Stefan se predstavio prelepom baladom Arsena Dedića "Moderato Cantabile" i svojim raskošnim glasom oduševio žiri koji ga sve vreme sa uživanjem slušao
Stefan se predstavio prelepom baladom Arsena Dedića "Moderato Cantabile" i svojim raskošnim glasom oduševio žiri koji ga sve vreme sa uživanjem slušao, a na kraju njegove izvedbe Đorđe nije mogao da sakrije svoju sreću što je njegov kandidat briljirao u večerašnjem predstavljanju te mu je dovikivao reči podrške.

Maja je za večerašnje predstavljanje pored elegantne svetlo plave haljine u kojoj je plenila izabrala i pesmu koju svi obožavaju od grupe Zana "Dodirni mi kolena", koju je Ceca sve vreme tokom njene izvedbe ohrabrivala, a po završetku prve numere dobila je dva glasa stručnog žirija od Ane Bekute i Marije Šerifović.

Stefan je drugu pesmu zapevao od svog omiljenog pevača Zdravka Čolića "Hajde idi" kojom je podigao publiku na noge i podigao atmosferu u studiju, a onda su usledili glasovi i za njega od Viki Miljković i Milija koji je ujedno glasao i za Maju.

Međutim, Mili se ubrzo predomislio pa je isključio svoj glas koji je dao za Maju, a glas za Stefana stigao je ubrzo i od Snežane Đurišić, ali i od Bekute.

Marija je sve vreme tokom Stefanovog nastupa đuskala i po svemu sudeći uživala u njegovoj izvedbi.

Nakon Stefanove druge pesme, ponovo je nastupila Maja sa pesmom "Janoš" od Lepe Brene, kojom je ubrzala ritam.

Bosanac je dao oba glasa i za Maju i za Stefana, kao i Viki kojoj su oba kandidata bila podjednako dobra.

Mili, Viki i Marija su bili najveseliji te su sve vreme đuskali i zabavljali se, a glasovi su se izjednačili, pa je rezultat bio 5:5, a onda je Marija odlučila da prednost da Stefanu, nakon čega je Popović odmah reagovao i glas dao Maji, pa je rezultat na samom kraju bio nerešen sa 6:6.

Prema novim pravilima niko od kandidata nije prošao direktno dalje jer nisu imali 7 glasova, te će se oboje predstaviti ponovo u baražu gde će odmeriti svoje pevačke snage.

Stefan Tomić i Maja Milutinović - (24. 06.) - POLUFINALE

Komentari: