A da li je Šerifovićeva upotrebila letvu, saznaćete već u subotu u novoj epizodi "Zvezda Granda", a do tad pogledajte kakav haos vas očekuje.Čini nam
A da li je Šerifovićeva upotrebila letvu, saznaćete već u subotu u novoj epizodi "Zvezda Granda", a do tad pogledajte kakav haos vas očekuje.

Rasprave i neslaganje među članova žirija i mentora neizostavni su deo popularnog šoua "Zvezde Granda", a sudeći po najavi nove epizode, ove subote rat između Marije Šerifović i Aleksandra Milića Milija žestoko se zakuvao.

Osim toga, i Snežana Đurišić ušla je u verbalni okršaj sa Milijem, zbog čega je apelovala na Sašu Popovića da ga smeni kao mentora.

Čini nam se da se čitava postavka "Zvezda Granda" urotila protiv Milija. Ceca Ražnatović pitala se kako je moguće da je da joj je ovakav takmičar promakao i da je završio kod njega.

Kandidati koji su prošli u sledeći krug su: Edis Agić, Mihailo Perović, Dragana Kostova, Merjema Alihodžić, Željko Đukanović, Tamara Vujačić, Aleksandar Damnjanović, Matea Matković, Aleksandra Mladenović, Julija Petrović, Maja Đorđević Teodora Marković, Almir Gačić i Lazar Mihajlović.

Komentari: