Aleksandar Josifovski ima 28 godina i dolazi sa Ohrida, Makedonije. Završio je gimnaziju i trenutno radi kao ton majstor. U slobodno vreme voli da crt
Aleksandar Josifovski ima 28 godina i dolazi sa Ohrida, Makedonije. Završio je gimnaziju i trenutno radi kao ton majstor. U slobodno vreme voli da crta, da se druži i izlazi sa društvom. Za sebe kaže da je veoma emotivna osoba. Obožava rok muziku, a omiljeni bend mu je "Scorpions". Kroz pune tri godine a dve sezone takmičenja ''Zvezde Granda'' ostavio je najveći utisak na publiku kao rok izvođač, a pod nadzorom mentora Đorđa Davida.

Uz pratnju benda, šesnesti i poslednji, predstavio se Aleksandar Josifovski pesmom "Bitanga i princeza“. Rokerskom energijom skakao je na bini uz taktove poznate pesme koju je publika ispratila gromoglasnim aplauzom..

Popović je otkrio da su u takmičenju nakon poslednjeg preseka ostali samo Nermin Handžić i Aleksandar Josifovski. Usledilo je i poslednji splet za finalnu noć u kojoj se Nermin predstavio pesmom Šerifa Konjevića "Pusti me već jednom", dok je Aleksandar Josifovski otpevao "Ugasi me" Parnog valjka.

Aleksandar Josifovski - ZVEZDE GRANDA 2022 UŽIVO FINALE - 25. 06.









Komentari: