Već su se u prvoj emisiji zahuktale strasti, a sledeće subote će se dodatno usijati situacija između svih članova žirija.

Već na samom početku emisije, Marija Šerifović se žestoko iznervirala, pa je u svom stilu odbrusila kandidatkinji, a onda ušla u sukob sa Cecom.

Nikolina Milosavljević i Almin Džanković - (21. 01.)
U „Zvezdama Granda“ uvek možemo da očekujemo neočekivano i da nas i takmičari i članovi žirija iznenade. To se dogodilo ove subote tokom duela Nikoline Milosavljević iz Prokuplja i Almina Džankovića iz Sarajeva.

Nikolina, takmičarka iz tima Cece Ražnatović predstaviloa se pesmama „Ti muškarac“ i „Nostalgija“, dok je kandidat Marije Šerifović odabrao numere „Sneg je opet Snežana“ i „Od života uzmi sve“, a krajnji rezultat bio je izjednačen.

Oba kandidata bukvalno su oduvala scenu i oduševila žiri svojim pevačkim umećem, te je Saša Popović objasnio pravila kada oboje dobiju maksimilan broj glasova.

–Imamo nekoliko opcija. Kad su dve šestice, a pogotovo kad je prvi par, opasno je da oba kandidata idu direktno. Moramo da idemo na preglasavanje. Ako na kraju ove emisije, imamo recimo 6, 7 kandidata koji su prošli, svi oni koji su dobili šestice, automatski idu dalje. U ovom slučaju moramo da idemo na preglasavanje- objasnio je Popović, sa čim se žiri složio, iako smatraju da oba kandidata zaslužuju da idu dalje.

Ipak, preglasavanjem je odlučeno da Nikolina ide direktno u treći krug, budući da je dobila više glasova stručnog žirija.

-Zaslužili ste svih šest glasova, samo bih Alminu skrenula pažnju da je u drugoj pesmi bio previše usiljen i preglumljen, ali verujem da će Marija to da ispravi – rekla je Viki Miljković, dok je Dragan Stojković Bosanac objasnio da je Almin odličan pevač i da mu se dopao izbor pesama.

-Imaš toplu boju, neko mekano srce– izjavila je Ana Bekuta drugom kandidatu, dok je prvom poručila da se videla želja za prolaskom dalje.

-Prvu pesmu si otpevala možda i bolje od originala – dodala je, na šta se Viki nadovezala: – To je na moju adresu, ali nemam komentar!

-A što ćutiš, što se ne smeješ kao malo pre? – pitala je Ana Viki i konstatovala da njenu diplomu čekaju već osam godina.

-Kad ćeš doneti diplomu, sutra ili malo sutra? – nastavila je Bekuta, ali je njena kuma Ceca pokušala da smiri strasti.

-To Popović zakukava – nadovezala se Ceca, a Viki je poručila direktoru „da tera dalje“.

Ceca je istakla da je ponosna na svoju takmičarku, a večerašnji duel ocenila je kao sudar titana.

-Odličan početak ove emisije, dao sam prednost drugog kandidatu jer iskreno ulazi u pesmu – prokomentarisao je Aleksandar Milić Mili, a Snežana Đurišić dodala da Nikolina ima „pozitivnu drskost“.

-To ti je verovatno bog dao, to je dobro – dodala je Sneža, ali se Ana pobunila zašto nije prokomentarisala da li Nikolina peva bolje od originala.

-Nisam čula original – pravdala se Snežana, na šta je Bekuta odgovorila:

-Ajde Snežana, najgora si ovde!

Popović je ponovo pokušao da „zakuva“ time što je konstatovao da ima utisak da Bekuta ima nešto protiv Viki, što je Ana i potvrdila.

-I ja imam utisak, svi imamo utisak…Šta da radim, tako je kako je… – poručila je Viki, a Snežana stala u njenu odbranu:

-Može neko da peva bolje od originala, ali je original uvek original!

Bekuta je istakla da se šalila iz dosade i da je svi članovi žirija vole, ali Viki nije odreagovala.

Za kraj reč su dobili mentori. Ceca je prva čestitala duelistima, dok je Marija Šerifović imala manju kritiku za svog miljenika.

-Odličan par, moja jedina zamerka za Almira jeste da treba da se krećeš, smeješ i da imaš svest gde se nalaziš. A pevao si lepo, kao kod kuće – zaključila je.

Igor Juričko i Ivona Damjanović - (21. 01.)
Duel Igora Jurička (30) iz Pitomače (Hrvatska), takmičara Dragana Stojkovića Bosanca i Ivone Damjanović (20) iz Sombora, miljenice Ane Bekute ove subote podelio je žiri „Zvezda Granda“.

Prvi takmičar odabrao je da se predstavi pesmama „Ne gledaj u meni druga“ i „Samo ona može u život da me vrati“, dok je drugi otpevao numere „Tirkiz“ i „Ti“ , ali su skoro do kraja duela glasovi izostali.

-Da nije možda štrajk ovih mentora i žirija da neće da glasaju… Zašto trenutno ne glasaju – ne znam – konstatovao je voditelj Voja Nedeljković tokom duela, ali je na kraju odlučeno da pet glasova ima Ivona, a samo četiri Igor.

-Dva različita repertoara potpuno. Mislim da je Ivona talentovana, da ima visine, može da bude sigurnija na sceni, verovatno je trema pokosila večeras. U svakom slučaju, podrška sam, sviđa mi se njena boja – rekla je Ceca Ražnatović, dok je prvom kandidatu poručila da joj se dopada samo izbor njegovih pesama.

Marija Šerifović bila je dosta surova, pogotovo prema Ivoni.

-Ovo je bilo opšte ludilo, ludnica, sklad nesklada. Svašta si pevala, svašta si probala i ništa. Nije bio nijedan trenutak u kom si poentirala. Pretežak program, mislim da je prva pesma pisana za neki festival, znači ne znaš gde je početak, gde je kraj, tako si je ti donela – prokomentarisala je Marija, dok je Aleksandar Milić Mili dodao da super izgleda na sceni, ali da mu je smetalo što kroz nastup čeka da se pokaže.

Međutim, Saša Popović skrenuo mu je pažnju da je Ivona bila u njegovom timu, što je nasmejalo sve članove žirija.

-On ni ne zna. Divi joj se kako izgleda na sceni, znači nije je ni video – dodao je Đorđe, ali se Mili pravdao da se takmičarka promenila.

-Sećam se naravno. Ofarbala je kosu – pravdao se Mili, a Popović konstatovao da je jasno da je se tek sad setio.

Viki Miljković istakla je da je večeras bila podrška i glasala, jer se uplašila da neće imati dovoljno glasova,a nisu za ispadanje, dok je Đorđe David uputio opasku mentorima da ne podižu kriterijume već u drugom krugu.

-Dignite, dignite slobodno – dodao je Bosanac, pa uputio kritiku, a zatim i reči hvale svom kandidatu.

-Ti si toliko padentan da je to došlo do izražaja. Ja ti čestitam pogotovo na drugoj pesmi dge si sve jodlove skinuo. Ti si zaslužio da ideš direktno u treći krug- rekao je Bosanac i dao javno obećanje da će mu raditi pesmu jer je jedan jedini Hrvat koji peva masno.

-Znači, onda bolje odmah da napustiš takmičenje da ti Bosanac radi pesmu, a to će biti sutra, a možda i malo sutra – našalio se Popović, ali je Bosanac i dalje bio pod utiskom Milijevog komentara da je njegov takmičar grešio i da će biti bolje kad bude video svog mentora.

-A ovaj Mili što sluša cajke, njega pusti- rekao je Dragan svom kandidatu, pa se obratio Miliju.

– Ćuti, ti ne znaš ko je Cune Gojković, šta je pevao, šta je svirao?- pitao je Stojković, ali se Mili branio navodeći ga da on nabroji hitove grupe „AC/DC“ ili Šarla Akrobate.

-Evo, najveća zvezda sedi tu, jesi pravio nešto za Cecu? – pitao je ponovo Boske, na šta je Mili odgovorio da jeste.

-Na žalost, nijedna se ne čuje – odbrusio je Stojković, a Mili mu odgovorio:

-Onda kupi aparat!

-Gde si ti rastao? Čuj kako dečko peva trilere, ti ne znaš to. Ti ne znaš ni zabavno, ni narodno – konstatovao je Stojković.

Samanta Kunšt i Dinko Kraljinček - (21. 01.)
Cecina kandidatkinja Samanta Kunšt u prvom duelu ukrstila je glas sa Dinkom Kraljinčekom koji je radio sa Milijem.

Oboje su se predstavili sa pop reperotarom, a na kraju je žiri predudio da su bili ujednačeni, pa su oboje sa po četiri glasa poslati u baraž.

– Meni ovo nije realno. Samanta tako divan scenski bezobrazluk, tako divno izgledaš i vladaš scenom, tačno znaš kada, šta i kako treba da uradiš. U drugom krugu ovakvu vrstu slobode imati i pleniti, po meni si bila dominantnija jer si sijala i zaslužila si pet glasova. Dinko, imaš dobar pevački potencijal, ali ne znaš gde ćeš. Mnogo misliš o pevanju i tu si sebi dao faul, opusti se– dao je svoj sud Đorđe.

Viki se složila sa Davidom kako je Kunoštova odlično vladala scenom, ali je pohvalila i drugog kandidata za večerašnju izvedbu.

Ani Bekuti posebno se dopala izvedba Cecine kandidatkinje, dok je Dinku dala glas podrške kako bi direktno otišao u baraž i oslobodila Sašu Popovića te odluke.

– Samanta, odlična si bila i divno si nas zabavila, ali sam negde očekivala da ćeš nešto i da otpevaš. Ti si sve lepo uradila, ali da je bio plasman za treći krug ne znam da li bih glasala, ipak je ovo takmilenje gde mora i da se peva. Kandidat broj dva, pevao si ove pesme kao da ih ne voliš, a dobar si potencijal– poručila je Snežana Đurišić.

Sa profesionalne strane Bosanac je imao nekoliko kritika za tehniku pevanja kod Samante, ali je i pohvalio za scenski nastup. Dinku je zamerio kako mu je falilo više emocije jer je ravno otpevao svoj repertoar.

Šerifovićeva je istakla kako ona više voli da ocenjuje pevanje, ali i da potpuno podržava svakoga ko ume da zabavi svojim nastupom jer je taj čin nekada teži od samog pevanja, a kada je zamerila Samanti kako nije dobro „sažvakala“ svoj reperotar, Ceca se pobunila.

– Tražite dlaku u jajetu, dete je kompletno, stvarno preterujete, majke mi. Mislim da su oboje nepravedno oštećeni. Svaka ptica svojim glasom peva, nama je bitno da na ovoj sceni imamo pojavu koja zna da peva, a nije prazna kao zvono– zaključila je Ražnatovićka.

Kada je Mili dobio reč pozvao se na Bosančev komentar da je njegov kandidat bio tonski uglavnom korektan, nakon čega je Marija izgubila živce.

– Napravila se bespotrebna drama. Stavr je vrlo prosta, imali smo kandidatkinju broj jedan koja je lepa, zgodna, smeje se, pleše, pleni, seni…ali pevala si falš i ja imam pravo da ti ne dam glas, šta je problem ovde? Jel sam ti dala pet komplimenta ? Kandidat broj dva, nije to autobus poslednji red, muzička sekcija ne peva se tako. Šta je tu sporno ?- vikala je Marija želeći da okonča dramu.

– Ne mora da viče, čujemo svi. Ne moraš da mi objašnjavaš, nema potrebe da vičeš– završila je Svetlana.

Nejaz Neki Ramčevski i Milica Trajkov - (21. 01.)
U jednom pop- folk suleu večeras su se našli Nejaz Neki Ramčevski i Milica Trajkov koji su dali sve od sebe da pobede tremu i pokažu žiriju da su dorasli prolasku u naredni krug.

Nejaz je sa osvojenih pet glasova ovog puta nadjačao svoju suparnicu koja je dobila četiri glasa žirija.

Snežana je pohvalila Nejaza kako je bio odličan, dok je za Milijevu kandidatkinju imala i kritiku.

– Dala sam ti glas zbog druge pesme gde si briljirala, u prvoj je bilo strašno, krv iz ušiju nam je pošla- rekla je Snežana.

Marija je takođe prednost dala Ramčevskom koji je osvojio isključivo zbog visina koje je pokazao da može da dostigne, međutim bila je zbunjena zbog čega je numeru „Hitno“ koja je laksa od “ Za venčanim stolom“, uspeo da otpeva gore te ga posavetovala da poradi na tehnici.

Miliju nije bilo jasno zbog čega Šerifovićeva nije dala svoj glas njegovoj kandidatkinji za koju smatra da poseduje neverovatnu energiju i glas.

– Ti imaš ogroman potencijal, imaš veliki raspon, ali ti svoj vokal siluješ i to nije ugodno. Kada pustiš taj dugačak ton u refrenu, ščepaj ga nemoj da bežiš. To je silovanje i tačka- zaključila je Marija sa čim se složio i Đole koji je dodao da bi bilo mnogo bolje da je pevala ton niže.

Ana Bekuta smatrala je da je Nejaz držao pažnju i pokazao raskoš svog glasa, ali ga je posavetovala da ubuduće bira pesme koje su šire.

Svetlana je svoju podršku dala i jednom i drugom kandidatu koji su joj se podjednako dopali.

– Nejaze, bio si odličan što se tiče Serbezovskg, a ova Adilova pesma je kamen spoticanja mnogima u takmičenju, ali sjajn si pevač. Što se Milice tiče, „Kruna“ nije bila dobra, ali u „Čekala sam“ si izdominirala– obrazložila je Ceca.

Viki je smatrala da je njen kandidat oštećen, ali da će gledaoci čuti njegov talenat.

– Ovaj momak je tako to otpevao da ako nije za šest onda ne znam ko je za šest. Bilo je onih koji su dobili pet, a nisu bili ni za tri. Momak ne peva nigde, treba mu vremena, ali nama trebaju deca koju ćemo formirati. Iako te određeni ljudi bojkotuju, narod te podržava– rekla je Miljkovićeva.

– Neki komentari su sasvim u redu, ali ne za drugi krug. Ova devojka ima stajling, energiju, mi bi trebali da jedva čekamo da udarimo taj glas da pravimo šou da takav neko ostane što duže, a mi četiri glasa za ovakav nastup, ja uopšte ne razumem šta mi radimo. Oteževamo sami sebi, to nije dobro za šou– branio je svoju kandidatkinju i osudio komentare žirija Milija.

Jasmin Alievski i Maja Jevtić - (21. 01.)
U petom po redu duelu ove večeri na velikoj Grandovoj sceni zapevali su Jasmin Alievski iz Severne Makedonije i Maja Jevtić iz Rogatice.

U duelu su se kao mentori našli Marija Šerifović i Đorđe David koji su dali sve od sebe da se njihovi takmičari što bolje predstave milionskom auditorijumu.

Šarmantni Jasnim se predstavio pesmama „Ako me ostaviš“ i „Kad se duše sretu“, dok je lepa Maja za ovo veče odabrala numere članica žirija „Ničija“ koju u orginalu izvodi Ana Bekuta i „Isuse“ koju peva Ceca Ražnatović.

Kako su numere odmicale, oni su bili sve opušteniji, pa su tako i pristizali glasovi žirija. Na kraju je Jansim odneo pobedu sa maksimalih šet glasova, dok je Maja imala četiri glasa koja su joj bila dovoljna da se plasira u baraž.

Iako je prvi kandidat dobio maksimalnih šest glasova, i glas od Bosanaca, harmonikaš ipak nije bio zadovoljan celokupnim utiskom, pa je izneo i nekoliko kritika.

-Stav, prva pesma, vrlo lepo, druga pesma vrlo lepo, manje lepo. Intonativno je moglo to i bolje, ali… U prvoj pesmi se desila ista stvar kao i sa kandidatom koji je pevao Šabana Bajramovića. Hteo si stilski da se približiš Miši Kovaču, pa je na kraju bilo malo previše. U visinama si se dobro borio, ali moraš da obratiš pažnju na to š, to se čuje, to svi čuju. Što se tiče duge pesme, početak je bio katarstofa, a na kraju sam gledao sve i nisam mogao da se ogrešim. Što se tiče druge kandidatkninje, ništa ti nije išlo od glasa. Pigotovo ova druga pesma koju je napisao Oliver Mandić, a Ceca fenomenalno otpevala – kazao je Bosanac koji se onda okrenuo i pogledao u Milija koga je ovom opaskom na kraju pokušao da ispovocira.

Iapak se Mili nije upecao na ovu provokaciju, ali je izneo mišljenje koje je totalno suprotno od onoga što je rekao Bosanac.

-Kaniddat broj jedan ti imaš svoj brend, imaš jedan pokret koji uradiš i to je stvarno tvoj brend. Ja sam to samo video kod Elivsa Prislija, ti si zaista odličan i moj si favorit. Što se tiče devojke, prva pesma je bila okej, čekao sam drugu pesmu, odnoso taj početak gde treba da gruneš, to si uradila, a onda sve uprskala – rekao je Mili, a Ceca je samo dodala:

-Ja se slažem da sa svim što je rekao Bosanac.

Snežana je ipak imala drugo mišljenje, pa je otvoreno rekla da su joj kandidati bili ujednačeni.

-Mislim da ste večeras bili ujednaćeni, pogotovo u prvoj pesmi – dodala je Sneža.

-Jasnime, ja ću te sada gađati cipelom, nemoj tog zeca da držiš kod srca, pusti ga da skače. Nedopustivo je ovo šro ti je rekao Bosanac da si drugu pesmu krenuo tako. Još si imao brljotina u drugoj pesmi, a hvala žiriju što su objektivno ocenili napredak. Bio si gori nego na probama, ovo je samo jedan puš u leđa i tebi i meni i znak da smo nagrabusili u trećem krugu – poručio je Đorđe svom kandidatu.

Elena Milošević i Asim Jusufović - (21. 01.)
Mlada Elena Milošević iz Jakova našla se u delu sa Asimom Jusufovićem iz Živinica u drugom krugu takmičenja „Zvezde Granda“.

Snežanina takmičarka je za večerašnji nastup odabrala pesme „Jelen“ i „Janoš“, dok je Cecin pulen odabrao numere „Majko sve ti opraštam“ i „Nekada smo ti i ja“.

Žiri je ovaj put bio saglasan da su kandidati bili ujednačeni, pa se tako ovaj duel zavšio nerešeno i oboje su otišli u baraž sa četiri glasa.

-Elena ti si bila dobra, ali ti se osušilo grlo, pa si u drugoj pesmi kako da kažem proškripala, ali se to dešava i nama profesionacila. Mislim da si dobra za ovaj posao i za produkciju. Asime, prva pesma je bila super, ali druga nije bila dobra. Biće bolje, samo da te mentorka protrese, ali nije imala vremena – rekla je Viki, a Đorđe se naovezao:

-Očekivao sam kod Elene drugoj pesmi zakucavanje, ali ti se desilo ono što je Viki rekla, nšta novo. Kandidat broj dva, mislim da si dobar za ovaj program koji si odabrao, ali si se u drugoj pemsi uštinuo – dodao je Đrođe.

Onda je Mili napravio jedan korak ka pomirenju sa bivšom saradnicom Cecom Ražnatović, pa je nahvalio njenog takmičara.

-Slažem se za prvu kandidatkinju sve, a što se Asima tiče, meni je bio odličam. Ne znam zašto se drugi članovi žirija ne ulizuju Ceci kao ja, odmah sam dao glas -dodao je Mili, a Đorđe je ustao da ga poljubi u kako je rekao ćelu zbog ovo komentara.

Marija je ipak dala prednost takmičarki jer je videla koliko se borila do poslednjeg monemnta da pokaže sve što zna. Bosanac je imao naravno zamerke obizom da nije dao glasove, pa je poručio.

-Kandidat broj dva, ako prođeš dalje, mora mentorka da ti da malo peska u glasu i neke skupoće – kazao je on, a Saša je odmah dodao:

-Zaaš li to Bosanac koliko je poskupeo pesak? Evo neka ti Viki kaže.

-Asime, nisi se proslavio, ne znam kako možeš, ti celu pesmu falširaš od početka do kraja. Ja sam ti i pokazivala rukama, ne smeš to sebi da dozvoliš. Elena mi je bila simpatična u tim štiklicama, borila si se i eto glasa – poručila je Bekuta.

Snežana je pohvalila svoju takmiačrku, ali joj je dala i nekoliko zamerki na kojima će poraditi ako prođe dlalje. Ceca se složila sa članovima žirija kada je u pitanju prva pesma, ali je priznala da je njen takmičar u drugoj pesmi bio u raskoraku sa intonacijom.

Alen Kotorić i Tamara Sibinčić - (21. 01.)
Nakon brojnih nastupa konačno je došao red i na njih. Ove subote kao sedmi par na veliku Grandovu scenu izašli su dvadesetogodišnji Alen Kotorić iz Tešnja i dvadesettrogodišnja Tamara Sibinčić iz Beočina.

Alen se ovog puta publici predstavio sa pesmama „Samo ovu noć“ i „Ja sam tvoj i kad spavam sa njom“, dok je Tamara izabrala „Med i žaoka“ od Jelene Tomašević i „Bitanga i princeza“.

Nakon što su kandidati otpevali prve dve pesme, glasova od stručnog žirija nije bilo iako su takmičari dali sve od sebe.

Tek nakon što su izveli druge dve numere, žiri je glasao i odlučio da oba kandidata zaslužuju po pet glasova, a onda obrazložili svoje odluke.

–Dala sam prednost kandidatu broj jedan jer mi je njegova boja glasa prijatnija i stamenija. Bilo je malih greškica, ali si napredovao i mislim da možeš da daš više, dosta više. Kandidatkinji nisam dala glas jer je svako malo bilo nekih nestabilosti – objasnila je detaljno Marija.

Ceca je imala slično mišljenje kao Šerifovićeva.

-Kandidat broj jedan zaista ima glas, složila bih se sa Marijom. Intonativno je tačan, mislim da će razviti odličnu priču sa Viki. Što se tiče ove lepotice sjajno se potudila za ovu scenu i izabrala odličan stajling. Mislim da si dobar pevač, ali poradi malo na sigurnosti – rekla je Ražnatovićka.

Mili nije želeo da duži, već je kratko prokomentarisao.

–Ostvarili ste sjajan rezultat – rekao je kompozitor, dok je Snežana Đurišić smatrala da su mogli da dobiju i po šest glasova jer su oboje veoma talentovani.

Ana Bekuta koja je glas dala Alenu imala je par sugestija za kandidatkinju iz Đoletovog tima.

–Mislim da si pogrešila u izboru obe pesem, mora to da kažem – rekla je pevačica, a onda je Đorđe David na sebe preuzeo krivicu.

Sa druge strane Bosanac je za svoje glasove „okrivio“ Cecu.

-Glasao sam jer mi je Ceca rekla daj molim te podrži ovu decu, dosta je više tog tvoga i ja sam je poslušao – objasnio je harmonikaš.

–Svaka ti čast, evo ti ruka. Bilo je vreme da pritisneš više ta dva tastera – odgovorila je na njegove reči Svetlana.

Završnu reč imali su mentori, a prvi je prokomentarisao Đole koji je takmičari broj jedan čestitao, a onad se obrušio na svoju kandidatkinju.

–Za batine! Rekli smo osmeh i da budeš zavodljiva. Rekli smo da moraš da atakuješ ton, pa makar umrla ovde. Molim te u baražu da prokrvariš ovde -rekao je mentor besno.

–Kuku koliko je zapenio ova Đorđe, nemoj da me plašiš. Da je mogla bolje, sigurno bi tako i uradila – rekla je Viki i pohvalila oba kandidata.

Dijana Čobić i Perica Veljković - (21. 01.)
Poslednji par ove divne večeri bili su Dijana Čobić (18) iz Novog Sada koja je u Milijevom timu i Perica Veljković (18) iz Beograda, sin violiniste Veljkovića koji je u timu Marije Šerifović.

Nakon što su otpevali prvi krug pesama „Neko nije“ koju je izvela Dijana i „Ti nisi bila to“ koju je pevao Perica glasao je Bosanac koji je vidno uživao u narodnjaku, a zatim je Perici glas dao i Đorđe David.

Nakon bržigh pesama, konačan rezultat ovog duela bio je šest naprema pet za Pericu i on je mogao da odahne jer se direktno plasirao u naredninkrug takmičenja.

–Perica je bio bomba, lutka. Bravo za repertoar. Dijana iako nije bilo idealno nisam mogla da ti ne dam glas na tu tvoju vedrinu. To je poklon od mene– rekla je kratko Ana.

–Dijana dao sam ti glas jer nisi bila mnogo lošija od drugog kandidata, a drugi je bio fenomenalan. Vodi računa o tonovima, ali džaba, ti si naše dete i ne možeš da ne dobiješ glas – objasnio je Bosanac.

Slično mišljenje sa svojim kolegama delila je i Snežana Đurišić.

–Kandidatkinja je imala grešaka ali je jako lepa, slatka, zabavila nas je. Perice bilo je malo klizanja, poslušaj Bosanca – rekla je ona.

Svetlana Ceca Ražnatović bila je blagonaklona prema kandidatima, ali je sugerisala Perici.

-Perice, dobio si šest glasova i treba da slaviš. Vedar si i sladak, Bosanac je vršio pritisak na mene– rekla je pevačica.

Dragan Stojković pomislio je da Ceca nije dala glas kandidatu broj dva, ali se zatim ispravio uz reči.

-Izvini, nisam obratio pažnju na tebe – rekao je Bosanac Ceci na šta mu je ona uzvratila:

–Ti? Pa ti oči ne skidaš sa mene, priznaja sama pred milionima – prokomentarisala je folk diva.

–Ne smem, biće ljubomoran Saša Popović – našalio se Stojković.

Đorđe David bio je nervozan zbog grešaka kandidata, dok je Viki imala više razumevanja za mlade takmičare.

–Perice, ti si naše muzičko dete, ali ne peva se to tako – obajsnila mu je Viki kako da poradi na svom talentu i pokaže maksimum na sceni naredni put.

Mentori su imali završnu reč i bili su veoma kratki, a Mili je otkrio da je njegova takmičarka frontmen popularnog benda „Parlament“.

U sledeći krug takmičenja plasirali su se: Nikolina Milosavljević, Almin Džanković, Jasmin Alievski, Perica Veljković, Ivona Damjanović, Samanta Kunšt, Nejaz Neki Ramčevski, Milica Trajkov, Maja Jevtić, Alen Kotorić, Tamara Sibinčić, Dijana Čobić.

Komentari: