ZVEZDE GRANDA UŽIVO - cela 16. emisija (01. 01.) - drugi krug...Raznovrsan muzički repertoar je svakako nešto u čemu ćete uživati, a ovo će biti jedno
Raznovrsan muzički repertoar je svakako nešto u čemu ćete uživati, a ovo će biti jedno od najveselijih večeri, te će se na velikoj sceni igrati i kolo, a članovi našeg žirija biće veseli i razigrani. Nakon ovoga žiri će uglas zapevati, a najglasniji biće Bekuta i Bosanac, dok će Mara lomiti čaše.

Ovu subotu i reprizu Nove godine provedite u sjajnom raspoloženju uz vrhunsku muziku i puno smeha, a sjajno raspoloženje i odlična žurka je zagarantovana.

Kandidati koji su prošli u sledeći krug su: Aleksandar Simić, Nermin Handić, Aleksandra Ivanov, Tamara Živković, Teodora Marković, Aleksandra Mladenović, Nino Mrčela, Karolin Velkovski, Staša Škorić, Željko Đukanović i Mihailo Perović.





Đorđe Žunić - Noć mi te duguje i Onu moju (01. 01.) - šestnaesta emisija

- Ja sam samo kroz svoje glasanje tebi čestitao novu 2022.godinu, živ bio- poručio Bosanac kratko.

Sašu je iznenadila učtivost Bosanca te je na šaljiv način zamolio žiri da se u novoj godini više ne svađaju i ne psuju- Evo ja prvi obećavam da neću!

Ani se dopala emocija kandidata koju je doneo kroz interpretaciju a onda se u priču umešala Marija.

- Dečko je bio ok i korektan taman za 4 glasa ali mi se prva pesma nije dopala, druga je vesela tako da greške mogu da zanemarim.

Ceca se složila sa Marijom, ali dodala da je kandidat imao energiju koja je takođe bitna.

- Ja sam mislio da si ti neki Mađar iz Vojvodine zbog akcenata. Moraš to da ispraviš- poručio mu je Đorđe.

Kada je došao red na Viki da komentariše, David je pored nje tiho lajao, što je već činio kroz takmičenje, a onda mu je koleginica poručila da to ne radi.

- Đole, lajao si i prošle godine, lajaćeš i u ovoj- rekao je Saša a onda je Bosanac pitao kako laje mađarski pas, što je Đorđe rado demonstrirao.

Mentori ovog kandidata, Snežana Đurišić i Aleksandar Milić pohvalili su kandidata i reklida je zaista bio vredan a onda je Đorđe izrazio zahvalnost Bosancu.

- Hvala što ste mi prošli put ukazali na greške na onaj krompirić u grlu i trudio sam se da to ispravim- rekao je Đorđe, a Bosanac se zahvalio- To ti meni sad čestitaš novu godinu (smeh).

Dajana Nikolić - Ništa tvoje i Takvi kao ti (01. 01.) - šestnaesta emisija

- Bojim se da ovo nije bilo ni za tri glasa- rekao je Saša.

- Ali mnogo je slatko izgledalo, trudila se, mislim da je ovo skroz okej, ima samo 16 godina. Vidi kako se smeje, kako lepu energiju ima, ali je Nina Badrić težak repertoar za nju- dodao je Mili.

Ceca je pretpostavila da je na probi bila odlična čim ju je Đorđe pustio- Mislim da u tebe treba ulagati i da može biti dobar pevač od tebe.

Viki je smatrala da je Dajana svakako zaslužila da se pojavi u baražu- Pokaži se još u boljem svetlu i osvetlaj obraz mentoru.

Marijino mišljenje bilo je da je njen glas još mlad i nespreman za takmičenje, a mentor se donekle složio i bio na strani kolega.

- Sve su u pravu. Pucaj u baražu iz svog raspoloživog oružja. Zaboravi na prvu pesmu koja te je umorila, insistirala si na njoj i pustio sam te da se ubiješ. Hvala ti svakako, kao lutka si- rekao je Đorđe za kraj.

Aleksandar Simić - Ne veruj i Rigoletto (01. 01.) - šestnaesta emisija

Nakon sjajne izvedbe pesme ''Ne veruj'' grupe Legende, Aleksandar je otpevao deo opere Rigoletto i ostavio sve bez teksta, sa osmesima na licu, što je naravno rezultiralo sa šest osvojenih glasova i direktan prolazak u treći krug.

- Da je ovo u nekom drugom takmičenju, gde postoji zlatno dugme, da to postoji ovde, i da svako ima pravo da ga pritisne samo jednom tokom celog takmičenja ja bih ga pritisla sada za tebe i poslala te direktno u finale- rekla je Marija oduševljeno.

- To svi mislimo- dobacila je Snežana.

- Uneo je radost i živost u studio, nesvakidašnje za ovaj format, uživali smo zaista- rekla je Ceca.

Viki je dodala da je Aleksandar fantastčno odradio obe pesme ali da se na drugoj zaista iznenadila, dok se Ana Bekuta zahvalila Bosancu i kandidatu što su učinili da se oseća svečano i veličanstveno večeras.

Sa druge strane, Đorđe je bio kratak ali poentirao svojom izjavom- Ovo je bilo maestralno, Bosanac, to samo može da smisli neko sa iskustvom, ali ovo je velika pobeda za ovaj format.

Mili je bio oduševljen, pa dodao da je uz sav pop, rok i druge žanrove muzike, raduje što je i ovaj dodat u ''Zvezde Granda''.

- Ni manjeg čoveka, ni jačeg ni lepšeg glasa- rekao je mentor Dragan Stojković, a onda je Sanja dala reč kandidatu.

- Mnogo hvala svima u žiriju, imam veliko poštovanje prema njima, i naravno mentoru čika Bosancu i našem timu- poručio je Aleksandar.

Karolin Velkovski - Sudbo moja i Baš je dobro biti ja (01. 01.) - šestnaesta emisija

- Aj što nije bilo za 6 nego što Ceca preti ovde ko će da glasa zbog ove druge pesme, popustili svi ja se ne dam još. Rekla je ''Nemoj da bi neko glasao zbog ove Karleušine pesme''- rekla je Marija.

- Pa Ceca je među prvima dala glas- pravdao ju je Popović.

- Ja da, Marija ne! Rekla sam joj ''Daš li glas tako ne možeš moju ljubav da osvojiš''- otkrila je Ceca pa poljubila Mariju koja se smejala na sav glas.

- Al' je Bosanc popustio, vidiš šta si mogao da dobiješ?- pitala ga je Marija aludirajući na Cecin poljubac.

- Otkud ti znaš da ja već nisam dobio?- našalio se Boske, pa objasnio svoj potez- Ovde sam odigrao duplu igru. Morao sam da glasam zbog Jelene a Cecu tipujem.

Nakon malo šale, žiri se vratio na komentarisanje takmičarke, i konstatovao da je devojka dosta napredovala u odnosu na prvi krug kada je imala samo jedan glas.

Uslagasili su se da je Karolin stvorena za modernu i pop muziku kao i da pleni lepom energijom na sceni.

Mentori ove mlade Makedonke bili su jako zadovoljni njenim nastupom te im je preostalo samo d ajoj požele sreće u baražu.

Selma Droce - Da te volim i Nismo smeli (01. 01.) - šestnaesta emisija

- Jel čuješ sad krompirić?- dobacio je Bosanac tokom Selminog izvođenja prve numere.

Priliku da prva komentariše dobila je Svetlana koja je smatrala da je ova devojka ipak zaslužila više glasova.

- Taj glas dobiće sad od mene- rekao je Popović i time kandidatkinji omogućio prolazak u baraž gde će se boriti za svoje mesto u narednom krugu.

Žiriju je delovalo da je trema zaista uticala na Selmu pa je od pojedinih članova žirija dobila savete zlata vredne.

- Dok pevaš gledaj se u ogledalu, unesi malo tu emociju- poručila joj je pevačica, dok je Popović posavetovao da se ispravi i vodi računa o svom držanju na sceni.

Istog mišljenja bila je i Viki koja je Selmi poručila da poradi na svom samopouzdanju budući da ima talenat za ovaj posao.

- Sledeći put ako te vidim na ovoj sceni želim da se totalno otkačiš, ali ne da glumiš neko ludilo nego da proradiš i izbaciš iz sebe energiju. Budi nešto što do sada nisi bila- rekla je Violeta.

- U baražu ili pucaš il se vraćaš kući- jasan je bio Đorđe, dok joj je Marija kao njen mentor dala podršku da bude hrabra u baražu.

Nermin Handžić - Ja sam te volio i Ne daju mi da te volim (01. 01.) - šestnaesta emisija

Iako se na početku njegovog nastupa činilo da se ništa posebno ne dešava kada su u pitanju glasovi žirija, na veliku sreću njegove mentorke Viki ovaj momak se izborio za podršku svih članova žirija i time sebi obezbvedio direktan prolazak u naredni krug.

- Hvala mojim kolegama i srećna im Nova godina, da ste ćivi i zdravi hiljadu godina, veseli mi bili- vikala je zadovoljna Viki.

- Koliko šestica, toliko parica- nastavila je Marija šalu u tom stilu.

Međutim, Ana Bekuta je imala kritike na račun repertoara koji po njenom mišljenju nije odgovarajući za jednog mladog momka.

- Pesme koje su ti dali su katastrofa- pokušala je da objasni Bekuta, dok je Viki prekidala budući da se nije slagala sa njenim mišljenjem.

- Ćuti Viki- prekinula je Šerifovićka, a njen odgovor nasmejao je sve.

- Nova godina je i ne mogu da ćutim jer ako sad budem ćutala ćutaću cele godine, a to baš ne bi bilo dobro- odgovorila joj je Violeta.

Iako je fantastično izveo obe numere, žiri ga je posavetovao da se više smeje na sceni, ali mu je Popović objasnio i kako se to postiže.

- Vidi, ja ću ti napraviti nešto što ni u snu nisi sanjao. Poslaću te na jedan Cecin nastup i kada budeš video kako je isplaćuju na kraju nastupa videćeš taj široki osmeh, videćeš tu novogodišnju radost i taj divni osmeh i njene bele zube- nasmejao je Saša sve u studiju, međutim Svetlana je objasnila da njena publika ne mora da čeka kraj nastupa jer ona uvek ima osmeh na licu.

- To je zato što uvek dobija lovu unapred- nasmejao je Đorđe sve, pa i samu Cecu.

Ali tu nije bio kraj, ono što je Boske ispričao šokiralo je sve, ali i ozbiljno dovelo do suza, a kako je objasnio tokom Nerminovog nastupa dobio je poruku od jedne članice žirija.

- Pa ja sam dobio jednu poruku od tebe koja glasi "Molim te Bosanac glasaj kako god je, dobiće fras već znaš ko ako ne glasaš, a posle radi šta god hoćeš"- rekao je Bosanac aludirajući na Viki.

Malo ko zna da je mladi Nermin imao priliku da zapeva sa Šabanom Šaulićem, a kako je Popović ispričao, najveća legenda narodne muzike je baš zav Handžića rekao da je najtalentovaniji klinac koga je ikada sreo.

Aleksandra Ivanov - Selma i Neću (01. 01.) - šestnaesta emisija

Pred sam kraj nastupa, nedostajala su samo dva glasa i to od Bekute i Bosanca, a Ceca im je odmah dobacila da pritisnu tastere, što su oni i učinili.

- Nije Ceca tražila da glasate da bi ona prošla, nego da bi dobila šest glasova da može da izađe na scenu, da je zagrli i čestita da bi svi videli njenu haljinu. Kako bi drugačije Cecu videli od glave do pete- objasnio je Popović.

- Bilo je grešaka, ali lepo je bilo. Verovala sam ti. Ja sam zadovoljna- rekla je Marija.

- Ona je jedna od lepših interpretacija koje su se desile na ovoj sceni- pduševljena je bila i Viki.

Ništa manje zadovoljan nije bio ni Saša koji je deo zasluga pripisao Ceci.

- Ceco, svaka čast, odlično ste je pripremili- pohvalio je Popović.

Iako je dobila pohvale od svih članova žirija, Bekuta joj je skrenula pažnju i dala savet da vodi računa da pevanje bude razgovetno, što se Saletu nije dopalo te je doneo jedan zaključak.

- Da li ste primetili drage kolege i dragi gledaoic da Bekuta svakog kandidata malo seče? Neverovatno! Ti si opozicija, daješ glas ali se opozicija- objasnio je.

Kako je Boske poslednji dao glas bilo mu je čudno što je Saša dozvolio da se njegov taster važi budući da je okasnio.

-Mislim da treba da se vrati regularno takmičenje. Mislim da je moj glas okasnio, a Popović je ćutao zbog Cece. Ja sam namerno okasnio- nasmejao je Bosanac sve.

Andjela Ostojić - Superheroj i Brazil (01. 01.) - šestnaesta emisija

- Zabavila si me, uživala sam u tvom performansu. Razgalila si me, ali ti nisam dala glas jer mislim da ovo nije bilo dovoljno dobro kada je vokal u pitanju- rekla je Ana Bekuta.

- Jesi nas zabavila, ali što se tiče pevanja ovo je moglo mnogo bolje- saglasna je bila Marija sa Anom, dok je Bosanac bio oduševljen.

- Meni je bilo top. Super si bila, odlična si bila curice od kakvog si mentora bila si deset puta bolja- rekao je Boske.

I ostali članovi žirija bili su složni da je ovo bio odličan performans i dobra energija, ali da na pevanju mora još malo da se radi.

- Nit sitnije žene, nit ubedljivijeg nastupa, eto ja bih to tako objasnio- istakao je Đorđe.

Mili kao njen mentor objasnio je da ova sedamnaestogodišnjakinja ispunjava kriterijume koje treba da poseduje jedna Zvezda Granda.

- Po nekoj pravdi treba da prođe u sledeći krug i da savladamo šta treba i onda će da blista- rekao je Mili, a Popović je odlučio da se malo našali s njim pa prvo doneo odluku da Anđela ispada.

Ipak priznao je ubrzo da se šalio i dao zeleno svetlo, te time pružio takmilarki šansu da se bori u baražu.

Tamara Živković - Samotnjak i Upravo ostavljena (01. 01.) - šestnaesta emisija

- Meni si se ti, Tamara, jako dopala. U prvoj pesmi si me odvela negde daleko, jer dok sam te slušala ja sam s tobom odletela, jako sam ti verovala - istakla je Viki Miljković za ovu mladu devojku, dok je Đorđe David bio fasciniran njenom pojavom.

- Da postoji zlatni glas, ti bi bila onaj kandidat kog bi odveo pravo u finale. Intonativno si do sad najtačniji kandidat u drugom krugu, očaran sam - poručio je on.

Marija Šerifović takođe je bila oduševljena, ali je Tamari našla i manju zamerku za hit Jelene Karleuše.

- Zbog prve pesme si zaslužila 6 glasova, ali je ulaz u drugu pesmu bio dramatičan. Bar da si uvod pevala tačno, ali zbog prve pesme sam ti dala da - kratka je bila Mara.

- Devojka je jako talentovana i opravdala je šest glasova iz prvog kruga. Ima harizmu, lepa je, pozitivna i lepo peva - prokomentarisala je Ceca Ražnatović, dok je Snežana Đurišić dodala da je dijamant koji treba čuvati i negovati.

Mili je istakao da je njen nastup bio veoma napredan i da je zaslužila maksimalan broj glasova, dok je Bekuta bukvalno ostala bez teksta.

- Ponosna sam na tebe, šta drugo da ti kažem - poručila je mentorka.

- Očarala si nas sve, bila si divna. Tako si lepo vladala scenom, a to se ovde ne dešava često. Ispunila si naša očekivanja - zaključila je Sanja Kužet.

Nino Mrčela - Tko će tebe voljet kao ja i Nije mene dušo ubilo (01. 01.) - šestnaesta emisija

- Ti si meni bio fantastičan. Imao si podjednako isto grešaka i falša kako u prvoj, tako i u drugoj. Kako Hrvati koji žive na moru prave hitove? F dur, B dru, C dur, i to su hitovi, lagane melodije, ubitačni tekstovi. To su se nekad zvale plažne pesme i tako se prave hitovi, jer nisu svi muzičari kao ja, nego kao Mili koji zna tri akorda.

Bravo, bravo, momak - počeo je šaljivo da komentariše Dragan Stojković Bosanac, ali ga je Saša Popović prekinuo i pitao da li zna ko je Milo Hrnić. Nakon što je rekao da ne zna, i da ne bi trebalo baš sve da zna, odbrusio je:

- I Tesla je izmislio struju, pa se nije peo na banderu! Tako i je, ne mogu sve da znam.

Ana Bekuta prokomentarisala je da Nino ima odličan raspon glasa, dok je Aleksandar Milić Mili naveo da se kod takmičara čuo i video strah.

- Čak ti se steglo grlo i promenilo ti se grlo. Inače, Nino radi, već je formiran pevač i radi odlično - otkrio je Mili žiriju, a Popović dodao da je Nino i harmonikaš.

- Ti i ja ćemo spremiti nešto za sledeći krug, pomoći ću ja Miliju. Kad izađemo, ima da razvalimo - poručio mu je Boske, a zatim ga je Saša upitao da li zna da svira "Užičko kolo". Nakon što je takmičar rekao da zna, Sanja Kužet predložila je da režija pusti kako bi članovi žirija opleli kolce.

Čuvena šestorka zaigrala je u ritmu, dok je Sneška bila na čelu kola.

- Cepaj sitno! Srećna Nova godina - povikala je Marija, a Ceca dodala: Razvuci!

Staša Škorić - Crven cvete i Tamo gde je sve po mom (01. 01.) - šestnaesta emisija

Konačno i to da se desi da najveći muzički stručnjak u "Zvezdama Granda", Dragan Stojković Bosanac pokaže svoje pevačko znanje na delu. Ali je pre toga održao lekciju takmičarki Staši Škorić koja je u drugom krugu dobila svega 4 glasa.

- Da budem iskren, prva pesma mi nije ostavila nikakav utisak. Te etno numere nisu za ovaj ambijent, ali ne mogu da kažem da nisi lepo pevala, čisto. A ova druga je za pohvalu - počeo je da objašnjava Boske, a ubrzo je dobio opomenu od Popovića da ne bude toliko surovo iskren jer je Nova godina, te je čuveni kompozitor rešio da ga posluša.

Zapevao je Boske "Tri livade, nigde lada nema", a pratile su ga i ostale kolege iz žirija.

Kako ne bi kvarila lepu atmosferu u studiju Marija Šerifović poručila je Staši da je imala lep i korektan nastup, ali je dodala da bi o odabiru pesama mogli da diskutuju, ali da neće da kvare novogodišnju noć.

Ceca Ražnatović navela je da je zaboravila šta je htela da kaže, a za sve je okrivila ni manje ni više nego najstručnijeg člana žirija.

- Pošto je Bosanac pričao pola sata, nestala mi je sva inspiracija. Otišla mi je sva koncetracija na Bosketa, na njegovu terminologiju, jer ja sva ta mila i topla obraćanja kandidatima pomno slušam - rekla je ona, a Popović ga zamolio da ponovo zapeva.

Hit "Oj Moravo" zaorio se studijom na Košutnjaku i sva tenzija nestala je za tren.

- Ja ne znam zašto vi pričate, vi treba uvek da pevate - konstatovala je Sanja Kužet, a Marija dobacila: - Pa Nova godina je!

.Za kraj takmičarkin mentor otkrio je da je trema "pojela" i priznao da mu je jedna od omiljenih iz tima, iako u drugom krugu nije dala svoj maksimum.

- Ona se zove Staša kao moja kćer i velika mi je ljubimica - rekao je Đorđe David i dao joj savet da u baražu bude opuštenija.

Teodora Marković - Poljubi me i Nema te žene (01. 01.) - šestnaesta emisija

- Najveći apaluz za Popovića, a sad ću da kažem i zašto- zatražio je reč Đorđe pa nastavio.

- Ova devojka je bila prva u prvoj emisiji i ispala i ljudi koji su ostali u zabezeku smo Ceca i ja. Kada smo gledali emisiju shvatili smo da smo nepravedno to uradili i da te treba vratiti. Popović se složi,o vratio te i dodelio Viki i ti sijaš večeras- obajsnio je Đorđe.

Popović se prisetio kako je u prvoj emisiji iako je ispala to potpuno mirno prihvatila, i dodao kako je ona jedan od dva kandidata koje su vratili.

- Posle prvog kruga vratili smo samo dva kandidata nju i Luku Aleksića koji je takođe dobio šest glasova u drugom krugu- istakao je Saša.

Marija je rekla kako je lepo otpevala, ali da je malo bila grublja u drugoj pesmi, što joj mnogi i ne zamera.

- Ima boju desetka, samo jedna zamerka- počeo je Bosanac, a Saša ga je prekinuo i rekao kako bi bilo bolje da umesto toga zapeva, nakon čega su na Bosketove prve stihove "Daj ribu" svi uglas otpevali.

- Cura je bila odlična. Ja idem Popoviću da ugovorim da snimim cd. Kakav sam ja pevač, takvi ste i vi mentori- kratko i jasno je kazao Boske.

Na kraju, Viki se zahvalila članovima žirija, i ponosno pohvalila svoju kandidatkinju.

Željko Đukanović - Lane moje i Bosnom behar probeharao (01. 01.) - šestnaesta emisija

Saša Popović je odmah pritisnuo taster i poslao ga u baraž, zatim rekao kako nije Cecu poljubio za Novu godinu.

- Sale kad ljubi puca- našalio se on.

- Super kandidat kada se radi o izgledu, sceni, energiji, sve na mestu, ali previše falša. Silovao si obe pesme. Nema potrebe za tim neće ništa biti bolje ako napanjiš do kraja- dala je svoj sud Marija, sa čim se donekle složio i Mili.

- Ja sam ti dao glas da ne ispadneš. Sve si imao lepo, boja, prezentno i onda si se opustio i kao što je Marija rekla sve je otišlo u falš. Šteta- rekao je Milić.

-Čuo sam je Bosanac rekao da lažeš- dobacio je Popović.

- Nikad. Nije istina. Nemoj da arnžiraš- branio se Boske.

- Ja mislim da ti koliko si nezasit para tako si i šera. Hoćeš da probiješ sve moguće limite, nemoj to raditi izginućemo. Ja sam Anu pitao jel zna pesmu "Lažo" i ti sad slušaš šta tebi odgovara, ali ako si me već prozvao mislim da je Mili preterao u kritici. On hoće na mufte sve, da glas pa ga zavlači. Ja mislim da je tebe mentor preambiciozno preproducirao i hteo da dobije od tvog glasa nešto što ti imaš, ali ti se dereš, zemljače, ti urlaš, ti se svađaš i kada je trebalo da izvučeš bravure cvrc ništa. Unakazile ste ga, upropastile ste ovakvog dečka! Šalim se dobar si bio- sa osmehom je Bosanac napravio foru, a zatim rekao kako ga Ceca gleda kao "Mrtvo prase".

- I bićeš mrtvo prase. I pečeno i mrtvo, krckaće ti kožica- odgovorila mu je Ceca.

Viki je smatrala da njegovo izvođenje nije bilo toliko strašno koliko su ga nagrdili ostali.

- On uopšte nije falš pevač. Jeste bio nizak u prvoj, u drugoj pesmi je takav aranžman to je lepo zvučalo dok smo radili. Mislim da mu nije bio dan, jeste bio falš, ali ti jesi za Zvezdu granda takvi nam trebaju kao ti vatreni i strastveni- odbranila je Ceca svog kandidata u nadi da će produkcija to prepoznati.

Armin Hogić - Plačite za mnom jesenje kiše i Činio sam čuda (01. 01.) - šestnaesta emisija

Kada se takmičar predstavio bilo je očigledno da je ostao bez daha, te gotovo niko od žirija nije razumeo kako se preziva. Kada je popio nekoliko gutljaja vode, još jednom se predstavio.

- Ovo je najstrašnijih tri glasa ikada u istoriji ovog takmičenja- rekla je Marija, sa čim se nije složio Mili.

- Ovo što sam čula večeras je zaista poražavajuće. Veruj mi nisi mi dao šansu da bilo šta kažem u odbranu kada je pevanje u pitanju- dodala je Snežana.

Armin je pokušao da se odbrani kako ga trema obuzme toliko da ostane bez glasa kad god je na sceni.

Popović je odlučio da ga u duhu praznika pusti u baraž.

Aleksandra Mladenović - Dobro jutro Šumadijo i Gde da krene žena ostavljena (01. 01.) - šestnaesta emisija

- Molim te doći ovamo da te poljubim. Pevala si pesmu koju sam ja zaboravila, u refrenu sam se setila te pesme, otpevala si je fantastično - rekla je Snežana čiju pesmu je kandidatkinja otpevala.

- Ajmo u bekstejdž, video sam da je tata zasuzio - primetio je Popović.

Nakon ovoga kandidatkinjin tata je otkrio da je životna želja njegove ćerke da upozna Snežanu Đurišić.

- Hvala lepo i meni je drago da sam upoznala ovakav talenat, ona ima 17 godina, a ova pesma je koliko se ja sećam snimljena neke 1982. godine - prisetila se Snežana.

- Nisam znao da imaš tako dobru pesmu - našalio se Popović i dodao: - Pošto si dobila šest glasova i ovako pevaš narodnjake, sad ćemo po prvi put uključiti mikrofone i mi ćemo te glasovima pratiti. Pevaš prvu pesmu ponovo, ali zajedno sa nama.

Nakon ovoga sa Aleksandrom su uglas zapevali svi članovi žirija, a na sceni su joj se pridružile Snežana Đurišić i Ana Bekuta. U studiju je nastala prava žurka, a publika je bila na nogama i đuskala tokom ovog nastupa.

Mihailo Perović - Kad suze progovore i A nekad je dolazila stalno (01. 01.) - šestnaesta emisija

Bosanac je svoj glas dao u poslednjem trenutku, a onda su se članovi žirija našalili na Milijev račun: - Da Mili ne dobije srčku!

- Pa ovo je komedija majke mi! - rekla je Marija kroz smeh.

- Da nije došao ovaj četvrti glas Mili bi dobio srčku! - rekla je Snežana, a onda se Cerca nadovezala: - Ako ja nisam dobila srčku, neće niko!

- Čekaj, ovo me interesuje... Mihajlo ili Mihailo, kako te zovu? - pitao je Popović, nakon čega mu je takmičar odgovorio da se zove Mihailo, ali da ima dosta nadimaka.

- Ako prođeš dalje da te zapamte po nadimku, jer Mihailo Perović je lepo ime i prezime, ali je dobro kad nekome damo nadimak i onda on nastavi, kao onaj tvoj marija El Čapa. Meni se dopada Perka, svi ćete zapamtiti - zaključio je Popović.

- Ja mislim da ova emisija ne treba da se računa, ovo kako je ovaj žiri glasao večeras je komedija - tvrdila je Marija.

- Što šta je falilo? - začuđeno je pitao Popović, ali i ostali članovi žirija.

- Ovaj dečko nema pojma. Ovo kako je pevao ove dve pesme, sin e to tako ne može da se peva - bila je oštra Marija, dok je Ceca pokušavala da ublaži njene reči: - Popila je malo!

- A kad popije hoće da bije, tako da mislim da je bolje da priča! - rekao je Bosanac i nasmejao sve u studiju, pa i Mariju.

Nakon ovoga članovi žirija su konstatovali da je već jako kasno, te su uglas zapevali pesmu "U ranu zoru".

Međutim, za sam kraj atmosfera u studiju zagrejala se do maksimuma, puštena je pesma Nade Topčagić "Jutro je" koja je razgalila žiri, te su svi zaigrali, a Marija je slomila čašu.

Komentari: