Nesvakidašnja situacija dogodila se između Popovića i Cece, a sve zbog kandidata za kog je Ražnatovićeva imala par kritika, među kojima je bio i njegov stajling, tačnije premali sako.

-Dobro, Svetlana. Možeš da ustaneš i da mu povučeš taj sako- odbrusio joj Popović, ne sluteći da će ona to zaista i da uradi.

-Mislio si da neću?!– rekla je Ceca i krenula put scene da popravi kandidatu sako.

Njihovo peckanje, iako je mu je miljenica, eskaliralo je kada joj je Saša uputio dobronamerni savet da se ne nervira oko kandidata i glasanja.

-Idi kući! Kako ti se zove onaj slatki? –našalio se Popović, ali je pevačica jedva dočekala i burno odreagovala.

–Doviđenja, nikakav problem, odoh ja – rekla je, pokupila svoje stvari i napustila studio.

Iako je Saša molio da se vrati, Ceca se nije obazirala. A da li je zaista napustila ovonedeljnu emisiiju saznaćete u subotu, 21. oktobra u novoj epizodi „Zvezda Granda“ na televiziji Pink.

Vanja Vrećo i Valentina Cvetković - (21. 10.)
Rođaka pevača Boža Vreća pojavila se u „Zvezdama Granda“ i već na prvu podelila žiri. Vanja Vrećo iz Sarajeva (31) ove subote našla se u duelu sa Valentinom Cvetković iz Beča (31), ali nije uspela da prođe dalje.

Vanja se predstavila pesmama „Nevinost“ i „Pokorno“, dok je druga kandidatkinja otpevala „Stoput sam se zaklela“ i „Da, da, da“, ali je na kraju Valentina dobila više glasova i plasirala se u dalji tok takmičenja.

Vanjin muž je u emisiji otkrio da je poznati pevač rođak njegovoj supruzi, ali da joj nije pomogao oko takmičenja, dok je Saša Popović još ranije naslutio da su Vanja i Božo u srodstvu.

-Od 48 devojka koja sam ove sezone kastingovao, samo 5 devojaka su se prijavile online, a Vanja je jedna od njih. Znao sam da imaš veze sa Božom Vrećom – rekao je Popović na početku, nakon čega je usledilo glasanja stručnog tima koje je presudilo u Valentininu korist.

-Valentina se godinama takmiči kod nas. Po ovom rezultatu bih mogao odmah da je pustim, ali ja ću da izjednačim. Nekako mi je Vanja simpatična, pa će Mili da odluči koga će da zadrži u svom timu – rekao je Popović.

Ceca Ražnatović je istakla da joj je Valentina u ovom duelu bila stabilnija i uvežbanija i da joj je zbog toga dala prednost, dok je Vanji uputila par zamerki.

-Vanja je trebalo samo da bude tačna ali mislim da obe mogu za pola tona više, da bi tad bile sigurnije – dodala je, a Saša je pohvalio kako je navežbala da prokomentariše kandidate za tačno 30 sekundi, na šta je Marija Šerifović odbrusila:

–Šta će? Uterao si nam stravu u koske.

Marija je pohvalila Valentinin nastup i dodala da je ovo bilo jedno od boljih njenih pojavljivanja, dok je Vanju iskritikovala.

–Bilo je nesigurno, znaš da pevaš, imaš prelep vibrato, ali moraš da se stabilizuješ – dodala je Marija.

Viki je zamerila Popoviću da joj nije dovoljno 30 sekundi za objašnjenje, već da joj treba minimum 65. Ipak, tokom izlaganja dobila je signal od Saše da završi sa komentarisanjem.

-Šta znači to? Pa ja nisam ni pola rekla – poručila je ljutito Viki, ali se Popović nije obazirao, već je reč dao Draganu Stojkoviću Bosancu kog su prekinule Marija i Viki.

Sašu je zanimalo zašto pričaju dok drugi komentarišu, a Marija je odbrusila:

-Edukujem je kako bi bila produktivna za 30 sekundi!

Ipak, Viki je istaka da za nju to Popovićevo pravilo ne važi i da ga ona neće poštovati.

Snežana Đurišić prokomentarisala je da je druga kandidatkinja bila bolja, ali nije krila simpatije ni prema Vanji.

–Ti si pevačica koja ima sve elemente da bude dobra, ali ih večeras nisi dobro iskombinovala – dodala je Sneža, dok je Đorđe David rekao da je bila nesigurna i zbunjena.

Saša je upitao Mariju da li bi trebalo da poveća minutažu za komentarisanje kandidata, na šta je Viki ponovo burno reagovala. Šta se izdesašavalo i zašto joj je Popović rekao da vežba na Tašketu, pogledajte u videu.

Mentor Aleksandar Milić Mili bio je ponosan na nekadašnju mentorku za koju je imao samo reči hvale. Logično, nju je i izabrao za kandidatkinju koja ide dalje.

Nikola Savić i Lazar Živanović - (21. 10.)
Da, dobro ste pročitali da je Saša Popović zapretio takmičaru diskvalifikacijom u „Zvezdama Granda“, a razlog je pomalo nesvakidašnji za ovo muzičko takmičenje.

Naime, ove subote u najgledanijem talent šouu u duelu su se našli Nikola Savić iz Prokuplja na poziciji izazivača, i Lazar Živanović iz Beograda koji je naljutio kreativnog direktora Granda, budući da je po drugi put došao sam.

Do ove informacije Saša je došao tako što je usred emisije zatražio da vidi ko je u bektstejdžu i ko je Lazaru došao u podršku.

-Lazara Živanovića podrška je nevidljivi duh, kao i prošli put nikog nema – rekao je Voja Nedeljković što je razljutilo Popovića, budući da već drugi put dolazi sam.

-Lazare, tri puta ako ne dođe niko, diskvalifikovan si! Nemoguće da ne može niko da dođe, mama, tata, prijatelji, sestra… – rekao je ljutito Saša i dodao da neko mora da dođe da ga podrži.

Iako je popio kritiku od direktora, Lazar je uspeo da u duelu pobedi Nikolu i to sa rezultato 6:1.

Snežana je objasnila da je glasala za Nikolu samo u znak podrške, ali je istakla i da je dobar narodnjak sa kojim treba da se radi.

–Nikola, nemoj da se deprimiraš jer da se glasalo za obojicu, sigurno bi dobio još neki glas – rekao je Popović, dok je Ana Bekuta pohvalila Nikolin potencijal.

–Mora to još da se doradi i verujem da ćeš dobiti mentora. Što se tiče Lazara, on svakako igra na kartu ‘Zvezda Granda’, tako se i ponašaš- konstatovala je Ana Bekuta, a Dragan Stojković Bosanac pokudio Lazara da se „previše ušuškao u matricu“, što je žiriju bilo nejasno, te ga je Popović zamolio da pojasni.

–Jednostavno peva tako da osluškuje ambijent, ni malo dole, ni malo gore. Kao kome se sviđa neka sluša. Ti ćeš pevati matine do 12 sati da ne smetaš deci koja spavaju gore – objasnio je Boske, sa čim se mentorka Marija Šerifović složila tvrdeći da ima tehničkih problema.

Ceca Ražnatović je pohvalila stajling mladog Živanovića i dodala da je sve vreme gledala u njegov sako.

-Došlo mi je da ti priđem i da ti povučem sako koji se non-stop diže. Pojava si, ideš uz ovo sve, samo mi fali da malo zagrizeš i da nam se daš- rekla je, a Popović joj poručio da slobodno može da ustane i da mu namesti sako.

-Mislio si da neću? Šta se tu dešava, šta nije u redu sa tim sakom? – rekla je Ceca, nakon što je prišla kandidatu i počela da mu povlači sako.

–Otkopčaj ga malo da vidimo da li da ide bez sakoa- dobacio je Mili, a Ceca mu odbrusila da će to on bolje.

-Nikola, u baražu stisni, pokaži energiju– poručio je Saša kandidatu koji je završio u baražu.

Marija Ćirić i Abida Milkunić - (21. 10.)
Šou „Zvezde Granda“ već dve decenije donosi najbolju zabavu. Ipak, da ne ide baš uvek sve glatko dokazuje ovonedeljna emisija u kojoj je Viki Miljković bila na nikad težim mukama zbog odluke koju je morala da donese.

Sve je krenulo od duela Marije Ćirić (18) iz Zaječara i Abide Milkunić (23) iz Živinica koja je u timu Viki Miljković.

Prva kandidatkinja predstavila se pesmama „Da je tuga snijeg“ i „Ti možeš sve“, dok je druga odabrala numere „Imaš mene, nisi sam“ i „Ni kriva, ni dužna“.

Na kraju duela rezultat je bio 4:3 u korist Marije Ćirić, ali je Saša Popović imao pravo da izjednači ili da direktno pusti Mariju,. Budući da ni sam nije znao šta da radi, pitao je žiri.

-Šta nas pitaš kad uvek radiš kako ti hoćeš?! – konstatovala je Marija, a Popović dodao da je samo razmišljao naglas i da gledaocima objašnjava kakve su mogućnosti ovog duela.

Ipak, Popović je rešio da izjednači, nakon čega je reč dao žiriju.

Ceca Ražnatović prva je stala na stranu mlade Marije, smatrajući da joj treba dati šansu.

–Vidim u njoj veliki potencijal, ima samo 17 godina i treba joj mentor– rekla je, dok je Aleksandar Milić Mili dodao da zvuči amaterski, ali da ima sve što treba da ima jedna zvezda.

-Meni je kandidatkinja broj 2 bila stamena dole, jako tačna, gore ne. Kandidatkinja broj 1 je jako zanimljiva– prokomentarisala je Marija Šerifović, dok se Đorđe David složio sa njom.

Isto mišljenje delila je i Snežana Đurišić koja je obe kandidatkinje pohvalila, ali se najviše zadržala kod mlade Marije.

-Čak i kad si pogrešila, brzo si se snašla, što govori da si muzikalna, da imaš sve što treba jednom pevaču koji ima godina kao ti – rekla je Snežana.

Sašu je zanimalo da li Marija peva folk i da li na šta je odgovorila negativno.

-Bila si jako dobra na audiciji u Nišu, baš si bila dobra– konstatovao je Saša, a zatim prepustio „palicu“ Viki koja je trebalo da odluči ko ide dalje.

-Mrzi to- rekla je zbunjeno članica žirija, dok su joj kolege dobacivale koga da uzme, ali je diskusiju prekinuo Saša tvrdeći da mora da odabere jednu od njih dve.

–Ne znam, ne volim ovu situaciju, ti odluči –rekla je iznervirano Viki, a zatim je Saša saopštio da dalje ide Marija, budući da je imala najviše glasova žirija.

Miki Sekulovski i Isak Šabanović - (21. 10.)
Miki Sekulovski (36) iz Velesa oduševio je žiri prvim nastupom u „Zvezdama Granda“ i već na samom startu dobio potencijalni status zvezde, baš kao što je pre tri godine bio slučaj sa Isakom Šabanovićem.

Ovaj simpatični momak pokupio je sve komplimente na račun svog talenta koji je tek u 36. godini odlučio da pokaže širokim narodnim masama i to pojavljivanjem u najgldeanijem talent šouu.

On se ove subote našao u duelu sa Pericom Veljkovićem (19) iz Beograda i dokazao kako se rokenrol bori protiv narodnjaka, za šta je dobio neverovatne pohvale stručne osmorke koja čini žiri.

Nakon maestralnog izvođenja makedonske pop pesme, kao i hita „Što sad ljubav ima s tim“, Miki je ubedljivo pobedio svog protivnika sa 6:1.

Njegova neverovatna energija koju je pokazao, kao i pevačko umeće učinili su to da na kraju završi u timu Cece Ražnatović, koja nije krila oduševljenje zbog toga.

–Dobro došao u tim. Veliko mi je zadovoljstvo, sjajno pevaš – poručila mu je, a Saša Popović otkrio svoje impresije o Mikiju kada ga je prvi put čuo.

-Kad sam bio na audiciji u Skoplju, Miki je bio daleko najbolji kandidat. Bio je Đorđe da to potvrdi. Nema potrebe da krije godina, imaš sasvim dovoljno godina koliko treba da imaš za ovo takmičenje. Sa 36 godina si zaslužio da se nađeš na ovoj sceni – poručio je Popović, a zatim dao reč Mariji Šerifović da prokomentariše ovaj duel.

-Odličan si, Miki. Ti možeš da budeš zvezda, a ne zvezda Granda. Pevaš fantastično, držiš pažnju, znaš kako da se ponašaš, sve ti verujem. Nadam se samo da si privatno kul lik koliko mislim da si dok si nam ovo izvodio. Postoje neki mladi pevači koji strava pevaju, bacaju nam magiju, a ispostavi se da su neka go*na- istakla je Marija, dok je Snežana Đurišić takođe ishvalila Mikija, dok je za Pericu rekla da bi volela da bude u njenom timu.

Aleksandar Milić Mili takođe nije mogao da sakrije oduševljenje simapatičnim Makedoncem kojem je uputio kritiku na račun izgovora stihova.

-Gospodski peva čovek – dobacila je Sneža, dok je Dragan Stojković Bosanac bio ubeđen u njegov uspeh.

-Ti se jedan od najboljih kandidata koji su se pojavili iz Makedonije i mislim da ćeš imati puno uspeha, ako budeš ovako pedantan i precizan u svom izvođenju –posavetovao ga je Bosanac, a zatim pitao Mikija koliko ima kuća.

Takmičar je odgovorio da ima jednu i to nedovršenu, na šta mu je Boske poručio:

-Zaradićeš još dve sa Grandom!

Ani Bekuti, pored pevanja, dopao se i Mikijev imidž, dok je Velejkoviću poručila:

–Perice, moraš da imaš dobro mentora koji će s tobom da radi i koji će da otvori taj vokal!

Kako je Makedonac od svih pokupio hvale, na red je došao i Đorđe koji je bio i najkomenteniji da očekuje muziku koju Miki preferira.

–Majstore, ti si gotov proizovod. Aleksandar Josifovski je dobio ozbiljnog konkurenta u ovoj priči. Tako se peva u Makedoniji – zaključio je Đorđe, a Saša pitao gde je takmičar bio do sad.

–Bavio sam se muzikom, ali zadnjih pet, šest godina ne. Bio sam u Belgiji, radio sam kao konobar– odgovorio je takmičar.

-Lepo je rekao Bosanac. Imaš kuću koja nije završena, ako nastaviš ovako napravićeš još dve kuće– posavetovao ga je Popović, a Đorđe dobacio da nema razloga da ne nastavi i da je on već u finalu.

-Ako ispadneš, Miki pevaš sa mnom. Ne dam ga nikom– zaključila je Ceca.

Nađa Mujezinović i Antonija Čerkez - (21. 10.)
Svašta se dešava u „Zvezdama Granda“, pa vas neće mnogo iznenaditi što je Marija Šerifović rasplakala takmičarku.

Duel između Nađe Mujezinović (24) iz Sarajeva i već poznatog lica, Antonije Čerkez koja je branila boje tima Dragana Stojkovića Bosanca izazvao je lavinu komentara.

Još tokom Nađinog prvog predstavljanja na Grandovoj sceni jasno je bilo da je žiri očaran njenim glasom, a ravnodušan nije bio ni Saša Popović.

-Ako se sećam Nađa ti si u Sarajevu bila na audiciji pred sam kraj, igrala si. Pa ja sam očekivao ono ludilo kao što je tamo bilo, igranje i sve to- otkrio je Sale, a potom dao znak žiriju da glasaju.

Ovoga puta glasovi su išli u korist Nađe koju su podržali Marija Šerifović, Ceca Ražnatović, Mili i Snežana Đurišić.

Saša Popović iskoristio je svoju mogućnost da izjednači glasove jer kako i sam priznaje, to mu je najinteresantnije te je dalji tok učinio još zanimljivijim.

-Ovde je tanka linija, ovo su dve stvarno izvanredne kandidatkinje. Tako da Bosanac neka odluči, ali moram da kažem da me je Nađa stvarno iznenadila- priznao je direktor nakon čega su članovi žirija dali svoj sud.

-Da je moglo ja bih glasala i za Nađu pošto je večeras bila stvarno osveženje. Preteške pesme si izabrala i dala sebi zadatak koji si ispunila. Za Antoniju sam glasala jer mislim da si atraktivniji kandidat- rekla je Ana Bekuta.

Za razliku od Bekute, Snežana je svoj glas dala Nađi za koju tvrdi da je u potpunosti fascinirala.

-Ja volim tu pozitivnu drskost, kada je pevač pokaže u intepretaciji i ponašanju, ali jeste Antonija malo komercijalnija i bliža Bosancu kao pevač- zaključila je pevačica, a kako je Antonija pevala pogledajte u videu ispod:

Na Nađino pevanje nije ostao imun ni Đorđe David koji nije krio da bi mladu Sarajlijku želeo u svom timu.

-Ti si neistraženi svemir, ali ima nekih stvari koje su mi u tvojoj interpretaciji ostale nedoumica. Tako da ako te Bosanac ne bude tražio nadam se da ćeš doći kod mene, kao što nećeš- priznao je roker.

Ništa manje impresija nije izazvala i kod Viki Miljković.

-Nađu bih jarko i žarko želela u svom timu. Što se Antonije tiče bila si bolja, znam te iz prethodnog serijala i smatarm da ste ti i Bosanac odličan tandem- poručila je Violeta.

Iako svi znaju da je Mariju Šerifović veoma teško impresionirati, dvadesetčetvorogodišnjoj Nađi je to pošlo za rukom i to već tokom orvog predstavljanja na sceni „Zvezda Granda“.

-Nađa, strava si, sjajna si, jako zanimljiva i interesantna. Bila komercijalna ili ne pevaš strava. Ako ima pravde na ovom svetu tebi je jedino mesto kod mene u timu- rekla je Marija što je Nađu potpuno ganulo.

Sa suzama radosnicama odmah je povikala „da“ nadajući se da će ove sezone braniti boje tima Marije Šerifović.

I ostatak čuvene osmorke nije ostao ravnodušan na Nađu uprkos tome što su reči hvale imali i za Antoniju.

-Šta god oni pričali ja mislim da ti je ipak mesto kod mene (smeh)- našalio se Mili.

-Sumanuto je da ovakva devojka kroči u baraž. To nek je na čast, kome god. Nađa strava si!- dobacila je Mara.

Na samom kraju reč je dobio Dragan Stojković Bosanac koji je odlučio da zadrži Antoniju u svom timu.

-Ako sama bude birala pesme po sebi i sama radila kao prošle godine onda ću u sledeće krugu da izaberem drugu curu- poručio je Boske koji je reči hvale imao za obe takmičarke, ali i za stajling Sanje Kužet što je sve nasmejalo.

-Da ja biram ja bih Nađi dala svoje mesto ali da imam Bosanca za mentora- rekla je Čerkezova na samom kraju.

Boban Lazić i Dejan Vojnović - (21. 10.)
Takmičenje „Zvezde Granda“ mnoge pevače lansiralo je u velike zvezde, ali im je donelo i veliku popularnost te ne čudi što je takmičar Boban Lazić spremao bifteke Mariji Šerifović, a sad zarađuje vrtoglave cifre.

Oni koji su pratili „Zvezde Granda“ znaju da se Boban već proslavio u najpopularnijem takmičenju, a večeras mu je hrabro, na crtu stao Dejan Vojnović (26).

–Pitanje za Bobana Lazića. Ti sad ima 33 godine, a koliko si imao kada si došao na prvu audiciju?- zamimalo je Sašu na samom početku.

-Prva dva puta me niste pustili!- odgovorio mu je Lazić, zbog čega se Sale našalio:

-Ja da ti kažem, sa dvadeset i dve godine si se prvi put pojavio, tačno pre 11 godina! (smeh)

Nakon malo šale usledilo je muzičko nadmetanje, a ovoga puta stručni žiri dao je prednost Bobanu Laziću koji brani boje tima Ane Bekute.

–Učesniku broj jedan čestitam, ali je ovo apsolutna Bobanova dominacija, blistao je- oduševljena je bila Ceca.

Mili je imao reči hvale i za Dejana koji se prvi put predstavio, ali i niz saveta.

-Bukvalno te je Boban pojeo, ali ima materijala, voleo bih da prođeš dalje i da se izgradiš- poručio je Milić talentovanom Dejanu, a kako je Vojnović večeras pevao poslušajte u videu ispod:

Bobana i njegov izbor pesama pohvalila je i Marija Šerifović, koja se priklonila Milijevim rečima kada je u pitanju mladi Vojnović.

-Boban je nikad bolji, baš si bio šmeker. Dejanu je malo glas bio čudan- dodala je Viki i našalila se da će je Popović častiti što u ovoj emisiji i te kako poštuje čuveno pravilo od tridest sekundi.

Ponos i sreću zbog Bobanovog napretka osetio je njegov bivši mentor Đorđe David koji je imao samo reči hvale.

–Dejan uopšte nije bio loš, ali treba da veruje malo više u sebe i da bude tačniji. Bole ti si iz sve bolji lutko i mislim da je ovo njegova sezona, ali ajde da vidimo još- istakao je roker.

-Bio si bez greške i mene si iznenadio, vidi se ta borba i tvoja odluka da ideš što dalje i što više. To je vrlo važno. Što se Dejana tiče moram da mu kažem da mora da postoji takmičarski duh. Inače si bio jako divan kada si aplaudirao Bokiju dok je pevao, to mnogo govori o tvom karakteru- poručila je Bekuta.

I taman kad je Saša mislio da je žiri sve rekao, Đorđe David je otkrio da je Boban Lazić izvrsta kuvar i majsot rza specijalitete, što je sve oduševilo, a posebno njegovu mentorku.

-Ne radim sada kao kuvar, ali sam do pre dve tri godine radio. Onda sam počeo dovoljno da zarađujem od muzike, zbog Granda i batalio sam kuhinju. Radio sam u poznatim restoranima i Mariji Šerifović sam baš spremao bifteke, to je volela da jede i često je dolazila- otkrio je Boban što je pevačica i potvrdila.

Nakon toga, Bekuta se našalila da će njihove probe u budućnosti biti kod nje kući uz obavezne Bobanove specijalitete.

-Nemoj molim te više da jedeš, Ana!- pobunio se Popović, a Ana mu je prišla i poljubila ga.

Milica Gajić i Adela Smajlović - (21. 10.)
Mnogima zvuči kao šala, ali večeras je Ceca napustila „Zvezde Granda“ i to zbog Saše Popovića.

Do ove neočekivane situacije došlo je tokom duela Milice Gajić (24) iz Obrenovca i Adele Smajlović koja je tokom prošlog nastupa fascinirala žiri i završila u timu Snežane Đurišić.

Odmah nakon Milicinog i Adelinog izvođenja, Saša Popović nije časio časa te je odmah od žirija zahtevao da glasaju.

Adela je osvojila većinu glasova stručnog žirija, a samo je Mili prednost dao Milici Gajić.

Saša je poželeo da čuje i mišljenje Adeline porodice koja je za veoma kratko osvojila simpatije žirija i publike.

-Srećni smo i ponosni, ne znam šta više da kažem- rekla je Adelina majka, a Sale je Milicinoj mami poručio da ne bude razočarana budući da se i njena ćerka sjajno predstavila.

S obzirom da je Mili jedini drugačije glasao, Popović je želeo da čuje prvo njegovo mišljenje.

-Nekako mi je Milicina boja glasa komercijalnija, dok je Adela pesmu „Otkači“ dobro izvela, ali nije to njen tip pesme, ne ide tvoja boja uz to. Kandidatkinja broj jedan izgleda odlično- poručio je Milić, a kako je Adela pevala poslušajte u videu ispod:

Pohvale na Adelin račun stigle su i od Cece Ražnatović, ali i Marije Šerifović čiju je pesmu Smajlovićeva večeras pevala.

-Adela je dobra, samo jedan dobronameran savet. Svađaš se sa pesmama, nemoj to da radiš. Slušaj malo o čemu se radi u tim pesmama i razmišljaj šta zapravo izgovoraš i šta pokušavaš nekome da kažeš. Milica se malo pogubila, vidim da ne zna ni kako da se ponaša, ali svakako želim sreću u baražu-rekla je Šerifovićeva, a svoj sud dao je i Đorđe David.

-Ja volim bandidete na stejdžu, a ti zvučiš kao da te zlostavljaju i kao da si došla ovde da pbegneš. Života nemaš, fajta nemaš, a Adela mi je bombona- poručio je roker Milici.

Međutim, potpuno neočekivano, komentare žirija prekinula je Cecina digresija upućena Saši Popoviću.

-Sale, samo da ti kažem nešto. Ako si nas pozvao u ovaj žiri, moraš da znaš da je ovoj deci jako bitno to šta mi imamo da im kažemo, a ne da nas ovde sečeš kap neki kasapin. Mi treba da sedimo ovde kao mumije, a ti da se nad nama iživljavaš kako ti je volja- odbrusila je Svetlana, na šta je Saša odgovorio:

-Posmatrao sam Svetlanu u prošlim emisijama kad sam davao panik taster Miliju i Bosancu, znaš kako se smejala. A kada je ona dobila panik taster, u stvari kad joj je isteklo vreme….pa ako ne možeš, Svetlana, za trideset sekundi nešto da kažeš, molim te idi kući!

Ipak, Ceca je ustala, pokupila svoje stvari i napustila studio.

-Doviđenja, nikakav problem. Odoh ja, doviđenja, pa ne moraš dva puta da kažeš i onako je dosadno!- odbrusila je pevačica.

-Samo da vam kažem, Ceca je sad iskoristila priliku da ode do toaleta!- rekao je Sale kroz smeh.

-Nisam!- čulo se iz bekstejdža, a kako je izgledalo Cecino napuštanje studija pogledajte u videu:

Mili je odmah posavetovao Violetu da bude prava kuma i pođe za Cecom, što je pevačica zamalo i uradila.

-Ja neću da se igram s vama i raspravljam- dodao je Saša.

Na samom kraju rasprave, reč je dobila Adelina mentorka Snežana koja je savete i reči hvale imala za obe takmičarke.

Goran Dimić i Stefan Tomić - (21. 10.)
Duel između sedamnaestogodišnjeg Gorana Dimića iz Žablja i Stefana Tomića koji brani boje tima Đorđa Davida iznenadio je čuvenu osmorku.

–Igore ti si iz Žablja kao i Igor Knežević, da li ste vi neki rod?- pitao je Saša Popović na samom početku.

–Jesmo, Igor mi je brat od rođene tetke. Bio sam u bekstejdžu kada je on pevao- otkrio je Goran nakon čega je usledilo glasanje stručnog žirija.

Čuvena osmorka dala je prednost Goranu Dimiću koji se izborio za pet glasova, dok su Stefana podržali Snežana i Mili što znači da je momak iz Žablja osvojio mentora i da će od sad braniti boje tima Đorđa Davida.

Popović je odmah po Stefanovom izrazu lica shvatio da nešto nije u redu te je želeo prvo da čuje u čemu je problem.

-Nije bilo dobro, ali nešto mi mikrofon nije štimao, to nije izgovor- pravdao se Tomić, a Snežana mu je odmah odbrusila:

-Foliraš se i dalje, bolje priznaj da nisi bio siguran!

Tomićčevim izvođenjem nije bila zadovoljna ni Marija Šerifovič koja mu je udelila niz saveta, ali i kritika.

-Svi mislimo isto, kandidat broj dva sam zna i vidi da nešto nije bilo u redu. Ovo su fora pesme, možda je u njima najveći problem, nemaju veliki raspon i to nije teren za tebe. Nisi se u tome snašao ič. To je rešenje ove slagalice- objasnila je Mara.

Violeti je bilo izuzetno žao što je Stefan „izgubio“ svog mentora, ali ga je dobro iskritikovala zbog lošeg pevanja.

-A ovakav kandidat kao što je Goran mislim da će biti izazov za Đorđa- dodala je Viki.

Inače, Goran je prošle godine bio u takmičenju i branio boje tima Cece Ražnatović, a njegov napredak je pevačicu potpuno oduševio.

-Baš mi je drago zbog tebe, jako si talentovan i sjajan dečko, sve slušaš. Što se Stefana tiče šta je sa energijom, šta je sa pozitivnim pesmama, skakali smo zbog tebe, leteo si po studiju?!- rekla je Svetlana.

Međutim, Popović je smatrao da je ključ Stefanovog neuspeha u lošem odnosu sa mentorom.

-Mislim da nešto ne štima između tebe i Đorđa- zaključio je direktor sa čime se usaglasila Bekuta.

-Možda je namerno ovako pevao da bi otišao od Đorđa.

Ipak, Đole je smatrao da je ljubav kriva za Tomićev večerašnji kiks.

-Devojka mu govori da je najbolji na svetu i to je problem kod pevača. Majstore, bio si najgori na svetu i sad ću ti reći zašto. Sve što smo radili si zaboravio i intonaciju si morao da podigneš jer ovo dole je tebi gušenje. Moraš da se probudiš, poručujem tvojoj devojci da ti zvizne jednu šamarčinu pre baraža, da se vratiš, da ti padne šiška na to čelo. Nisi to ti- poručio mu je Đorđe priznajući da nestrpljivo čeka da radi i uči mladog Gorana.

U sledeći krug takmičenja prošli su: Valentina Cvetković, Lazar Živanović, Marija Ćirić, Miki Sekulovski, Antonija Čerkez, Boban Lazić, Adela Smajlović, Goran Dimić, Nađa Mujezinović, Stefan Tomić, Milica Gajić i Nikola Savić.

Komentari: