Takmičar koji može da kaže da je zbog takmičenja ''Zvezde Granda'' podneo najveću žrtvu jeste Srđan Stanić. Naime, ovaj devetnaestogodišnjak rodio se
Takmičar koji može da kaže da je zbog takmičenja ''Zvezde Granda'' podneo najveću žrtvu jeste Srđan Stanić. Naime, ovaj devetnaestogodišnjak rodio se i odrastao u Švedskoj gde je završio osnovnu i srednju šklolu, da bi se pre dve godine vratio u Gradišku (BiH) odakle vuče korene, i učestvovao u najpopularnijem muzičkom takmičenju. Srđanu je ovo druga sezona takmičenja i brani boje tima Aleksandra Milića Milija.

Srđan se u velikom finalu pojavio u elegantnom odelu, a kada je zapevao pesmu Miloša Bojanića “Bosno moja jabuko u cvetu” nastao je pravi haos u studiju. Raskošan glas i harizma kojom je plenio nikoga nije ostavila ravnodušnim, te su svi igralili i veselili se uz njegovu izvedbu. Srđan je u za drugu pesmu izabrao takođe dobro poznati stari hit Šabana Šaulića “Nekada smo ti i ja” i u njoj takođe pokazao sav svoj pevački talenat koji ga je sasvim opravdano doveo do samog finala.

Srdjan Stanić - ZVEZDE GRANDA 2022 UŽIVO FINALE - 25. 06.

Komentari: