Natalija Joksimović (19) iz Beograda ukrstila je pevačko koplje sa Sidikom Šabanovićem (20) iz Visokog, a krajnji rezultat čuvene sedmorke, izjednačen
Natalija Joksimović (19) iz Beograda ukrstila je pevačko koplje sa Sidikom Šabanovićem (20) iz Visokog, a krajnji rezultat čuvene sedmorke, izjednačen broj glasova, a potom preglasavanje, doneo je i neočekivanu reakciju.

Inače, Natalija, takmičarka iz tima Cece Ražnatović, predstavila se pesmama "Ne dam ovo malo duše" i "Jedini čovek", dok je Sidik, kandidat iz tima Snežane Đurišić, odabrao da se predstavi numerama "U lijepom starom gradu Višegradu" i "Ne daju mi da te volim", a nakon maestralnog duela, rezultat je bio izjednačen.

Posle šestica stručnog tima, usledilo je preglasavanje u kojem je prednost od 4:2 dobila Natalija, što je takmičarku iznenadilo. Prvo nije mogla da veruje šta vidi i čuje, te je čučnula na sred scene i počela da plače.

Od sreće i radosti što ide u polufinale, njena mentorka izašla je na scenu kako bi joj čestitala, ali je i utešila, budući da se Natalija tresla.

Natalija Joksimović i Sidik Šabanović - (11. 06.) - Četvrtfinale

Komentari: