ZVEZDE GRANDA UŽIVO - cela 12. emisija (04. 12.) - drugi krug... Sedamnaest mladih nada pokazalo je koliko je volje i truda uloženo na sceni, kao i ra
Sedamnaest mladih nada pokazalo je koliko je volje i truda uloženo na sceni, kao i radu sa mentorima, ali je mesta za odlazak u naredni krug bilo jedanaest.

Napeta i turbulentna druga emisija drugog kruga takmičenja ''Zvezde Granda'' dovela je mentore do ivice nervnog sloma, po nekog sukoba ali i neizmernog radovanja.

Kandidati koji su prošli u sledeći krug su: Maja Milutinović, Meliha Imširović, Nenad Osmanović, Maja Đorđević, Ivan Stankovski, Zlatko Jović, Šejla Hujdur, Milica Tomašević, Aladin Pehić, Dražen Baković i Nikolina Pejić.



Neven Petrović - Bure i Đavolica (04. 12.) - dvanaesta emisija

Takmičar se i te kako potrudio da njegov nastup bude zapažen i energičan, a to je prepoznao samo deo žirija koji ga je nagradio sa tri glasa.

Saša Popović mu je rekao kako je do kraja nastupa trebao da ostane u maltilu jer žiri voli "nenormalno".

- Meni se ovo nije baš dopalo, ni taj mantil, ni olovka ni taj kačket. Mislim da si previše energije utrošio na to, ali je bilo pucanje u prazno. Mnogo ste hteli, a malo ste dobili. Nisi loš pevač koliko si skrenuo pažnju sa ovim stajlingom, meni to nije selo, moglo je bolje- rekla je Viki Miljković koja je naglasila da su ovo "Zvezde Granda" a ne neko drugo takmičenje.

Za razliku od nje, Đorđe David je tvrdio kako je ovaj takmičar fantastičan i savetovao ga da u budućnosti peva Ramba Amadeusa u šta je Ana Bekuta sumnjala da li će moći da izvede.

I Ceca je imala samo reči hvale za Nevena, što je šokiralo Popovića.

- Za mene je prva pesma bila pravo iznenađenje jer je nisam čula milion godina i diže atmosferu u skladu je sa tvojim temperatmentom , meni je bilo super. Dobro si me zabavio, imaš energiju. Tačnije si otpevao drugu pesmu, ali suma sumarum ti jesi za "Zvezde Granda" jer si šoumen- rekla je Ceca.

- Ovo je jedan veliki uspeh u "Zvezdama Granda" da Viki i Ceca imaju različito mišljenje i to mi je fenomenalno, ali ja sam na Cecinoj strani- istakao je Popović.

- Ja je gledam šta priča, da li joj nije dobro, da li bi se ti veselila i đuskala uz "Nisam majstor da napravim bure"- pitala se Viki, na šta je Ceca i otpevala ove stihove, dok je Miljkovićeva tvrdila kako je i do pevača jer šta god da ona otpeva to je hit pa čak i numeru "Po šumama i gorama". Ovo je dalo sjajnu ideju Popoviću koji je pozvao muške vokale da zapevaju tu numeru.

Bosanac je rekao kako je Neven možda dobar majstor, ali loš pevač, dok je Marija istakla kako joj je ovaj nastup bio neukusan.

- Jeftina zabava, ako želuš da budeš zabavljač mora da bude skuplje. Izvini, ali to je moje mišljenje- obrazložila je Šerifovićeva.

Mili je na kraju rekao kako ne mora sve komentare da uzme u obzir, a Saša Popović je odlučio da ide u baraž.

Maja Đorđević - Ponovo i Da l' ona zna (04. 12.) - dvanaesta emisija

Takmičarka iz Mladenovca osvojila je pet glasova žirija.

Na samom početku, Popović je konstatovao kako se Bosancu sviđa kada vidi lep stajling.

- Nisam znao da li da glasam ili ne. Da li da glasam za pevanje bez igranja ili igranje bez pevanja- rekao je Bosanac.

Ana Bekuta je smatrala da je pet glasova mnogo za ovu takmičarku, iako je pohvalila njen izgled, dok je Marija tvrdila da su četiri glasa bila relna za ovaj nastup.

Ceca je pohvalila njen napredak i trud i poželela joj svu sreću.

- Majo, ja mislim da sve što su ti rekli sve je istina. Ali moram da kažem zapamtite ovu devojku. Od pet segmenata za zvezdu imaš četiri i možeš jako daleko da odeš. Jedan paket idealan za "Zvezde Granda"- rekao je Mili.

I Viki je pohvalila njen izgled i boju glasa, ali ne i samo izvođenje, ali se pitala koji su standardi za davanje glasa. Ceca je obajsnila kako treba da glasaju po ličnom osećaju da li kandidati ostavljaju utisak

- Tačno to što si ti sada rekla tako Viki treba da se ponašaš. Šuknula ti je lepo- dobacio je Popović, a Viki se zalagala za jednake standarde u glasanju.

- Postoji jedna kandidatkinja iz prošle sezone, Ana Vlajić, i pošto sam znao da tako nekako treba da te spremim da bi ti Bosanac dao glas, ja sam to uradio. Tako da sam Bosanca navukao na tanak led- otkrio je David, koji je pohvalio svoju kandidatkinju za napredak i obećao da će je još bolje spremiti za naredni krug.

Maja Milutinović - Kafana na Balkanu i Srećo reci (04. 12.) - dvanaesta emisija

Za drugi krug odabrala je numere "Kafana na Balkanu" od Ace Lukasa i "Srećo reci" od Maje Odžaklijevske i za to dobila svih 6 glasova.

- E ovo je džambo džet- rekla je Viki pa dodala- Imala je šest glasova a prethodna devojka pet a nisu za poređenje.

- Pa dobro, moramo dati priliku i malim privatnim avionima da se pokažu- konstatovala je Ceca.

- Svi komplimenti za prvu pesmu, druga đene-đene ali prva pokazuje kako može. Kada neko dobro otepeva i prepeva, fantastično zvuči- rekao je Bosanac.

Aladin Pehić - Zavet i Hej zoro ne svani (04. 12.) - dvanaesta emisija

Za ovu interpretaciju, mladić je dobio 4 glasa, što je kod njegovog mentora izazvalo negodovanje.

- Ovo je za 6 ko kuća! Ko nije glasao? Sad ću krvi da vam se napijem- šaljivo je rekao Boske, kada se u priču uključila Viki koja nije dala glas.

- Sad će Bosanac čuti šta nije bilo dobro. Mada on to već zna, šta ja da mu pričam. Loš intonativno, nesređeno, neuvežbano. Dobar izbor pesama ali trebalo je još mnogo. Očekivala sam da će Bosanac sa tobom da razvali, da ćemo popadati ovde.

Ceci se sa druge strane dopala energija koju svaki izvođač mora da ima- Dobar izbor pesama, Topalka dugo nisam čula. Niko se nije naučen rodio a ti ćeš raditi na sebi- poručila je pevačica.

U međuvremenu, dok je žiri davao svoje mišljenje, Bosanac i Popović su se domunđavali, pa je Saša odlučio da kaže i o čemu- Kaže meni Bosanac: ''Vidiš kako sam naučio Cecu kako se govori u Zvezdama Granda''- izjavio je Saša pa zamolio Cecu da otkrije kako se završio njen i Bosančev sukob.

- Kakav sukob? Rat pred istrebljenje! Kada se to završilo Bsanac me uhvatio pod ruku i rekao mi: ''Neću maco da čuju ostali, ne bi bilo fer, ali da dođeš ti kod čika Bosketa da te nauči da govoriš i da pevaš''- ispričala je Ceca bosanskim naglaskom kada su svi prisutni popadali od smeha.

Za razliku od Viki, Marija i Snežana su imale samo reči hvale za ovog kandidata, dok je Đorđe smatrao da je Bosanac ispravio greške u izgovoru koje je Aladin imao u prvom krugu.

- Aladine, baš nas briga što nemaš glas i po. Neću da kažem ko je i po. Ali, jedna stvar je bitna, da si ti divan momak, i da je jedini problem bio što nisi poneo lampu da je istrljaš i dobio bi i ta dva glasa. Šalu na stranu bio si odličan- zaključio je mentor za kraj, a Aladin je otišao sa scene da se priprema za baraž.

Nenad Osmanović - Kako si majko kako si oče i A nekad je dolazila stalno (04. 12.) - dvanaesta emisija

Kandidat koga je sve vreme bodrila mentorka Viki Miljaković oduševio je žiri i dobio maksimalnih šest glasova.

- Bravo Viki!- vikali su članovi žirija.

- Hvale kolege, prva šestica- dobacila je Violeta.

- Ovo je realno trojka nego nismo hteli da padneš u fras- našalila se Mara.

- Dok je pevao ona viče ''Evo videćeš neće mu Bosanac dati glas''- prepričavao je Popović, a zatim dao reč Bosancu, čijem prethodnom kandidatu Viki nije dala glas.

- Momak je odličan potencijal, daleko po kvaltetu od moga. Ali vidiš kakvu ja imam plemenitost, širinu u muzici, nemam animozitet i ne gledam ko dolazi odakle. Ti nisi glasala za Bosanca pa si se zamerila Bosancima. Sine bravo, ali Viki nemoj da daš da ide ni do rampe u Nišu nego nek te čeka u Beogradu jer će te pokvariti dikcijski načisto- rekao je producent.

Viki je objasnila da je sa dečkom radio Taške, pokušavajući da nađe opravdanje za naglasak, na šta je Bosanac odgovorio- Pa i Taške je počeo da zanosi! Taške je počeo kod mene u orkestru sedeo je iza mene. Je l' bi ga ti okarakterisala kao duplog pozadinca?- pitao je on, na šta se Viki nasmejala i odgovorila da je Taške solista.

- Solista? Kad? Cokto je kod mene u orkestru- grubo je rekao Boske, a onda objasnio šta je zapravo hteo da kaže- On je držao ritam zajedno sa ritam sekcijom s vremena na vreme ali je bio i ostao odličan muzičar i harmonikaš!

- Koliko se ja razumem u harmoniku, rekao bih da je učenik prevazišao učitelja- udario je Đorđe na Bosketa.

Bosanac je ne kraju rekao da se samo šalio i da svakako više voli Viki od Tašketa, dok je Ceca u kuminu odbranu rekla da je Tašektova karijera neosporna.

- Ali svi znamo i kakav je Bosanac umetnik- rekla je Sneža.

- Ljubavnik?- pitala je Ceca

- Umetnik sam rekla a ne ljubavnik- dodala je Sneža a onda su je Ceca i Viki ubeđivale da je rekla ljubavnik.

- Šalimo se- dodale su pevačice, a Bosanac je kratko odgovorio- I harmonika je ženskog roda, i volim je ne možete da zamislite koliko.

Meliha Imširović - Javi se oteraj tugu i Požuri ljubavi (04. 12.) - dvanaesta emisija

- Ti si bila u ''Nekim novim klincima''?-pitao je Saša a kada je Meliha potvrdno odgovorila, dodao je- Mi smo ih sve pripremali jednog dana za ''Zvezde Granda'' i to se čuje.

- Meni strašno liči na Džejlu. Po finoći, tačnosti u pevanju, osobenosti. Marija te je sašila. Prelepo izgledaš na stejdžu, on ti pripada. Alal vera jer ja otprilike znam koliko su teške ove pesme- iskreno je komentarisao Đorđe David.

- Sugestivna si dok pevaš, prenosiš energiju na nas. Bravo devojčice!- dodala je Ceca, a zatim je Bosanac dao svoj sud na sebi svojstven, duhovit način.

- Može li ljubavnik da kaže? Tvoj nastup je ubedljiv, nažalost ostaješ kod Marije, upropastiće te čim ti da svoju pesmu. Šalim se. Ti si perfektna.

- Ona je jedna od polsušnijih đaka. Bravo Meliha, hvala što si me učinila ponosnom. Bila si bez greške!- rekla je mentorka Marija za kraj.

Kristina Radić - Alkatraz i Ciganka sam mala (04. 12.) - dvanaesta emisija

Iako se potrudila da razveseli žiri svojim nastupom osvojila je samo tri glasa.

- Da se ocenjuje samo scenski pokret dobila bi deset, ali to je morao da prati i glas. Ili si talentovanija za glumu, scenu ili folklor, ali glas mora tu mnogo da se radi- rekla je Ana Bekuta.

Viki je rekla kako se u glasu čuje nesigurnost, i tvrdila da treba da radi na sebi.

I Ceca je dala glas zbog scenskog nastupa, ali se složila da treba da popravi pevanje.

Popović je rekao kako je ovo realan raspon glasova- Šest za scenski nastup, nula za pevanje podeljno sa dva i to je tri. Dušo moja ideš u baraž!

Zlatko Jović - Ne mogu bez tebe ja i Ja sam putnik zalutali (04. 12.) - dvanaesta emisija

- Dala sam mu glas u trenutku kada Bosanac i Mili nisu, misleći da će ostati na mom glasu. Povukla sam ga jer nije pevao za 6. Peva slatkasto, ali ništa se ne dešava, nema dinamike, ritmike, uspavano je i tačno i mogu da ga slušam i da se ne desi ništa, a muzika ne služi tome. Mislim da ti je mesto u trećem krugu, ali nije bilo za 6. Sad čekam trenutak kada će Viki da dobije nervni slom i krene da vrišti, ali dosta je to bilo soft (mekano) - prokomentarisala je prvo Marija Šerifović, a njeno mišljenje delio je i Dragan Stojković Bosanac.

- Moram da priznam da nisam hteo da dam glas, ali sam se predomislio. Ne mogu više da se raspravljam te sa Milijem, te sa Popovićem, te sa Viki, nije bio dobar - odlučno je rekao Boske, dok je isto mišljenje delila i Ana Bekuta koja smatra da takmičar može mnogo više od onoga što je pokazao večeras.

- Da li si ti čovek koji peva i pop muziku? - pitao je Đorđe takmičara, a nakon što je odgovorio potvrdno, roker je poručio mentorki da obrati pažnju na repertoar u daljem takmičenju.

- Zamisli neću da se svađam! Četiri ili pet glasova svejedno. Ja sam uvek poštena i realna. Mislim da površno daju komentare ali su bili u pravu. Momak je sinoć imao stomačnih problema, iscrpljen je i izmučen i zbog toga nije imao energiju večeras, a na probi je bio fantastičan - rekla je mentorka i poželela mu puno sreće u baražu.

Lana Vukčević - Do mene je i Jadna ti je moja moć (04. 12.) - dvanaesta emisija

Od samog starta videlo se da nešto nije u redu, a Marija Šerifović dobila je priliku da prva prokomentariše Lanin nastup, a s obzirom da kandidatkinjine godine, birala je reči kojim će se obratiti.

- Ovde se desilo nešto što bi mnogi rekli da je neočekivano, a ja bih rekla potpuno očekivano. Imamo devojčicu koja ima 15 godina i koja poseduje neko svoje znanje. Prvenstveno mislim da je za nju još uvek rano i da nije spremna za ovo takmičenje, ne zato što ne zna da peva već njeno trenutno psiho-fizičko stanje takvo da još uvek nije spremna za "Zvezde Granda". Ne znam da li je sa Cecom radila, da li je dolazila na probe, deluje mi kao da nije dovoljno spremana, a i ne dopada mi se repertoar. Ona ima temelj ali mora sebe da resetuje, ovo je za nju trenutno preveliki zalogaj - smatrala je Marija.

Reč je dobila i mentorka koja je milionskom auditorijumu objasnila šta se zapravo desilo i da li je Lanu zaista spremala za takmičenje.

- Ja sam Lanu videla samo jednom i to odmah nakon prvog kruga, nisam bila u prilici da intenzivnije radim sa njom. Mislim da je ogroman potencijal i ne znam čije su to odluke, ali smatram da takmičari moraju da budu i da rade sa svojim mentorima jer mi stojimo iza njih. Dobijala sam od Lane samo video snimke, ali ja ne mogu preko video klipa da ispravljam njene greškice - rekla je po malo razočarano Ceca, dok je Đorđe David upitao: - Je l' ti aludiraš da je radila sa nekim drugim?

Ceca nije želela da odgovori, braneći se da ne zna, ali je Lana na kraju priznala da je umesto sa mentorkom radila sa tatom.

- Tu je problem. Tvoj tata tebi želje najbolje, ali nikad ne može da bude objektivan jer ide srcem - nadovezala se Marija i objasnila da je rad sa mentorom najvažniji i da takmičari treba da poštuju priliku koja im se ukazuje.

- Iako po propizicijama ne može da se takmiči neko sa 15 godina, jer je starosna granica od 16, tih 110 miliona na Jutjubu mi je dalo zeleno svetlo da joj dam šansu. Mislim da njeno vreme tek dolazi, ona će za godinu, dve biti apsolutno spremna za ovo takmičenje - smatrao je Popović, dok je Ana Bekuta rekla takmičarki da je sad okusila scenu i da će joj to biti dobra podloga da naredne dve godine radi na sebi i ponovo zablistau takmičenju.

Šejla Hujdur - Iza osmeha i Ja bih te sanjala (04. 12.) - dvanaesta emisija

Iako važi za jednu od boljih takmičara, mali broj glasova žiri je prepisao preagresivnom pevanju.

- Meni je ovo toliko naporno, pakao, to je daleko od pevanja koje ja imalo cenim. Svađalačko pevanje, napadno, ne znam šta je to, ali bilo je naporno - prokomentarisao je Mili, a Ceca se prisetila kako je u prvom krugu "raznela" studio.

Ona je istakla da je Šejla odličan pevač, a večerašnji peh pravdala je izgovorom da joj nije bioo dan.

- Ne treba da pevate ovako teške pesme, ne znam kome se dokazujete. Vidi se da znaš da pevaš - prokomentarisala je Ana Bekuta, dok je Dragan Stojković Bosanac zamerio kolegama što glasaju na osnovu utiska koji su ostavili u prvom, a ne drugom krugu.

- Ja ne mogu da budem imuna na njeno pevanje. Ona je stvarno fantastičan pevač i ne mogu da joj ne dam glas zato što joj nije dan - branila je Ceca.

Reč je dobila i mentorka koja se složila sa svim komentarima žirija.

- Volim što ti se ovo desilo jer je bilo potrebno da se malo podrmaš. Ja ti ne bih dala glas zbog prve pesme, svaki interval ti je bio falš, ali istovremeno strašno pevaš. Neka se ovo desilo, sada ćemo da idemo lagano dalje - prokomentarisala je Marija, dok je Popović na kraju zaključio i poručio takmičarki: - Da bi Šejla bila Džejla moraš da slušaš svog mentora.

Milica Tomašević - Oči kafene i Mladiću moj (04. 12.) - dvanaesta emisija

Pesmama "Oči kafene" i "Mladiću moj" zaradila je 3 "da",osmehe, pohvale za vrcavu energiju, ali i kritiku Đorđa Davida.

- Čuo sam te na probi i sve je zvučalo mnogo bolje. Očigledno je da takmičari nemaju kordinaciju sa pokretom i dahom i to vas košta intonacije. Slatka si i sve je to jako lepo i pomak u odnosu na prvi krug je veliki- rekao je Đorđe, dok je Bekuta pohvalila njenu vedru energju.

- Potrudila se devojka. Nadam se da će biti uporna i da će raditi na sebi - dodala je Ceca.Marija je rekla da su njene kolege apsolutno sve rekle, a Milici je dala samo jedan savet:

- Da je bilo vedro jeste, vidi se da uživaš dok si na sceni, ali moglo da bude ubedljivije.

Bosanac je istakao da je glasao jer nije mogao da razočara Popovića, budući da se videlo sa kakvim sjajem u očima posmatra Milicu.

Saša je objasnio da je slušao Milicu na probi, da je bila maestralna, čak joj je dao savet da je najbolje da nastupa u patikama i helankama, ali ga takmičarka nije poslušala.

I Viki je pohvalila takmičarku da prelepo izgleda, ali da pevanje nije bilo najbolje.

- Napredak je očigledan, ali izgleda da su mi kriterijumi visoki - počela je da objašnjava Viki, ali se nadovezao Popović i rekao da joj gospođa Novka iz publike dobacuje da smanji malo.

- Šta da smanjim? - zanimalo je Viki.

- Pa kriterijume - odgovorio je Popović, što je nasmejalo sve u studiju.

Ivan Stankovski - Veruj u nas i Živim život koji moram (04. 12.) - dvanaesta emisija

- Ja sam dečku dala treći glas jer je pevao bar za baraž- bila je iskrena Marija.

- Ja msilim da dečko ima problem sa akcentovanjem logično jer je Makedonac. Zato se zalažem da bar druga pesma bude na maternjem. Umiljat si imaš finu boju, ako prođeš tek ćeš da zasijaš- dodala je Ceca.

Miliju je sve bilo konfuzno sa čim se i Bekuta složila, dok je Viki smatrala da je dečko bio super.

- Moraju se birati momenti kada se u pevanju ostavlja utisak. Samo si rokao. To je kao da pustiš muziku na najjače pa se navikneš pa pitaš može li jače a ne može- bio je Bosančev komentar što je strašno naljutilo Davida.

- Voleo bih da je dobio bar 4 glasa. Ali dobro. Objasnio je pevački u prvoj pesmi a to što ste vas dvoje sa desne strane, sa naočarima, kao ono dvoje iz Mapet show-a...- rekao je Nikolić aludirajući na Anu i Bosanca.

- Što vređaš? pitao je Bosanac.

- Ne vređam. Ja znam nešto što ti ne znaš. Tvoje je prošlo. Hvala ti sine, ti si jedan od dvoje kandidata u ovom takmičenju koji je top za narodnu muziku- zaključio je Đorđe ne želeći više da se raspravlja, a zatim je Popović pustio Ivana da se bori u baražu smatrajući ga kvalitetnim takmičarem.

Aleksa Mihajlović - Dođeš mi u san i Dajte neku lošu (04. 12.) - dvanaesta emisija

Dobio je tri glasa, a Popović se nije libio da mu odmah pruži i četvrti i omogući mu prolazak u baraž.

- Kod tebe nema takmičarskog duha- jasna je bila Bekuta, sa čime se složio i njen omiljeni kolega Bosanac.

- Problem je što ti je katastrofa energija, tako se ne takmiči, tako se ne bori. Ovo je trka na sto metara!- rekla je Šerifovićka iako je priznala da je sve vreme bio tačan u pevanju.

- Skini taj džemper, izađi samo u košulji, preznoajavš se od vrućine a nije od pevanja- nasmejala je Violeta sve svojim komentarom, a svi su se složili u jednom, a to je da nema energije i takmičarskog duha, iako je pevanje sasvim solidno bilo, osim Milija naravno.

- Skrenuću ti pažnju na dikciju, to ti je moj savet, povedi računa- rekao je Mili što je ostale članove žirija iznenadilo.

- Ovo je atak na Cecu- dobacio je Popović, budući da je upravo Svetlana mentor ovom kandidatu.

Dražen Baković - Svirajte noćas samo za nju i Dobro da nije veće zlo (04. 12.) - dvanaesta emisija

Tokom izvedbe obe numere njegova mentorka Ana Bekuta ga je bodrila svim srcem, a ovaj šesnaestogodišnjak uspeo je da se izbori za tri glasa podrške koju su mu pružili Bosanac, Ceca i Đorđe.

- Dečko nije pogodio ništa i dobio je tri glasa, ovo nije bilo za tri glasa- nezadovoljna je bila Marija koja je prva komentarisala nastup ovog momka.

- Ti si ovo obojio kako si ti znao sa svojih šesnaest godina. Hoću da kažem pojedinim članovima žirija da pesma ne mora da se otpeva onako kako je otpevao neko od a do š. A tvojih samo šesnaest godina zaslužuju da dobiju šansu u baražu- rekao je Đorđe.

- Ja sam ovog momka zapamtila, on je prošli put dobio svih šest glasova. Danas mu nije dan! Ovo dete treba da dobije šansu, ne može on da bude katastrofalno loš pevač ako je prošli put dobio svih šest glasova podrške- istakla je Ceca što je izazvalo veliki aplauz u studiju te se Popović našalio.

- Kad ćeš ti Boske da dobiješ ovakav aplauz?- rekao je Saša i dodao da kad Ceca priča aplauz gruva. Popović je doneo odluku da kandidat dobije mogućnost da se bori u baražu za dalji plasman u popularnom takmičenju što je Bekutu posebno obradovalo.

Ramiz Bulagić - Jesen u mom sokaku i Udahni duboko (04. 12.) - dvanaesta emisija

Uspeo je da razmrda žiri koji je ustao na noge i zaigrao, a pogotovo svoju mentorku Mariju Šerifović.

Tokom njegovog nastupa došlo je do promene mišljenja među članovima žirija, te je Bosanac povukao svoj glas. Ipak ovaj momak se izborio za tri tastera i osigurao svojzu borbu za dalji plasman u baražu.

Budući da su ga podržali Đorđe, Ceca i Viki koji sede sa desne strane čuvenog stola, Popović je prvi komentarisao situaciju. - Ovde opet imamo dešnjake i levake- našalio se Sale.

Međutim Svetlana nije bila imuna na Bosančevo povlačenje tastera te se požalila Saši.

- Povukao je glas pod uticajem Bekute, koja mu je govorila da li si ti normalan, ja čula svojim ušima. Rekla mu je da ga bude sramota!- rekla je Ceca.

Ana je zaključila da je Marin kandidat lošiji od njenog koji je takođe osvojio tri glasa što je kod Šerifovićke izazvalo smeh.

- Ana ne radi to opet! Nisi realna- bunila se Marija. Samo je Snežana Đurišić bila na Bekutinoj strani i tvrdila da se ovaj takmičar nije dobro pokazao.

Svakako, Saša Popović dozvolio je da Ramiz ode u baraž i okuša svoju sreću.

Nikolina Pejić - Ista nam je tuga i Budi dobar kao što sam ja (04. 12.) - dvanaesta emisija

Tasteri su radili tek tokom druge numere u kojoj su je podržali Bosanac, Ceca, Mili i Viki.

Kako joj Đorđe nije dodelio podršku, Nikolinin mentor Ana Bekuta brže bolje je komentarisala rokera.

- On mene bojkotuje od samog početka, bojkotuje moje kandidate. Ne bi ti otpala ruka da si joj dao glas- rekla je Bekuta i dodala da će mu ipak oprostiti.

Ko bi stao u Aninu zaštitu nego Bosanac. - Ja mislim da je ovo jedan nekolegijalni atak na Anu, koja je divna prema svima, i ovako da joj se vrati- zaključio je Boske.

- Mom samo jednom kandidatu je dala glas, a ja sam sve njene kandidate ispoštovala- dobacila je Svetlana na šta joj je pevačica odgovorila kratko - Jesi, ja ću to da pamtim- i time nasmejala ostale članove žirije.

Naravno usledila je rasprava oko broja zasluženih glasova kada je ova takmičarka u pitanju budući da je Ana bila nezadovoljna ishodom, ipak obezbedila je sebi direktan prolazak u baraž.

Katarina Lukić - Doleteće belči golub i Bekrija (04. 12.) - dvanaesta emisija

Saša Popović joj je omogućio odlazak u baraž, budući da je dobila samo tri glasa podrške od strane žirija.

- Da rezimiramo, imali smo samo tri kandidata koja su prošla direktno dalje, i njih 13 sad u baražu pa da vidimo ko će da prođe- objasnio je Saša.

- Ni po babu ni po stričevima ali moj da prođe- viknuo je Bosanac Popoviću kroz smeh.

Tokom prvog kruga Katarina nije osvojila nijedan glas, te je Mili kao njen mentor istakao da je izuzetno ponosan na njen napredak u pevanju.

Komentari: