Sudeći po najavi, izgleda da će ove subote zbog kandidata leteti perje. Na početku sedmog kruga žiri je izgleda postavio jako visoke kriterijume za oc
Sudeći po najavi, izgleda da će ove subote zbog kandidata leteti perje. Na početku sedmog kruga žiri je izgleda postavio jako visoke kriterijume za ocenjivanje, što će ove subote dovesti do sukoba među kolegama.

Žiri je imao sasvim opravdano i zasluženo gomilu komplimenata i lepih reči za večerašnje takmičare, a udelili su im i brojne korisne savete kako bi naredni put još više zablisatli i bili što bolji.

Sjajni talentovani kandidati ove večeri pokazali su se u najboljem mogućem svetlu i opravdali svoje prisustvo u sedmom krugu, iako je konkurenncija bila prejaka. Mi vam sada prenosimo ko je prošao direktno dalje, ko u baražu.

Kandidati koji su prošli u sledeći krug su: Mustafa Mehić, Andrijana Petrušovska, Sandra Mladenović, Edis Agić, Ivana Dulić , Meliha Imširović, Stefan Tomić, Almir Delić, Novica Bulatović, Teodora Marković, Alem Bajrović.

Komentari: