Pod rednim brojem 6 u velikom finalu ”Zvezda Granda” nastupila je Lidija Matić iz Ljubljane. Za večerašnji nastup odabrala je pesmu svoje mentorke Snežane Đurišić “Kleo se kleo”, a ritam pesme je podigao sve u studiju i kraj malih ekrana na noge. Duga haljina u nežno roze boji potpuno je pristalaja Lidiji i njenom odabiru pesame, a nakon nastupa u prvom krugu velikog finala, publika je mladu pevačicu ispratila ovacijama.

U prvom preseku imamo 118.313 glasova.

Takmičenje nastavljaju: Dragan Đurić, Semir Džanković, Slavica Angelova, Maja Jevtić, Sanela Hasić, Petar Bulatović, Dženan Rakić, Martina Jozinović.

Takmičenje su napustili: Lidija Matić, Nejaz Neki Ramčevski, Igor Knežević, Nenad Kostov, Ivona Damjanović, Amna Jusić, Milan Bukilić, Hamza Gušić.

Lidija Matić- mentor Snežana Đurišić



Dvadesettrogodišnja Lidija dolazi iz Ljubljane. Završila je srednju medicinsku školu, ali se nakon srednje bavi pevanjem.

U slobodno vreme bavi se fitnesom, a za sebe kaže da je ambiciozna i tvrdoglava.

Muzički uzor joj je Vida Pavlović, a tokom takmičenja izdvojila se izvođenjem narodne muzike, kao i priznanjem da je u vezi sa nekadašnjim pobednikom „Zvezda Granda“ Anidom Ćušićem.

–Zajedno smo dva meseca, to je sveže, ali mogu da kažem ozbiljno. Baš smo se naši i kliknuli smo na keca što se kaže, drago mi je što sam upoznao osobu poput Lidije -rekao je Anid za Grand.

Lidija Matić- mentor Snežana Đurišić





Komentari: