Danas su u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ gosti bili Saša Popović i Marija Šerifović koji su rešili da stave tačku na nagađanja pojedinih pevača i odmah se dotakli prozivki koje je nedavno na njihov račun uputila Jelena Karleuša.

-Ima nekih pevačica koje misle da nismo najgledaniji i da je to mnogo palo, ali to su ove neobaveštene koje neprate ove „ej-dži-bi“ rezultate da vide da je ovo zaista rekordna sezona – rekao je Saša Popović.

Saša Popović ispričao je u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ kako je uopšte odlučio da pozove Mariu Šerifović da uzme učešće kao član žirija „Zvezde Granda“. Sale je počeo u svom stilu:

-Nisam više imao koga, pa rekoh hajde da pozovem Mariju – rekao je Sale što je izazvalo smeh u studiju i aplauze publike.

Potom je detaljno to i objasnio.

-Marija je sela u stolicu u kojoj je pre nje bila Zorica Brunclik. Moram da istaknem da je Zorica bila dobra u žiriju i nije nimalo lako bilo naći pravu zamenu. Razmišljao sam ko bi mogao da je zameni. Vodio sam se time ko je popularan, ko je odbar pevač i ko je odvaljen u glavi, onako malo. Govorim to u pozitivnom smislu. Marija je u fazonu „što na umu to na drumu“. Kada se iznervira to pršti, leti perje. Pri tom sam u tom trenutku imao pritisak sigurno od njih 50 ili 60 pevača da uđu u žiri za Zvezde Granda. MOgao bih deset minuta da nabrajam ko mi je sve sedeo na glavi tražeći da uđe u žiri. Ali znao sam da je Marija ta, samo sam molio boga da pristane – otkrio je Sale.

Komentari: