Ove subote situacija u "Zvezdama Granda" se ozbiljno zakuvala, a gledaoci će moći da očekuju neočekivano od emisije koja nam sledi.Kandidati koji su
Ove subote situacija u "Zvezdama Granda" se ozbiljno zakuvala, a gledaoci će moći da očekuju neočekivano od emisije koja nam sledi.

Aleksandar Milić Mili će se naći u ukozi svog kolege iz žirija, Dragana Stojkovića Bosanca i u originalu skinuti njegove reakcije i komentare, međutim po Bosketovom izrazu lice moglo bi se zaključiti da mu se uopšte to nije svidelo.

Međutim, ovo nije kraj, situacija će se žestoko zakuvati i između Cece i Milija, te će pasti teške reći.

- Ma kako te bre nije sramota da ne naš ovakvom izvođaču glas?! Sram te bilo! Ti si sujetan i gluv! I sram te bilo ovog deteta koje štetiš zbog ogromnog ega i sujete! - vikala je Ceca, dok se Mili branio: - Ja imam svoje mišljenje, pusti me na miru! Ja nisam sujetan, čak i podržavam tu takmičarku!

Kandidati koji su prošli u sledeći krug su: Enis Todić, Dada Mešaljić, Damjan Dimevski, Uroš Kosić, Zlatko Tole, Stefan Tomić, Sanja Savić, Milica Mišić, Ivana Dulić, Anja Mihajlović i Vladan Manić.

Komentari: