Uzbuđenje raste, jer ove subote u "Zvezdama Granda" biće preuzbudljivo i napeto! Ove subote spremite se za najluđiji provod i puno smeha u novoj emisi
Uzbuđenje raste, jer ove subote u "Zvezdama Granda" biće preuzbudljivo i napeto! Ove subote spremite se za najluđiji provod i puno smeha u novoj emisiji.

Dragan Stojkovič Bosanac ove subote imaće neobičnu ulogu koju mu je nadenuo Saša Popović, a u pitanju je doktor za ljubav.

Međutim, kako je poznato da se članovi žirija često međusobno peckaju u komentarima, Saša je ovoga puta iznervirao Cecu, ali ni ona mu nije ostala dužna, te ga je uhvatila za vrat i pitala: - Šta si rekao?!

Jedna kandidatkinja podigla je na noge sve u studiju, pa i članove žirija, te su Popović i Bosanac zaigrali na sceni i nasmejali sve u studiju

Već na samom početku biće "čupavo", budući da se Saša Popović toliko iznervirao da je na sav glas vikao na Cecu Ražnatović jer nije pažljivo pratila komentare svojih kolega.

Kandidati koji su prošli u sledeći krug su: Dajana i Nemanja Semlekan, Petar Jojić, Lučijano Šečić, Antonija Čerkez, Damjan Dimevski, Luka Aleksić, Stojana Marjanović, Mirza Karabegović, Nikola Samdržić, Gabrijela Ristovska i Azur Mehmedović.





Azur Mehmedović - Vraćam se majci u Bosnu i Nikad mi se ne spava (25. 12.) - petnaesta emisija

Četiri glasa podrške bio je dokaz da je ovaj takmičar uradio pravu stvar, poslušao svoje mentore i na sceni dao maksimum.

- Azure, jesi ti onaj što je u prošlom krugu dobio panik, pa smo ti pustili drugu pesmu? - upitao ga je Saša Popović, a takmičar potvrdio.

- Vidi, sad četiri "da", brate - poručio je direktor.

Dragan Stojković Bosanac istakao je da mu dopalo kako je takmičar pevao, ali je bio u dilemi zbog druge pesme zbog pratećih vokala.

- Taj prvi glas u ovoj drugoj numeri je bio dominantan u odnosu na njega - naveo je Bosanac, ali mu je Popovič objasnio: - Nismo imali drugu matricu. Dobro, ti si ovako nakratko nasađen, ajde. Vidi ga, lep, nasmejan momak!

Bosanac je pokušao da objasni zbog čega nije dobro da prateći vokali budu dominantniji u pesmi, ali ga je Viki Miljković nekoliko puta prekinula, smatrajući da govori nešto što i ptice na grani znaju. To je podstaklo raspravu da li je ona to učila na fakultetu, a nakon što je odgovorila da je to apsolvirala, Ana Bekuta istakla je da joj ne veruje.

- Donesi diplomu, pa da vidimo - poručila je ona, ali je Viki imala kratku poruku: - Mani me se, ženo! Već si blokirala neke na Tviteru, hoćeš da navučeš još neke.

Viki je objasnila da je mnogo sati i dana provela u studiju, ali je Boske prekinuo.

- Šta si radila? Kuvala kafu? - upitao je on, ali ih je Popović ubrzo vratio na kolosek i zatražio od žirija da prokomentariše Azurov nastup.

- Odličan je momak, simpatičan. On je igrao, bilo mu je lepo na sceni i meni se to dopalo - navela je Viki, dok je Ceca Ražnatović delila njeno mišljenje. Ona je istakla da je malo prehlađena, ali da nije korona, na šta se Bosanac nadovezao: - Bežite, deco!

- Ja da sam na tvom mestu, ja bih odmah poljubio Bosanca - zabiberio je Popović, ali bezuspešno.

Marija Šerifović istakla je da je takmičar bio vedar, ali mu je našla jednu zamerku.

- Meni si izgledao kao neki Ken. Malo mi je sve to bilo preglumljeno za moj ukus, ali je bilo ok - kratko je prokomentarisala Mara.

Ana Bekuta rekla je da ju je takmičar zabavio, a Mili je bio i više nego zadovoljan.

- Ovo je dokaz za nas da si napredovao. Svaka čast, idemo dalje - poručio je mentor.

Dajana i Nemanja Semlekan - Kao led, kao žar i Što se mala uobrazi (25. 12.) - petnaesta emisija

Kada je Saša Popović prvi put u ovoj sezoni "Zvezda Granda" čuo Dajanu i Nemanju Semlekana iz Zrenjanina, odmah je napravio presedan i odlučio da ovaj bračni par nastupa zajedno u takmičenju.

Već sa izlaskom na scenu bilo je jasno da je Popović uradio pravu stvar za ove takmičare, a to je potvrdila i publika u studiju koja ih je dočekala ovacijama.

Da je pun pogodak odluka da se zajedno bore za prestižnu titulu zvezde dokazuje i maksimalnih šest "da" koje je bračni par dobio u drugom krugu.

- Hvala mentoru na svemu - poručio je Nemanja nakon maestralnog nastupa, a radost zbog direktnog prolaska u treći krug nije mogla da sakrije ni Ceca koja je odmah prišla da im čestita i poljubi ih.

- Vidite koliko je bolje kad ste u paru. Bilo je lepo, interesantno - konstatovao je Popović, a Ana Bekuta dodala da su bili divni i da im je odličan odabir pesama.

Marija Šerifović takođe je bila oduševljena Sašinom odlukom da nastupaju zajedno, ali im je našla jednu malu zamerku.

- Verovala sam vam. Malo ste mi bili hladni, kao da niste muž i žena. Dajte malo intime, pokažite da ste bračni par - nasmejano je navela, dok je Dragana Stojković Bosanac dodao:

- Meni ste bili super. Više mi se dopada kako peva Dajana, bila je perfektna. Nemanja se malo plašio, ali možda je to bila ljubav da nju ne poklopi, ali ona je odlična, perfektna.

Đorđe David istakao je da ga je Nemanja "kupio" još u prvom krugu, kada je na Popovićevu odluku da nastupaju zajedno rekao da se plaši da ne pokvari put svojoj supruzi.

- Dečko, ti si pokazao da si ozbiljan zmaj, od mene si odmah dobio glas. Koliko si napredovao to ćeš čuti u emisiji - rekao je Đorđe, dok je ostatak članova žirija potvrdio da su bili odlični.

Mentorka nije mogla da sakrije sreću što su njeni miljenici prošli direktno, a im se za kraj obratila.

- Jesam li bila u pravu za drugu pesmu? Naravno, oni su malo bili skeptični, ali rekla sam da će ta pesma da unese radost i vedrinu u studio. Znala sam da će to dobro doneti, em što su lep par, em su divni, prelepi mladi ljudi, ja ih poznajem dugo. Ljubim vas - poručila je Ceca.

Petar Jojić - Krivi ljudi i Produži dalje (25. 12.) - petnaesta emisija

- Vidi Petre, ti treba da nastupaš isključivo pod nadimkom Perčoli. Petar Jojić je lepo ime, lepo prezime, ali ti si Perčoli, tako sam te upamtio iz Iks faktora, to što te oni nisu osetili nema veze. Samo moram da kažem mentoru da mora da bude obučen u tvom fazonu. Peva fantastično, samo moramo da te sredimo, jer dva ludaka kad se spoje to je to, odlična fora - posavetovao ga je Saša Popović.

-Meni je Pera bio super - kratko je rekao Bosanac, dok ostali članovi žirija nisu imali šta da dodaju, sem da je momak sjajan i da je Đorđe odradio sjajan posao.

- Ovaj momak ima tenorski momenat koji je neverovatan. On ima ludilo za svašta - zaključio je zadovoljno mentor.

- Perčoli, desetka. Bravo, majstore, ideš direktno u treći krug, nema potrebe da više pričamo. Samo u sledećem krugu očekujemo neki dobar stajling- rekao je Popović.

- Kako je lepo i lako kad neko zna, čas posla ode u treći krug - konstatovala je Sanja na kraju.

Anđela Divljak - Pusti me da nađem srcu lek i Te sam noći prevarila sebe (25. 12.) - petnaesta emisija

- Svi smo vikali "pevaj", je l' si se baš toliko uplašila? Delovalo je kao da ćeš svakog momenta da padneš u nesvest - rekla je Snežana.

- Mislim da ćemo se svi ponavljati i da ova devojka niej pokazala dovoljno. Generalno nije baš kandidat koji je za dalje - navela je Marija.

- Šta si rekla? Nemoj da te lansiram ja u vasionu - poručila je Ana koja je bila mentorka ovoj takmičarki.

- Ovo jeste zverinjak ovde u šta gledate, ali mi smo ove i jedva čekamo da zviznemo ovo svetlo ovde i da vas povedemo da idete dalje - rekao je Đorđe.

- Džabe, to je jače od čoveka. To je jače od njih, to je stanje organizma. Sopstvena trema te sabotira - rekla je Ceca, dok je Bosanac dodao da je samo talentovana i da ima tanak glas.

- Jeste zvučalo jako anemično, kolege su u pravu, ali ja verujem u tvoj talenat, treba ti malo vremena da se opustiš - rekla je Ana, nakon čega je Popović ipak odlučio da je pusti u baraž.

Lučijano Šečić - Amalipe i Da ili ne (25. 12.) - petnaesta emisija

- Lučijano, t si prvi kandidat koji dok je pevao prvu pesmu ja sam uživao imajući neki svoj tekst, uopšte me prevod ne zanima, ali sam ja sklopio tekst, bravo momče bolji od tebe za ovu romsku muziku se nije pojavio - prokomentarisao je Bosanac.

- Pretalentovan si i premuzikalan i možeš dosta toga, još ti malo fali da sazriš. Bravo - rekla je Viki, dok je Ceca navela:

- Ja sam uživala, prva pesma je bila čista egzotika i melem za uši i za dušu. Lep si, sladak si i pun energije i ti užvaš u onome što radiš, to se čuje.

- Od prvog pojavljivanja do sada ti si za mene zvezda i takav potencijal, samo pesme ako ti se potrefe, gotovo. Samo budi ono što jesi - rekao je Mili, dok mu je Bekuta poručila da ostane dete do kraja života.

- Lučijano, ti si jedno poslušno i izuzetno talentovano biće. Bravo, care - kazala je Marija nakon čega je takmičar uz pohvale i komplimente svih članova žirija zadovoljno napustio scenu.

Ana Pašić - Duguješ mi dva života i Isuse (25. 12.) - petnaesta emisija

Međutim tokom njenog nastupa kada je pevala Cecinu pesmu "Isuse" odigrala se nesvakidašnja situacija. Marija je držala ruke Ceci kako ne bi mogla da glasa, te je usledila borba on minut dva dok su se ostali članovi žirija smejali. Ceca je na kraju uspela da se izvuče i glasa za ovu takmičarku.

- Ovo je strašno! Ja sam maltretirana - rekla je Ceca.

- Ako te pita Bogdan, reci da sam ja - rekla je Marija kroz smeh nakon što je napravila masnice Ceci po rukama.

- Pogledajte ljudi, ruke su mi crvene - žalila se Ceca.

- Masnice - dodao je Đorđe.

- Znaći nasilje nada mnom - dodala je i Ceca, a Marija zaključila: - Ajde, bolje ja nego neko drugi.

- E samo da kažem nešto, šta ovo znači ovaj tekst u novinama "Ceca traumatizovana na snimanju, novi skandal na pomolu. Ceca tvrdi da je Marija Šerifović štipa i mazi ispod stola" - pročitao je Saša jedan od naslova.

- I zavrće mi ruke - dodala je Ceca.

- Sve su dobro rekli, ali to nisam ja izjavila, to je ona rekla - kazala je Marija.

- Ko je tu nastran sa tim rukama, ti? - pitao je Bosanac.

- Niko nije nastran, to je zdravo, to je lepo - odgovorila je Marija.

- Dva da i ne može da ide dalje, sad smo već u drugom krugu - rekao je Saša nakon čega je takmičarka napustila takmičenje.

Nemanja Slavković - Sačuvaj tajnu i tako ide (25. 12.) - petnaesta emisija

- Imam utisak da je ovo bilo iznuđeno tri da - rekao je Saša.

- Bilo je mnogo falša i nesigurnosti - rekla je Snežana.

- Da li su ova tri glasa realna? - pitao je Popović.

- Nisu - odgovorila je Marija.

- Viki je dala glas, a ona uvek Đorđa podržava - zaključila je Ana, a Đorđe dobacio: - I ja nju.

- Dosadno i jako neubedljivo. Čini mi se da je sve bilo pogrešno - rekla je Marija.

- Iskren da budem nisam bio puno skoncentrisan, nešto sam nešto sa Cecom komentarisao... Ceca ima problema - rekao je Bosanac.

- Inače da kažem, Bosanac je doktor za ljubavne probleme - rekao je Saša.

- Ljubavnik - dodala je Marija.

- Ali koliko ja znam Ceca nema ljubavnih problema koliko ja znam - kazao je Saša, dok je Marija dobacila: - Pa nemoj mnogo da budeš siguran u to.

- Ja se plašim zbog njenog šećera, ne sme da sladi previše - rekao je Bosanac.

- Nisam vam rekao nešto... Ja sam upoznao njenog dečka i moram da vam kažem da je to jedan divan momak - otkrio je Saša.

- Ne šlihtaj se više Popoviću - dobacila je Sneža.

- Ja Cecu uvek napadam, to vi i sami znate, stalno joj nešto prigovaram. Kamo sreće da i vi ostale žene imate takvog frajera- rekao je Popović.

- Ima vremena - rekla je Snežana.

- Zavisi Popoviću kako se ti snalaziš, meni kući sve cveta - hvalio se Bosanac, ali se Ceca vratila na takmičara.

-- On ima dobru boju, ali mora da obrati pažnju na intonaciju - rekla je on, a Saša dodao: - Pa i Mara ima dobru boju, ali...

- Mara je intonativno odlična i ima dobru boju. Ona i Toše Proeski egal pevaju i zabavnjake i narodnjake, jedinstveni su - odgovorila je Ceca.

- A što te ćapa za noge? - pitao je Popović.

- To da ne glasam, da se smirim, tačno... A zna ona da bude i nežna - rekla je Ceca.

- Samo je trenutak važan Popoviću - odgovorila je Marija.

- Kad joj odgovara moja odluka ona me golica po stopalima - rekla je Ceca.

Nakon ovoga povela se rasprava o godinama, nakon čega se Bosanac uvredio jer mu je Ceca rekla da je pola veka mlađa od njega, pa joj je žestoko uzvratio: - Konja kojeg nisi jahala nemoj kuditi!

Popović je za kraj pustio ovog kanidata u baraž nakon čega je on zadovoljno napustio scenu.

Antonija Čerkez - Ti i Minus i plus (25. 12.) - petnaesta emisija

Za vreme izvođenja druge pesme, Saša Popović i njen mentor Bosanac izašli su na scenu pa zaigrali pored Antonije u svom maniru. Nekoliko sekundi kasnije, ova dva veseljaka su se zagrlila pa oplela kolce i naterala članovima žirija suze na oči od smeha.

Na kraju, žiri je takmičarku nagradio sa svih 6 glasova. Bosanac je pohitao da joj čestita, a Antonija nije mogla da sakrije suze radosnice.

- Vas dvoje ste izveli ovaj ples identično Žika i Milan iz Dinastije! Znači jedan kroz jedan!- rekla je Marija pa dodala- Ja sam ustvari zbog vas dvojice dala glas.

- Ja mislim da ovako treba da izgleda zvezda ''Granda'' , mislim na celokupni utisak- bila je kratka Ceca.

Sa druge strane Đorđe je imao i male primedbe na Antoniju pa se obratio Bosketu:

- Kad je u tremi i frci, odlazi na nos i to moraš da izbaciš. Mnogo lep vokal imaš, i takođe momenat ''cable guy'' u baladama se jako čuje. Mala, to moraš da sabiješ u svojoj glavi.

- Ma možda najbolje da ne kvarimo ovu sreću i idilu- rekla je Marija.

- Zašto Marija? Daj malo da kažu Ceca, Mili, Ana moja a Viki pogotovo pa da se posvađamo. Šalim se naravno. Hvala što ste osetili šta je muzika, ples, šta je razdraganost- poručio je Stojković pa se obratio svojoj kandidtkinji.

- Antonija, Saši se obraćaj, njemu igraj, inače ode mast u propast! Pričam ti to sve vreme- našalio se Dragan.

Kandidatkinja je zatim objasnila da je sa Bosancem imala samo jednu probu, na šta se žiri začudio jer je svakako bila jako dobra na sceni.

- U 22h sam išao na probu, direkt iz pidžame u trenerku- ispričao je Boske.

Damjan Dimevski - Zajdi Zajdi i Ajde site na noze (25. 12.) - petnaesta emisija

Njegovi mentori, tačnije članovi produkcije bili su izuzetno ponosni a Saša je mogao da konstatuje samo jedno.

- Ovde su mentori lepo uzeli dali mu dve pesme na maternjem jeziku i nema šta- rekao je Popović.

- Vtorata pesma nije poubava- našalio se Bosanac i progovorio na makednosnkom pa dodao- Majstore tako se peva ''Zajdi Zajdi''. Vidi kako si mlad, lep i moderno obučen a pevaš ne može biti lepše.

Ceci je ovaj kandidat bio presladak, dok je Marija njegov nastup doživela emotivno- Baš mi je drago što je pevao svoj maternji jezik. I koristim priliku da pozdravim sve naše Makedonce koji nas prate.

Ana je bila kratka i rekla da je autentičan, a onda se Viki nadovezala.

- Vidiš Saša kako smo preorijentisali ove ljude sa moje desne strane, promenimo i prevaspitamo. Vidiš kako su divni i sjajni i kako hvale sve. Prosvetlila sam vas- obratila se Violeta Ani, Bosancu i Mariji.

- Samo ti njih napadaj, ima opet da ti traže diplomu a tu si tanka- našalio se Saša.

- Ja se ne dam bolan, ne idem na vašu stranu, ja uzimam!- rekao je Boske pa zagrlio Ceci i privukao je sebi.

- Prevešćemo mi tebe na ovu stranu- poručila je Viki pa joj se Bosanac opet obratio.

- Ne vredi, nisi shvatila ali kuma je shvatila- rekao je on aludirajući na Cecu.

- Kumu nećeš nikad privoleti na tu stranu!- jasna je bila Miljkovićeva.

Mentori su za kraj poručili da je kandidat sve uradio baš kako treba, a onda je Damjan otkrio da se u prvom krugu nije proslavio- Jedan glas sam samo imao od Đorđa- rekao je Damjan što je iznenadilo žiri.

Luka Aleksić - Sve još miriše na nju i Ruška (25. 12.) - petnaesta emisija

Međutim, ono što je sve zanimalo jeste kako se Luka ponovo našao na velikoj sceni s obzirom da je ispao u prvom krugu.

- Imali smo mogućnost da vratimo dva takmičara a jedan od njih je Luka. Mislim da smo ga zasluženo vratili- rekao je Saša.

Kako su u podršci Luki bile tri koleginice sa Stomatološkog fakulteta ali poreklom iz Prištine, Saša je iskoristio priliku da se raspita za Violetinu diplomu.

- Da li tamo na fakultetu u Prištini izdaju diplome za neki završen fakultet? Ja sam čuo da da, ali to će Viki potvrditi sutra ili malo sutra.

- Šta si rekao bre? Izvini se!- rekla je Ceca dok je davila Sašu.

- Otkad si ti uzela dželate za kumove?- pitao je Saša.

- Mi smo sitne i dinamitne- poručila je Viki Popoviću.

Bosanac je zatim dao sebi reči da iskomentariše Luku.

- Ti si nama Beograđanima osvetlao obraz! Bravo, sine! Tako mi Beograđani to radimo!- našalio se Bosanac, a i Marija je dodala da joj se kod Luke sve dopalo.

Kako se Luka školuje da jedanog dana bude zubar, Saša ga je zamolio da mu pogleda jedan zub.

- Nisam još dotle stigao, sad učim opštu medicinu, bubreg, jetra. To mogu da vam pogledam- rekao je Luka.

Saša je zatim rekao da ne treba pa ga usmerio ka Bosancu- Možda njemu da pogledaš prostatu! Pošto večito zbog njegovih odlazaka u toalet pravim pauzu na svaka dva kandidata.

- Pa to je dobro! Gadno je što ti ne ideš nigde, tebi se zapeklo sve!- našalio se Bosanac pa nasmejao sve u studiju.

Stojana Marjanović - Poljubi me i Ljuljaj me nežno (25. 12.) - petnaesta emisija

U njenom slučaju usledila je šestica ko vrata, a Marija Šerifović, kao njen mentor nije krila ponos te je odmah nakon nastupa izgrlila na sceni.

Stojana je objasnila da je završila Muzičku akademiju, ali da na žalost još uvek nije dobila diplomu pa se Popović odmah našalio na Violetin račun.

- Vidiš Viki, kad se završava Muzička akademija mora da se uradi i diplomski- rekao je Sale.

- Mnogo vam hvala što me naučiste. Ne mogu više da se branim- odbrusila je Viki.

- Naslušana si dobre muzike, mozak ti jako brzo radi, tako lepo to primenjuješ. Mara ima ozbiljan biser sa kojim može daleko da dogura- usledio je niz komplimenata na račun takmilarke od strane Đorđa.

- Mislila sam da ćeš se uplašiti, ali ti si zakucala. Pevaš dobro, agresivno i odlično - pohvalila je Viki.

I ostali članovi žirija imali su samo reči hvale, dok je Marija istakla da je izuzetno srećna što je baš Stojanka u njenom timu.

- Ti si za mene veliko iznenađenje i skapirala si šta ovom šouu i ovoj produkciji treba. Veliko je zadovoljstvo sarađivati sa nekim ko ima znanje kao ti. Bravo, ponosna sam na tebe- istakla je Šerifovićka.

Mirza Karabegović - Tako mi nedostaješ i I kad me svi zaborave (25. 12.) - petnaesta emisija

Takmičar je već posle prvih stihova razgalio žiri svojim raskošnim glasom, a posebno svoju mentorku Anu Bekutu.

"Odlična boja glasa", "Bravo momak" bili su komentari pojedinih članova žirija dok je Mirza pevao.

Usledilo je svih šest glasova, a Bekuta mu je odmah prišla na sceni i zadovoljno ga zagrlila.

- Hvala kolege na glasovima!- rekla je Ana.

- Biću ozbiljan sad. Boja glasa, intonacija, dinamika, tekst, ritam, akcentovanje, ornamentika sve je dobro. Tako se peva u Bosni!- pohvalio ga je Bosanac u svom stilu.

- Tako se peva, sve pohvale- saglasni su bili ostali članovi žirija.

Ivana Šundić - Stani dušo da te ispratim i Za nas kasno je (25. 12.) - petnaesta emisija

- Neću Ceca da je komentariše, ona će da kaže sve pozitivno, da je takmičarka lepa i dobra- rekao je Popović nakon Ivanine izvedbe.

- Pa je l' ružna?- odbrusila mu je Ceca.

- Pa dobro Svetlana, ajde reci nešto što nije bilo dobro, ne samo kod nje nego generalno- poričio joj je Saša.

- Hoće žena u raj pa to ti je- dobacila je Marija aludirajući na Cecu.

- To je posao za mentore. Oni sami znaju šta nije bilo dobro. Ovde je bilo falševa, krajevi nisu bili dobri. Vidim da se malo pogubila, sve to ide u rok službe- istakla je Ražnatovićka koja je takmičarku podržala i dala joj glas, dok je Bosanac takođe podržao ali iz drugih razloga.

- Ja sam joj dao glas zbog Milija i Snežane, vidim da su se trudili. Ja ne znam Popoviću, ti si bar na liniji modernog, kakve su ovo pesme, šta je ovo?! Cura je bila odlična, lepa i fina, ali se verovatno nije videla sa mentorima. I tvoja mentorka Sneža je odličan pevač ali ništa više od toga- rekao je Bosanac, a Snešku je zanimalo šta mu znači to "više od toga".

Đurišićka mu je objasnila da je Ivana radila sa produkcijom i da je za veoma kratko vreme mnogo napredovala, a Milija je izrevotliralo što je Đurišićka blaga prema Bosketu.

- I ti si ometinjala skroz, umesto da mu kažeš "Brko jedan šta pričaš?"- sugerisao je Mili.

- On zna da je Brka i idiot - rekla je Đurišićka i ostavila sve u šoku, ali dodala da to misli u pozitivnom smislu.

- Znači imamo novu kategoriju a to je pozitivan idiot- dobacila je Marija, pa je žiri u tom stilu i nastavio da se šali.

- Ljudi kad zađu u neke godine ozbiljno prolupaju - konstatovala je Viki.

Ono što je bitno je da se Ivana izborila za četiri glasa i time sebi obezbedila borbu u baražu.

Nikola Samardžić - Ikona i Ne mogu bez tebe (25. 12.) - petnaesta emisija

Cecin kandidat osvojio je sve simpatije žirija i maksimaln broj glasova, nakon čega je Ceca istrčala na scenu da mu čestita.

- Ja ovo nisam u životu video. Kada bi Cecu pitali hoćeš li da imaš 100 hiljada prodatih karata na Marakani ili da ti prođe kandidat, ona bi rekla "Zvezde Granda". Ja ovo prvi put vidim u životu- rekao je Saša što je pevačica potvrdila i dodala kako mnogo pažnje posvećuje probi sa svojim kandidatima.

- Nisam mogla da verujem Mariji, a o Viki da ću srcem ući u sve ovo. Mi provodimo po osam sati u studiju sa kandidatima, ispravljamo svaki triler, svaki uzdah - otkrila je ona.

Saši Popoviću je bilo drago što su odabrali numeru od Slaviše Vujića, koje se ne čuju često, a zatim je upitao Cecu da li zna ko je Vujić.

- Naravno da znam - odgovorila je.

- Ako si se ti emotivno stvarno primila, na*ebala si- dobacio je Đorđe Ceci, ali ona je odgovorila kako je objektivna i svesna situacije, dok je Popović najavio utakmicu mentora u trećem krugu.

- Ceca i Ivana su mentori sa najviše šestica- primetila je Viki aludirajući na kvalitet njihovog rada.

- Majstore, bravo- uzviknuo je Popović i odjavio ovaj nastup.

Valentina Marković - Pazi kome zavidiš i Magija (25. 12.) - petnaesta emisija

Marija je odmah konstatovala da nije bilo za šest glasova sa čim se složio i Saša Popović koji je smatrao da je zaslužila četiri glasa.

- Frka u glavi te je koštala, morate da slušate mentore. Ne treba da gledate koliko ste glasova dobili i kako ko reaguje- rekao je Đorđe, sa čim se Popović nije složio.

- Ja ne razumem šta ti pričaš, otpevala je sve kako treba. To što nije bilo šest je zbog boje glasa- tvrdio je on.

Viki je stala u odbranu svoje takmičarke koja je istakla kako je na probi bila bolja.

- Istina, nije ti najreprezentativnija boja glasa- dodala je Ana Bekuta.

- Ja mislim da mora da radi i da se koriguje. Mnogo pevaš kroz nos, zato ti izlazi takva boja glasa, ali to možeš da koriguješ, ja sam videla kako Ivana to radi sa kandidatima i ona to zna da pokaže, ti vidi šta ćeš i kako ćeš. To ti je moj savet bar da probaš- rekla je Ceca i poželela takmičarki sreću u baražu.

Gabriela Ristovska - Dođi i Luče (25. 12.) - petnaesta emisija

Drugom numerom zapalila je žiri koji je nagradio maksimalnim brojem glasova, a nju su emocije nadvladale te je pustila suzu od sreće.

- Strašno je koliko nisi normalna u najpozitivnijem smislu. Svaka ti čast- rekao je Đorđe.

- Ajde ovi što se smeju. Viki, Ceca, Marija- prozvao je Popović, a Ceca se branila kako Bosanac sve zakuvava i svađa narod, a kako je oa samo penela Viki.

- Viki ti si najgora, onda Ceca, pa Marija i Bosanac su tu negde. Stvarno ste bezobrazni- rekao je Popović koga je iznerviralo što žiri priča tokom nastupa kandidata.

- Ja sam nevin- branio se Bosanac.

Gabriela je, inače, u prvom krugu imala samo jedan glas i svi su pohvalili njen napredak.

Komentari: