I ovu subotu veče obeležili su spektakularni nastupi koje su priredili mladi talentovani takmičari u najgledanijem muzičkom šou programu „Zvezde Granda“.

Nađa Mujezinović i Nikolina Perković - (30. 03.)
Dve sjajne dame, Nađa Mujezinović i Nikolina Perković imale su čast da otvore večerašnju emisiju, a kako je nakon duela usledio izjednačen broj glasova usledilo je natpevavanje u kome je Nikolina bila dominantnija.

Iako je Perkovićeva prošla diretkno dalje, i Nađa je dobila pregršt komplimenata od strane žirija.

– Obe kandidatkinje su bile dobre. Nikolina, drago mi je da si opet ona stara-plava. U prvoj pesmi takva emocija, interpretacija, uživala sam i naježila sam se na pojedinim delovima. Nađa, tvoje pojavljivanje je bilo jako dobro, ali Nikolina mi je u bražu bila tačnija i to je presudilo– objasnila je Viki Miljković, nakon čega je svoje viđenje obrazložila Snežana koje je jedina dala glas Nađi nakon akapele.

– Stvarno ste obe fantastične. Bile ste na visini zadatka i bilo je jasno da će Nikolina dobiti više glasova jer je bila malo bolja u baražnom delu, pa sam dala Nađi da ne bude bez glasova, ali obe ste super– rekla je Đurišićka.

– Ove dve kandidatkinje pokazuju ono čemu ovaj format služi. Video sam večeras vaše najbolje izdanje. Dobili ste na nekoj zrelosti i sigurnosti i izgledate sveže i to je napredak za koji se borimo ovde. Pesma „Lepi moj“ koju je Nađa izvela je bila originalna pop verzija te pesme, dala si neki svoj pečat. Nikolina, najbolje do sada– oduševljen je bio MIli.

– Mislim da ovo nije bilo za 6:6. Nađa, prvu pesmu si pevala sjajno. Druga numera bilo je falševa. Moja prednost ide Nikolini, prva pesma je bila jako lepa, imala sam utisak da slušam neki lepi revjalni program nečega i prijalo mi je– iskrena je Marija, a Bosanac se složio sa kolegama, dok je David istakao kako mu se posebno dopalo Nađino izvođenje Snežine pesme.

Pre nego što je dao reč Kebi, Saša Popović odlučio je da pomrsi konce.

– Mene je Nikolina zvala pre ove emisije i pitala da li će Keba sedeti i ocenjivati ili će biti pored vas gde ne može da da glas. Kada sam pitao zašto, ona je rekla kako bi pevala nešto od Severine. Ja kažem: „Ne brini pored mene će biti“– nasmejao je sve Popović uključujući i Kojića, a Nikolina se nadovezala da je zahvalna ako je to učinio za nju.

Keba je pohvalio oba kandidatkinje kao i Nikolinu za koju je priznao da je u akapeli bila bolja.

Na kraju Popović je rekao kako je nezvanično načuo da će Keba biti predsednik žirija sledeće godine na Pesmi za Evroviziju, što je on rekao da se neće dogoditi dok je Marija živa.

– Može ako bi taj predstavnik išao na Ilidžu ili tako nešto, ali za Evroviziju Kebo, polako– dobacila je Marija.

Sidik Šabanović i Inel Nukić - (30. 03.)
Dva ozbiljna narodnjaka Sidik Šabanović i Inel Nukić odmerili su snage u duelu koji je sve oborio s’ nogu, a nakon očekivanog maksimalnog broja glasova usledila je akapela u kojoj je prednost dobio Nukić.

Članovi žirija složili su se da su nijanse presudile ko će proći dalje, ali i da Sidik ne treba da brine jer za nejga „nema zime“ kada je ovaj posao u pitanju.

– Sidik, takvo osveženje i drago mi je da si se opustio, sjajno ti leži. Bio si fenomenalan. Inele, bio si tačniji u baražu, samo mislim da si bio uplašen i da se ta nervoza videla, ali meni ste obojica za direktan prolazak– objasnila je Ceca sa kojom su se složile Sneža i Viki.

Poseban utisak ovaj duel je ostavio na Milija koji nije krio oduševljenje njihovim izvedbama, i napretku koji pokazuju svakim pojavljivanjem.

– Čestitam Inelu što si ti izašao pred Sidika koji je teška artiljerija. Niko mu se nije ovako približio u duelu, jer Sidik jednostavno uđe i razbije i bez obzira što drugi kandidat razbije, Sidik nudi uvek više, a ti si uspeo da se izjednačiš u toj borbi-rekao je Mili koji je Sidiku ovog puta našao malu zamerku da je u Šabanovoj pesmi “ malo bio odsutan, zbog čega ga je Popović pecnuo kako je on vrsni poznavalac Šabanovog opusa.

– Ja poznajem svu muziku ovog sveta jer je ja osećam. Nije bitan opus nego šta dolazi do slušalaca, ako je prelepo pun je pogodak– odgovorio je kompozitor kada se na veliko iznenađenje svih umešala Ceca.

– A što Mili ne bi znao Šabanov opus? Ajde objasni mi– dobacila je Ražnatovićka što je začudilo Popovića

– Posadiću ove jednu šljivu i obesiću se- uzvratio je Saša.

Keba je pohvalio oba kandidata, a posebo Inela kome je ponudio da uradi besplatno pesmu, kada se poželeo da ispuni jednu želju o kojoj dugo mašta.

– Imam jednu želju da Svetlana i ja u sledećoj emisiji nakon više od trideset godina prvi put zajedno uživo otpevamo „U snu ljubim medna usta“– rekao je Keba kada je počela je šala da će žiri da ih ocenju što Ceca nije želela i odlučila da zapevaju odmah.

Melisa Zijadić i Julija Petrović - (30. 03.)
Janko Jankov i Haris Skarep - (30. 03.)
Janko Jankov i Haris Skarep ove subote pokazali su izvanredan talenat u „Zvezdama Granda“ osvojivši šest glasova, međutim, pometnju u duelu napravio je Đorđe David i to svojim glasanjem.

Roker je svoj glas dao u poslednjoj sekundi, što je zbunilo i žiri i Sašu Popovića.

-Dao si poslednji glas jedva kandidatu broj jedan? – upitao je Popović Đorđa, a roker obrazložio:

-Još sam pod uticajem od prošlog kruga, pošto sam shvatio da se ovde ocenjuje interesantnost, pa mi je on bio interesenatniji sto posto. Vrlo sam nevoljno dao, jer mi je dosadno da slušam to fantastično pevanje. Ipak, ja sam čovek koji pre svega ocenjuje pevanje, ali bolji identitet, milion posto mi je imao Skarep.

Sa Đorđem se složila i Ceca Ražnatović koja je istakla da nije Jankova mentorka Snežana Đurišić kriva, što je napravilo pravu pometnju.

-Šta je tako bre, šta pričaš ti?– pitala je Snežana, a Ceca dodala:

-Kažem da nije Sneža kriva, ne čuješ me.

-Da ne daš za ovakvu interpretaciju glas? – pitala je Snežana, a Ceca je nastavila:

-Dao je bre glas.

Đorđe David je spomenuo pobednike prethodnih sezona Amara Gileta i Džejle Ramović, te je kroz ironiju nastavio da objašnjava.

-Samo razmišljam glasno. Amar Gile što je pobedio, on je pravio kolut napred i kolut nazad, bio u bicepsima. Džejla Ramović u tangama celu sezonu, al’ malo sutra – pričao je Đorđe, a nastavio Popović:

-Ne, nije tako. Ja sam tada vodio, Gile je najnormalnije na sceni stajao i pevao, uzmi snimke Giletove iz takmičenja.

-On to i kaže – branila je Đorđa Viki Miljković, ali je Popoviću i dalje bilo nejasno šta priča.

-On kaže kako je skakao sa bicepsima i tricepsima – dodao je Popović, a Viki objasnila:

-Ne, nego pravi ironiju.

Đorđe David je bez dlake na jeziku priznao da mu je u ovom duelu Haris Skarep bio znatno bolji nego Janko i da ga žiri ne razume

Nakon toga, usledilo je akapela pevanje gde je rezultat ponovo bio izjednačen 3:3.

-Ma zaslužili su i jedan i drugi – odmah je prokomentarisala Viki, a nastavila Marija Šerifović:

-Ja mislim da treba da pevaju opet još malo. Moja prednost ide kandidatu broj jedan, iako si mi do ovde došao više sa Šabanom, evo sad odmah da ti kažem. Probaj nešto, nemoguće je da pevač tvog kalibra ne može da otpeva još nešto osim Šabana Šaulića. Snežana Đurišić je stala u odbranu svog kandidata ističući da je pored Šabanove pesme, pevao i numeru Ljube Aličića.

-Znam Snežo, nego govorim generalno je samo Šaban– rekla je Mara i obratila se kandidatu:

–Probaj, ne može ništa loše da se desi, jer jako dobro pevaš, ali naravno tvoja mentorka će odlučiti o tome.

Marija je pohvalila Harisa za drugu pesmu.

Dragan Stojković Bosanac je istakao da su oba kandidata dobro pevala, a onda je započeo novu polemiku okio Jankovog izgovora u pesmi.

-Meni su bili stvarno dobri, na svoj način broj jedan i na svoj način broj dva. Janko, nisam znao da imaš problem sa slovom „š“, kao moja kuma Nada – rekao je Boske, a Popović dodao da se večeras po prvi put to čulo.

Snežana je na ovo reagovala ljutito i upitala Bosanca da li zna odakle je Janko, na šta je on odgovorio negativno.

–Nema veze odakle je Snežo. „Š“ je „š“, ja nisam rekao čoveku da je njegovo bugarsko „š“, a nije naše ovde „š“, nije to ništa strašno – objasnio je Boske, nakon čega je Sneža nastavila da ga brani:

-On nema to.

-Ima, ima, sad se čulo – dobacio je Popović.

Viki Miljković istakla je da su obojica večeras bili fantastični, ali da je za jednog morala da se opredeli u glasanju.

-Harise, tebi svaka čast što si se vratio. Imao si male oscijalcije, pa sam htela da te grdim. Janko, ti znaš koliko te volim i standardno si dobar, a svakako ste obojica za sledeći krug, to je moje mišljenje – rekla je ona, ali je Popović dodao da ne može obojicu direktno da pusti u naredni krug.

-Viki, imali smo dve šestice i ovo su dve šestice. Imamo samo još dva muška para i ako svi dobiju šestice, šta onda? – pitao je Popović, a Viki odgovorila da sam presudi na šta se on našalio da ispada Keba.

Mili je poručio Janku da promeni repertoar i iznenadi ih nečim novim, a kritiku je imao i za Harisa.

-Janko, u ovom poslu je jako bitno da performer iznenadi na neki način. Na primer, pevaj Mileta Kitića ili tako nešto nađi da se iznenadimo, jer je tvoj glas fascinantan. Iznenadi nas, to je moja sugestija– rekao je Mili i nastavio:

–Što se tiče Harisa, ja sam ti u prošlom krugu rekao, ti glasovi sa distorzijom, imaš predivan glas, a uporno guraš pevače koji imaju prirodnu distorziju u svom glasou, a to tebi ne leži. Van Gog je totalno pogrešan odabir, a prvu pesmu i u baražu si otpevao fantastično. Ima masa pesama gde ćeš ti da zvučiš još bolje.

Popović je pecnuo Kebu tvrdeći da često peva na bugarskom jeziku, te mu je predložio da popriča sa Jankom na bugarskom.

-Možeš slobodno da mu pričaš na bugarskom – rekao je Popović, nakon čega mu je Keba odgovorio:

-Ma ne znam da pričam na bugarskom, samo da pevam. Janko, ti si fenomenalan pevač. Znači, ti si u jednom smeru fenomenalan, iznenadi nas.

To je razljutilo Bosanca koji nije mogao a da dobaci opasku:

–Iznenadio nas je kao Bugarin da peva ovako, šta još da iznenadi? Ajde ti promeni, pa ispadni lepo.

-Ti ćeš da mu kažeš šta da promeni? – pitao je Popović.

-Naravno da ću ja, jok ti ćeš da mu kažeš – ljutito je odgovorio Keba.

Đorđe David je ponovo se vratio na temu glasanja i rekao zašto je u poslednjem trenutku glasao za Skarepa.

-Iznenadio si me prvom pesmom koju si uzeo. Bukvalno si svaki ukras skinuo, kao u originalu, što od tebe nikad u životu ne bih očekivao. Mislim da si napravio ono što u svojoj energiji uvek imaš, ali si bio besprekorno tačan. Na kraju krajeva, ova druga pesma je još veće iznenađenje za mene. Janko je bio standardno odličan, ali zbog tog pomaka identiteta u ovom krugu, od mene glas Harisu – rekao je roker, nakon čega se Sneža zahvalila kolegama, ali je vidno uznemirena bila zbog toga što su Janka savetovali da menja repertoar.

– Janko, ti pevaš repretoar koji mogu da pevaju samo dobri pevači, ne može svako i nastavićemo u tom smeru. A što se tiče tih iznenađenja, priredićemo mi njima iznenađenje na drugi način, a ne odabirom nekih pesama koje bi oni hteli da čuju, pa da nas saseku i onda „Jao, kuku, lele“. Ti i ja dalje idemo kako ti misliš, kako predložiš, pa se dogovorimo i to je to. Čestitam obojici – ispričala je Đurišićka.

Ceca Ražnatović nije odustajala od borbe za prethodni duel u kom su se našle Melisa Zijadić i Julija Petrović nakon čega je ona poludela zbog toga što nisu dobile šest glasova, te ju je to držalo i tokom ovog nastupa.

-Evo po ko zna koji put se pokazalo da je žena ženi najveći neprijatelj. One dve devojke su iskasapljene, jer nisu bile u performansu. Otpevale su fenomenalno, sve super, ovde sve isto. Obojica fantastični, bravo momci, ali smatram da su one devojke oštećene i trebale su da dobju po šest glasova i ne odustajem od toga – istakla je Ceca, a odmah se nadovezao Popović:

-Svetlana, bez uvrede, ali ja mislim da su njih dvojica daleko bolji kandidati nego one.

Ceca je navela Popović uvek stane na Marijinu stranu, što nju redovno izbaci iz takta.

-Pa naravno, kada Marija nije glasala za moju kandidatkinju, ti moraš da odbraniš tvoju Maru kume, vrlo me čudi što si se oglasio. Baš mi je čudno, ajde bre, pali tamo– odbrusila mu je Ceca.

Saša je istakao da su obojica dobri, ali da samo jedan može da prođe direktno, te je odlučio da izađe na scenu i baca brojeve jedan i dva i da tako odluči ko ide dalje.

Kako je palo na broj jedan to je značilo samo jedno, da je više sreće imao Janko i da je prošao direktno u naredni krug, dok će se Haris za svoje mesto boriti u baražu.

Đula Drini i Jelena Prole - (30. 03.)
Fantastičan duel Đule Drini iz Cazina i Jelene Prole iz Zrenjanina osvojio je simpatije čitavog žirija, ali je ipak samo jedna kandidatkinja u skladu sa pravilima mogla direktno da se plasira u sledeći krug.

Rezultat nakon ova dva fantastična nastupa bio je opravdano izjednačena, a obe kanidatkinje su dobile po 6 glasova.

Usledilo je akapela pevanje, a Đula je zapevala numeru Vide Pavlović, dok je njena protivkandidatkinja odabrala pesmu Cece Ražnatović.

Jednoglasnu pobedu je odnela Bosančeva takmičarka, Đula Drini koja se plasirala direktno u naredni krug.

Jedan od razloga za tako samouveren Đulin nastup bila je i podrška njene dvogodišnja ćerke Aline koja je sve vreme sa tatom bila u čuvenoj sobi emocija kod Voje Nedeljkovića.

-Podmladak je tu, to je to – prokomentarisao je Saša Popović.

Popović je najavio da će ovoga puta ograničiti komentare na 20 sekundi i dao reč Ceci Ražnatović.

-Dala sam Đuli prednost zato što mi je bila tačnija. Inače ste fantastične bile obe u takmičenju, dobile ste i po 6 poena, to je očigledno – rekla je Ceca i čestitala takmičarakama na odličnom nastupu, a slično mišljenje imala je i Viki Miljković.

-Baraž je presudio kod mene, Đula je bila ubedljivija – rekla je Violeta.

Snežana Đurišić je smatrala da je bolji izbor pesama ovoga puta imala Đula.

-Kandidatkinja broj jedan, teži program i pretačna. Kandidatkinja broj dva, bravo! – objasnila je Snežana.

Aleksandar Milić MIli uporedio je nastup prve kaniddatkinje sa njenim prethodnim pojavljivanjim i poručio da je napredak veliki.

-Đula, mnogo bolje nego prošli put. Mnogo više života, mnogo više emocije. Druga kandidatkinja bila je u prvoj pesmi fantastična. Druga pesma jednostavno nije za tebe. Mislim da Cecine pesme nisu za tebe – izneo je svoj stav Mili.

Da je ovo jedno vanserijsko izvođenje Đule Drini smatrao je i Dragan Kojić Keba, koji je pohvalio njen nastup, ali i mentora Dragana Stojkovića Bosanca.

-Otkako te slušam ovo je najbolje tvoje izvođenje, vidi se da je rađeno i pozdrav za tvog mentora – rekao je Keba, međutim direktor ga je odmah prekinuo.

-Neverovatno kao 20 sekundi brzo prođe – konstatovao je Popović i dao reč Đorđu Davidu:

-Kandidatkinja broj dva, mislim da je trebalo da dobiješ još neki glas, ali Đula, ono što si uradila u baražu, svaka čast! – rekao je Đorđe.

Na samom kraju reč su dali i mentori, a prvi komentar usledio je od Bosanca.

-Đula je u finalu, nema tu šta – rekao je Boske, a čestitkama se pridružila i Marija Šerifović koja se potom osvrnula na nastup svoje kandidatkinje Jelene Prole.

-Prva pesma koju si pevala, to je tvojih najboljih 2 minuta do sada u ovom takmičenju. Bori se u baražu – poručila je Marija svojoj kaniddatkinji.

Armin Zukić i Petar Krekić - (30. 03.)
Armin Zukić iz tima Ane Bekute i Petar Krekić koji brani boje tima Viki Miljković odmerili su snage u duelu u „Zvezdama Granda“, a žiri nije bio nimalo blagonaklon te obojici predstoji borba u baražu.

Petar Krekić osvojio je 5 glasova, dok se njegov protivkandidat izborio za jedan taster manje.

Ovakva odluka žirija nije se dopala Violeti, te se pevačica odmah pobunila.

-Mene živo zanima šta je sad – dobacila je odmah.

Marija je želela da prva da svoj komentar, međutim ostatak ekipe se odmah pobunio.

-Slažem se jer nije dala nikome glas i treba da kaže – prokomentarisao je Đorđe, što je ponovo izazvalo komešanje u studiju.

-Niko te nije pitao da li se ti slažeš– čulo se iz žirija, ali je Saša Popović ipak odlučio da prvo da reč Mariji.

-Kandidatu broj jedan nisam dala glas jer mislim da je apsolutno pogrešan odabir pesama imao. Ti prvu pesmu nisi pevao dobro, to se ne peva tako. Te ukrase nemaš i to tebi ne leži. Ne osećam, nije nekako tačno. Kandidatu broj dva nisam dala glas zbog druge pesme, to je sve nešto bilo smuti pa prospi, osim što je intonacijski bilo tačno – objasnila je Marija.

Svoj sud dao je i Dragan Stojković Bosanac, a njegov komentar mnogi su protumačili kao ironičan.

-Bili su jako dobri, iznenađujuće u u prvoj pesmi. Prvi da pormeni stil, a drugi, ne peva se „šesnest“. Dobio je glas, ali ne peva se tako i nije gramatički ispravno. Mi ovde edukujemo i publici dajemo do znanja da nismo ovce! Gde će biti „šesnesti leta beše“? Pesma je odlična, al’ najbolji je foršpil – ljutito je rekao Boske.

Snežanu Đurišić zanimalo je kako je Petar Krekić izgovarao boj 16.

-Pa više ne znam ni ja – rekao je Petar.

Snežana je potom obrazložila svoje mišljenje o nastupima oba takmičara.

-Ja ne mislim da kandidat broj jedan nije otpevao dobro prvu pesmu – rekla je Sneža za nastup Armina Zukića, na šta je Boske odmah reagovao.

-Popustila ti petlja – rekao je Boske, na šta mu je Sneža uzvratila:

-Jeste, sa živcima. Od vas Indijanaca!

Violeti se nisu dopali komentari kolege te je odmah stala u zaštitu svog takmičara.

-Jeste, kandidat iz Beograda ne zna dikciju, a mi svi koji smo iz unutrašnjosti znamo dikciju -konstatovala je pevačica, nakon čega je svoj sud dala i Ceca.

-Ja sam šokirana da Petar nema šesticu. Ti si sašio sa trilerima. Toliko slatko, toliko lepo – rekla je Ceca i obratila se Šerifovićevoj.

-Marija, šta je hladno? tebe moramo da grejemo. Ti si poludela danas, ja ne znam št ati je, sve ti je hladno. Odličan si Petre bio. Ja saqm šokirana. Iskreno sam šokirana. On jeste bio intonativno nestabilan na par mesta ali ja njega ne bodujem da li će on meni danas da bude intonativno tačan ili ne. Ti maš dete nešto ili nemaš. Kod mene imaš. Ti si sašio – rekla je Ceca upućujući završne reči Arminu.

Raspravu je prekinuo Saša Popović i reč dao Miliju.

-Tako je. Kad Cezar govori. Od dva odlična kandidata ja bih, što se tiče mišljenja žirija podržao i jedne i druge – rekao je Mili, dok je Đorđe istakao da mu se Arminov nastup ovog puta nije dopao.

-Kandidat broj jedan, prva pesma nije bila dobra, druga je bila još gora – rekao je roker koji smatra da je Petar Krekić apsolutno zaslužio 6 glasova.

Završnu reč kao i uvek imali su mentori. Dragan Kojić Keba priznao je da mu nije bilo svejedno kada je Armin Zukić trebalo da napusti takmičenje u prethodnom kolu.

-Armine, tako sam se loše osećao kada sam odlučio da ne ideš dalje, a tako sam srećan sada što ideš dalje. Bio sam na ivici suza, veruj mi – priznao je Keba jer je Armin Zukić vraćen u takmičenje umesto Antonia Ramčevskog koiji je zbog operativnog zahvata morao da napusti takmičenje pre kraja.

Viki Miljković je sve vreme bila nezadovoljna što će Petar Krekić morati da se bori u baražu.

-Petar ne da nije zaslužio 6 nego je zaslužio 7. Tako je sašio obe pesme da ti ako hoćeš da budeš realan sudija – započela je Viki, a Keba ju je zagrlio.

-Malo pre su rekli da je neki Marijin kandidat pevao dobro „Šumadiju“. Peva simpatično taj program, ali u ovom takmičenju Petar Krekić u odnosu na sve kandidate kad zapeva ovo što je pevao Savu Radusinovića i Milančeta, možeš da trčiš krug oko njih tri puta. Mogu da te sapliću koliko hoće, napreduješ i pevaš sve bolje i bolje. I nefer je što nisi dobio 6 glasova – poručila je Viki.

Sofija Đekić i Irma Hasić - (30. 03.)
Stefan Tomić i Enis Todić - (30. 03.)
Stefan Tomić i Enis Todić dokazali su da im je mesto na velikoj sceni „Zvezda Granda“, ali uprkos sjajnim nastupima, žiri je primetio da je Enis napravio grešku koja ga je mogla koštati diskvalifikacije.

Enis je nakon duela odneo ubedljivu pobedu i sa šest glasova prošao je direktno u naredni krug takmičenja, dok će Stefan ponovo pevati u baražu.

Viki Miljković je u svom izlaganju pohvalila nastupe oba takmičara i istakla da su zasluženo dobili njen glas.

-Odlični ste bili obojica, kada bi me pitali kome bih dala prednost, ne bih znala. Enise, probudio si se, bio si fanstastičan u prošlom krugu, ali i sada – rekla je Viki, dok je Đole dodao:

-Enise, apsolutno na nivou prošlog kruga, pogotovo prva pesma, vrlo emotivno. Poenta i jeste da napraviš tišinu i da se čuje u šapatu šta pevaš, to retko ko može da izvede u ovom takmičenju.

Marija je kratko rekla da je ipak Enis bio dobar, dok je Stefanu dala nekoliko saveta.

-Enise, bio si dobar, posebno mi se dopala prva pesma. Eto ga moj glas. Stefane, kada je intonacija u pitanju, ovo je jedno od tvojih lošijih nastupa – rekla je Marija, dok je Snežana sa tugom rekla da uprkos svemu nije mogla da glasa za Stefana.

-Ja sam uvek za Kraljevo glasala, međutim, ovog puta nisam mogla. Stefane, bilo je mnogo intonativnih grešaka.

Bosanac je jedini primetio da je Enis napravio kobnu grešku, a onda je održao lekciju Saši Popoviću pred milionima gledalaca.

-Glasao sam za obojicu baš zato što si Stefane bio dobar, ali nisi bio sjajan. Što se Enisa tiče, Popoviću sada se vidi koliko nisi realan, nedopustivo je da on peva dve spore pesme, to se diskvalifikuje i odmah u baraž tera. A tebe baš briga kada su Ceca i Mara u pitanju – rekao je Bosanac, dok je Popović dodao da se to neće ponoviti.

Kao mentorka Ceca je bila ponosna na svog miljenika Enisa Todića.

-Enis je bio na visini zadatka, hvala kolegama, a ti si Stefane, napravio odličnu atmosferu – rekla je Ceca, dok je Keba opleo po žiirju.

-Zbog malih nestabilnosti u pesmi Gorana Karana vi ste ga iskasapili, ali nema veze. Znam da Stefan peva jako dobro Čoline pesme– istakao je Keba kao Stefanov mentor i poručio mu da se drži u baražu.

Beta Sudar i Ivana Šundić - (30. 03.)
U sledeći krug takmičenja prošli su: Nikolina Perković, Inel Nukić, Janko Jankov, Beta Sudar, Đula Drini, Enis Todić, Sidik Šabanović, Julija Petrović, Melisa Zijadić, Haris Skarep, Jelena Prole, Sofija Đekić, Petar Krekić, Irma Hasić, Stefan Tomić, Nađa Mujezinović.

Komentari: