U Grandovom studiju na Košutnjaku okupilo se 16 finalista koji su spremni kao zapete puške da se u velikoj završnici pokažu u najboljem svetlu do sada
U Grandovom studiju na Košutnjaku okupilo se 16 finalista koji su spremni kao zapete puške da se u velikoj završnici pokažu u najboljem svetlu do sada. Nakon 10 meseci napete i uzbudljive borbe, konačno je došao dan kada ćemo proglasiti pobednika ove sezone takmičenja ''Zvezde Granda''!

Nakon prvog kruga u kom su se finalisti predstavili jednom pesmom, napravljen je prvi presek glasova, te su takmičenje napustili Velid Handžić, Maja Milutinović, Tamara Živković, Alem Bajrović, Hanad Džehverović, Andrijana Petrushovska, Nikolina Đekanović i Nenad Osmanović. Takmičenje nastavljaju Mustafa Mehić, Sandra Mladenović, Željko Vukčević, Nermin Handžić, Aleksandar Josifovski, Srđan Stanić, Meliha Imširović i Kenan Dervišević koji uživo izvode još jedan splet pesama, nakon čega će biti napravljen i drugi presek.

Tenzija u studiju je velika, a nakon prvog preseka, došlo je vreme da se napravi i drugi. Osam finalista borilo se junački u drugom krugu finala, ali je nažalost takmičenje napustilo četiri kandidata, a to su Mustafa Mehić, Željko Vukčević, Srđan Stanić i Meliha Imširović. U trci za pobedu ostala su četiri kandidata, te će se takmičenje nastaviti Aleksandar Josifovski, Nermin Handžić, Kenan Dervišević i Sandra Mladenović.

Nakon što su Sandra Mladenović, Nermin Handžić, Kenan Dervišević i Aleksandar Josifovski otpevali još jedan splet usledio je još jedan presek glasova. Nakon poslednjeg preseka u finalnoj večeri ispali su Kenan Dervišević i Sandra Mladenović. U igri za pobedu ostalo je samo dva takmičara, a to su Aleksandar Josifovski i Nermin Handžić.

Pobednik "Zvezda Granda" za sezonu 2021/2022 je Nermin Handžić.













Komentari: