Iako na početku duela ništa nije slutilo da će senka pasti na takmičare koji su se maestralno predstavili pesmama "Parahodot mi pristigla" i "More od
Iako na početku duela ništa nije slutilo da će senka pasti na takmičare koji su se maestralno predstavili pesmama "Parahodot mi pristigla" i "More od solzi" i "Jubi san vašu ćer" i "Pjevam danju, pjevam oću, na kraju se to ipak desilo.

Rezultat ovog duela bio je 5:5, ali umesto da žiri prokomentariše nastupe kandidata, Saša Popović zatražio je od Voje Nedeljkovića da predstavi podršku mladih momaka, što je takmičare stavilo u drugi plan.

Večeras je zvanično startovao četvrti krug takmičenja "Zvezda Granda" koji je i dalje u znaku muzičkih duela. Kako je Saša Popović objasnio, novi krug imaće ukupno 3 emisije, a u svakoj epizodi prolazi po 12 kandidata, što znači da ukupno 36 njih dobija šansu. Ono što je novina jeste da će produkcija vratiti i 4 njih koji su ispali, što znači da će se ukupno 40 novih kandidata suočiti sa starim u petom krugu.

Damjan Dimevski i Stefan Tomić - (26. 02.) - treći krug

Komentari: