Nermin je zapevao numeru "Kad ja pođoh na bembašu", a dok je on izvodio ovu pesmu svi su sa uživanjem slušali njegov raskošan glas koji je u ovoj pesm
Nermin je zapevao numeru "Kad ja pođoh na bembašu", a dok je on izvodio ovu pesmu svi su sa uživanjem slušali njegov raskošan glas koji je u ovoj pesmi došao do punog izražaja, dok je Viki kao njegova mentorka pucala od ponosa.

Aleksandar Damnjanović je pevao emotivnu baladu u kojoj su svi uživali "Nije ljubav to" i takođe dao svoj maksimum da oduševi žiri i dobio glas od Snežane Đurišić.

Nermin je potom zapevao drugu pesmu Šabana Šaulića "Bojana", dok je Viki sve vreme tokom njegovog nastupa đuskala, a nakon njegove izvedbe ponovo je zapevao Aleksandar pesmu "Koktel ljubavi".

Izvedbe oba kandidata bile su fenomenalne, energične i za svaku pohvalu, ali ono što je bilo čudno je što glasova nije bilo, međutim u poslednjem momentu usledilo je pravo iznenađenje te su svi članovi žirija kao jedan glasali za oba kandidata i dali im maksimalan broj glasova, a rezultat je bio nerešen sa 6:6.

Dok su se kandidati radovali na sceni Popović je pritisnuo svoj taster i prednost dao Nerminu koji se direktno plasirao u finale, dok će Aleksandar morati ponovo da zapeva u baražu.

Nermin Handžić i Aleksandar Damnjanović - (24. 06.) - POLUFINALE

Komentari: