Maja se predstavila pesmama "Zemljo moja" i "Bato bato", dok je Dragana otpevala "Ima jedan svijet" i "U inat prošlosti", a rezultat na kraju duela bi
Maja se predstavila pesmama "Zemljo moja" i "Bato bato", dok je Dragana otpevala "Ima jedan svijet" i "U inat prošlosti", a rezultat na kraju duela bio je 6:5 za Maju.

Mili je pohvalio obe kandidatkinje, ali je prednost ipak dao Maji, a on je i presudio u ovom duelu sa svojim glasom. Popović je pitao Viki da je bilo preglasavanje kome bi dala prednost, ali ona je kao iz topa rekla da bi to bila Maja za koju je istakla da je iz kruga u krug sve bolja.

Sa njom se složio i Đorđe David, dok je Draganu pozvao da mu bude gost na koncertu. Snežana je priznala da ne zna kojoj kandidatkinji bi dala prednost, ali je takmičarkama dala korisne savete kako bi bile još bolje.

Bosanac je imao male zamerke na pevanje obe kandidatkinje i to je jasno izneo, ali za publiku i sve u studiju je imao jednu zagonetku, pa je najavio da ko je reši dobija nagradu, a Popović je daje.

Maja Milutinović i Dragana Kostova - (28. 05.) - sedmi krug

Komentari: