Svojom neverovatnom energijom, neki od takmičara podigli su ceo žiri na noge, a posebno Milija koji je igrao kao "na baterijama".

Đuskali su i ostali članovi žirija, a kada se Marija požalila na umor, Ceca je pomazila i utešila, nakon čega je i Đorđe poželeo malo pažnje od Ražnatovićke.

Pored redovnih čarki, koje su sastavni deo ovog šoua, kandidati će svojim nastupima razmrdati žiri, a veliki hit Lepe Brene dovešće atmosferu do usijanja. Od 16 kandidata koji su se predstavili u duelima, njih 12 prošlo je u sedmi krug takmičenja, kako direktno tako iz kroz baraž.

Vodila se žestoka borba kako bi se pokazao maksimum na sceni, ali i među člaovima žirija koji su žustro branili svoje kandidate.

Imali smo prilike da čujemo 14 kandidata od kojih su neki imali više sreće i prošli direktno, dok su ostali dobili šansu da u baražu pokažu da li su dorasli zadatku.

Kandidati koji su prošli u sledeći krug su: Nikolina Đekanović, Adi Begić, Sidik Šabanović, Nermin Handžić, Maja Milutinović, Mirza Karabegović, Aleksandar Simić, Saša Žderić, Ivana Dimkovski, Antonija Čerkez.

Komentari: