Kako je sada ograničeno vreme na trideset sekundi za komentare žirija, Saša iskoristi svaku priliku da ih malo potkači, a posebno u sukobe upravo zbog ovoga ulazi sa Cecom. Svetlana Ceca Ražnatović počela je sukob sa Sašom Popovićem u prošloj emisiji, a u novoj mu je poručila da promeni lekove.

I ove subote očekuje vas sjajna zabava i dobra muzika u najgledanijoj emisiji na Balkanu „Zvezde Granda“.

Milica Tomašević i Andrea Suljić - (28. 10.)
Čarke i rasprave nisu strane u „Zvezdama Granda“, a večeras je žestoko počelo budući da je na samom startu Viki napala Bosanca da je izdao koleginicu iz žirija.

Glasanje nakon duela Milice Tomašević i Andree Suljić iz Krupnja koja predstavlja tim Ane Bekute, izazvalo je lavinu komentara čuvene osmorke, ali i nove svađe među članovima žirija.

Milica se večeras predstavila pesmama „Soba 23“ i „Mrtav bez mene“, dok je Andrea odabrala numere „Vratiću se“ i „Magija“.

Devojke su dale sve od sebe da se pokažu u što boljem svetlu, a žiri je bio neodlučan kada je glasanje u pitanju. Duel se završio rezultatom 4:3, ali je Saša ostavio mogućnost da kasnije izjednači rezultat.

Na samom početku Ceca je dala svoj komentar, dok je Saša Popović kritikovao što nije odmah glasala, a ona je objasnila zbog čega je to uradila.

-Razmišljala sam dugo, meni je takmičarka broj dva bila autoritativnija u nastupu i dopala mi se. Malo sam bila iznenađena, pa sam čekala, imam pravo i ja nekada da se unezverim – rekla je Ceca, a Saša je odmah odgovorio:

-Šta si se unezverila? Neko ko je pevao na Ušću pred 150.000 ljudi, on nema pravo da se unezveri. To ne može tako – rekao je Saša.

Sa druge strane, Snežana Đurišić je napravila kalkulaciju u glasanju, pa je na kraju priznala da je dala prednost takmičarki broj jedan, kako bi druga pevačica eventualno došla u njen tim.

-Ja sam bukvalno razmišljala, bile su mi egal ove i negde sam imala utisak da će broj dva imati više glasova, pa sam htela da nagradim broj jedan. Želim da pohvalim devojke – kazala je pevačica, a onda je Saša otkrio Snežaninu taktiku.

-Ja milsim da Snežana nije namerno glasala za dvojku, da bi ona posle baraža otišla kod nje. To mi nekako miriše tako – dodao je Saša, a Sneža je potvrdila ove reči.

Marija Šerifović je ostala pri stavu da ne bi glasala da nije morala, a u komentaru je iznela i nekoliko zamerki na račun pevanja obe takmičarke.

-Da sam imala tu opciju, ja ne bih glasala, devojke ništa posebno nisu pokazale. Takmičarka broj jedan mi nije bila stabilna i prisutna. Broj dva, najveći tvoj problem je tvoja boja glasa, kako se ode u visine, tako se pojavi Paja Patak i ja ne znam kako se i da li se to rešava, ali si pevala tačno.

Mili i Bosanac su se složili da je Milica u ovom duelu bila malo bolja, a onda je Viki raskrinkala koaliciju i otkrila zbog čega je Bosanac tako glasao.

-Takmičarka broj jedan, odličan odabir pesama, matrice su dobre, ali pevanje nije bilo kako treba kod obe. Jedino je takmičarka broj dva bila prezentnija, ali mora mnogo da se radi – rekao je Mili, a odmah se nadovezao Bosanac:

-Meni je jedinica bila dobra, lepo je igrala, lepo se predstavila, sa mentorom može da napravi korak napred. Druga takmičarka, vokali su problem, mislim da me to nije dojmilo, eto tako se odigralo glasanje.

Kada je dobila trideset sekundi, Viki je odmah reagovala na glasanje čuvene osmorke, pa je priznala da je njoj takmičarka broj dva bola bolja.

-Ja mislim da su kolege danas jele neke lude pečurke, ja ih ne razumem. Meni je takmičarka broj dva bila daleko bolja. Pravi narodnjak, pevački odlična, samo sa svojih sedamnaest godina trebalo bi da izgledaš malo više spram godina, izgledaš starije, nego što imaš godina. To je jedina zamerka, ne kažem da izgledaš loše, ne bih ti nikada dala te godine i mnogo gore boje glasova su se rešavale – kazala je Viki.

Na kraju je Sale izjednačio, pa je doveo Anu u situaciju da bira između Milice i Andree, a ona je ona je odmah donela odluku.

-Kolege, ja vama ostavljam jedinicu za koju ste glasali, a ja se držim moje dvojke. Čudi me da su Snežana i Bosanac glasali ovako, posebno Boske – istakla je ona, tako da je Andrea prošla dalje, dok će Milica pevati ponovo u baražu.

-To se kaže, prodao i izdao. Da li je moguće da nije glasao, on jako dobro čuje. Sada se pravi koalicija Snežana i Bosanac – zaključila je Viki, a kako je sve izgledalo, pogledajte u videu.

Rijad Rahmanović i Danijel Stojičić - (28. 10.)
Rijad Rahmanović postaje tata, možda je i najlepša vest koju ćete večeras čuti u „Zvezdama Granda“. Naime, takmičar je ovom informacijom oduševio sve u studiju nakon što su on i njegov duelista Danijel Stojičić priredili sjajnu atmosferu na sceni.

Danijel je za večeras odabrao pesme „Anđeo čuvar“ „Moja curice“, dok je Rijad odbarao dva narodnjaka „Ja sam ostavljen“ i „Ti i ja“.

Kada se nastup završio, Saša je kritikovao Rijada zbog toga što mu niko nije došao u podršku, a on je priznao da mu je supruga u drugom stanju i da će se poroditi uskoro.

-Žena je bila prošli put, ali ona malo ne voli kamere, tako da nije htela da bude tu. Trudna je, u novembru ću postati otac – rekao je takmičar.

Onda je žiri dao svoj sud, a na kraju je Rijad odneo ubedljivu pobedu sa 7:0, dok će Danijel pevati ponovo u baražu.

Kako je Danijel nekada bio u timu Marije Šerifović, ona je prva dala svoj komentar za njegovo večerašnje pevanje.

-Viki i Rijad imaju odličnu konekciju, ja to poštujem, samo nastavite dalje. Danijele, ti si meni večeras bio bolji, ja sam prvi put večeras išla protiv svoje volje, kako bi se ispoštovala tradicija i nastavila saradnja. Ali Rijade sa tobom nešto nije u redu, ti meni ne pevaš bolje, a vremenom treba da bude bolje, fraba ti se isto menja – rekla je Marija.

Mili je priznao da je glasao za Rijada jer mu je kako je rekao Viki probila mozak da glasa za njega, ali se naravno našalio i pohvalio takmičara broj jedan.

Ceca je dala glas kuminom takmičaru i priznala da priželjkuje Danijela u njenom timu nakon baraža.

-Meni je bilo jako teško da se odlučim večeras. Rijade, super ti ideš kod Viki, a Danijel može da dođe kod mene – kazala je Ceca.

-Meni je Rijad bio dobar, ali zamalo da ne glasam jer nije znao tekst prve pesme. Ne kaže se u tekstu ne svijajte, nego ne pevajte – rekao je Boske, a onda je nastala prava bura oko teksta pesme.

Kako bi malo smirila strasti, Ceca je ustala i poljubila Bosnaca, koji je nakon toga ozario, pa priznao da zna tekst pesme i da se samo šali.

Snežana i Ana su nakon toga pohvalile oba takmičara i poželele su Danijelu da se malo probudi kako bi bio još bolji, dok je Đorđe poželeo da Danijel nakon baraža dođe kod njega u tim.

Na kraju je Viki dala završnu reč, pa je zamerila kolegama koji su dali glas Rijadu, a imali su zamerke na njegovo pevanje.

-Danijele, žao mi je što nisam mogla nekako obojicu da zadržim, ali se nadam da ćeš nekakvom raspodelom doći kod mene. Što se tiče Rijada, možda je i napravio neku grešku. Kada oni znaju da je Rijad kod mene dugo, oni počne to da ruše, ako je ispao malo iz ritma, oni od komarca prave magarca – zaključila je Viki besno.

Smiljana Jeremić i Katarina Tojagić - (28. 10.)
Smiljana Jeremić i Katarina Tojagić odmerile su snage u narednom duelu u „Zvezdama Granda“, a nakon njihovog nastupa svađa Cece i Bosanca uzdrmala je ceo studio.

Smiljana je odabrala pesme „Mili moj“ i „Kolačići“, dok je Katarina odabrala pesme „Gore od ljubavi“ i „Ja sam dobro“.

Izazivač je odneo pobedu u ovom duleu, pa će tako Smiljana od sada raditi sa Svetlanom Cecom Ražnatović.

-Smiljana, ti su u ovom duelu bila pevački malo bolja, ali moraš još da radiš, a što se tiče Katarine, ovo večeras nije bilo baš dobro – rekla je Viki.

Ana Bekuta je ostala pri stavu da je Smljana bila bolja i da je odabrala za nju prikladniji repertorar pesama.

-Činjenica je da je Smiljana bolje pevala i nekako mirnije, više si razmišljala i ostavila si dobar utisak na mene. Katarina, preteške pesme za tvoj vokal – dodala je Ana.

-Broj dva, mentorka je kriva što ti je izabrala te pesme, a broj jedan divno. Naročito je bilo erotike, a ja molim Sašu da se ne petlja. Divno si pevala i divna ti je boja glasa – rekao je Boske, a Ceca je odmah odgovorila:

-Bosanac, saberi se! Kakvi mentori, mi još radimo sa takmičarima, zabrinjavaš me. Kakvi mentori, ti kao radiš sa pevačima. Videćemo kada dođu tvoji kanidati.

Marija je kazala da je Smiljana bila bolja, ali je dala veliku podršku Katarini u baražu.

Ništa mi ovde nije bilo epohalno ovde, broj jedan je imala neku lepu boju glasa, rekla bih da si pevala samo malo tačnije. Broj dva, nije bilo loše, bori se u baražu, samo je bila malo tačnija od tebe – dodala je Marija.

Ostali članovi žirija su se složili da je Smiljana bila bolja, dok je Mili ostao pri stavu da je Katarina za koju je glaso bila bolja.

Gligorije Ničić i Filip Caković - (28. 10.)
Gligorije Ničić odabrao je za svog protivnika Filipa Cakovića, a nakon njihovog duela Saša Popović je otkrio da je jedan takmičar odustao od snimanja dva sata pred emisiju.

Prvi takmičar je odabrao pesme „Da li bi me volela“ i „Lapsus“, dok je Filip pevao numere „Kao moja mati“ i „Mirjana“.

Nakon nastupa, Saša je rekao da Gligorije nije trebao danas da se pojavi u emisiji, ali je objasnio da je jedan takmikčar odustao od snimanja samo dva sata pred početak emisije Zvezde Granda.

-Ovo je jedan slučaj koji nismo imali do sada, dva sata pre nego što je počelo snimanje emisije, kadidat iz Bosne, javio je da ne može da dođe i da je bolestan. To nije profesionalno, morao je ranije da nam javi. Jedan takmičar onda ne bi imao duelistu, mi smo gledali ko je iz Beograda i pozvali smo Grligorija sat vremena pred snimanje. Dečko je došao, a da nije imao matrice, on je na brzinu to sve uradio, svaka čast – rekao je Saša.

Odmah je i žiri dao svoj sud, pa je tako Filip prošao u naredni krug, dok će mladi Gligorije ponovo pevati u baražu.

Marija je na samom početku istakla da je Gligorije bio dobar tokom nastupa, a da FIlip nije pokazao ništa novo.

-S obzirom na to da je ovaj dečak ovako došao, sladak si, zanimljiv si, imaš neku lepu tinejdž energiju. Filip, okej, ali ništa više od toga – rekla je Marija.

Odmah je reč dobila Snežana, koja je priznala Filipu da ipak nije dobro pesvao numeru Predraga Živkovića Tozovca.

-Nije dobro pevao Tozovca, ali je prva pesma bila dobra zato si dobio glas. Broj jedan, simpatičan si, želim ti svu sreću u baražu.

Ceca je imala reči hvale za oba pevača, ali je istakla da Filip što pre treba da se potrudi da pokaže nešto novo.

-Broj jedan, svaka čast što si došao na snimanje, pred tobom je vreme, mlad si, čestitam. Filipa poznajem iz prošle sezone i imam utisak da neko treba malo da te protrese, da sve izbaciš iz sebe – zaključila je Ceca.

Ana i Bosanac su se saglasili da je Gligorije bio dobar u odnosu na vreme koje je imao da se spremi za emisiju.

Nataša Vukajlović i Atomska Mina - (28. 10.)
Dve šarmante devojke Nataša Vukajlović iz Gradiške i Atomska Mina iz Beograda u narednom duelu pokazale su da im je mesto u „Zvezdama Granda“. Iako je žiri doneo jednoglasnu odluku, Mina je dobila nekoliko kritika koje su podelile mišljenja stručnog žirija i izazvale nove sukobe.

Nataša je za ovo pojavljivanje odabrala pesme „Dve muzike“ i „Ti muškarac“, a Mina je pevala „Neću dugo“ i „Poljupci u zoru“.

Jednoglasnom odlukom žirija Mina je odnela pobedu, dok će Nataša večeras ponovo pevati u baražu. Iako je Marijina takmičarka dobila sve glasove, žiri je imao nekoliko zamerki na račun njenog pevanja.

-Mina je večeras izdominirala i moram da kažem da si ti pevački preskočila jednu veliku stepenicu, ali želim da vidim da li možeš još jednu da preskočiš – rekao je Mili.

-Jako dobro i umiveno Mina, mislim da Mara u tebi ima ozbiljnog takmičara. Što se tebe Nataša tiče, naletela si na aždaju koja je spremna da ujede.

-Apsolutna dominacija male Mine, napredak očigledan, sve mi se sviđa, super si bila. Nataša, mora to stabilnije i mora druge intonacije, sve ti je nisko. Moraš da se ohrabriš i tako ćeš dati sve od sebe, to ti je moj savet – rekla je Ceca, a zatim je Saša izgvorio rečenicu koja je šokirala pevačicu:

-Ja sam mislio da još malo pričaš, pa da ti ga lupim – dodao je Popović kroz smeh, aludirajući na taster.

Nakon nekoliko sekundi pauze, Ceca je shvatila šta je Sale rekao, pa mu je u svom stilu odgovorila:

-Promeni lekove bre! Lekove promeni.

Snežana je sa druge strane imala drugačije mišljenje, pa je naglasila da su se obe pevačice večeras posvađale sa intonacijama.

-Ja mislim sve suprotno od ovoga što su rekli, obe ste se posvađale sa intonacijama. Mina, za mene je bilo ovo večeras jedno od tvojih lošijih izdanja i molim te da se ne dovodiš više u ovakvi situaciju – rekla je Sneža, a Ana nastavila:

-U pravu si Snežana, Mina stagnira, ovo je nerazgovetno, nisam reč razumela, ne otvaraš usta lepo. Nataša, može ovo bolje kad bi imala mentora.

Viki je imala potpuno suprotan stav, pa je u svom komentaru očitala lekciju kolegama iz žirija koji su glasali za Minu, ali su je u komentarima kritikovali.

-Ja se ništa ne slažem sa tim što su rekle Snežana i Ana, mislim da je Mina bila nikad bolja večeras. Od toga kako je izgledala, do izbora pesama, bila si super, ova druga pesma je takva i ja sam to razumela. Bila je fenomenalna i ne znam zašto ne podržimo ovu devojku, sve je bolja. Mnogo slabiji pevači od Mine su napravili dobar posao, ja mislim da se za nju tek otvaraju vrata.

Bosanac je u svom stilu rekao da ni on nije razumeo tekst pesme, pa je ponovio ono što su rekle Ana i Snežana.

-Drugu nisam razumeo, prva je bila dobra. Bez obzira na to mumlanje, postoji nešto što ja mogu da prihvatim da li u Cecinoj pesmi ima toliko dikcijskih pesama, ja mislim da kod nje nema. Šta si napravila, kod mene ne bi dobila glas, a u drugoj pesmi je bilo dosta falša. Lepa si devojka, talentovana, samo malo obrati pažnju na pevanje. Nataša, sve si ti to lepo zamislila, ali ti nije za zameriti, jer nisi imala mentora – kazao je Bosanac.

Na kraju je Marija kao mentorka dala svoj sud, ali je Bosanac odreagovao i naglasio da je i ovog puta bio u pravu.

-Meni je Mina bilo okej, pre bih rekla da je bilo ritmičkih, nego dikcijskih grešaka, ali ću pogledati snimak. Bila si dobra i falilo je energije u drugoj pesmi – rekla je Marija i Bosanac se odmah nadovezao:

-E sad smo došli do toga što je Marija rekla, energija. Šta je došlo do nas, mi smo ti vratili kao komentar, pogrešna pesma, pogrešno izvođenje.

Kristijan Tuba i Danijel Trajković - (28. 10.)
U šestom po redu duleu snage su odmerili Kristijan Tuba i Danijel Trajković. Može se reći da je ovo bio pravi narodnjački duel, a momci su se potrudili da razvesele sve u studiju i kraj malih ekrana. Međutim, žiri je nakon nastupa jedva glasao, a čuvena osmorka je bila pri stavu da su večeras nisu bili na visini zadatka.

Kao izazivač, Kristijan je odabrao pesme „Moj bagreme beli“ i „Žena sa zelenim očima“, dok je izazvani pevao numere“Zagrli me“ i „Život me naučio“.

Danijel je odneo pobedu u ovom duelu sa šest glasova, ali žiri nije bio zadovoljan time što su pokazali. Marija je pre samog glasanja upitala Sašu da li mogu da ne glasaju, jer pevanje nije bilo dobro.

-Katastrofa Danijele, sve me je zabolelo u mom biću. Šta je druže ovo bilo, o čemu se radi? Sve vreme si bio visok i ima li još neki ukras da se otpeva. Čemu to, kakvo je to silovanje? Broj jedan, zvučiš kao da je sada šest i petnaest, išao si po mladu u jedanaest, pevao ceo dan i celu noć. Koliko imate godina, na šta ovo liči? – rekla je Marija besna kao ris.

Bosanac i Ceca ovaj nastup nisu komentarisali, dok je Viki dala svoj sud u trideset sekundi.

-Mislim da je Danijel pogrešio pesme. Ti si bio moj takmičar, znam da voliš Šabana, ali mislim da još uvek nisi sazreo za to pevanje. Ako iko zna kako je Šaban pevao i ko to može da ti pokaže, to je Snežana, pitajte mentora za izbor pesme – rekla je Viki, dok je Sneža priznala da je takmičar ne sluša.

Mili, Ana i Đole takođe nisu komentarisali nastup, samo su kratko rekli da nisu zadovoljni pevanjem. Na kraju se Boske predomislio, pa je takmičarima dao par saveta.

-Prvi takmičar, tvoja boja je dobra, ali je raspon glasa mali i čim kreneš gore ništa. Ja znam Danijela, bio je kod mene, drago mi je što si kod Sneže, dušu ćeš joj pojesti tvdoglavišču. Kod njega nema pomeranja, Snežo, srećno mučenje – kazao je Bosanac.

Na kraju je Snežana kao mentorka dala svoj sud, a u izlaganju je priznala da je Danijel poleteo previše.

-Neosporno je da si ti dobar pevač, ali si mnogo poleteo, kada padneš, to će da boli. Moraš da poslušaš ljude koji imaju iskustva. On tvdi da peva samo tri pevača i ja tu ne mogu ništa. Imao si protivnike koji su slabiji, pa si prolazio i meni je drago. Ja se radujem i samo želim da me poslušaš i biće dobro. Ja ti nikada neću reći nemoj da pevaš nešto, neću da imam na saveti nečiju karijeru – zaključila je Sneža.

Melisa Zijadić i Nikolina Perković - (28. 10.)
Melisa Zijadić raspametila žiri , Snežana Đurišić van sebe od sreće kada je čula talentovanu Makedonku na sceni.

Osamnaestogodišnja Melisa izvela je „Proklet da je ovaj život“ i „Rođeni u pravo vreme“, dok je već poznato lice Nikolina Perković pevala „Razmažena“ i „Ja ti priznajem“ .

Kada se završio duel, Saša Popović podsetio je kako su Jašar i Ipče Ahmedovski iz sela Lažani odkale je i Melisa, a zatim je žiri presudio 4:3 u korist Perkovićeve.

Pre nego što je dao reč žiriju, Popović je rekao kako je Zijadićeva bila jedina devojka koja je prošla na audiciji u Skoplju.

Snežana Đurišić važi za jednog od članova žirija koji se ne mogu lako oduševiti, međutim Melisa je večeras uspela da je razgali.

– Samo ću reći Melisi blago majci koja te rodila, ti si nešto najlepše što sam čula u ovoj sezoni što se mojih ušiju tiče. Devojka broj dva je bila dobra, ali ovo je prosto nešto što mene fasciniralo i bilo bi mi krivo da ostane kod Đorđa– iskrena je bil Đurišićka, sa čim se složila i Ceca.

– Smatram da po senzibilitetu kandidatkinja broj dva ide više uz Đoleta, duša bi me bolela da ovo dete ode kod Đorđa, toliko sam uživala u tvojoj interpretaciji, bravo– pohvalila je Ražnatovićka, nakon čega je Saša Popović izjednačio rezultat.

Komplimenti nisu izostali ni od Viki Miljković koja je istakla kako svi narodnjaci iz žirija priželjkuju talentovanu Makedonku koja je očarala i Mariju Šerifović.

– Bilo je ovde dosta mladih devojaka koje pevaju narodnjake od kada sedim ovde, ali ova devojka je vrlo verovatno jedna od najboljih koja ih peva. Stilski sa svojim godinicama radiš to jako dobro, ali jedan savet- ne osećaš se dobro u tom kostimu i tim štiklama i to se vidi, nemoj sebe da stavljaš sebe u stege, budi svoja. Nikolina, dobra si bila, super mi je bila druga pesma- obrazložila je Šerifovieva, a njeno mišljenje delili su i Mili i Ana Bekuta.

Iako smo često ume da drži slovo, ovog puta Bosanac je bio kratak.

– Rečeno je sve. Meni je bolja bila Nikolina.Lepa, provokativna haljina, sandale, figira očuvana, bravo Videćemo sledeći krug za Melisu– rekao je Bosanac.

Na kraju, Đorđe Davis dao je svoj komentar i odlučio koju takmičarku želi u svom timu.

– S tobom pevački nema šta da se radi ti si gotov proizvod i gde god da odeš stvar je da te treba osloboditi, ali ja ću uzeti Nikolinu, a tebi jedino sloboda fali- odlučio je roker.

Sidik Šabanović i Vlada Iljač - (28. 10.)
Svi se dobro sećate kada je JK tvrdila da Sidik Šabanović može da peva samo u autobusu, a večeras je nakon njegovog nastupa Saša Popović odgovorio na Karleušinu izjavu.

Sidik je ove večeri u duelu nastupio sa Vladom Iljačem iz Makedonije, a odmah po završetku Sidikovog nastupa, oglasio se Bosanac i gromoglasnim aplauzom pozdravio izvedbu svog takmičara, a voditeljka Sanja Kužet se na to nadovezala rečima:

– Kad mentor viče bravo, to je onda stvarno bravo, ali da vidimo šta će reći i ostali članovi žirija.

Pre nego što je bilo ko iz tabora žirija uspeo išta da progovori, umešao se Saša Popović s obzirom da je imao pitanje za Sidika.

–Da li se sećaš kada ti je Jelena Karleuša pre par godina rekla da možeš da pevaš samo u autobusu, znaš ti druže da tebe večeras gleda najmanje deset miliona ljudi u regionu i svuda?– upitao je direktor Sidika koji je potvrdno odgovorio i priznao da je svestan toga.

Međutim, njegov mentor je odmah umešao prste i dobacio:

-Najmanje!- dodao je Bosanac aludirajući na ogroman broj ljudi koji prati „Zvezde Granda“, a kako je sve izgledalo pogledajte u videu:

Kako je Sidik pevao pogledajte u videu:

– Pa nismo glasali, moramo da glasamo – uzviknula je Ražnatovićeva, a Popović se na to nadovezao šalom kako je u autobusu i nikako da izađe iz njega.

Osmorka je dala prednost od sedam prema jedan u korist momka iz Bosne, a jedini koji je dao glas Iljaču bio je Đorđe David.

A kako je momak iz Makedonije pevao pogledajte u videu ispod:

Prva je svoje mišljenje o nastupima iznela Svetlana Ražnatović:

– Sidik je odličan, ja volim kako ti pevaš. Veseo si, stabilan, energičan, sve cveta kad pevaš. Što se izazivača tiče, čestitam ti bio si super i mislim da ćeš uz dobrog mentora baš eksplodirati.

Sledeći član žirija koji je dobio reč bila je Ana koja je konstatovala da je Vlado jako dobar kandidat i da mu treba malo prostora da se snađe, dok je za Sidika izjavila da nije imao bolji krug od kada postoji ovo takmičenje i da je konačno u pravim rukama, na šta je Popović opet morao da se našali.

– On je sad dobio autobus sa prikolicom – uzviknuo je Saša, a nakon toga su se Marija i Snežana u potpunosti složile sa Bekutinim rečima.

Mili je dodao da je Sidik ono što bi u ovom takmičenju nazvali ,,teška artiljerija“, da odlično napreduje bez mentora i da se nada da ga Bosanac neće pokvariti.

Viki je za oba kandidata rekla da su sjajni, ali da je Šabanović bio ubedljiviji i da je zbog toga njemu dala glas.

Nakon svih njih, malo drugačije mišljenje je izneo Đorđe:

– Sidik sve su već rekli, moja jedina zamerka je da imaš energiju mog pokojnog teče Nemanje. Kažem ti to dobronamerno, ko šta dobacuje ne zanima me. Što se tiče kandidata broj jedan, morao sam da ti dam glas jer si drugačiji. Prvu pesmu si odlično otpevao, dok u drugoj i nisi bio toliko dobar. Nadam se da ćeš proći, i mnogo bih voleo da si kod mene u ekipi – zaključio je on, a za kraj je reč dobio i pobednikov mentor Dragan Stojković Bosanac, koji je odmah potrčao da izgrli svog člana tima, i poručio mu da mu se što pre javi i da će mu trebati.

Pošto je Stojković već bio na sceni, voditeljka Sanja Kužet mu je prepustila čast da najavi baraž, pa se Boske obratio svima prisutnima u studiju u svom stilu:

– Sada bih zamolio publiku da ostane, žiri da se pokupi i ide kućama, baraž kreće. Izvolite gospodine Popoviću.

U sledeći krug takmičenja prošli su: Nikolina Perković, Sidik Šabanović, Andrea Suljić, Filip Caković, Atomska Mina, Danijel Trajković, Smiljana Jeremić, Rijad Rahmanović, Danijel Stojičić, Gligorije Ničić, Nataša Vukajlović i Melisa Zijadić.

Komentari: