Pod rednim brojem 12 na veliku Grandovu scenu izašao je Igor Knežević iz Žablja koji je pokrenuo lavinu emocija izvevši Adilovu baladu “Veruj u nas”.

Finalista iz tima Snežane Đurišić nastavio je u bržem ritmu otpevavši pesmu “Nataša” od Zvonka Demirovića, a nastupao u elegantnom crnom odelu, a na kragni bele košulje upotpunio je leptir mašnom.

-Pobeže on, pa dobro ako mu je tako lakše – prokomentarisao je Voja Nedeljković Igorovu reakciju nakon završetka nastupa, jer se on jednostavno okrenuo i otišao.

U prvom preseku imamo 118.313 glasova.

Takmičenje nastavljaju: Dragan Đurić, Semir Džanković, Slavica Angelova, Maja Jevtić, Sanela Hasić, Petar Bulatović, Dženan Rakić, Martina Jozinović.

Takmičenje su napustili: Lidija Matić, Nejaz Neki Ramčevski, Igor Knežević, Nenad Kostov, Ivona Damjanović, Amna Jusić, Milan Bukilić, Hamza Gušić.

Igor Knežević -mentor Snežana Đurišić



Pre skoro deceniju Igor je bio miljenik nacije dok se takmičio u „Zvezdama Granda“, budući da je imao samo 12 godina.

Danas ovaj finalista ima 24 godine i živi u Žablju gde se i bavi pevanjem.

Za sebe kaže da je vredan, a mana mu je što je neodlučan, dok za muzičkog uzora izdvaja Šabana Šaulića pred kojim je i pevao.

Kada se prijavio za ovu sezonu mislio je da mu se neće ostvaiti želja da ponovo zapeva na velikoj sceni.

– Prijavio sam se poslednji dan i mislio sam da me nisu prihvatili, jer se prijavio i moj brat kome su odmah odgovorili, ali posle dve nedelje mi je stiglo da sam prošao– iskren je Igor.

Igor Knežević -mentor Snežana Đurišić





Komentari: