Svaki mentor se trudi da pokaže da je njegov trud sa kandidatima urodio plodom, ali u razmeni mišljenja i ocenjivanja stručnog žirija dođe do rasprave i svađe, što se i dogodilo u trećem krugu kada su se svi međusobno posvađalo.

Kako se zahuktava treći krug takmičenja „Zvezde Granda“ kandidati su sve bolji i bolji, pa je žiriju sve teže da se odluči ko će završiti takmičenje ove večeri. Na velikoj Grandovoj sceni predstavilo se i ovoga puta šesnaest talentovanih mladih nada, a ni Saša Popović nije skrivao da je večeras na velikim mukama budući da su svi takmičari neverovatno talentovani.

Milan Bukilić i Nikolina Milosavljević - (18. 03.)
Priliku da svojim duelom otvore emisiju imali su Milan Bukilić i Nikolina Milosavljević koji su sa svojim mentorima naporno vežbali za ovaj krug u kome je podignuta lestvica.

Takmičar iz tima Đorđa Davida predstavio se numerama „Kad ti zatreba“ i „Milena“, dok je Cecina kandidatkinja pevala „Mariš li“ i „Magija“, a žiri je odlučio da presudio da su bili podjednako odlični i nagaradio ih maksimalnim brojem glasova.

Uprkos propozicijama da idu na preglasavanje, Saša Popović je bez oklevanja odlučio da pošalje oboje direktno u četvrti krug i dao reč Viki Miljković koju je ovaj duel oduševio.

– Bili ste fenomenalni, jako lep početak emisije. Nikolina pevala si moju pesmu i otpevala si je do sada najbolje u takmičenju. Iz kruga u krug si sve bolja i bolja. Milane, prelepa energija, mnogi si simpatičan, imaš dobar izraz i svaka čast- rekla je Violeta.

Saša se našalio kako je Milan smršao 200 grama, nakon čega je Đole otkrio pravu istinu.

– On je do sada oslabio 15 kila. Izgledao je kao guma od traktora 533, sada već poprima izgled čoveka– kazao je mentor.

Marija je rekla kako su oba kandidata bila dobra i Đoletovom kandidatu je dala jedan savet.

– Ja vidim da si ti neki čovek koji se u duši oseća kao da ima 54 godine, barem takvu energiju emituješ, nađi način da iz tebe izađe neko vedro biće koje ima 26 godina. Osećam se kao da treba da izađe Boki Milošević tu da svira. To je najdobronamerniji način– smatrala je Šerifovićeva.

Ostatak žirija se odmah pobunio na pomen godina, ali ona se odmah izvukla i rekla kako njene kolege kolege koje su u tim godinama nemaju tu enrgiju jer da je imaju ne bi bile tu.

Popović je odlučio da zaustavi komentare žirija i pređe na mentore.

– Ovo što je Mara rekla definitivno stoji, i ti ćeš u sledećem krugu morati da pevaš dve brze pesme i da te obučem na najluđu moguću varijantu– obećao je David.

Snežana je stala u odbranu kandidata čiji je stajling sporan i opravdala ga kako se tako oblači jer je u procesu gubljenja kilograma,sa čim su se složili Mili i Ceca što je izrevoltiralo Mariju.

– Kad je ovo vrh? Jel neko u Milanu ovo nosi, jel neko u Parizu ovo nosi? Ne nosi, možda u Veneciji kada se maskiraju– odbrusila je Šerifovićeva i završila ovu polemiku.

Na kraju, Ceca je čestitala kandidatima, a posebno svojoj takmičarki na koju je ponosna.

Robert Tadić i Hamza Gušić - (18. 03.)
Bosančev kandidat Robert Tadić večeras je odmerio snage sa Marijinim takmičarom Hamzom Gušićem u pravom narodnjačkom duelu.

Robert se predstavio numerama „Plačite oči moje“ i „Ako me voliš“. dok je Hamza pevao „Isplači se“ i „Samo ona može u život da me vrati“, a žiri je presudio 6:5 u korist Gušića.

Prva je reč dobila Ana Bekuta koja je uživala u interpretacijama, međutim imala je i jednu zamerku za Marijinog kandidata.

– Roberte meni se to dopalo. Prijalo je to mom uhu, čak u momentima više nego Hamza. Ne znam zašto Hamza ta prva pesma mi je bila previše dranje i vika. Druga pesma kod obojice je bila bolja– rekla je Bekuta.

– Roberte ja sam ti dala glas zbog prve pesme, u drugoj si bio nestabilan, ali dobro. Što se Hamze tiče da, delovalo je malo agresivno, ali to se tako peva i tebi bi dala blagu prednost kao što je na kraju i ispalo– dala je svoj sud Snežana.

Mili je pohvalio Hamzu kako mu je simpatičan i kako je oduvao prvu pesmu, dok je Roberta posavetovao da „zajaše“ Bosanca i popravi greške koje je imao.

Ceci su se dopala oba kandidata, a Đole je istakao kako mu se Hamzina boja glasa više sviđa zbog čega mu je dao prednost.

– Roberte dala sam ti glas, ali smatram da si u prethodnom krugu bio bolji. Čujem da ti možeš, ali nije blo baš najidelanije. Hamza, ti si bio moj kandidat i volim da svojim kandidatima dam podršku, nikada nisam imala loše kandidate. On nema šanse da ne peva dobro- počela je Viki, kada je Saša prekinuo i rekao kako je nema smisla da uvek daje glas svojim bivšim kandidatima.

– Pričaš nepovezano. Nemoj da pričaš gluposti, sve što si rekla je jedna velika glupost– ubacila se Marija.

– Glupost je Violeta kada kažeš da ćeš svima koji su bili kod tebe daš glas. Ako peva dobro daj, ako ne nemoj– poentirao je Popović što je još jače uzdrmalo Miljkovićevu koja nije htela da osdustane od svog mišljenja.

– Vidim ja da je vreme za promenu. Neke promene bi trebale da se dešavaju u žiriju– kazao je Popović.

Na kraju, svoj sud su dali i mentori.

– Po ovom komentarisanju ili imate 5:5 ili 6:6 ali ajde. Nisi bio na nivou, ubiše te tezge šta da ti radim, Ti Beč držiš u malom džepu, prema tome dobri ste bili– istakao je Boske.

– Hamza, sve što smo se dogovorili sve si uradio. Da nisi bio intonaciji ja nisam čula, ali ajde videćemo. Jako dobro pojavljivanje, pevač iz stomaka možeš da oduvaš koga hoćeš i bolji si bio nego u prethodnom krugu– zaključila je Šerifovićeva.

Nedim Bećirović i Eldin Barčić - (18. 03.)
Duel koji je ove subote u „Zvezdama Granda“ izazvao raspravu između Đorđa Davida i Saše Popovića dogodio se između Nedima Bećirovića iz Bosanske Krupe i Eldina Barčića iz Kalesije.

Prvi kandidat iz tima Viki Miljković odabrao je da se u trećem krugu predstavi pesmama „Isplači se“ i „Zvijezda tjera mijeseca“, dok je štićenik Snežane Đurišić otpevao numere „Okuj me care“ i „Kafana je moja sudbina“, ali bezuspešno.

Nijedan nije oduševio žiri, a krajni rezultat ovofg duela bio je 4:3 u korist drugog takmičara.

-Meni nije to bilo dobro, nekako je bilo bezvoljno. Prvi kandidat je menjao melodiju u drugoj pesmi, nekako je bilo mlako za ovaj krug. Možda se on trudio, ali ako tako peva onda mu je raspon jako mali – konstatovao je Dragan Stojković Bosanac nakon nastupa, a ni drugog kandidata nije štedeo.

Ana Bekuta je delila Bosančevo mišljenje.

-Nedovoljno rada, mislim da je to falilo – rekla je ona, dok je Marija Šerifović prednost dala Eldinu čiji joj se glas više dopao, ali mu je uputila zamerku.

-Ne znaš da se ponašaš na sceni, moraš da naučiš. Ne znaš gde bi gledao, gde bi se kretao… Mora to da se zida – konstatovala je Marija.

Ceca Ražnatović rekla je da je Nedim potencijal, ali je tokom svog izlaganja Saša Popović prekinuo, te je isterao iz takta.

Ipak, ne koliko je Đorđe David iznervirao Popovića.

-Pakao je u studiju toliki da predlažem svi kandidatima koji nose sakoe da ih skinu jer gubite energiju. Čvarite se, ne možete da udahnete– posavetovao je roker kandidate, ali je to iznerviralo kreativnog direktora „Granda“.

-Ma, daj Đole, za tri minuta što treba da peva… Ma, daj molim te – odbrusio mu je Popović, ali se roker držao svog mišljenja.

-Ma, oni se ovde bore za ozbiljnu priču u svom životu, prave sebi faul – odgovorio je Đorđe, dok je Aleksandar Milić Mili dobacio da je ovaj duel bio poprilično dosadan.

Mentorka Viki Miljković je istakla da nema više snage da se bori i da zbog glasanja pada u nesvest i otkrila da Nedimom nije puno radila.

–On ima puno posla, gradi kućice i eto nismo imali vremena da nešto uradimo –rekla je ona i dodala da će ga bodriti u baražu.

Dragan Đurić i Kristina Krstičević - (18. 03.)
U „Zvezdama Granda“ svašta se dešava na sceni, ali i mimo nje i to najbolje svedoče mentorske probe koje ni malo nisu lake i čiji se rezultat vidi u takmičenja. Ali jedna proba Dragana Đurića iz Doboja sa mentorkom Cecom Ražnatović umalo da se završi neslavno, što su oboje priznali u emisiji.

Naime, Cecin kandidat se u trećem krugu predstavio pesmama „Otvaram ti dušu“ i „Jednoj ženi za sećanje“ koje mu je mentorka nametnula, što se kasnije pokazalo kao pun pogodak budući da je dobio maksimalnih šest glasova žirija.

Njegova protivnica Kristina Krstičević iz Ploča imala je slabiji nastup i dobila samo tri glasa za izvođenje numera „Ti možeš sve, al’ jedno ne“ i „Predaleko“, ali niko nije znao kakvu dramu preživljava van scene.

Sašu Popovića zanimalo je koliko stanovnika imaju Ploče, a nakon što je takmičarka odgovorila da deset hiljada, kreativni direktor je konstatovao:

-Je l’ moguće da niko baš ne dođe da te podrži ovde ni u jednom krugu?

-Jaoj, jako mi je daleko. Tata mi je bio najveća podrška, od prvog kruga je jako bolestan, operisan je od najteže bolesti. Sve se odvilo u mesec dana, tražila sam da se odloži snimanje, grlo me boli, ali… – odgovorila je Kristina sa knedlom u grlu, a Popović konstatovao da ona jedva i govori.

Snežana Đurišić objasnila je da joj je dala glasa kako ne bi ispala, ali da su pesme bile potpuni fijasko.

-Mislim da je to preveliki zalogaj, ali ne mislim da treba da ispadneš – dodala je Sneža i uputila joj podršku u borbi za zdravlje.

Marija Šerifović je istakla da je sa guštom dala glas prvom kandidatu i da je večeras sve bilo po njenoj meri. Međutim, u izlaganju je prekinula Ceca i dobacila njenom kandidatu da kaže šta je radila sa njim u studiju.

-Hajde kaži šta ste vas dvoje tačno radili u studiju? – ironično je pitala Marija, a kandidat odgovorio:

-Bila je galama, malo je falilo da se potučemo. Ove pesme nisam ja birao, to je sve zahvaljujući Ceci. Ja nisam hteo ove pesme ali nije mi žao što sam ih otpevao.

-Eto, zato kandidati, slušajte svoje mentore kad su vam već slučajno bogom dani – poručila je Marija, a zatim dodala da se videlo da Kristina nije dobro, kao i njena borba na sceni.

-Svakako zaslužuje da ide u četvrti krug, ona nije kandidat za ispadanje– apelovala je Mara Popoviću, dok je Aleksandar Milić Mili nahvalio prvog kandidata, a Kristini poručio da izgleda grandiozno.

-Samo da ozdraviš i da odabereš dobre pesme, čak i malo da skreneš misli sa tih privatnih problema – posavetovao je Mili, a sličan savet za Kristinu je imala i Ana Bekuta.

-Čulo se i videlo da se sa ogromnim naporom trudiš. Bori se u baražu, popij neki čaj – poručila je.

Dragan Stojković Bosanac je poručio da je Kristina u drugoj numeri bila odlična i da treba da bira repertoar sa svog govornog područja, dok je za prvu imao zamerku.

-U suštini si u prvoj pesmi bila komična, sve ti se otrglo kontroli, a u drugoj to si ti – rekao je Boske, a Ceca je morala da objasni šta se zapravo dogodilo na probama i zašto se umalo pobila sa svojim kandidatom.

-Kod Dragana je bio problem što je bio mekan i nije davao energiju koju ima. On se šalio da zamalo da se pobijemo u studiju, ali je poenta bila da ga probudim. Njegova verenica je snimala probu kako bi posle vežbao. Taman posla da se pobijem, ja se volim sa mojim kandidatima – istakla je Ceca.

-Ti si bre ozbiljan šibadžija- dobacio je Đorđe David.

Viki je branila svoju kandidatkinju i dodala da je veliki potencijal, ali da je večeras bila hendikepirana, dok je Popovića zanimalo koliko je putovala do Beograda i da li je došla na dan snimanja.

-Deset sati smo putovali, došli smo dva dana ranije, ali je veliki kolaps na putu. Veliki je sneg kroz celu Bosnu – objasnila je takmičarka, a Sanja Kužet joj poručila da su svi uz nju i da digne glavu.

Nevena Marković i Anastasija Okolišan - (18. 03.)
Peti par koji je večeras nastupio činile su dve dame, Nevena Marković koja ima dvadeset tri godine i dolazi iz Raniluga, a u timu je Ane Bekute i dvadesetogodišnja Anastasija Okolišan iz Beograda čiji je mentor Đorđe David.

Nevena je večeras pevala izvornu pesmu „More, sazdade se crni oblak“ i „Takni me takni“ od Snežane Babić, a Anastasija „Uno beso“ od Milice Todorović i „ZIUA-N CARE TU M-AI SARUTAT“ od Carmen Chindris si Taraful Rutenilor.

Dok nas je Nevena podsetila na izvorni zvuk, Anastasija je u narandžastom kompletu pokazala da je i perfomer, pa je pesmu upotpuniila scenskim pokretom, a duel je završen rezulatom pet naprema pet, pa su obe kandidatkinje završile u baražu.

Nastup dve talentovane devojke prvi je prokomentarisao Aleksandar Milić Mili.

–Odlično je, veselo, iskreno, mlado. Moram da čestitam mentorima na izboru pesama, prikazali su vas u najboljem mogućem svetlu. Prva kandidatkinja ima jako prodoran glas – rekao je Mili, a Viki je na to dodala:

–Obe devojke su mi se svidele, drago mi je da je kandidatkinja odabrala rumunsku pesmu, bilo mi je simpatično.

Ceca je kratko prokomentarisala nastup.

–Prva kandidatkinja je bila vesela kao i druga. Bilo je pozitivno i razdragano, a kolegama ostavljam da ih kritikuju – objasnila je pevačica.

Marija je priznala da joj se ni jedan nastup nije naročito svideo.

–Meni je ovaj par bio dobar, ali ništa nije bilo vao. Kandidatkinja jedan mi se nije svidela zbog vibrata. Kandidatkinja dva mi je bila zanimljivija, svideo mi se kostim. Ni jedna od vas ipak nije pevala za direktan prolaz – zaključila je Šerifovićka, a slično mišljenje je ima i Bosanac:

–Meni se prva kandidatkinja svidela, bravo. Druga pesma je bila vesela. Kod druge kandidatkinje je glas mali, ovolicni. Nisam te dobro ni razumeo u pesmi „Uno beso“, ali ništa nisam razumeo. Bilo je falša i nesigurnosti.

Nešrto blaža u ocenjimanju od Marije i Bosanca bila je Snežana Đurišić.

–Nevena ti si pokazala da si ozbiljan potencijal. Obe pesme koje su dijametralno različite si donela onako kako to i treba. U pravim si rukama, sa tobom može da se radi. Kandidatkinja broj dva me je zabavila, ali što se pevanja tiče moraš na njemu ozbiljno da poradiš. Između vas je velika razlika u pevanju– rekla je Đurišićeva.

Završnu reč imali su mentori.

–Naša svađa je urodila plodom, to mi je drago. Artikulacija je nešto na čemu ćemo morati da radimo. Moram da te pohvalim, izdržala si zahtevnu koreografiju – rekao je Đorđe David svojoj pulenki.

–Moja Nevena se mnogo trudi, vredna je, vežba i napreduje iz kruga u krug – zaključila je Ana Bekuta.

Hasan Redžić i Kseniya Tanu - (18. 03.)
Kao šesti takmičarski par večeras su se predstavili Hasan Redžić koji ima dvadeset sedam godina, dolazi iz Cazina, a mentor mu je Viki Miljković.

Njemu je društvo na sceni večeras pravila Kseniya Tanu koja nam dolazi iz Gomelja (Belorusija), a u timu je kod Marije Šerifović.

Hansan je večeras pevao „Cvetaju lipe“ i “ I zanesen tom ljepotom“, a Kseniya „Bezuslovno“ i „Lutka za bal“ od Parnog Valjka.

Ovaj duel završio se rezultatom šest naprema pet, pa je takmičarka pod rednim brojem dva direktno prošla u naredni krug takmičenja i odmah od sreće poletela u zagrljaj svoje mentorke, dok je Viki bila vidno uznemirena što njen takmičar nije otišao direktno u naredni krug, već u baraž:

–Nemoj da me gledaš, počupala sam sve kablove ovde – rekla je Viki Sanji Kužet, a prva koja je dobila reč da prokomentariše nastup ova dva kandidata bila je Ceca Ražnatović.

–Mislim da je Hasan večeras oštećen. Što se kandidatkinje tiče ona je i performer i pevač, moram da te pohavlim, poradila si na izgovoru srpskog jezika. To zaista jeste za šesticu, čestitam ti i protestujem što je kandidat moje kume oštećen – rekla je folk diva, a zatim je Đorđe David preuzeo reč:

–Sa mojim skromnim znanjem narodne muzike mislim da je kandidat broj jedan najtačnije ubacio dinamiku i ukrase od svih do sada. Kandidatkinja se fenomenalno snalazi u muškoj energiji. Alal vam vera ljudi – dodao je roker.

Dragan Stojković Bosanac ovog puta nije bio preterano strog kada je ocenjivanje kandidata u pitanju.

-Meni je prvi bio odličan. Prvu si pesmu denfovao bez potrebe, ima u tebi avaza i treba da ga pustiš. Dao bih ti i ovaj Milijev glas – rekao je harmonikaš, pa dodao:

–Što se tiče kandidatkinje, ja sam zaista uživao u tvom izvođenju. Moj savet je da kada odeš u visinu ne sklanjaš mikrofon.

Ana Bekuta pohvalila je oba kandidata i udelila im savete.

–Hasane imaš odličnu dikciju, sve sam te razumela, ali nemoj da se ustežeš. Pusti glas, bio si dobar. Kseniya, uživala sam zaista, imaš taj scenski pokret, a dobra si i pevačica – Ana Bekuta.

Slično mišljenje kao Ana imala je i Snežana Đurišić.

-Kadnidat mi je bio bolji u drugoj pesmi. Što se tiče Kseniye ti si odlična pevačica i ja ti čestitam – rekla je kratko pevačica.

Milijev glas presudio je da Kseniya ode direktno u narredni krug, a on je objasnio svoju odluku.

-Naravno da sam rešio ovaj duel jer je između ovih nastupa velika razlika i u tome šta ko daje na ovoj sceni, a neko mora da bude realan ovde – rekao je Mili.

Završnu reč imala je Marija Šerifović.

–Kseniya, odlična si bila večeras. Tebi muzika ide kroz vene i celo telo. Ti si retka osoba koja ima veštinu da prenese svu svoju energiju i veštinu. To je zaisata veoma retko- zaključila je ona.

Dijana Čobić i Nenad Kostov - (18. 03.)
Dijana Čobić i Nenad Kostov našli su se večeras u sedmom po redu duelu najpopularnijeg muzičkog takmičenja na Balkanu „Zvzede Granda“.

Takmičarka je za ovo pojavljivanje odabrala pesme „Ponovo“ i „Zidovi“, dok je kandidat odabrao numere „Nek to budem ja“ i „Još ovo veče“.

Kako su pesme odmicale tako su ono bili sve sigurniji na sceni, a tome svedoči i broj glasova žirija. Ovaj duel se završio 6:4 u Nedadovu korist.

Iako nisu imali puno zamerki kada je u pitanju nastup ovih takmičara, žiri je izneo svoje mišljenje i uputio nekoliko saveta mladim pevačima.

-Dijana, lepo si ti to odradila, nije to bilo loše. Ja sam samo primetila promenu boje glasa i ovde sam za stolom rekla kao da imaš krompir u ustima, mislim da Mili može sa tobom da radi na tome. Što se tiče kanidata broj dva, apsolutno ništa ne bih rekla osim bravo – rekla je Snežana.

-Ja mislim da kandidat zaslužuje samo bravo, pevanje, stajling, ponašanje, sve je za bravo. Dijana ti si meni simpatična još iz ranijih sezona, ali večeras nije bilo tvoje veče, mislim da je ovo realno stanje – dodala je Viki.

-Dijana, prva pesma je bila niska, ranije si pevala tačnije, preciznije ili ti nije dan. Evo ti glas pa idi u baraž, imaš pesmu dobru, samo si se malo skljala. Broj dva, super si, samo jedan savet mislim da su ti pesme malo visoke, nije to da ne možeš. Nego, da bude prijatnije svima, a pre svega tebi, ti si se zarumeneo, hoćeš da pukneš. Ne znači ako spustiš ton niže da si lošiji pevač – kazala je Marija.

Bosanac je naravno imao malo drugačiji stav, pa je priznao da su oba kandidata baš po njegovom ukusu.

-Meni su oboje bili odlični, broj jedan ima fenomenalnu boju glasa, široku. E sad ne znam da li se nije radilo, ili se radilo pa preradilo i dao sam ti glas eto – rekao je on dok je Saša dodao da ga Dijana podeća na Aleksandru Mladenović i da je trebala da otpeva neku njeu pesmu.

Đorđe David je izneo par kritika na račun kanidata i otkio šta mu je smetalo kod oba takmičara.

-Broj jedan imaš problem sa dinamikom i to ozbiljan, nije Nataša Bekvalac jednostavna za pevanje kako se misli. Ona ima taj bezobraluk i srdžbu u pevanju, druga pesma dosta falša. Broj dva, ja volim da vidim nekoga kao da je Amerikanac na sceni, deluješ kao baja u trendu i trenigu. Ovo Marija što ti je rekla u pravu je, ne moj da se plašiš u visinama, ti to sigurno imaš, gruvaj majstore – kazao je Đorđe.

Na karaju su Ceca i Mili kao mentori dali završe reči, a oboje su pohvalili svoje kandidate za sve što su večeras pokazali.

-Super si bio, tebi lutko srećno u baražu, ja sam danas najsrećnija žena na svetu – zaključila je Ceca.

Angela Koturović i Ena Radojičić - (18. 03.)
Maestralnim nastupom ovo veče su zatvorile dve dame Angela Koturović i Ena Radojičić koje su dale sve od sebe da pokažu svoj talenat na Grandovoj sceni.

Angela je za ovo pojavljivanje odbrala pesme „Kruna“ i „Radio svira za nas“ dok je Ena pevala „Požlela“ i „Učenici“.

Devojke su zasita dale svoj maskimum pa se ovaj duel završio nerešeno 5:5 i obe će ponovo nastupiti u baražu. U ovom slučaju presudila je Ana Bekuta koja nije dala svoje glasove, jer kako je rekla nisu bile za šest,

Bosanac je ipak bio drugačijeg mišljenja pa je pohvalio obe devojke.

-Meni su bile super, malo je bilo glansno u prvoj, malo haotično u drugoj. Pogotovo kad čujem ovu Popovićevu pesmu učenici. Ena ti napreduješ zaista, ali će ti Mili reći bolje – rekao je Bosanac.

-Meni je krivo, mogle su da dobiju šest. Ena je meni feomenalna, od brvog kruga je sve bolja, i njena priča sa konobarisanjem. Ena je kanidat koji najviše napreduje i za mene si gotov porizvod, pevaš muški, imas i više energije u tebi i da si ti jedan ženski, muški pevač na koju treba da budemo ponosni – dodao je Mili.

-Ti mila, broj jedan, malda si, samo moraš da malo krotpš svoj glas. Što se Ene tiče, jako si napredovala, pogotovo se čulo u dugoj pesmi. Obema želi puno sreće u baražu – kazala je Ceca.

Đorđe je udario kontru, pa se našalio na račun Milija i Viki.

-Ja idem da uplatim loto sada jer je Mili pohvalio nekog kanidata Viki Miljković.

Marija i Viki su na kraju dale svoje zavšne reći, pa su pružile podršku takmičarkama u baražu.

-Bravo Ena, bila si odlučna i ti jedan veliki borac i fajter. Nadam se da ćeš prći u baražu – rekla je Viki.

-Angela bila si dobra imam samo jednu zamerku. Ne znam da li je iz straha, ali si mi malo bila niska negde. Imaš dobru pesmu i bori se u baražu – zaključila je Marija.

U sledeći krug takmičenja plasirali su se: Milan Bukilić, Nikolina Milosavljević, Hamza Gušić, Dragan Đurić, Kseniya Tanu, Nenad Kostov, Robert Tadić, Kristina Krstičević, Nevena Marković, Hasan Redžić, Dijana Čobić, Ena Radojčić.

Komentari: