Nikolina je nastupila u elegantnom damskom odelu sa šeširom na glavi i predstavila se pesmom "Poljubi me", a u njenoj interpretaciji svi su uživali po
Nikolina je nastupila u elegantnom damskom odelu sa šeširom na glavi i predstavila se pesmom "Poljubi me", a u njenoj interpretaciji svi su uživali posebno njen mentor Mili koji ju je nagradio aplauzom.

Nakon ovoga Željko je zapevao numeru "Stotinama godina" koja se ako je suditi po glasovima jako dopala žiriju, jer je posle prve pesme već dobio pet glasova, dok je Nikolina imala jedan glas od Ane Bekute.

Nikolina je potom ponovo zapevala na velikoj sceni pesmu Ane Bekute "Zavoleh te", dok ju je pevačica sve vreme bodrima, a zatim u drugoj pesmi osvojila 4 glasa stručnog žirija.

Željko je potom zapevao svoju drugu pesmu "Snage mi ponestaje" i za ovu numeru imao stajling koji je sve vratio u devedesete godine kao kada su nastupale ove polularne grupe. On je otpevao jedan miks devedesetih koji je podigao na noge sve u studiju i napravio pravu žurku.

Međutim, glasanje je i ovoga puta bilo neizvesno, pa je tako rezultat prvo bio 6:6, a onda je Đorđe ugasio svoj taster i prednost dao Željku, ali je Popović ubrzo reagovao i dao glas Nikolini, pa je rezultat opet bio nerešen sa 6:6 i takođe nedovoljan za direktan prolazak dalje.

Sedmicu i ovoga puta niko nije dobio, te će se oboje naći u baražu gde će imati priliku da poprave utisak i izbore se za prolazak u finale.

Nikolina Đekanović i Željko Vukčević - (24. 06.) - POLUFINALE

Komentari: