Pravo novogodišnje zagrevanje očekuje vas u subotu 30.12 u najgledanijem programu na Balkanu „Zvezde Granda“. Čuvena osmorka pripremila je za vas puno lepih iznenađenja, a ne možete ni da zamislite šta vas čeka u novoj epizodi na kanalu Pink televizije..

Da će raspoloženje biti na vrhunskom nivou, svedoči to da je Marija Šerifović zaigrala kolo sa ostalim članovima žirija uz pesmu „Bekrija“ i tako podigla sve u studiju na noge..

Od ovog kruga počinje borba mentora, a to je proizvelo prve ozbiljne svađe čuvene osmorke koja nije štedela reči kada borba za svoje kandidate u pitanju..

Na samom početku emisije, kreativni direktor Granda Saša Popović saopštio je sve novine koje su uvedene nakon baražnih emisija koje su emitovane protekle dve nedelje.

-Mislim da će biti zanimvljivo, pogotovo što smo svi dobro raspoloženi, sutra je doček Nove godine. Ono što je novina od ovog kruga, to je borba mentor protiv mentora, odnosno njihovih kandidata. Od ovog kruga je dozvoljeno da vežbaju sa takmičarima i žiri će sada imati mogućnost da glasa za oba, može samo za jednog, a može i da ne glasa. Imaju sve opcije, dozvoljeno je da u toku pevanja žiri da svoj glas, ali ako mu se kasnije ne dopadne, može da ga povuče, ali može i da ponovo glasa. Bitan je rezultat na kraju, ukoliko neko od dva takmičara dobije šest glasova, ide direktno u sledeći krug, ako ne dobiju šest, onda ide baraž akapela na licu mesta. Svi koji ne dobiju šest ideu u baraž, u naredne četiri emisije napušta nas jedan muški i jedan ženski kandidat i to će uvek tako biti – rekao je Saša Popović na samom početku.

Sofija Đekić i Lejla Brčaninović - (30. 12.)
Sofija Đekić iz Smedereva koja je do sada vežbala sa Milijem i Lejla Brčaninović iz Živinica koja brani boje tima Viki Miljković imale su čast da probiju led u prvoj emisiji.

Devojke su dale sve do sebe da se pokažu što bolje na Grandovoj sceni, a tome svedoči i broj glasova čuvene osmorke na kraju nastupa.

Pobedu je za samo jedan glas više odnela Sofija, dok će Lejla koja je osvojila pet glasova, večeras ponovo svoju šansu tražiti u baražu.

-Ove godine kada je mentor protiv mentora, nema ispadanja kandidat. Može da se desi da neki takmičar ne dobije glasove, on ide u baraž. Isključio se devojke sa devojkama takimiče, ako i muškarci međusobno, nema mešanja – dodao je Popović.

Viki se odmah pobunila zbog toga što je njena takmičarka dobila manje glasova, pa je odmah ušla u sukob sa kolegama.

-Nije realno! Sedam godina sedim ovde i borim se za neku pravdu, isterujem nešto što se ne može isterati. Pašće mi mrak na oči! Ovo mi nije jasno, svi koji sede ovde, jako dobro čuju i znaju koja je razlika u pevanju između pevačica. Ja mislim da je Lejla daleko jači pevački kanidat od Sofije, čuli su sve, a doneli su zaključak na osnovu početka pesme – rekla je Viki.

Marija, koja je presudila u ovom duelu dala je svoje objašnjenje, pa je priznala da je Sofija ipak bila bolja, što se Violeti nikako nije dopalo.

-Meni je takmičarka broj jedan bila bolja, prvi i najveći razlog je boja glasa, to je nešto što nema cenu. Sofija, imaš vedar i čist vokal, broj dva, tehnički lepo, ali umorno zvuči voklal, treseš se dok pevaš vibrato – rekla je Marija, dok se Ana Bekuta odmah naovezala.

-Sofija je umilno otpevala, a ima snagu, emociju, zaista se vidi da je devojka koristila mozak u ovom takmičenju. Zna ona što će se nama dopasti. Lejli sam dala glas, ali joj zameram što nema dinamike, pevaš sve isto, nema emocije.

Sa druge strane, Ceca je priznala da bi u preglasavanju dala glas Lejli, tako da je stala u kuminu odbranu, a onda su usledile provokacije žirija.

Tilen Lotrić i Enis Todić - (30. 12.)
Tilen Lotrić i Enis Todić odmerili su snage u drugom po redu duelu u novogodišnoj emisiji „Zvezde Granda“, a nakon nastupa nastao je opšti haos u žiriju.

Iako su dali svoj maksimum žiri je izneo zamerke na račun oba nastupa, dok je pravu zbrku izazvalo ime takmičara koji je nastupao na prvoj poziciji.

Enis je odneo pobedu u ovom duelu, dok će Tilen večeras ponovo nastupati u baražu gde će se boriti za opstanak u takmičenju.

Violeta je prva dobila reč, pa je želela da sazna kako je Tilen dobio ime, a ova njena znatiželja iznervirala je čak i njenu kumu Cecu.

– Enis je večeras bio bolji, sve mi se to dopalo imao si i emociju i dobru energiju. Broj jedan, ti se zoveš Tilen? Vrlo čudno i neobično ime, prvi put čujem za to ime – rekla je Viki dok je takmičar rekao da je hteo da promeni ime u Anđelo.

Saša je dodao da je ovo ime odlično i da ne treba da ga menja, dok je Viki nastavila da insistira na odgovoru, što je Cecu izbacilo iz takta.

-Šta te briga kako se zove, kum mu je dao takvo ime i kraj – rekla je Ceca ljutito.

Kada su se strasti malo smirile, Tilen je objasnio da je želeo da promeni ime zbog majke koja je preminula pre nekoliko meseci.

-Hteo sam da promenim ime zbog majke koja je preminula pre nekoliko meseci. Ona me je zvala Anđelo, pa sam zbog toga hteo – rekao je Tilen i pričom rastužio sve.

Marija je zatim priznala da je ipak Enis bio bolji večeras, ali je izrazila strah da on već dugo stagnira, dok je Saša Popović dodao da Enis mora nešto da promeni u svom nastupu.

Na kraju su mentori dali svoje završne reči, a Ceca i Đorđe su pružili maksimalnu podršku svojim takmičarima za nastavak.

-Mislim da si dobio malo glasova, mislim da si poseban i drugačiji. Tvoje pevanje nije bilo tragično, osim prve pesme koja je bila malo kritična u baražu – rekao je Đorđe.

-Što se mog kanidata tiče, ja sam prezadovoljna, sve što sam tražila od tebe, ti si uradio večeras. Mi ćemo se igrati sa repertoarom, neka nas oni kritikuju, ali dobijamo šest glasova, nemam ništa protiv – zaključila je Ceca.

Anđela Đurđević i Antonija Čerkez - (30. 12.)
Pravu novogodišnju atmosferu u studiju izazvale su Anđela Đurđević i Antonija Čerkez koje su svojim nastupima pogigle na noge ne samo publiku već i ceo žiri.

Na taktove Anđelinog izvođenja „Bekrije“; žiri je opleo kolce, a žurka je nastavljena uz „Bred Pita“ koji je pevala Antonija, a koliko su obe bile na visini zadatka svedoče izjlednačen rezultat glasova žirija 6:6.

– Nećemo nikakve komentare žirija, jer sve su rekli glasovima. Ostavićemo ih da se dogovore šta će pevati refren, akapela- najavio je Saša Popović.

Anđela je u ovom duelu otpevala „Maskaradu“, a Antonija „Moja Hercegovina“, kada je žiri ponovo presudio da su bile izjednačene. Na kraju je odluka pala na Sašu Popovića koji je ipak dao prednost Čerkezovoj, ali je uputio i komplimente Cecinoj kandidatkinji.

– Ide direktno kandidatkinja broj dva, ali kandidatkinja broj jedan iznenadila si me u odnosu na prošli krug i povlačim reč što sam rekao za tvoju konfiguraciju, sada si mi slatka kao bombona– rekao je Popović.

Rijad Rahmanović i Danijel Trajković - (30. 12.)
Rijad Rahmanović i Danijel Trajković ukrstili su glasove večeras, a uprkos trudu da daju sve od sebe nisu ispunili očekivanja žirija koji ih je poslao u baraž nakon izjednačenog rezultata 4:4 .

Dva člana žirija nisu dala nijedan glas, a prva je reč dobila Marija.

– Ne znam kako da opišem ovu situaciju, prve pesme su vam bile dobre, druge haos i tu mislim na intonaciju- jasna je bila Šerifovićeva.

Nakon ovakvog rezultata oglasili su se i takmičari.

– Malo sam zapušen, malo me je ponelo, pa sam ušao tako u strofu– svestan situacije je rekao Rijad.

– Meni je bilo savršeno, samo možda trema– iskren je bio Danijel.

Bosanac je uputio konstruktivne kritike na račun obojice.

– Ja ne znam šta bih dodao, Rijade prosto prva pesma te je ponela, u drugoj ne može se u strofi ubiti. Imao si refren i maznuo si po koji falš, dobar si pevač ali nisam glasao jer ima kandidata koji imaju dve pesme dobre i nije fer– obajsnio je Stojković, dok je Ceca rekla da je Rijad bio stabilniji.

Ana Bekuta smatrala je da su podbacili usled pristiska.

– Ja ovo prvi put čujem kod obojice, verovatno je to pritisak. Koliko znam nisu falš pevači, oseća se trema i pritisak– dodala je Bekuta.

Završnu reč imali su mentori.

– Nisam zadovoljna, ali opravdano. Uvek se bunim i ne bih da branim Rijada, ali on bi bolje iz sna otpevao neko večeras. Ima problem sa glasom, to traje i opteretio se i prevelika želja i to ga je saplelo– dala je svoj sud Viki.

– Ovo jeste pesma za tebe čuli smo na probi i mislim da je nepravedno da ne dobijete nijdan glas od dva člana žirija, ali opravdano je da niste za šest bili– zaključila je Snežana.

Ivana Šundić i Atomska Mina - (30. 12.)
Duel između Ivane Šundić (21) iz Stojnika i Atomske Mine (22) izazvao je polemiku žirija, ali i žestoke svađe pojedinih članova.

Ivana Šundić zagrejala je studio numerama „Dobro jutro Šumadijo“ i hitom „Vesaljak“, dok je Marijina takmičarka odabrala malo drugačiji repertoar i predstavila se pesmama Edite i Milice Pavlović.

Ovoga puta nijanse su odlučile, a Ivana Šundić osvojila je šest glasova žirija, dok se Mina uzborila za pet tastera.

-Što se Ivane tiče imam jednu zamerku, ti kada staneš ovde i pevaš ti se snebivaš. Umesto da se koncentrišeš da nas sve zavedeš, da se nasmeješ lepa si devojka, da koketiraš malo sa scenom, to je naš posao. Što se tiče Mine, ti si dušo bomba, trudiš se i savršeno izgledaš, ali ti pesme nisu bile takmičarske. Ovo je moj drugarski savet, treba da imaš atraktivniji program- rekla je Ceca, a sa njom se usaglasio i Bosanac.

Podršku i vetar u leđa Marijinoj takmičarki dala je i Ana Bekuta.

-Mina je pokazala da može da peva u nekom od prošlih krugova i sad ti misliš da smo mi to zapamtili, ali ne. Mi očekujemo borbu u svako krugu i da nadmašiš prethodni uspeh. Nema odmaranja i nema pauze, uvek je stres, rad i pun gas!- poručila je Ana.

Ipak, Sale je tvrdio da Ivana Šundić Bekutinu pesmu nije otpevala baš kako treba, dok je Mili za obe kandidatkinje imao samo reči hvale.

-Meni je Ivana strašan pevač, jedna sigurna i divna boja glasa kojoj se veruje. Generalno, ovo što je pokazala je pravi put. Što se Mine tiče, oduševljen sam što si ti propevala, ali ti si u jednoj pesmi pokazala tačno koji je tvoj put, u jednom od prethodnih krugova. Ova Milicina pesma je totalno pogrešan izbro, samo si se vratila tri koraka unazad- savetovao je Milić.

Ipak, komentar Viki Miljković doveo je do žustre svađe u žiriju.

-Da li ćeš biti u falšu ili nećeš, koga je to briga, kome je to bitno? Komentari drugih članova žirija da su anvikli da si ti propevala, a to što ćep sad biti u falšu, koga to briga? Onda, dalje kažu da su navikli da ti bolje pevaš- ironična je bila Viki što je Milija opasno iznerviralo te joj je poručio da na taj način ne treba da komentariše.

-Sad mi je žao što pevaš moje hitove!- odbrusio je Mili, a Saša Popović je stao na njegovu stranu.

-Šta ti sad pričaš?! Šta nije pevala, ma daj?! – pobunio se Popović.

-Hoćeš da ućutkaš ovog ovde?! Ja nisam završila! Hoću svašta da kažem. Mina dobije pet glasova, ali da je ovde izbor za mis pa da dobije šest, ali lutko ovde se peva- rekla je Viki.

Međutim, ovaj komentar je potpuno izrevoltirao Mininu mentorku, Mariju Šerifović.

-Skrati jezik Viki! Skrati jezik Violeta! Znaš zašto? Niti si duhovita, niti si stručna, a ni sarkazam ti ne ide baš najbolje. Lepo je, Nova godina je, nemoj. Tako se ne žirira!- odbrusila je Mara, a u Violetinu zaštitu je odmah skočila Ceca Ražnatović

-Ceco ona je punoletna! Ne trebaju joj ovde mama tata ni staratelj. Nijednu stručnu reč nije upotrebila i lepo objasnila- odgovorila je Šerifovićeva Svetlani.

-Je l’ treba da kažem stručno da je bila u falšu? Prva pesma je dosadna, pogrešan izbor. Nije bilo dobro- nastavila je Viki.

-Ovo se zove revanšizam! Ostrašćena si, kokoš! Kraj!– povikala je Marija.

Celu svađu Marije i Viki pogledajte videu ispod:

Na samom kraju reč su dobili i mentori koji su dali podršku svojim takmičarkama da se lavovbski bore u baražu.

-Niste pevali ni za pet glasova! Hvala- jasna je bila Marija, dok je Snežana dodala:

-Moram da kažem da je Ivanu tempo večeras koštao jer nije stigla da otpeva sve što zna. Nije se snašla tu i zato je ta druga pesma bila lošija, ali hvala kolegama što su prepoznali ono što ona ima.

Lazar Živanović i Filip Caković - (30. 12.)
Duel Lazara Živanovića i Filipa Cakovića je samo jedan u nizu koji je u novogodišnjoj emisiji „Zvezda Granda“ izazvao lavinu komentara stručnog žirija.

Odlukom čuvene osmorke Lazar je dobio šest glasova, dok se Filip izborio za četiri glasa.

Na prvu loptu, Mili se zbunio i skočio od sreće, misleći da je njegov takmičar, Filip, bio bolji po oceni žirija.

-Mili je šou, on je mislio da je njegov kandidat dobio šest glasova. Ustao i raduje se dok nije shvatio. (smeh)- otkrio je Popović zbog čega je ceo studio počeo da vrišti od smeha.

-Ne mogu da verujem da neko ne da Filipu glas- pobunio se Milić kada je shvatio da je njegov kandidat lošije prošao u duelu.

A kako mu se učinilo da je Sneža jedna od onih koja nije podržala nejgovo kandidata, odmah je napao.

-E, ajde ti sa Snežane siđi jer je Snežana dala glas- odbrusila mu je pevačica.

Saša Popović pozdravio je bivšu pobednicu „Zvezda Granda“ Teodoru Toković, inače rođenu sestru Lazara Živanovića, koja je brata bodrila iz čuvene sobe emocija.

-Uh odlično sam, ali imam veću tremu nego kad sam ja nastupala. Lazar je moj mlađi brat i zaista je bio perfektan i ispunio je moja očekivanja- ponosno je rekla Teodora.

Međutim, Saša Popović je priznao da izvođenje Filipa Cakovića ovoga puta nije bilo dobro, bar kada je u pitanju Cunetova pesma.

-Kandidat broj dva je prvu pesmu kriminalno otpevao, pakao! Ovo je najlošije izvođenje ove pesme od kada sam ja ovde, a ovde sam dvadeset godina- rekao je Sale, a njegov komentar iznervirao je Cakovićevog mentora Milija koji se odmah pobunio.

Sličnog stava bila je i Viki Miljković koja je detaljno obrazložila svoje mišljenje.

-Potrudiću se da komentarišem samo stručno. Nadam se daću večeras zadovoljiti te kriterijume. Da li je Lazar bio za šest ne znam, to je diskutabilno, alui si svakako bio bolji. Pevački nisi bio najprecizniji, imao si neki falšić, ali to u ovom krugu može da se toleriše. Bio si dobar na scen. Što se tiče Filipa, jako lepo izgledaš, pita koju si doneo je fantastična, ali tvoje pevanje večeras nije bilo zadovoljavajuće za ovaj krug u kome se nalaziš- poručila je pevačica.

Sneža je zapevala strofu Cunetove numere i pokazala takmičarku kako se to radi.

-Samim tim što on bira ovakve pesme govori mnogo o njemu- poručila je Bekuta, dok je Ceca obojicu podržala.

-Svaki je bio glamurozan na svoj način. Želim Filipu da kažem da treba da se vrati pop muzici, pa nekada može da koketira sa folkom. Više si za moderniju muziku, a to pevanje koje ima Cune Filip ne poseduje. Ne potcenjujem ga, ali ne možemo svi sve da pevamo. Treba biti realan i objektivan prema sebi- rekla je Svetlana.

Jovana Tomić i Nikolina Perković - (30. 12.)
Jovana Tomić iz BIjeljine izazvala je Nikolinu Perković iz Klisa a nastup obe takmičarke u „Zvezdama Granda“ bio je na kraju poprilično ujednačen, što je i žiri ocenio tako što im je dao po 5 glasova.

Prva kandidatkinja koja je u timu Ane Bekute odabrala je pesme „Stani dušo da te ispratim“ Ilde Šaulić i „S tobom bar znam gde je dno“ Ane Bekute, dok je druga takmičarka koja se pripremala kod Đorđa Davida izvela numere „Gde je ljubav“ Andreane Čekić i „Bižuteriju“ Jelene Rozge, a peh što je na početku prve pesme zaboravila tekst nije uticao na ishod glasanja.

Voditeljku Sanju Kužet odmah je zanimalo šta to nije valjalo pa su obe dobile po pet glasova, a prva je obrazložila Marija Šerifović.

-Jovana, mislim da se ti u ovim pesmama nisi snašla jer ne znam da li pevaš pop ili folk. Ovo je nešto ni tamo ni vamo i na kraju je ništa. Jedno veliko ništa, ali imaš lep volumen, dobru boju glasa i prodornost. Međutim u odabiru pesama nešto nije bilo ok – rekla je Marija i dodala da joj se kod druge kandidatkinje nije dopala prva pesma.

Ceca Ražnatović pohvalila je nastup obe kandidatkinje.

-Meni ste obe bile preslatke, vesele u skladu sa dočekom Nove godine. Sjajno izgledate, prelepe ste – rekla je Ceca, a Aleksandar Milić Mili imao je svoje neobično mišljenje.

-Meni su ovo i dva super kandidata, samo su nastupi bili užasni. Ali stvarno verujem u vas, i u jednu i u drugu. Nastupi su bili katastrofa ali sam vas podržao – naglasio je Mili.

Dragan Stojković Bosanac istakao je da žuri na svoj nastup i kratko prokomentarisao nastupe takmičarki.

-Prva kandidatkinja odlična Bijeljinka, ma no mere bit’ bolja. Druga kandidatkinja, ma još bolja. Samo ti pevaj ‘vamo preko Drine pa ćeš se provesti k’o bos po trnju. Dobra si, ali jagnjetina stoji? – upitao je Boske Nikolinu koja ga je poljubila u prethodnoj emisiji, a sada je potvrdila da čeka harmonikaša na pečenju.

Ujednačeno su kandidatkinje zvučale Snežani Đurišić što govori i konačni rezultat glasanja, ali bi ipak ona dala prednost prvoj.

-Prva kandidatkinja se u njenim godinicama ozbiljno uhvatila u koštac sa dve ozbiljne pesme i prilično dobro ih iznela – objasnila je Sneža, a kako je izgledao Jovanin nastup pogledajte u videu ispod:

Umešao se Saša Popović i naglasio da je prva kandidatkinja otpevala drugu pesmu jako lepo, dok kod prve to nije bio slučaj.

-To je diskutabilno da li je ona baš klasičan narodnjak – rekao je Popović, a Sneža je objasnila da smatra kako takmičarka može da peva narodnu muziku dosta dobro.

Suprotno mišljenje od Milija imala je Viki Miljković, koja je izrazila svoje neslaganje sa stavovima producenta.

-Ne bih se složila sa tim kako si ti Mili rekao. Nije to uopšte bilo loše, meni ste čak bile jako simpatične, jako vesele i vedre. Meni se dopalo kako je kandidatkinja broj jedan pevala Ildu Šaulić, bilo mi je to jako lepo, govorim o svom ukusu. Druga tu i tamo – rekla je Viki, na št aje reagovao Popović.

-Ti trileri, sve je bilo šunjanje. Sto posto sam uveren da ste vi to čuli, ali nema veze – rekao je Saša.

Snežana je objasnila da je takmičarka imala svoje trilere, i da ne može da se složi sa Popovićevim mišljenjem.

O nastupu druge kandidatkinje koja je preskočila prvi stih u numeri koju u originalu izvodi Andreana Čekić oglasila se ponovo Ceca Ražnatović.

-Ona i treba da eksperimentiše, svi od nje očekujemo Rozgu i uopšte taj hrvatski program. Ona se zbunila u prvoj pesmi i tu se presekla. Zaborabvila na ono što treba da odradi. Devojka zna tu pesmu i može da peva taj program, potpisujem – objasnila je Ceca, sa čim se delimično složila i Viki.

-Ona može da peva taj program, ali je pesma bila nepoznata – dodala je Viki.

Povela se polemika ko zna ili ne zna Andreaninu numeru koju je druga kandidatkinja izvela, a Đorđe je rešio da sve razjasni.

-Ti si srećno zaljuibljena i zato znaš tu pesmu a Ceca i Ana pate u ljubavi i onda ne znaju – rekao je Đorđe.

Ana Bekuta istakla je da je zadovoljna nastupom takmičarke iz svog tima i obrazložila zbog čega.

-S obzirom na to da nisam imala ni trenutak slobodnog vremena da ovo dete spremim, ja sam prezadovoljna – rekla je Bekuta, a Đole je ohrabrio svoju kandidatkinju.

-Kad ti se desi taj peh, moraš odmah da se vratiš. Daj sve od sebe – dodao je Đorđe.

Antonio Ramčevski i Samed Dželo - (30. 12.)
Poslednji takmičarski par u ovoj kalendarskoj godini bili su Antonio Ramčevski iz Niša kome je mentor Ana Bekuta i Samed Dželo iz Zenice, koji je u timu Dragana Stojkovića Bosanca.

S obzirom da se rasplamsala novogodišnja euforija usledio je pravi narodnjački repertoar, u kome je prvi kandidat izveo „Burmu“ od Šerifa Konjevića i „Proklela“ od Nikole Ajdinovića, dok se drugi takmičar odlučio za „Samo ovu noć“ Saše Matića i „Povredi me“ od Nikole Rokvića.

Nakon njihovih nastupa rezultat je bio 5 prema 4 u korist drugog kandidata zbog čega su obojica završili u baražu, a Snežana Đurišić je prva obrazložila kako je glasala.

-Nisam dala glas prvom kandidatu jer nisi dobro pevao te pesme. S druge strane, vrlo je jasno da je dečko koji ima i glas i triler, i ukras. Sve ono, ali savršeno. Nisi za ispadanje, ali moraš sa Anom mnogo da radiš i sigurna sam da će ubuduće to biti mnogo dobro – rekla je Snežana i dodala da je drugi kandidat bio dobar.

Đorđe David uputio je molbu kandidatima.

-Kada vam se ne da glas, molim vas da svi shvatite da je to samo opomena za nešto gde niste bili kako treba. Tu nema nikakve zle namere niti bilo kakvog animoziteta od bilo kog člana žirija. Prva pesma mi se uopšte nije dopala kod prvog kandidata, kod drugog kandidata je bila dobra boja, posle se prvi pokupio, drugi je imao delove koji nisu bili kako treba. Suma sumarum, dao sam i jednom i drugom glas – rekao je Đorđe.

Saša Popović naglasio je da je to možda bilo i najbolje objašnjenje i dao reč Viki Miljković.

-Nisam mogla da ne dam Antoniu glas. Veliki je talenat i ima dobar glas, samo što ima svega i treba vremena da radiš sa mentorom da bi mogla Ana da to kod tebe uobliči – rekla je Viki i poručila takmičaru da nikako ne bira pesme sa velikim rasponom glasa, a Saša Popović objasnio je da je između snimanja proteklo svega nekoliko dana.

-Bilo je malo vremena i ne znam ni da li ste mogli da se vidite sa kandidatima. Ali takav je sistem snimanja, žao nam je – istakao je Popović.

Aleksandar Milić Mili imao je kritički stav koji je obrazložio.

-Sigurno mi je da ni jedan nije bio za šest, ali moram da kažem da je Antonio sa ovim što je sada pokazao ušao na mapu kandidata koji imaju ozbiljan potencijal. Dopada mi se ta energija, snaga, kada je najteže bio si najtačniji, boja glasa ti je fantastična. Mislim da samo treba malo da se opustiš, da shvatiš da je ovo. Kandidat broj dva, u prvoj pesmi je bilo toliko promašenih tonova da sam jsdnostavno rekao da to nije za šest – ispričao je Mili što je iznenadilo Popovića, pa je dao glas Mariji Šerifović.

-Antonio, hitno moraš da počneš s mentorom da radiš inače će to biti jedan izgubljen slučaj. Samo sam u ovoj prvoj pesmi videla neku mrtvu ženu, neko treba da vadi iz reke, ništa ne razumem o čemu se ovde radi. Kandidat broj dva, meni se svidela tvoja prva pesma. ‘Ajmo bolan za Zenicu, pevam sutra, žurim… – rekla je Marija.

Ceci Ražnatović dopao se nastup oba kandidata.

-Smatram da ispred nas imamo dvojicu izuzetno kvalitetnih pevača. Antonio, ti si sjajan pevač. Imaš toliko malo godinica, a tako si stabilan i imaš zrelu boju glasa. Što reče Marija, možda su potpuno pogrešne pesme izabrane za tebe. Što se Sameda tiče, isto jedna dobra boja glasa, stabilna, lepo ti stoji. Srećno u baražu – poručila je Ceca kandidatima.

Kao i obično završnu reč imali su mentori, a prvi je dobio reč Dragan Stojković Bosanac.

-Ne znam gde Mili sad pobeže. Al nema ni veze, on uvek beži kad je najvažnije. Ali ne znam kako ti dozvoljavaš to, ti si krivac – obratio se Boske Popoviću:

-Pa mora da ode u toalet. Vidiš. Staviću mu kateter i gusku dole. Onda po njemu on ne treba ni da se takmiči. Ja ću glasato odsad po perspektivi pevačkoj. Glasaćemo po tome šta mi mislimo da će nekad negde biti. To je nedopustivo i gubi se draž takmičenja. Baš te briga. Ako imaš perspektivu ti ne moraš ni da pevaš, ja ću da glasam za tebe i gotovo. Prema tome, Popoviću neka ti je srećna Nova godina! Da si živ i zdrav i u zdravlju trošio te tol’ke pare.

-Koje pare, daj bre, ja kad bih imao para kao Ceca, ja bih bio, ja bih bio, znaš šta bih ja bio? – upitao je Popović, ali je Boske nastavio svoju priču.

I da Bog da kupio baterije za mikrofone. Srećna Nova godina, sad je prava! – čestitao je nakon izlaganja Boske i izljubio se sa Anom Bekutom.

Popović je uzvartio na čestitkama.

-Bosanac, i tebi srećna Nova godina i da te služi prostata – rekao je Sale, a Boske mu je odgovorio.

-Treba prostatu negovati. Popoviću, nije sve u čajevima – dodao je Boske.

Nastup njegovog kandidata Sameda Džela pogledajte u videu ispod:

Ana Bekuta na kraju se obratila svom kandidatu i poželela mu sreću u baražu.

-Antonio, s obzirom na toi da se sine moj lepi nismo videli, a i unuk možeš da mi budeš, daću sve od sebe da neki od narednih krugova briljiraš ako prođeš, ali moraš da slušaš. Mnogo si lepo pevao s obziromk da se nismo videli – poručila je Bekuta.

U sledeći krug takmičenja prošli su: .

Komentari: