Maja je tokom izvođenja prve numere "Ako je vredilo išta" pokupila simpatije tri člana žirija te su usledili tasteri podrške od strane Đorđa, Viki i M
Maja je tokom izvođenja prve numere "Ako je vredilo išta" pokupila simpatije tri člana žirija te su usledili tasteri podrške od strane Đorđa, Viki i Milija.

Velika slučajnost je da su obe devojke kao drugu numeru kojom će se predstaviti upravo izabrale Brenine pesme, i svojim nastupima razmrdale žiri.

Koliko je žiri bio oduševljen, u prilog tome govori krajnji rezultat, obe su osvojile svih šest glasova.

Kao i obično usledilo je preglasavanje u kome je apsolutnu prednost dobila takmičarka iz Svetlaninog tima dobivši pet tastera, dok je Ana Bekuta svoj glas dala Sanji.

Večeras je zvanično startovao četvrti krug takmičenja "Zvezda Granda" koji je i dalje u znaku muzičkih duela. Kako je Saša Popović objasnio, novi krug imaće ukupno 3 emisije, a u svakoj epizodi prolazi po 12 kandidata, što znači da ukupno 36 njih dobija šansu. Ono što je novina jeste da će produkcija vratiti i 4 njih koji su ispali, što znači da će se ukupno 40 novih kandidata suočiti sa starim u petom krugu.

Maja Milutinović i Sanja Savić - (26. 02.) - treći krug

Komentari: