Naredni kandidat koji je zablistao u finalu je Milan Bukilić koji ove sezone brani boje tima Đorđa Davida.

Za razliku od prethodne takmičarke, mladi momak iz Crne Gore nastupio je sa bendom i dodatno podgrejao atmosferu numerama „Zelena si reka bila“ i „Pljuni i zapevaj“.

Bukilić je i ovoga puta pokazao svu raskoš svog glasa i na samom kraju nastupa pozdravio publiku uz široki osmeh koji je postao njegov zaštitni znak.

U prvom preseku imamo 118.313 glasova.

Takmičenje nastavljaju: Dragan Đurić, Semir Džanković, Slavica Angelova, Maja Jevtić, Sanela Hasić, Petar Bulatović, Dženan Rakić, Martina Jozinović.

Takmičenje su napustili: Lidija Matić, Nejaz Neki Ramčevski, Igor Knežević, Nenad Kostov, Ivona Damjanović, Amna Jusić, Milan Bukilić, Hamza Gušić.

Milan Bukilić – mentor Đorđe David



Bukilić ima 26 godina i dolazi iz Podgorice. Obrazovao se na Akademiji umetnosti, a po zanimanju je muzički producent i muzičar.

Vrline su mu upornost, empatija, razumevanje i voli svakome da pomogne, a mane su što voli dugo da spava, tvrdoglav je i preterano samouveren.

Učestvovao je u muzičkom takmičenju „X faktor“ i ranije u „Zvezdama Granda“, kada je svojim priznanjem o tragediji rastužio sve.

Milan Bukilić – mentor Đorđe David









Komentari: