Iza nas je još jedna sjajan emisija „Zvezda Granda“, u kojoj su se mladi talenti borili da osvoje simpatije žirija i prođu u narednu fazu takmičenja.

– Kakva emisija, kakvi pevači, glava me boli, ali moraćemo da presudimo. Baš jaka grupa– rekao je Popović pre nego što je otkrio imena najboljih u ovoj epizodi.

Rijad Rahmanović i Nikola Petraćković - (03. 02.)
Duel Rijada Rahmanovića i Nikole Petraćkovića izazvao je opšti kolaps i svađe u žiriju „Zvezda Granda“, a pale su i teške reči sa svih strana.

Prvo su oko Rijadove pesme žestoko zaratili Saša Popović i Snežana Đurišić, a na kraju su uvrede razmenili Viki i Mili.

Rijad je odneo pobedu u ovom duelu, pa je sa šest glasova prošao direktno dalje, dok će se Nikola za opstanak u takmičenju boriti u baražu.

Ni Bosanac koji je autor pesme koji je pevao Rijad nije birao reči, pa je izeno nekoliko kritika na račun njegovog pevanja.

Marija je u svom izlaganju istakla da je Rijad po njenom mišljenju bio bolji, a Nikoli je zamerila izbor pesama, dok se Bosanac odmah uključio i objasnio kako treba da se peva.

-Meni su bili tu negde, obojica su imali nekoliko faulova koji bi se na kantar mogli izmeriti. U načelu su bili jako dobri, Rijad je u prvoj pesmi bio odličan, druga pesma je zamka. U strofi je adrenalin, a refren je bukvalno priča, a ti si tu bio visok. U refrenu si bio falš na mnogim mestima, prva pesma fantazija. Pekar je meni bio odličan, izašao si iz svadbarske varijante i počeo da čaprkaš po modernom – kazao je Bosanac.

Zatim je Ana Bekuta pohvalila oba takmičara i iznela nekoliko zamerki na račun pevanja, a onda je reč dobila Snežana koja je opasno zaratila sa Popovićem.

-Neosporno je da su obojica imali najbolji nastup do sada. Rijade, sve je bilo u redu, složila bih se sa Bosancem za ovu drugu pesmu. Svi idemo na foru da pevamo malo mirnije, pa onda u refrenu drugačije, zato je i rekao da je ova pesma zamka. Ti češ to čuti i nije to neka tragična greška -rekla je Sneža, a Saša se odmah nadovezao:

–Ma kakva zamka? Ajde beži bre! – kazao je Sale, a Snežana odgovorila u svom stilu:

-Ti ne možeš da pričaš o tome jer nisi pevač. Ko te je šta pitao?

Iako su svi u momentu pomislili da su raspravili ovu temu, Saša je otkrio da je za vreme snimanja te pesme baš bio sa Bosancem, a onda se nastavio haos.

-Pa ja sam bio sa Bosancem u studiju PGP-a kada se snimala ova pesma. Kada je Bosanac snimao pesmu sa Halidom. Vraćao ga je Bosanac nekoliko puta kada su snimali i sve mu je to govorio. Ovaj dečko je otpevao onako kako je Bosanac tražio od Halida – kazao je Popović, a onda je Snežana odbrusila:

-Hoćeš da ućutiš više? Ne mogu da pričam od tebe. Ovaj dečko je dobar pevač i to treba da zna.

Iako je Bosanac dao već svoje mišljenje dodao je da je Nikola pogrešno izgovorio jednu reč, dok je Saša Popović rekao da nije bitno, a ta rečenica je razbesnela Bosanca.

-Kako nije bitno, muzika je pedanterija u umetnost! Ako je muzika za tebe samo lova i za mene je lova – kazao je Boske, a Saša mu je žestoko odgovorio:

-Pazi matorog jednog ludaka. Ja to podržavam što ti kažeš, zato sam i rekao.

Na kraju su mentori dali svoje završne reči, a Viki je nakon ovog duela bila zadoviljna ishodom glasova, što nije čest slučaj.

-Što se tiče pekara, ovo je njegova deseta jubilarna sezona. Mi se stvarno trudimo i uspeli smo. Napredovali smo i pevački i sa izgledom i energijom. Slažem se sa ovim što je Bosanac rekao da su obojica bili podjednaki – rekao je Mili, a Viki se nadovezala.

-To što pričaš Mili nema pojma! Oni nisu bili podjednaki. Ćuti bre, vodi računa šta pričaš, to nema pojma. Ti sebe rušiš, to nema dalje – zaključila je Viki, a kako je ova svađa izgledala pogledajte u videu ispod.

Atomska Mina i Jovana Tomić - (03. 02.)
Neverovatna energija nastala je u studiju kada su se u duelu našle Atomska Mina (22) i Jovana Tomić (18) čiji su nastupi ostavili sve prisutne bez daha.

Obe kandidatkinje su bile fantastične, te ne čudi što su obe dobile maksimalan broj glasova, a kako pravila nalažu usledile ne natpevavanje u kome je Atomska Mina izdominirala.

Retko se dešava da žiri nema zamerku, ali devojke su u tome ovoga puta uspele i to zasluženo.

–Obe devojke su bile fantastične u samom takmičenju, prelepo izgledate. Mina bravo, sad si se probudila, samo prošli krug ti po mom mišljenju nije bio baš najbolji, ali večeras si fantastična. Kod mene je odlučio baraž i to je presudilo da Mini dam glas – rekla je Viki, a kuma Ceca je bila saglasna sa njenim rečima.

–Ja bih rekla identično kao Viki. Fantastične obe, trudile ste se, prelepe ste i blistate večeras. Mina mi je bila bolja u bolja u natpevavanju– dodala je Svetlana.

Mili je poznat po svom humoru te je svojim komentarom uspeo da izazove smeh , ali i zbunjenost među prisutnima.

-Meni Mina večeras nije izgledala dobro, ali je dobro pevala. U stvari, obrnuto. Nije dobro pevala, ali izgleda dobro – rekao je Milić, a dok su ga svi zbunjeno gledali, Viki je uzvratila:

-Šta pričaš ti bre Mili?

-Izgledaš neverovatno. Druga kandidatkinja je isto fantastična. Ja se malo šalim sa Minom, a tebe Jovana nisam locirao kao nekog ko bi bio na samom vrhu, do večeras – priznao je Milić.

Da su devojke pravi raj za uši potvrdio je i Đorđe David koji nije krio oduševljenje duelom koji će se sigurno pamtiti.

-Milina je gledati vas. Kandidatkinja broj jedan, druga pesma koju si pevala, to je ono što sam ja očekivao od tebe konačno, počela si da ujedaš. Šta ti se desilo Jovana u drugom izboru pesme? Da li od treme ili nečega ti je krenulo grlo da crveni i to se čulo ovde u ovom natpevavanju. I samo iz tog razloga sam dao glas Mini – objasnio je roker.

Marija Šerifović je govorila da su obe kandidatkinje bile dobre, ali ističe da je u natpevavanju Mina bila dosta bolja.

-Dobar par, dobre kandidatkinje. Mina ono što je mene najviše od svega iznenadilo je taj „svič“ koji imaš iz narodne muzike u pop. To je još jedno iznenađenje, to mi je strava i insipirativno, pošto se širi spektar onoga što možeš da pevaš. Kandidatkinja broj dva je bila takođe večeras dobra, ali u baražnom pevanju je Mina bila dosta bolja– istakla je Mara.

Samed Dželo i Omar Džaferoski - (03. 02.)
Nakon duela Sameda Džela i Omara Džaferoskog dogodio se potpuni haos i vatrena svađa između Viki Miljković i Marije Šerifović.

Viki je dala glas Omaru, nakon čega je prokomentarisala da mora da smrša do sledećeg kruga, Marija je odmah reagovala i nastala je totalna pometnja. –Omare, presudile su tanke nijanse, kod tebe mi je bila bolja emocija. I u prvoj, i u akapela pevanju. Ali ti sada kažem jednu stvar. Ukoliko, do sledećeg kruga ne budeš smršao... – govorila je Viki, a Marija je dobacila:

–To se zove diskriminacija.

–Ne, apsolutno je podržavam. Tako je Viki – ubacio se i Đorđe David.

-To se u civilizaciji tako ne govori, prestanite da budete zatucani, nevaspitani i sve ostalo. Možda dečko ima zdravstveni problem i ne može da smrša. Niste u pravu – odgovorila je Marija, dok je Đorđe sve vreme dobacivao da je Viki u pravu.

–Hoćeš Đorđe da ućutiš sad kada sam ja počela? – nervozno je rekla Violeta, nakon čega je Ceca pokušala da smiri situaciju:

-Ma bre, možda voli kako izgleda, šta vam je?

-Pa što ti ne izgledaš tako? -uzvratila je Viki, a Ceca je kao iz topa odgovorila:

–Ja volim da sam vitka – nakon čega je Marija dala svoje objašnjenje zašto smatra da Viki nije u pravu:

-Ja samo hoću da kažem da postoje načini kako se to kaže da se sprovede u delo. Dakle, Omare, ako se ti osećaš lepo u svojoj koži, nemoj. A ako smatraš da ćeš se bolje kretati, disati, pevati, onda izvoli. A ne, nećeš da dobiješ moj glas, ako ne smršaš, gle, u slamenom šeširu. Daj bre, šta znači to?

Usledila je opšta rasprava, a Viki je sve vreme pokušavala da dođe do reči.

-Dobro, hoćeš da me pustiš da ja kažem nešto? – rekla je Viki, a Marija joj ne momentalno uzvratila:

–Ma neću zato što lupaš gluposti i to je nevaspitano. Za to bi u Americi išla u zatvor, srećom pa nismo tamo. Ajde vodite je u ono njeno selo.

-Prestani, nisi u pravu. Prvo, da prestaneš da vređaš gospođice Marija – pričala je Viki, dok se Marija ljutito ubacivala:

–Pa ti si kandidata uvredila na nacionalnoj frekvenciji. O čemu ti pričaš budalo?

–Ako momku sa 22 godine, koji se bavi poslom koji se bavi, stoji na ovoj sceni, koji koliko znam nije bolestan, ništa mu ne fali. Vrlo je normalan, zdrav i prav. Ne treba da polazimo od toga da je neko bolestan, želim vam svima da ste zdravi, veseli i srećni. Znači, treba da se potrudiš da skines dve, tri kile jer ne treba da izgledaš tako u tim godinama – objasnila je Viki, ali Marija je ponovo burno odgovorila:

–Ćuti bre ne lupetaraj. Ja sam na dijeti bila jer imam diskusherniju, a to što sam debela, zar misliš da bih ja zbog nekog mršavila? O Bože, to prepuštam manje talentovanim pevačicama, budite mršave, jer ne znate da pevate.

Iako se Snežana Đurišić retko kada upušta u rasprave, ovoga puta je to učinila i stala u odbranu Marije Šerifović.

–Mi debele se slažemo sa Marijom – dodala je Sneža pokušavajući da unese malo šale, a onda se Saša Popović umešao dizajući Mariju u nebesa.

-Kad je Marija u pitanju, ona je svoju popularnost i slavu stekla ovakva kakva je, verujte. Ona može da bude i debela i mršava i kakva god hoćete, to je Marija Šerifović. I verujte, kada bi Marija smršala, to ne bi bila ona – govorio je, pa dodao:

–Želim da kažem nešto gledaocima. Ovo je peti krug, u četrnaestom krugu je finale, pazite koliko s kandidati napredovali. U petom krugu treba nekoga da izbacimo, pa treba u šestom, osmom, devetom, desetom i tako dalje. Prema tome biće sve teže i teže.

Bilo kako bilo, Samed i Omar su izazvali kolektivno oduševljenje dobivši maksimalan broj glasova i nerešen rezultat 6:6, nakon čega je usledilo natpevavanje.

Samed je u izvođenju akapele bio pobednik rezultatom 4:2, dok je Omarov talenat privukao pažnju, pa je Saša Popovič odlučio na kraju da pusti oba takmičara da idu direktno dalje.

Nađa Mujezinović i Aleksandra Ivanov - (03. 02.)
Sjajan duel Nađe Mujezinović iz Sarajeva i Aleksandra Ivanov iz Kruševca ostavio je veliki utisak na žiri, a Đorđe David jasno je napravio razliku između dve kandidatkinje zbog čega se našao na meti kritika ostalih članova žirija.

On je naime bio veoma slikovit u svom obrazloženju koji je dao drugoj kandidatkinji.

-Ako sam se ogrešio prošli put o tebe, a mislim da nisam, onda sam ti sad zviznuo svetlo i poslao ti poljubac. Ti si okrenula leđa. Ovo što si uradila u drugoj pesmi je kao moj nekakav lični doživljaj, ne znam, kada bih mogao u lovu to da pretvorim ja bih bio milijarder. Eto to si mi priredila – rekao je Đorđe koji nije skrivao oduševljenje sjajnim nastupom druge kandidatkinje i njenim izvođenjem pesme Parnog valjka „Lutka za bal“.

Đorđe je potom objasnio zbog čega nije dao glas prvoj takmičarki.

-Bavila si se finalnim proizvodima, a ne esencijom. To je razlika između tebe i nje. Ona je uspela u tome, a ti si u prvoj pesmi jako promašila u tome. Nisam zbog toga dao glas jer smatram da je trebalo napraviti razliku, ali obe ste zmajevi – objasnio je roker.

Drugi članovi žirija složili su se da je Aleksandra koja je u timu Marije Šerifović bila dominantnija, ali nisu bili najzadovoljniji ishodom glasanja.

-Mislim da je kandidatkinja broj jedan oštećena, trebalo je i ona da ima 6 glasova. Kandidatkinja broj dva je bila možda u blagoj prednosti, ali svakako smo uživali uz obe, i gledajući, a posebno slušajući. Čestitam! – poručila je Sneža.

Ceca je naime objasnila šta je „must have“ za pojavljivanje na sceni, što su takmičarke i pokazale.

-Što se tiče Nađe, ti lutko ostavljaš na mene utisak kao da imaš višak energije i jedva čekaš da to izbaciš iz sebe. Trudila si se da nam to i pokažeš i meni se to jako dopalo. Puna si života, to je jako bitno za scenu – rekla je Ceca, a Aleksandri sa kojom je radila u jednoj pod prethodnih sezona poručila da je blistala ove večeri.

Draganu Stojkoviću Bosancu nije bilo jasno ko je vežbao sa drugom kandidatkinjom, a kada je saznao o čemu se radi izveo je zaključak.

-Dakle to je eho tvog dobrog rada, Ceco – zaključio je Boske kroz osmeh, a potom se obratio takmičarkama.

-Kandidatkinja broj jedan, ti si neosporno odličan pevač, ai imaš dve-tri mane koje su vezane za tvoju interpretaciju. Odmicanje mikrofona smanjuje ti dinamički efekat visina i ublažava to što ti hoćeš da izbaciš. Možda tu se čuje, al’ se ovde ne čuje. I vodi računa, interpretacija je pedanterija. Kad si ti dobra sa svih strana, kad malo čvrkneš u neki ton odmah kažu ‘c, ovo, ono’. A tebi se to dešava s vremena na vreme za razliku od ove devojke koja je u svemu ovom nešto sam pomenuo savršena za sada. Boja, dinamika, udarac, tempo, obraćanje melodijsko kroz tekst. Svaka ti čast – rekao je Boske i aplaudirao Aleksandri Ivanov.

Aleksandar Milić Mili bio je drugačijeg mišljenja.

-Ne bih se uopšte složio. O njihovom pevanju sada, u petom krugu mi nema šta da pričamo. Možemo samo da glasamo – rekao je Mili i uporedio njihove nastupe sa prethodnim kanidatkinjama koje su imale takođe iste mentore.

-Ako su Mina i Jovana dobile po 6 glasova, a njih dve nisu, mislim da je rezultat neodgovoran – istakao je Mili.

Saša Popović imao je posebnu najavu za Viki MIljković.

-A sada kao iz topa gospođa iz Vrtopa – rekao je Saša, a Viki je objasnila da je ona iz Niša, a da je to selo njene majke.

Nakon ponovne Popovićeve najave Viki je istakla da je druga kanididatkinja bila bolja.

-Mislim da su obe zaslužile po 6 glasova, prosto da bismo uživali u tom njihovom akapela pevanju i da bismo i mi kao žiri stekli još neki dodatni utisak o njima. I mislim da bi to bilo jedno dobro nadmetanje, baš sam se bila srpemila za to. Đole, zamerila sam ti što nisi dao šesti glas. Jer ako pričamo o kvalitetu pevanja, apsolutno je jedinica zaslužila šest – rekla je pevačica i posebno se obratila prvoj kandidatkinji koja se pripremala kod Ane Bekute:

-Nađa, ti si najbolja bila u prvom krugu kada si se pojavila. Vodi računa, veliki si potencijal. Umesto da napreduješ i cvetaš, ti se gasiš. Trgni se, mislim da možeš mnogo.

Mentori su kao i obično imali završnu reč, a Marija je istakla šta joj se veoma dopada kod njene kandidatkinje.

-Aleksandra, odlična si bila večeras. Ono što se meni sviđa je kako ti toniraš to dole, tako je seksi. Mislim ej, ludilo. Verovatno samo naša struka koja zna da čuje to i čuje pa i uživa u tome. Svaka ti čast, ja tebi sve verujem – rekla je Marija, dok je Ana Bekuta objasnila koji problem ima sa svojom kandidatkinjom.

-Mi muku mučimo sa tremom. Njih dve ne mogu da se porede po stažu. Nađa se baš bori sa tim i ide to polako napred – rekla je Ana.

Ipak Boske se nakon svega pobunio zbog glasova tvrdeći da je ovoga puta amo Đorše David u pravu

-Stvarno nije fer kad se ovako glasa da se nabija na nos nekome ko ima pravo da glasa kako želi. Niko nije u pravu sem Đorđa koji je glasao tako i ne može mu se nabacivati i ovako na glavu turati – pobunio se Stojković zbog kritika što nisu obe kanidatkinje dobila po 6 glasova.

Elsan Pilica i Haris Skarep - (03. 02.)
Kada se na sceni „Zvezda Granda“ Elsan Pilica iz Bijelog polja i Haris Skarep iz Novog Pazara onda je očekivano natpevavanje, što su i pokazali u duelu, a nakon akapela izvođenja bolji je bio prvi kandidat, dok će drugi takmičar prolaz dalje potražiti u baražu na kraju emisije.

Natpevavanje je razgalilo čitav žiri i iako su Saša Popović kao i Marija Šerifović primetili da nije bilo potrebe za nekim komentarima, Dragan Stojković Bosanac i Đorđe David su insisitirali da daju svoj sud što im je i omogućeno, a Đorđe je sovojom kritikom izveo Cecu Ražnatović iz takta.

Popović je tražio da se pričeka sa obrazlaganjem glasova dok ne uključi štopericu, koja je bila posebno inspirativna članovima žirija.

-Upali muflona da prdne, e tako – rekao je Đorđe i poslao prvom kandidatu važnu poiruku.

-Daj nasmej se malo više na toj sceni. Al’ ljubim te k’o Boga. Znaš kakav si ti baja. Građen, k’o lutka. Daj mi te zube da vidim najka mu stara, jer znam da su dobri. Majke mi, krajnje je vreme – poručio je Đorđe.

Saša Popović podržao je Đoleta.

-Pilice, daj krajnike da vidimo – bio je Popović decidan.

Kandidat je onda sve iznenadio otkrivši kojim se aktivnostima kao mlađi bavio.

-Sport kojim sam se bavio malo je prouzrokovao taj problem, a u sledećem krugu biće skroz drugačije – rekao je Elsan i potom otkrio čime se bavio:

-Trenirao sam fudbal, bio sam tajni bokser tako da bilo je svega tu.

Popović je bio zbunjen i sve je zanimalo šta to znači, što je takmičar objasnio.

-Evo rekao sam a nije trebalo da kažem na TV-u ali bilo je šta je bilo. To je iz moje mladosti – dodao je Elsan Pilica, a kako je pevao pogledajte u videu ispod:

Đole je nastavio sa obrazlaganje i poručio drugom kandidatu da mu je bliži.

-Nemoj nikad da pevaš pesme kao što je prva. Zato što mu ne stoje. Ma ti si lutko za nešto što je ili mnogo tužnije ili mnogo veselije. U pesmama gde moraš da misliš ti izgubiš – komentarisao je Đorđe izvođenje pesme Muharema Serbezovkog „Zašto nisi ostao dijete“, što je izazvalo žestoku polemiku.

Popović je naime želeo da prekine Đorđevo izlaganje, ali su ostali članovi žirija insistirali da nastavi sa komentarom što mu je ipak dozvoljeno.

-Što se mene tiče sumnjive su ove dve šestice za ovo kolo u ovoj večeri, uzevši u obzir neke druge kandidate koji su dobijali dve šestice.

Boske je prokomentarisao u svom stilu:

-Ma šta pričaš – rekao je Boske, a Aleksandar Milić Mili je odmah reagovao i „bacio žišku“.

-Kako te navuče ovaj matori prepokvarenjak, pa pogledaj kako se on smeje. Jel’ moguće Đorđe da ti toliko… Ma navukao ga Bosanac, razvaljuju obojica – rekao je Mili, a Popović je ipak uključio čuveni zvučni efekat i završio Đorđevo izlaganje.

-Hoću Cecu. Bosanac, molim te, smiri se malo. I ti i Mili. Svetlana, ovo je direktno i tebe prozv’o – rekao je Popović i konačno dao reč mentorki drugog kandidata Ceci Ražnatović.

-Mene je prozvao zato što ne zna šta priča. Jel’ si ti jeo bunike neke, šta je s tobom? – obratila se Ceca Đorđu koji je negirao, otkrivši da je jeo princes krofne.

Pošto je dobila reč Ceca je nastavila izrevoltirano.

-Prvo pričaš nešto što nema veze sa životom. Dečko je otpevao Muharemovu pesmu koja je fenomenalna. Emocija, sve je doneo kako treba. Ne znaš taj program i nemoj da ga komentarišeš. Ja tvoje programe na taj način ne komentarišem. Za njega je! Ja sam njegov mentor nisi ti! – nastavila je Ceca a potom se obratila Ani Bekuti.

-Bekuta, dala si mu prva glas za prvu pesmu. Obrazloži zašto – imperatvno je rekla Ceca Ani, na šta je ona objasnila o čemu se tačno radi.

-Zato što sam dugo čekala da ponovo otpeva ovu pesmu i ponovo je briljirao. Sećam se pre 7-8 godina da sam se rasplakala. Sad nisam, trudila sam se da ne plačem. Ti si Harise pevač emotivac po mnojoj meri – rekla je Bekuta i dodala da su joj oba takmičlara svojim emotivnim pevanjem razgalila dušu.

Popović je rešio da smiri strasti i obratio se Ceci.

-Đorđe je to rekao za Cecinog kandidata zato što on zna pesme Muharema Serbezovskog dok se još nije ni rodio. ‘Ajde Đole, ma lupio si ovo da nema dalje – rekao je Popović, na šta je Đorđe negodovao.

Snežana je podržala Cecino mišljenje rekavši da je drugi kandidat dobro otpevao Muharemovu pesmu, ali i da je mnogo bolje otpevao drugu numeru.

Aleksandar Milić Mili sledeći je dao svoj sud o kandidatima.

-Ma fantastični i jedan i drugi, bravo momci! Harise, ti si meni tako svež i jedva čekam dalje da napreduješ, dok Pilicu znamo i on nikad ne ide ispod svog nivoa – objasnio je Mili.

Bosanac je i u ovom večerašnjem takmičarskom duelu odlučio da podrži Đorđa.

-Možda nije bilo za šest kao što je Đorđe rekao ali ja ga podržavam jer smo najbliži ovde, komšije. Rod rođeni, Zemunci i Novobeograđani – rekao je Boske i potom uputio kritike insistirajući da se prvi takmičlar malo otvori za šta ima potencijal, a potom se obratio drugom takmičaru.

-Ova prva pesma „Zašto nisi ostao dijete“, ja ništa nisam razumeo šta si ti pevao. Ti si se tol’ko nakukao, Bože me oprosti, ko da je, ne znam šta je u pesmi bilo. Meni se to nije dopalo, imam pravo da mi se ne dopadne. Ne kritikujem te da li si pevao falš ili ne, ali ništa lepo nisam čuo sem neke tegobe – objašnjavao je Boske, a Popović ga je prekinuo pitanjem.

-Ali si mu dao glas? – rekao je Popović.

Nakon ovog nastupa i prolaska njenog kandoidata u sledeći krug Viki MIljković bila je više nego zadovoljna, zbog čega je bila kratka u izlaganju.

-Jako sam zadovoljna kako su dati glasovi i to mi se mnogo sviđa. I ako bi mogli da usvojimo da stalno bude ovakvo glasanje. Hvala mojim kolegama, bravo žiri, fantastično ste glasali. Bravo momci, i jedan i drugi kandidat – zadovoljna je bila Viki, a publika u studiju nagradila je njeno izlaganje aplauzom.

Sofija Đekić i Nataša Vukajlović - (03. 02.)
U ženskom duelu koji je izazvao žestoku raspravu žirija večeras su se našle Sofija Đekić iz Smedereva i Nataša Vukajlović iz Gradiške u kome je Milijeva kandidatkinja Sofija dobila pet glasova, dok je Nataša osvojila samo dva. Tokom komentarisanja kadnidatkinja Mili i Bosanac žestoko su zaratili.

Ceca je prva prokomentarisala ovaj duel, i dala prednost Sofiji koja je dobila pet glasova.

–Kandidatkinja pod brojem jedan je bila na visini zadatka. Lutko bila si odlična, što se mene tiče. Za drugu kandidatkinju mogu da kažem da nije bila baš dobra…Prva pesma ne valja… Nije valjalo, falširala sim bila si visoka u refrenima. Izvukla si se malo u drugoj pesmi… Dala sam ti glas podrške da se izvučeš, da grizeš i da se malo više potrudiš! Koncentriši se – poručila je Svetlana.

Dragan Stojković Bosanac je smatrao da je glasnje sasvim realno, a onda je bez dlake na jeziku dao svoj sud o kandidatkinjama koje ga nisu oduševile.

– Glasali smo kako treba! Sofija, imala si izuzetno nespremu kandidatkinju pored tebe, a moglo bi i o tebi da se polemiše. Što se tiče Nataše, da sam bio na tvom mestu dušo, ja ne bih ni dolazio. Neću da polemišem imao bih puno toga da kažem šta ne valja, ali zaista ne mogu! Mili ne mogu i tebe da edukujem – poručio je Bosanac koji je zamolio Popovića da nači Milija da nauči da čuje i da sluša.

Mili je svim silama pokušavao da odbrani svoju kandidatkinju, a Bosancu je poručio da ne može da ga savetuje:

– Nemaš argumente i nemaš šta da kažeš! Zato si prešao na drugu kandidatkinju! Pesmu je otpevala savršeno! Nisam siguran da mene bilo čemu možeš da naučiš, a ja odlično čujem! Moje znanje je mnogo veće od tvog i moji rezultati us veći od tvoji– bunio se Mili.

Snežana se nadovezala kako je Đekićevoj nedostajalo iskustvo i godine za repertoar koji je izvodila, ali da svom snagom podržava trud mladih ljudi. Ipak odbrusila je Miliju kako on ne može bolje od nje, Bosanca i Bekute da zna repertoar na kome su oni izgradili karijere, a sa nenim mišljenjem složila se Ana.

Na kraju, Đorđe je otkrio kako je Natašu samo jednom video na probi zbog čega nisu imali vremena da uvežbaju i da će on njega dobiti najveću kritiku, dok je Mili smatrao da je njegova kandidatkinja zaslužila šest glasova i da je Marija oštetila.

Filip Caković i Janko Jankov – (03. 02.)
Na samom kraju emisije, glasove su ukrstla dva moćna vokala Filip Caković i Janko Jankov koji su oduševili žiri i podigli ceo studio na noge kada us obojica osvojila po šet glasova.

Kako pravila nalažu, oni su pevali akapelu u kojoj je prednost na kraju dobio Janko sa pet glasova podrške, a prva je reč dobila Ana Bekuta koja je jedina glasala za Cakovića.

– Znala sam da ova banda glasa za dvojku. Zaslužio je Janko ovaj plasman, ali nisam mogla da ostavim Filipa bez glasa– objasnila je Bekuta.

Kako je situacija kod ova dva kandidata bila jasna, Saša je predložio da jedan član u ime svih kaže zajednički komentar kada je javila Marija.

–Pobunjenica je uvek tu da nešto kaže i brani! Filip je dobar kao i uvek, ali ovaj put si kraj sebe imao dečka koji kida. Imam utisak, ali da me niko ne shvati pogrešno…Filip lep, zgodan, uglađen,tašna, mašna i pored njega dečko mali ćelavi sa ovom bradicom. Izgleda kao mali terijer da uhvati za nogu i rastrese sve to. Pevao si pokidao si! Bravo care – poručila je Šerifovićeva,

Mili i Snežana su se zahvalili svojim kandidatima i kolegama koje su glasale, a kako su obećali nastaviće marljivo da rade sa svojim kandidatima.

U sledeći krug takmičenja prošli su: Rijad Rahmanović, Atomska Mina, Samed Dželo, Omar Džaferoski, Aleksandra Ivanov, Elsan Pilica, Janko Jankov, Haris Skarep, Filip Caković, Nađa Mujizinović, Jovana Tomić i Sofija Đekić.

Komentari: