Večeras je održan još jedan krug takmičenja „Zvezda Granda„, a takmičari su sve bliže finalu za koje se mesecima bore.

Beta Sudar i Šejla Zonić - (04. 05.)
Fenomenalnim duelom večerašnju emisiju otvorile su Beta Sudar i Šejla Zonić koje su na samom startu podigle lestvicu i sa po osvojenih šest glasova odmerile snage u akapela natpevavanju.

Sa četiti glasa, Šejla je prošla direktno dalje, međutim uprkos rezultatu pojedini članovi žirija našli su greške u njenom pevanju koje joj nisu prećutali.

Prva je reč dobila Marija koja je prednost dala Beti.

– Doslovno je ispravno ko god da je prošao od njih dve. Sjajno ste pevale, odlične ste. Braniću boje pop muzike koju je izvodila Beta, odlična si odlično se ponašaš stoji ti scena jako lepo iznosiš to i stiže do nas, postoje oni koji to rade hladno, a ja volim da me neko dirne. Bravo devojke– objasnila je Šerifovićeva sa kojom se složio Saša Popović koji je posebno pohvalio Betin napredak.

Komplimente nije štedela ni Ana Bekuta.

– Beta, ovo što je Saša rekao delim njegovo mišljenje tamo si iz te pozadine bivala sve bolja i mršavija i zaista divno izgledaš, umeš to lepo da nosiš i lepo pevaš i napreduješ ko zna šta će sve do kraja biti u ovom takmičenju. Nebo je granica. Šejla, kao i uvek zavidno znanje si pokazala skoro pa da nema tajni za tebe, osim što ti nekad sklizne kraj, ali to je jedna kap u moru za tebe ti si jedan predivan kandidat i vidim da ćeš nam se vrlo brzo pridružiti– rekla je Bekuta.

U moru lepih reči, Snežana Đurišić je ipak skrenula pažnju Šejli na nekoliko grešaka koje je napravila.

– Obe odlično. Beta po sistemu si tiha voda breg roni i ideš kao treba, nemam zamerku. Prednost sam dala Šejli zbog muzike. Šejla, večeras je bilo grešaka ali tvoje iskustvo i sigurnost kada pogrešiš zaslužuje nagradu. Zaslužuješ svaku pohvalu od nas, ali onda ti gledamo u sitna crevca primetimo svaku sitnicu koja se dešava svima nama. Drago mi je što možemo reći da si nam koleginica, čestitam ti– istakla je Đurišićka.

– Dva predivna, inspirativna kandidata. Šejla, da imam kosu ona bi se nakostrešila kada ti pevaš, obožavam to i drago mi je da se takav vokal nalazi u šou. Ja greške ne vidim i ne čujem kada ona zapeva. Beta, smatram da je ovaj odabir pesama bio užasno loš za tebe iako si se izborila sa tim, a prošli odabri pesama je bio neverovatan – rekao je Mili.

Saša Popović je pecnuo kako neki članovi žirija slušaju i uživaju dok drugi slušaju da nađu grešku gde se Snežana osetila prozvanom ali mu je uzvratila kako to nije bilo zlonamerno i da Šejlu svi vole i da su uživali.

Kada je došao red na Bosanca on je samo rekao da je bilo divno, dok je Đorđe David izjavio kako je Beta neverovatna pojava na sceni, dok je Šejli skrenuo pažnju da je pored njene bajkovitosti svaka kritika dobronamerna.

Šejla je na kraju zatražila reč i obratila se Draganu Stojkoviću Bosancu.

– Stvarno cenim i poštujem sve članove žirija tako i vas gospodine Dragane. Neko sam ko voli da uči i stiče nova znanja, ali u poslednjih nekoliko emisija nema komenatra i zanima me šta je razlog jer bih volela da čujem vaše mišljenje- pitala se Zonićeva, na šta je Bosanac jasno odgovorio:

– Saša Popović je razlog, a tebi mogu vrlo rado i sa zadovoljstvom da kažem. Ja kada ovde kada kažem to vrlo često Popović tumači kao bolno i ja ne bih više. Ja ću tebi, dušo moja, reći neke krucijalne stvari koje će ti olakšati ovakvu fantastičnu inetrpretaciju i moj komentar je uvek dobronameran– rekao je Stojković.

Sidik Šabanović i Elsan Pilica - (04. 05.)
Sidik Šabanović i Elsan Pilica našli su se u pravom narodnjačkom dvoboju u kome su bili ujednačeni, nakon čega je usledila akapela u kojoj je žiri još jednom podjenako glasao.

Saša Popović prepustio je reč članovima žirija pre konačne odluke o direktnom prolasku jednog od kandidata.

– Sidik, prva pesma nije bilo baš najbolja u strofi i refrenu, u drugoj si briljirao. Elsane, nemam neke zamerke za prvu pesmu, rekao sam ti i pre emisije i sada da Sinana odlično radiš, ali kada pevaš neku drugu pesmu kada si u tonalitetu u tebi proradi Sinan koji treba da radi samo kada pevaš njegovu pesmu– objasnio je Keba.

Uprkos maksimalnom broju glasova, Marija nije bila preterano oduševljena njihovim interpretacijama.

– Bilo je podjednako grešaka kod obojice. Prve pesme mi se nisu dopale, to vama ne leži preterano stilski. Dala sam prednost Pilici jer mi se dopalo kako si se izborio sa pogrešnom intonacijom u akapeli, jer je ovo 5:5 kao kuća – istakla je Šerifovićeva.

Ana Bekuta se složila sa Marijom i dodala da su u drugim pesmama bili bolji,posebno Sidik koji je po njenom mišljenu bio bolji i u akapeli, dok je za Đorđa Davida Pilica pokazo borbenost u akapeli koja je predusila za njegov glas.

– Sidik ja stojim iza toga da si teška artiljerija, Elsane takođe si fantastičan i obožavam to što ti radiš, ali u pravu je Keba kao da guraš Sinana,a li nemaš potrebe za tim– rekao je Mili koji je pohvalio oba kandidata, dok je kod Snežane presudio jedan detalj.

– Šabanoviću bravo za baražnu pesmu koju si muški odradio i zato prednost, ništa ne bih mogla da zamerim kandidatu broj dva– dodala je Đurišićka.

Na kraju, Saša Popović doeno je svoju odluku koju je bez premišljanja saopštio:

– Obojica ste bili ravnopravni, ali ako gledam ovih prvih deset emisija ubedljviji do sada mi je bio Sidik koga puštam direktno, Elsan ide u baraž– presudio je Popović.

Julija Petrović i Adela Smajlović - (04. 05.)
Fantastični performansima oduševile su žiri Julija Petrović i Adela Smajlović koje su nakon izjednačenog broja glasova još jednom pevale u akapeli u kojoj je Adela odnela pobedu i veliki broj pohvala.

Iako su obe takmičarke briljirale, nijanse su presudile u korist Adele koja je pokazala napredak u ovom krugu.

– Devojke su pevale jako dobro težak program. Ovde je možda i stvar ukusa. Đole preterao si, reko si nam šta si uradio, ali se Julija hrabro izborila. Stilski slađe peva Adela, ali to je stvar ličnog ukusa, pitomije mi je zvučalo– dala je svoj sud Marija, dok je Mili glasao na osnovu akapele s obzirom na njihovu pevačku ujednačenost.

Viki se složila da ne bi pogrešila da je dala glas bilo kojoj od devojaka, ali da je mislila da će i kod akapele rezultat biti izjednačen.

Bosanac je ovog puta uputio poseban kompliment Adeli.

– Meni su bile jako dobre obe, ali sam odlučio da glasam za Adelu zbog jedne predivne stvari, a to je tvoj falset, to je muzikantski– rekao je Stojković, a pohvalama se pridružila i Ana Bekuta.

– Julija prva pesma ti je sela, ali je druga preterano agresivna za moj ukus, ali i dalje si odlična pevačica samo si pokušala nešto više. Međutim kod Adele mi se dopala neka fina mekoća kojom nas kupuje i koliko god da sam protiv muških pesama, demantovala si me i izvela na način koji ja volim- obrazložila je Bekuta.

Keba je prokomentarisao kako su Ana Bekuta i Bosanac kao „lanac“ što je nasmejalo Viki kojoj je bilo drago da nisu uvek ona i njena kuma Ceca povezane kao tabor, a zatim je prešao na komentarisanje kandidatkinja.

– Julija, prva pesma perfektno i svidela mi se agresija u drugoj. Adela prenela si ekspresiju i volim kako pevaš i prenosiš i umeš i znaš, ali bilo je tonskih nestabilnosti- istakao je Kojić.

Završnu reč imali su mentori koji su bili ponosni na svoje kandidate.

– Ja sam presrećan sa tobom, ne znam šta više da radim. Prvu pesmu niko nikad otpevao bolje nije, mi smo poštovali tajming u odnosu na drugog kandiata koji je bio kraći. Nikad niko nije otpevao to kao ti i Milena je agresivno otpevala– objasnio je Đole, dok je Sneža dodala da je srećna zato što je njena kandidatkinja napokon prevazišla ono što joj je do sada stvaralo problem da pokaže svoj maksimum.

Samed Dželo i Dejan Dačević - (04. 05.)
Zbog duela Sameda Džela i Dejana Dačevića nastao je opšti haos u žiriju „Zvezda Granda“, a sve zbog paušalnog glasanja, kako je Dragan Stojković Bosanac istakao u emisiji.

Samed Dželo iz Bosketovog tima predstavio se pesmama „Odiseja“ Lea Martina i „Ti si me čekala“ Dobrivoja Topalovića, dok je takmičar Marije Šerifović, Dejan Dačević otpevao baladu Saše Matića i Đanijevu pesmu „Još te sanjam“.

Iako su obojica priredili fantastične nastupe, žiri je glasanjem u dalji tok takmičenja poslao Sameda.

Posle sjajnog nadmetanja u duelu, usledilo je glasanje koje je bilo nerešeno, ali je akapela pevanje presudilo u korist Bosančevog kandidata.

U akapeli definitivno je bio bolji Samed koji je otpevao „Sve ti dugujem“, dok je Dejan izabrao da se takmiči Šabanovom pesmom „Jednu noć si drugom dala“.

Bosanac nije mogao a da sa svojim pulenom ne proslavi prolazak u dalje takmičenje, iako je bio ubeđen u njegovu pobedu.

I Snežana Đurišić je pohvalila Sameda, a delimično iskritikovala Dejana, tvrdeći da je intonativno pogrešio, ali da je dobar kandidat, dok je Viki Miljković smatrala da nije bilo za 6:6.

-Bili su isti i bilo mi je teško da donesem odluku. Presudila je „Odiseja“ jer je bila odlična – rekla je Viki, a Dragan Kojić Keba pohvalio Sameda, ali i Dejana kom se obratio rečima:

-Prepoznao sam kod tebe dobro raspoloženje, što nije bilo u prethodnim emisijama. Počeo si sebi više da veruješ. Po meni si bio bolji u akapeli.

Mili nije krio oduševljenje načinom na kojim Dželo peva.

–Samede, ti imaš staru i predivnu dušu, iznosiš pesme sa tom evergrin emocijom. I Dejan je fantastičan, dopada mi se kako peva Đanija, on je gotov proizvod. Možeš odmah da ideš na nastup i da oduševljavaš publiku- prokomentarisao je Aleksandar Milić Mili.

Đorđe David je obrazložio zašto je glasao za Sameda, a ne za Marijinog kandidata.

-Samed je imao stav od prvog minuta do zadnje sekunde pevanja, a ti si sladak dečko koji se danas šunjao, ne znam zašto. Nisi nagazio kao što smo od tebe navikli– rekao je Đorđe Dejanu, dok je Ana bekuta tvrdila da je Samed bio stabilniji.

Završnu reč dobili su mentori, a Dragan Stojković Bosanac bio je srećan što je u ovom duelu pobedio, mada je imao zamerku za jednog člana žirija.

–Bravo za obojicu. Ne mogu da se zahvalim kolegama, ovo je toliko objektivno glasanje bilo da bravo za Milija, Snežu, Đorđa, Bekutu– rekao je Bosanac, pa se obratio takmičaru iz drugog tima i Kebi:

–Dačeviću, vidiš ovaj izrod u žiriju, a to je Keba. On je rekao da si dobio sigurnost, a ti si mi pre takmičenja rekao da si nešto nesiguran u sebe.

–Kebo, pričaš paušalno, neka si tako glasao, sve si o sebi rekao i zadrži to tako. Ja ti to oprostiti neću – istakao je Bosanac, a Saša Popović zatražio od publike u studiju da ovacijama kažu ko je u pravu.

-Publika ipak navija za Kebu– konstatovao je Saša na kraju duela u kom je kao pobednik izašao Samed, dok se Dejan za opstanak u takmičenju bori u baražu.

Marija je pokušavala da svom kandidatu uputi par saveta, ali ju je Keba prekidao.

–Dejane, bilo je greškica u akapeli. Super ti je pesma za baraž, bori se – poručila je Marija svom kandidatu, dok su svi u studiju vrištali od smeha što je Keba prekidao pevanjem.

Đula Drini i Jelena Prole - (04. 05.)
Od početka takmičenja Đula Drini važi za favorita u „Zvezdama Granda“, ali je ove subote napravila kiks zbog kog je naljutila članove žirija.

Sve se dogodilo zbog odabira pesama koje su je povukle u greške.

Đula se ove subote našla u duelu sa Jelenom Prole, takmičarkom iz tima Marije Šerfović koja se borila pesmama „Ne lažite me“ Slađe Alegro i „Jedini čovek bio za me’, a njen nastup možete da pogledate u videu.

Đula je u dogovoru sa mentorom Draganom Stojkovićem Bosancem odabrala numere „Godinama“ Ane Bekute i „Samo idi“ od Stoje.

Upravo izvođenje Stojine pesme naišao je na kritike žirija koji tvrdi da su se zbog nje Đuli desili pehovi.

Umesto maksimalnih šest, obe takmičarke dobile su po pet glasova.

-Ništa strašno, baraž će brzo, pri kraju smo emisije- rekla je Ana Bekuta, a Saša Popović pitao Đorđa Davida zašto je glasao, pa isključio tastere.

-Prvo sam glasao za Đulu jer mi je bila apsolutno ubedljivija. U pesmi Ane Bekute je imala intonativno ispadanje, ali je u drugoj ispala. Krenula je sa Stojom maestralno, ali kako je otišla u refren, krenulo je nešto da se dešava loše sa uzumanjem vazduha i ispadanjem. Delovala je nemoćno, greške su krenule da se ređaju i mislim da ovaj duel nije zaslužio da ima 6 glasova- prokomentarisao je Đorđe, a Ana dodala da su obe pevale dobro.

Kako je takmičarka pevala Aninu pesmu, tako je članica žirija dala sebi za pravo da iznese svoj sud i pohvali Drini.

–Đula je moju pesmu otpevala maestralno da drugu nisam morala ni da slušam. Jeste mi izbor malo bio čudan, ali sve je pokazala u prvoj. Ja sam malo bolećiva prema Jeleni Prole, jer je bila moj kandidat- dodala je Ana.

Viki Miljković je prokomentarisala da su obe bile dobre, ali je istakla da je Đula promašila drugu pesmu.

-Stojine pesme uglavnom znam, ali tu nikad nisam čula, a i komplikovana je – dodala je Viki, a Jeleni zamerila na narodnjačkom repertoaru, tvrdeći da joj više pristaje modernijih zvuk.

Dragan Kojić Keba je istakao da nije želeo da glasa, jer takmičarke nisu za maksimalan broj glasova, a zatim je iskritikovao odabir druge pesme Đule Drini.

-Katastrofa, ništa nije valjalo. Đula, tako imaš oscilacije i na tome treba da radiš. Ne znam koji su razlozi- rekao je Keba, a sa njim se složila i Snežana Đurišić koja je javno iskritkovala Đulu.

–Ljuta sam, jer pesma „Godinama“ je zahtevna i treba koncentracija i odlično si otpevala, a onda si unakazila Stojinu pesmu, da li zato što si počela da igraš ili je trema… – istakla je Sneža, ali je takmičarka prekinula.

-Nije bila trema u pitanju već adrenalin- pravdala se Đula.

Aleksandar Milić Mili je prokomentarisao da su ih takmičarke razdrmale, te da su bili na nogama, ali ih je i iskritikovao.

-Mislim da kad kandidat otpeva jednu pesmu dobro, drugu ne, da to nije za prolaz. Obe ste pokazale neverovatnu energiju u pevanju i scenskom nastupu, ali kod druge pesme kod Đule je najbolji bio foršpil– rekao je Mili, dok Dragan Stojković Bosanac nije mogao da veruje šta čuje od kolega.

–Ne znam kako ću da preživim ovaj baraž. Ako ovo nije bilo za šest…Ma, dajte. Vi mrzite muziku, mrzite ove kandidate, mrzite mene koji se najviše trudim ovde. Žali Bože! Deco, bile ste super- rekao je ljutito Bosanac, dok je Marija Šerifović bila zadovoljna kako su se obe takmičarke predstavile.

-Ako je nekome mesto u sledećem krugu, onda ste vas dve– poentirala je Mara na kraju.

Miki Sekulovski i Omar Džefovski - (04. 05.)
Po prvi put u „Zvezdama Granda“ Makedonci su se borili jedan protiv drugog,

Miki Sekulovski iz tima Cece Ražnatović i Omar Džefovski iz tima Đorđa Davida našli su se u neverovatnom duelu koji je raspametio i žiri i gledaoce najgledanijeg muzičkog šoua.

Atraktivan muzički program imao je i Omar koji je uspeo da u ovom duelu nadmaši svog protivnika.

Kako je rezultat bio izjednačen, usledilo je akapela pevanje u kom je trijumfovao Omar.

-Mislim da je ovo prvi put da imamo duel Makedonca protiv Makedonca – rekao je Saša Popović, nakon što je Omar dobio četiri glasa, a Miki dva.

-Ovo je prvi put da je Miki izgubio– dodao je Saša.

Marija Šerifović je prva dobila reč da komentariše borbu Makedonaca koja joj se i te kako dopala.

–Dobar duel, to mi je prvi utisak, drugi je bio onako kako sam glasala. Omar je bio bolji i zahtevniji program od Mikija. Pevao je tačno, tako da sve čestitke. Miki je standardno dobar, ali malo ga je Omar nadjačao – rekla je Marija Šerifović.

Dragan Stojković Bosanac obrazložio je svoje glasove, tvrdeći da je jedan od njih neprikosnoven takmičar.

-Glasao sam ovako jer me je Đorđe zamolio. Šalim se, naravno. Miki, ti si najbolji zabavnjak u ovom takmičenju. Ti ga šiješ kao da si iz Bosne. Ovo je jedna istina. Tvog glas zvoni– pohvalio ga je Dragan Stojković Bosanac, dok je za drugog takmičara dodao da je bio pedantniji večeras.

Aleksandar Milić Mili je rekao da je glasao na osnovu akapela pevanja, a ne dosadašnjih nastupa i posavetovao Mikija da sledeći put peva Zdravka Čolića.

-Ti si najbolji pevač kog sam do sad sreo ovde- poručio je Mili Sekulovskom i dodao:

–Zašto njih dvojica nisu narodnjaci da se obogatimo svi ovde?! Razneli bi.

Snežana Đurišić je izjavila da je ovde reč o odličnim kandidatima, ali je jednom dala prednost.

-Večeras mi se više dopao i bio je domantniji Omar– rekla je, dok je Ana Bekuta dodala da je Miki imao izuzetan težak program.

-Imam neki osećaj da kad imaš jakog takmičera da si i ti jak, ne daš se. Večeras si briljirao, ali mom senzibiletitu više paše Miki- izjavila je Ana za Omara.

Viki Miljković je prokomentarisala da nije navikla da Miki ide u baraž i da je on favorit u takmičenju.

-Ti si teška artiljetija, falio ti je malo atraktivnjiji program večeras- rekla je Viki, nakon čega su završnu reč dobili mentori.

-Ovo je najjači duel u ovom krugu, bila je milina slušati. Mislim da nikad niko „Benzinu“ neće otpevati kao ti, Miki. Omare, konačno smo se čuli i konačno se čujemo- rekao je Đorđe, dok je Dragan Kojić Keba koji menja Cecu Ražnatović u žiriju, pesmom pozdravio ovaj duel.

Vanja Jovanović i Nađa Mujezinović - (04. 05.)
Ove subote Vanja Jovanović i Nađa Mujezinović demonstrirale su svoje talente, ali nisu uspele da očaraju žiri i direktno prođu u naredni krug, već će svoju borbu nastaviti u baražu.

Rezultat duela bio je 2:5, prema tome mišljenja članova žirija su se razlikovala. Dok su neki isticali impresivne aspekte nastupa, drugi su naglašavali nedostatke.

Pre nego što je bilo koji član žirija dao svoj komentar, prva reakcija Nađe Mujezinović bila je iskreno oduševljenje zbog toga što je uspela da raspeva Mariju Šerifović.

-Mogu li samo da kažem nešto? Drago mi je da sam Mariju raspevala – istakla je Nađa sa osmehom na licu.

Nakon kandidatkinog izlaganja, Marija Šerifović nije štedela reči hvale za Nađu Mujezinović, ali iskreno je prokomentarisala i Vanjin nastup.

-Meni je ovo bilo strava, Nađa mi je bila super. Možda početak prve pesme nije baš, ali si se vratila. Pevala si tačno, dobro. Druga pesma pogođena jedan kroz jedan. Kandidatkinja broj jedan, ne želim da pomisliš da ti nisam dala glas zbog kraja prve pesme, naprosto iz punog glasa su ti se zalepile glasnice. Bilo je teško da se vratiš, to stvarno može da se desi i profesionalcima. Međutim, ti kao osoba koja se ovim poslom ne bavi, dosta toga ne dostaje kada je u pitanju scena, iskustvo, sve neke ostale stvari. Ali, ne slažem se da je ovo za dva, pevala si za četiri glasa sigurno – objasnila je Šerifovićka.

Aleksandar Milić Mili nije krio svoje neslaganje sa Marijom, ističući da mu se nijedan nastup nije dopao.

-Ni jedno, ni drugo nije bilo dobro. Nađa je nesigurna, ali ima energiju koja je neverovatna i stvarno si bila predivna, ali držiš je kod sebe, ništa to nije povezano sa pevanjem. Nije šala da pustimo nekog sa šest glasova u sledeći krug koji je jako bitan, a da su neki ispali. Tako da, u baražu imaju šansu da pokažu šta mogu i da ostanu u takmičenju – istakao je Mili.

Iako Viki ističe da je Nađa bila znatno bolja, glas je dala i Vanji budući da smatra da je zaslužila više glasova od dobijenih dva.

-Dala sam glas i jedinici i dvojici, iako bi prednost dala Nađi. Bila je ubedljivija, pogotovo prva pesma, fantastična. Što se tiče Vanje, zaslužila si moj glas i mislim da je premalo, kao što je rekla Marija, nisi ti za dva glasa, sigurno si za više – rekla je Viki Miljković.

Đorđe David Vanji pruža od početka neizmernu podršku, ali ističe da mu se ovog puta uopšte nije dopao nastup, dok je za Nađu imao reči hvale.

-Vanja, ti si moje ljubimče u Snežinom timu, ja to sve vreme ističem. Mislim da ti je jasno, nisam mogao da ti dam glas. Govorim u svoje lično ime, praštaj mi, jednostavno tako je. Kad je Nađa u pitanju, ti se budiš. Bila si mi super, apsolutno se slažem sa Marijom. Šećer si mi, počela si tu tvoju boju koja je različita da koristiš čini mi se na pravi način i bravo na tome – iskren je Đorđe David.

Dragan Stojković Bosanac nije oduševljen Vanjinim nastupom, a Nađin trud i napredak iskreno je pohvalio.

-Prvi kandidat, još je to zeleno i mislim da je dosta truda uloženo i dobre si pesme izabrala da pevaš, ali, nije što kaže Marija problem te greške u visini, nego je sve bilo malo tanano. Nađa, ti si prvi put počela da pevaš ozbiljno. Ja bih pohvalio Anu Bekutu, valjda se to u njeno krilo valja – pričao je Boske, na šta će Popović:

-To od kad je Keba preuzeo, kad Ana nije bila tu…

-On je upropastio načisto, umalo nije ispala iz takmičenja, dobro je – nastavio je Bosanac.

Nakon toga, Keba je nasmejao ceo studio kada je počeo da imitira izlaganje Dragana Stojkovića Bosanca.

-Nađa, ti si prvi put počela pevati od kako je Keba otišao. Sad ću ti ja reći, ja kad kažem, to je to, može Keba das priča šta hoće, on nema pojma. Šta si Kebo isproducirao? Nađa, od kad ti ja nisam mentor, ti si stvarno propevala – istakao je Keba, a Nađa se nadovezala:

-Ja bih se zahvalia svom mentoru na zlatnim savetima, samo ću to reći.

-Vanja, ti ćeš lepe parice zaraditi…Tišina dok pričam bre! – nastavio je Keba vidno iznerviran, na šta će Bosanac:

-Kebo, ne dao ti Bog da još jednu emisiju ostaneš, ti ne bi spavao više – rekao je Boske, a Mili je krenuo da se šali pevajući:

-Ajmo svi zajedno, bila mama kukunka, kukunka, kukunka.

Keba je nastavio svoje izlaganje, isitčući da u Vanji vidi potencijal za budućnost u muzičkom svetu.

-Vanja, ti ćeš u ovoj profesiji zaraditi lepe pare, ja sam siguran. Ja u tebi vidim želju, boju, talenat i naravno fali ti iskustva, kao i svima vama. Ostavila si na mene snažan utisak, želim ti sreću – rekao je Keba.

Saša Popović istakao je da se slaže sa Marijom Šerifović što se tiče broja glasova koje je Vanja dobila.

-Slažem se sa Marijom da je kandidatkinja broj jedan trebala da dobije više glasova, po meni tri, a možda i četiri – istakao je Popović.

Snežana Đurišić vidno je izrevoltirana zbog toga što njena kandidatkinja Vanja nije dobila veći broj glasova, a njoj je pružila reči iskrene podrške.

-Ja ću reći na tu temu samo da je nedopustivo da nekome ko dođe do desetog kruga date dva glasa, to je naš poraz, a ne njen, ona je amater. Vanja, želela si da bude onako kako smo vežbali. Znam da je kiks u prvoj pesmi uticao i na izvođenje druge pesme, to je što je. Ne sme nikada greška da te deprimira, ali dobro, ti si mlada, nemaš iskustva i polako. Tebi Nađa, svaka čast – zaključila je Sneža.

U sledeći krug takmičenja prošli su: Šejla Zonić, Sidik Šabanović, Omar Džaferoski, Adela Smajlović, Samed Dželo, Đula Drini, Nađa Mujezinović, Jelena Prole, Miki Sekulovski, Beta Sudar, Julija Petrović, Dejan Dačević.

Komentari: