komentara da je Melisin nastup bio dosadan.

-Melisa, previše si skromna, tebe ubi skromnost kad staneš ovde. To nije nešto što je vrlina i može u ovom poslu da bude mana. Ti si dobar vokal i sve što si otpevala je tačno, ovo što Mili kaže da je dosadno, to je njegov stav, ovo je bilo sve, a ne dosadno. Mili samo nešto šušumiga pozadi, ništa ga ne razumem. Adela, veliki si talenat, mnogo si lepa i mnogo možeš, samo nikako da se otvoriš – rekla je Viki Miljković, a kako je svađa sa Milijem izgledala, pogledajte u videu ispod:

Snežana i Ceca su kao mentorke dale završne reči, dok je Adelina mentorka imala još nekoliko saveta za nju pred odlazak u baraž.

-Adela, toliko si lepa da sam prosto fascinirana, prelepo dete, sviđa mi se moje pevanje, jeste mat, ali može da se promeni. Melisa, bravo lutko, čestitam – kazala je Ceca.

-Melisa želim da ti čestitam, tvoja skromnost u ponašanju se prenosi možda na pevanje, ali nemoj to da te brine, pevala si fanstastično. Adela, ne treba da menjaš mentore, čovek sa kojim radiš u tvom mestu je stručan i sigurna sam da ti govori ovo sve kako što i ti ja radimo. Nikako to da uvažiš, ne znam šta se desi kada staneš ovde – zaključila je Snežana Đurišić.

Janko Jankov i Samed Dželo - (11. 05.)
Janko Jankov nastavio je dominaciju u „Zvezdama Granda“, pa se ove subote kao od šale plasirao u četvrtfinale, dok je Samed Dželo pokazao da mu je dostojan protivnik.

Nakon nastupa, oba takmičara osvojila su šest glasova, pa je nakon akapela pevanja pobedu odneo Janko, dok će Samed ponovo pevati u baražu.

-Bili ste jako dobri, Samede ti sve bolji. Međutim, Janko je neko koga ja volim i muziku koju on izvodi jako volim. Janko ti si teška artiljerija – rekla je Viki, a odmah se nadovezala Ivana Peters:

-Oba takmičara su dobra, sada su nijanse u pitanju, super ste obojica.

Ceca je u svom komentaru istakla da oba takmičara imaju njenu podršku, dok je Đorđe priznao da se dugo premišljao nakon nastupa kome da dodeli svoj glas.

-Sa nestrpljenjem sam čekao da dvojci ne dam glas zbog prve pesme i ulaza. Međutim, kada se desila akapela na moju žalost jer prema Samedu gajim neku posebnu emociju morao sam da dam glas. Bio si ubeljiviji i zaslužio si. Broj jedan, ovakav kakav si ti, mi nemamo u takmičenju, imaš nešto gospostveno, visoko što ja volim da vidim kada je u pitanju narodna muzika. Pohvala sa ovog mesta za Tozovca, za to skidam kapu, kao na ploči – istakao je Đorđe David, a Ana Bekuta je nastavila:

-Samede, otpevao si više stilova jako tačno, dok se Janko držao svog stila. Nije izašao iz svoje zone konfora i tu je odličan. Kod mene je presudilo da za Sameda glasam baraž i pesma broj tri gde si otpevao nadahnuto, prelepo, maestralno.

Mili ne krije da mu je Janko Jankov jedan od omiljenih učesnika ove sezone i dodaje da mu je drago što je i večeras pokazao kako se peva.

-Ja sam za Janka i Sidika rekao da ste teška artiljerija i to tako. Kako krugovi idu, jedva čekam da se pojavite. Teško da neko da ti priđe, tvojoj snazi i sugurnosti. Samed je prišao, i zasluženo je bilo šest šest – dodao je Mili.

Dragan Stojković Bosanac i Snežana Đurišić su kao mentori dali završne reči, dok nisu štedeli komplimente za svoje takmičare.

-Šta reći, a pogrešiti. Ceca i Ana su lepo rekle, ovo drugo je smućni pa prospri. Kod tebe Janko prva strofa u prvoj pesmi je bila da ideš odmah u baraž. A moj takmičar, ne znam ko te natera za ono u akapeli, ne znam gde si to čuo. Pokazao si da mi Bosanci bolje otpevamo bilo koju pesmu iz regiona, nego oni sevdalinku – kazao je Bosanac.

–Bravo momci, Janko čestitam, idemo dalje – zaključila je Snežana.

Aleksandra Ivanov i Beta Sudar - (11. 05.)
Ove subote Grandova scena je gorela kada su se pojavile Aleksandra Ivanov i Beta Sudar ostavljajući bez teksta žiri i publiku svojim nastupima.

Osvojile su maksimalan broj glasova, međutim nakon akapela izvođenja za nijansu je prednost dobila Beta Sudar, što je izazvalo totalnu pometnju među članovima žirija.

Popović je odmah nakon glasanja prokomentarisao da je primetio da je žiri imao dogovor koji se nije ispunio.

-Ja imam utisak da je žiri želeo da bude 3:3, ali neko je tu pogrešio – rekao je Saša, a svi u glas su dodali:

-Mili.

Mili je istakao da ne želi da učestvuje u dogovorima i nameštanjima, već da je njegov glas zasluženo pripao Beti.

-Ne sudelujem u nameštanjima. Moram da kažem da Betine transformacije iz kruga u krug i to je donelo šou. Znači, Beta ja sam oduševljen. Ne prepoznajem te iz kruga u krug, a sve si bolja i bolja. Zato sam Beti dao prednost, ona je stvarno pevački jača. Aleksandra, ti si fantastičan performer, imaš tu energiju u sebi koja je divna, ali sad u ovom krugu već polako moramo da odvojimo ozbiljno pevanje od performansa – objasnio je Mili, a Sneža je nastavila:

-Dve divne devojke, dve prelepe devojke, a odlične pevačice, ali prilično dominantnija je bila kandidatkinja broj dva.

Ceca se našalila na Milijev račun zbog toga što je glasao za Betu, međutim i ona se za isti korak odlučila i uputila talentovanoj pevačici brojne pohvale.

-Mislim da smo večeras shvatili koliki je Mili domoljub i ja to poštujem, to je okej. Šalim se naravno, svako ima pravo da glasa za koga želi. Dva sjajna kandidata, čak ste i sličnih boja večeras, prelepe ste i prezgodne. Presudilo je da glasam za Betu, zato što je bila sigurnija. Aleks, ti znaš koliko ja tebe volim, ti si bila moj kandidat, tako da čestitam devojke – istakla je ona.

Đorđe David ipak smatra da nerešen rezultat nije ispravan, već da je Beta dosta bila bolja.

-Ja sam ti obećao da ću ti u ovom krugu datu glas i svoje obećanje sam ispunio, govorim o ovom prvom pevanju. Međutim, mislim da nije bilo za 6:6. Ja ti govorim čistog srca, mislim da je Beta bila apsolutno dominantnija. Ovo „Saobraćajna nesreća“, kako si otpevala Ivanu, a ona tu sedi svaka ti čast. Sa ovom kilažom koju si skinula, vidi se da ti je stalo do ovoga – rekao je Đorđe.

Dragan Stojković Bosanac našalio se na sopstveni račun, nakon Cecinog izlaganja o Milijevom glasanju.

-Pošto je Mili domoljub, ja sam kućeljub – rekao je Boske, na šta će Ceca:

–Ti si Bosnoljub.

-Broj jedan, ne bih ja Maru moju prodao sad kada nije tu i kakvi su ti prijatelji – nastavio je Bosanac o glasanju, a Ceca se ponovo ubacila:

-Znači, ti si korumpiran, drago mi je da si priznao – dodala je ona, na šta će Viki:

-Inače, ne postoje klanovi, samo Ceca i ja glasamo jedna za drugu. Od njih je to i počelo, od njih se uči, oni su pisali te knjige.

-Pa, što Snežu ne napadate? – pitala je Ceca, dok je Sneža odgovorila kratko i jasno:

-Zato što me boli uvo da budem u klanu.

Bosanac je nakon toga nastavio svoje izlaganje ističući da je podržao Marijinog kandidata, jer ona nije tu.

-Pre svega, vaši mali mozgovi ne razumeju šta sam rekao. Marija je prehlađena i vodi računa o svojoj porodici i ja sad Mariju podržavam, jer je ona vrlo po muzičkom senzibilitetu bliska meni – pričao je Boske, pa se ubacio Mili:

-Ti si Marioljubac, pridruži se Popoviću. To je novi klan „Marioljubci“.

Boske je nastavio da hvali Aleksandru, a potom ponovo potkačio Svetlanu Cecu Ražnatović.

-Aleksandra, odlična si bila, još malo poradi, zaokružuj vokale i nemoj se plašiti pogrešiti. Evo, Ceca na tome insistira, koliko ona greši uživo – rekao je on, a Ceca mu je odbrusila:

-Ceca se bar pojavljuje uživo, a ti si penzioner i sediš kod kuće.

-Ne znam ko te sluša, ovi što su gluvi pa ne čuju – dodao je Bosanac, pa nastavio:

-Aleksandra, bila si nijansu lošija od Bete, a Beta stvarno napreduje i svi komplimenti za oblačenje, za stas, za stajling, za kosu. Je l to tvoja kosa ili je nadogradnja? – pitao je Boske.

-Deo je moj, a deo je nadogradnja – odgovorila je Beta iskreno.

-Lepo složeno, upakovano, šećer – zaključio je Boske.

Ana Bekuta se prvo kratko i jasno izjasnila da se slaže u potpunosti sa Bosančevim mišljenjem, na šta je Ceca odmah odreagovala.

-Bosanac sve što si rekao sve je tačno, sve je precizno, ne bih ništa dodala – rekla je Ana, na šta će Ceca:

-Ajde molim te ponovi šta je rekao. Izvinite Pavaroti jedan i dva, nismo vas prepoznali.

-Nemoj stasom, nego mozgom razgovaraj – dodao je Bosanac.

-Ne sekiraj se ti čime ću ja da razgovaram, opusti se – uzvratila je nervozna Ceca.

Viki je istakla da su obe takmičarke bile sjajne, a potom zamolila Ivanu da prokomentariše Betino pevanje.

-O Marijinoj i Bosančevoj ljubavi su i novine pisale, tako da nam je poznata ta ljubav. Devojke, bile ste fantastične. Volela bih da Ivana prokomentariše malo Betu i pesmu tvoju koju je pevala – rekla je Viki, a Ivana je odmah nastavila:

-Oduvala si pesmu, radila si sve momente koji su važni i ovo ostalo malo na svoj način, jako mi se sviđa. Imaš veliki potencijal, svaka čast.

Stefan Tomić i Miki Sekulovski - (11. 05.)
Ove subote u „Zvezdama Granda“ uzbuđenje je dostiglo vrhunac kada su Stefan Tomić i Miki Sekulovski stali na scenu i pružili publici nezaboravan duel.

Obojica su osvojili maksimalan broj glasova, a nakon akapela izvođenja, žiri je bio suočen sa još jednim nerešenim rezultatom, te su morali ponovo da pevaju.

Nakon napetog i neizvesnog glasanja, odluka je bila teška, međutim Miki je dobio blagu prednost, dok će se Stefan boriti u baražu.

Prva je glas dobila Ivana koja je odmah potvrdila koliko joj je bilo teško da donese odluku tokom glasanja.

-Mnogo je teško, stvarno ste obojica na svoj način predivni. Stefane, imaš prelep glas, a Miki ti si energetska bomba i to je ono što loži publiku i sve. Treba da se prepolovim na pola i da vam dam glas – istakla je Ivana.

Mili smatra da su obojica bili sjajni, međutim ne krije da mu se akapela nije nimalo dopala ni kod jednog, ni kod drugog takmičara.

-Fantastična oba kandidata, a prva akapela grozni i jedan i drugi. Mnogo mi se više svideo Stefan u drugoj akapeli, ali Miki tvoju boju je jako teško pobediti, deluješ sigurnije. Mikiju je ovo drugi krug da razvaljuje u takmičenju, a u akapeli je nespreman, spremi za sledeći put – objasnio je Mili, na šta se Ceca ubacila:

-Mala digresija, vi ste videli da su momci umrli od skakanja i trebali su odmah da pevaju akapelu što je vrlo zahtevno, znate i sami. Miki je jedva došao do vazduha, dečko koji nema problem sa tim i dečko koji je školovan, ume da vlada glasom, samo je preumoran.

Bosanac je obojici uputio reči hvale, međutim ističe da je u Stefanovom izvođenju više uživao.

-Krenuću od prvog kandidata, meni je bilo lepo, fino. Melem za uši, lepo publika uživa i ja sa njima, ne može biti lepše. Što se tiče drugog kandidata, jako je bilo. Ne znam kako ti možeš slušati tako jako, kad ja ne mogu, ali si odličan pevač i bravo momče – istakao je Boske.

Đorđe David ističe da je pogrešio zbog toga što je glas dao Stefanu, ali priznaje da su njih dvojica bili najzanimljiviji duel ove subote.

-Smatram da sam napravio grešku Stefane, jer sam dao šesti glas tebi. Akapele mi se nisu dopale i ja sam glasao na program. Miki Sekulovski, odlično, raznovrsno. Mislim da je ovo najinteresantniji par večeras, čestitam – objasnio je Đorđe.

Viki Miljković priznaje koliko joj se dopalo izvođenje oba kandidata, ali da joj je Miki za nijansu bio bolji.

-Dva fantastična kandidata, kao i do sada. Toliko ste toga pokazali u prethodnim krugovima, tako da ovo jeste neki revijalni deo, ali tu gledamo detalje. Kandidat broj dva mi je bio dominantniji, zbog moći koji ima u vokalu koji je dokazao u takmičenju. Što ne znači Stefane da nisam zadovoljna tobom, svaka čast – rekla je ona, a Sneža je nastavila:

-Dva divna momka, pevača. Podjednako dobri, ali baražnom delu sam se odlučila za kandidata broj dva zbog izbora pesme.

Ana Bekuta kratko i jasno je istakla svoje mišljenje o Stefanovom nastupu, a zatim mu pružila podršku za baraž.

Stefane, ja sam zadovoljna, borba u baražu – rekla je Bekuta.

Ceca vidno oduševljena komentariše oba takmičara, ali i ističe koliko je ponosna na Mikija.

-Dva sjajna kandidata koja su definitivno podigla studio na noge, čestitam obojici. Akapela, ja sam se potrudila da vas opravdam, jer ste stvarno bili preumorni. Miki, ponosna sam, ti ostavljaš dušu na sceni i mislim da je apsolutno zasluženo. Stefane, srećno u baražu – zaključila je Ceca.

Jelena Prole i Đula Drini - (11. 05.)
Dve talentovane takmičarke, Jelena Prole i Đula Drini u duelu su zapalile scenu svojim neverovatnim glasovima i energijama.

Obe kandidatkinje su dobile maksimalan broj glasova, a nakon nezaboravnog akapela izvođenja, ubedljivu pobedu odnela je Đula Drini koja je konačno pokazala svoje pravo izdanje nakon suza i kritika u prišlom krugu takmičenja.

Prva je reč dobila Snežana Đurišić koja je kratko i jasno poručila da joj se Đulin nastup više dopao.

-Dve divne kandidatkinje, međutim interpretacija Đule mi se daleko više dopala – istakla je ona.

Viki Miljković pohvalila je izbore pesama obe takmičarke, međutim takođe ističe da je Đula bila bolja.

-Lep odabir pesama i kod jedne i kod druge kandidatkinje. Đula je bila dominantnija večeras, Prole „Večera“ je bila najbolja dobro si je otpevala – rekla je ona.

Ceca se složila sa mišljenjima kolega, a Jeleni je poželela sreću u baražu.

-Đula bila si super, i odabir pesama koji ti apsolutno leži i akapela, sjajno. Jelena, želim ti dušo mnogo sreće u baražu i ti si bila odlična, nijanse su u pitanju – istakla je Ceca.

Đorđe David priznaje da se premišljao kada je Jelenin glas u pitanju, a Đulinim nastupom je totalno šokiran.

-Za malo da ti ne dam šesti glas, jer mi je Đula malo dominantnija, ali ajde što se kaže da ne bude „konj na jedno oko ćorav“, dao sam i sad mi je drago, jer se pokazalo ono što jeste bila tvoja mana u regularnom delu, dosta falša. Đula, meni uopšte nije jasno kako iz žene vrapca izlazi aždaja, to mi niko još uvek ovde nije objasnio, ali svaka ti čast – objasnio je Đorđe, a Ana Bekuta nije želela da dodaje ništa što već nije rečeno:

-Sve je rečeno, nemam stvarno šta, sve super.

Mili je prvo prokomentarisao Jelenin nastup, a zatim uputio Đuli brojne pohvale i komplimente.

-Jako je zanimljivo, prva pesma ti nije legla, ali druga pesma koja je zahtevnija si je izvela odlično, tako da ima materijala, samo da posložiš bolje. Đula, od kad si se pojavila si neko na koga se računa, to ti govorim u ime muzičke produkcije Granda, deluješ mi kao gotov proizvod. Konstantno imaš emociju u svom glasu i to je najskuplje, mislim da možeš daleko da doguraš – objasnio je Mili.

Ivana je vidno oduševljena i jednom i drugom kandidatkinjom, te im je od srca čestitala.

-Za sam kraj ste vas dve došle kao šlag na tortu. I u pevačkom smislu i u nastupu i vašem izgledu. Čestitam, bile ste super – rekla je ona, pa je Bosanac nastavio:

-Dobre ste bile i jedna i druga. Ne znam zašto je Đorđe rekao da je konj, da li je ćorav ili nije, on je konj, ali sve je u redu. Prole, odlična si bila, baš napreduješ. Malo da središ to kao što ja sredim sa mojom kandidatkinjom i to će biti super.

U sledeći krug takmičenja prošli su: Petar Krekić, Melisa Zijadić, Janko Jankov, Mili Sekulovski, Beta Sudar, Đula Drini, Inel Nukić, Aleksandra Ivanov, Stefan Tomić i Jelena Prole.

Komentari: