ZVEZDE GRANDA UŽIVO - cela 11. emisija (27. 11.) - drugi krug... Počinje borba mentora i njihovih kandidata, što nam ove subote garantuje i više nego
ZVEZDE GRANDA UŽIVO - cela 11. emisija (27. 11.) - drugi krug

Kandidati koji su prošli u treći krug su: Ivan Simić, Andrijana Petrushovska, Rizo Feratović, Nikola Đikanović, Milica Mišić, Stefan Tomić, Sanja Savić, Atomska Mina, Ljupka Arsovska, Anja Mihajlović i Žika Jovanović.



Ivan Simić - Moja malena i Ona moja (27. 11.) - jedanaesta emisija

Neverovatan vizuelno - muzički spektakl dogodio se ove subote u "Zvezdama Granda", a za sve je "kriv" Aleksandar Milić Mili koji je sa svojim kandidatom Ivanom Simićem (23) iz Valjeva do detalja osmislio njegov nastup u drugom krugu.

Sve je krenulo od Ivanovog izvođenja pesme "Moja malena" Saše Kovačevića tokom koje je prvo razdrmao žiri, a zatim ih slatko nasmejao kada je na kraju prišao čuvenoj šestorki, noseći u ruci crvenu ružu koja je, na iznenađenje svih u studiju, završila kod Dragana Stojkovića Bosanca.

Ana Bekuta nije mogla da veruje da je takmičar cvet poklonio baš Bosancu, dok se ostatak žirija slatko smejao.

- Ovde se lagani šliht dobija sa ružom, znači mito i korupcija preko cveća - našalio se voditelj Voja Nedeljković.

Ali pravi spektakl dogodio se tokom izvođenja druge pesme "Ona moja" Tropico benda koju je takmičar začinio neverovatnim performansom.

Osim što je svojom sjajnom energijom podigao na noge ceo studio, mladi TikToker i takmičar potrudio se da nastup ulepša bacanjem papirnih novčanica, a na kraju i razbijanjem čaše o glavu.

U tome je imao pomoć i svog mentora Milija koji je u znak slavlja i podrške,takođe razbio sebi čašu o glavu, što je šokiralo i zaprepastilo sve u studiju.

Saša Popović i Snežana Đurišić zanemeli su od šoka dok su se razbijeni komadići rasuli po studiju.

- Malo sam udaren sad - rekao je takmičar nakon završenog nastupa koji je dobio ovacije svih u studiju.

- Ali vredelo je - konstatovala je voditeljka Sanja Kužet za takmičara koji je dobio maksimalnih šest glasova čuvene šestorke.

- Nije bilo lako - dodao je s osmehom.

Ovaj nastup fascinirao je sve, te nije čudno što je na kraju pobrao sve pohvale i simpatije.

- Ovaj takmičar je odličan, zabavan. Ima mozak i koristi ga fantastično, bravo i čestitam - poručila je Marija Šerifović, dok se Svetlana Ražnatović složila sa njenim mišljenjem.

Popovića je najviše zanimalo zašto je ružu poklonio baš Bosancu, na šta je Ivan odgovorio:

- Dao bih ja ružu i Mariji, ali se plašim. Nema potrebe da objašnjavam što baš Bosanac, on je takav čovek da zaslužuje i 101 ružu, a ne jednu!

Ipak, čika Bosanac održao je takmičaru lekciju o tome kako se ponašaju pravi džentmeni.

- Lepa je tvoja pažnja, shvatio sam je, ali moraš da vidiš kako se to radi. Dozvoli mi - rekao je Bosanac, pa ustao iz sudijske stolice i prišao Sanji kako bi joj poklonio ružu i poljubio ruku.

- Ja znam da sam poželjan muškarac, ali tvoj mentor je izgleda pobudalio načisto čim te je nagovorio na ovako nešto - poručio je Boske, a takmičar odgovorio - Ista nam je dijagnoza.

- Ivane, svaka čast. Mili te je odlično spremio i ideš direktno u treći krug - poručio mu je Popović, dok ga je publika iz studija pozdravila gromoglasnim aplauzom.

Atomska Mina - Da je tuga snijeg i Još te volim (27. 11.) - jedanaesta emisija

- Izgledaš fantastično, imaš mističan pogled. Kad te vidim na sceni, pun pogodak, svih šest glasova bi trebalo da dobiješ, ali što se tiče pevanja jedva... - počela je Viki, pa se obratila Mininoj mentorki.

- Je l' je ovaj Dino Merlin Šumadinac? Da li si ti sve ove šumadijske trilere dozvolila? - zanimalo je Viki, ali je odgovorila da nema potrebe da pita nju tako nešto, s obzirom da je takmičarka sama obogatila pesmu dodatnim trilerima.

Đorđe David je prvo glasao za Minu, ali je na kraju povukao glas.

- Marijino smeškanje ookazuje šta ona o tim trilerima misli. Glas sam dao za prvu pesmu, a izgubila me je u drugoj gde je otpevala premekano, dok je u prvoj pokazala da je aždaja, ne znam šta ti se desilo?! Izgledaš prelepo i mislim da te ovo takmičenje zaslužuje, ali što se mene tiče, pokazala si pomak u odnosu na prvi krug - prokomentarisao je roker, dok je Ceca Ražnatović dodala da je pratila glasanje svojih kolega, te zbog toga nije dala glas.

- Ova devojka ne treba da ispadne, ali da sam fascinirana nisam - iskrena je bila Ceca.

Snežana Đurišić prokomentarisala je da nije pristalica da pevačice pevaju muške pesme i da je tri glasa za Minu realna situacija.

- Meni je bilo super- kratko je rekao Dragan Stojković Bosanac, dok je Ana Bekuta dodala da je takmičarka veoma atraktivna, ali joj je našla zamerku.

- Mislim da si drugu pesmu pevala previše narodnjački. Bilo je sve na tvojoj strani, ali si omašila pesme. Mislim da treba da prođeš u drugi krug ali sa drugim repertoarom - doadala je.

Mili je objasnio da se svaki nastup sastoji iz nekoliko segmenata i da po tome ocenjuje nove nade Granda, a Mini je poručio:

- Ja moram da ti čestitam jer si imala nekoliko dobrih segmenata. To je ta energija i emocija koju mi tražimo!

Reč je dobila i njena mentorka koja je otkrila da od 1 do 10 Mina večeras zaslužuje solidnu 7.

- Može mnogo bolje. U pravu su moje kolege za trilere, ali šta da radimo, izašlo. Shit happens (sranja se dešavaju)! Meni je falilo malo agresije i žara, ali nema veze, mislim da smo misiju ispunili i da ti je mesto u sledećem krugu - prokomentarisala je Mara, ali je na kraju odluka bila na Popoviću.

- Ljudi, ovo je tek drugi krug, nije peti, šest. Prema tome, ide u baraž i što se mene tiče, ti si pravi paket za treći krug -zaključio je Saša.

Dušan Rašković - Deset mlađa i Ljuljaj me nežno (27. 11.) - jedanaesta emisija

Iako je želeo da u "Zvezdama Granda" pokaže maksimum, kako pevački tako i glumački, te je u jednom trenutku izveo i zaplesao sa Sanjom Kužet, na žalost nije mu uspelo da osvoji žiri.

Svega 3 glasa dobio je ovaj mladi momak, ali činilo se da je najveći udeo u krajnjem rezultatu imala lepa voditeljka koja je ulepšala Dušanov nastup.

Saša Popović objasnio je da je Dušan amater u pevanju, kao i da se 10 godina amaterski bavi glumom u pozorištu, pa mu zatražio da nešto odglumi za žiri.

- Ja bih pre sa Sanjom, ali kad uvežbamo - odgovorio je takmičar, ali se Popović odmah nadovezao - Sa Sanjom isključivo glumi Bosanac.

- Mi ne glumimo, kod nas je sve spontano - odgovorila je Sanja.

- Vidiš, ja nisam glumac, ali vidiš da godinama glumim ludaka, pa šta fali- pokušavao je Popović da ubedi takmičara da pokaže svoje glumačko umeće, ali ga je u tome prekinula Viki Miljković.

- Jako uspešno glumiš, pozavideo bi ti i najbolji glumac, najbolji Oskarovac - konstatovala je, a Saša objasnio da je prvu ulogu na filmu "Nema problema" imao 1984. godine, kao i da je tad imao neverovatnu tremu.

- Kad sam trebao nešto da kažem, usr*o sam se od straha. Trebalo je da se predstavim, a nisam znao ni kojom rukom treba da pokažem. To je tako nekad bilo, ali iskustvo je čudo- ispričao je Popović, pa dodao da danas sjajno glumi.

- Ne glumiš ti uopšte - dodao je Bosanac, ali ga je Popović prekinuo:

- Kad se nalaziš na brodu ludaka, moraš i ti da budeš ludak!

Ipak, brzo su se vratili na glumca i pevača amatera za kog je čuvena šestorka rekla da ima ono nešto, ali da je pevački vrlo slab.

- Faca je, originalan je, ali pevanje je baš tanko. Pokušao je i sa Sanjom nešto da uradi, ali je ona bila energičnija od njega - prokomentarisala je Viki, a Đorđa Davida je zanimalo zašto nije uspeo nešto više da uradi u drugom krugu.

- Mnogo sam se uplašio - odgovorio je takmičar.

- Ako si zaista glumac, ovo što si pokušao sa Sanjom da uradiš bilo je vrlo nesigurno. Imaš neko ludilo i dobro izgledaš na sceni, ali pevački moraš mnogo da radiš - posavetovao ga je Đorđe, dok je Ceca dodala:

- Pevanje nije za pohvalu, ali svaka čast za trud.

Marija Šerifović je prokomentarisala da kod Dušana ima mnogo da se radi, dok je Bosanac tvrdio da je njemu bio super i odličan.

Aleksandar Milić Mili nije želeo da mnogo komentariše Dušana, jer nije bio oduševljen.

- Prvu pesmu ti nismo čuli, a druga je bila loša - kratko je prokomentarisao, dok je Popović rešio da ovom mladom momku da šansu i u baražu.

Nastasija Škorić - Utorak i Nije mi prvi put (27. 11.) - jedanaesta emisija

Tokom izvođenja Marijine pesme, članica žirija delovala je zamišljeno, a u jednom momentu je prokomentarisala izvedbu takmičarke.

- Ne valja- jasna je bila Šerifovićka. Ipak, neki nisu bili toliko strogi pa je kandidatkinja osvojila tri glasa podrške koje su joj pružili Snežana Đurišić, Viki Miljković i Đorđe David.

- Ova devojka zna da peva, ali mislim da su i prva i druga pesma stoprocentno pogrešan odabir za nju. Smatram da je ovo za tebe potpuno, potpuno pogrešan odabir pesama- rekla je Mara.

Njena mentorka Svetlana Ražnatović stala je u odbranu svoje kandidatkinje.

- Imali smo tehničkih problema i mi nismo imali kada nju da spremamo, vi znate kako ova devojka peva. U prvom krugu je dobila šest glasova, nije ona preko noći zaboravila da peva. Devojka nije imala priliku da sprema pesme- odbranila je Ceca.

Nakon njihovih komentara Viki je poželela da i ona dobije reč, a kako se već bunila što je Popović ne pita za mišljenje usledila je rasprava.

- Jel mogu sad ja?- pitala je Viki, na šta je Saša kratko odgovorio -Nema potrebe, ako ćeš sad da braniš Cecu kao mentora bolje nemoj da pričaš- našalio se Sale.

Međutim Boske se potrudio da bude objektivan, te dodelio nekoliko saveta mladoj Nastasiji i poručio joj da se opusti i zaboravi na tremu, iako joj ovoga puta nije dao glas podrške.

Ipak odluka da li će takmičarka otići u baraž ostala je na Saši Popoviću.

- Ja ako je ne pustim ona ispada- zaključio je Sale, ali Ražnatovićka ga je kupila jednom rečenicom - Onda tebi na dušu, mladiću- uzvratila mu je Ceca čime ga je kupila i uspela da osigura prolazak njene kandidatkinja u baraž gde će nastaviti da se bori.

- E zbog ovog mladiću je puštam dalje- rekao je Saša

Anja Mihajlović - Na tvojoj strani i Razmažena (27. 11.) - jedanaesta emisija

Već tokom prve pesme glasove podrške pružili su joj Bosanac, Mili, Ceca i Đorđe i time joj osigurali odlazak u baraž.

- Pa moglo je da bude i pet glasova- nezadovoljna je bila Viki Miljković, koja je inače mentor ove mlade takmičarke.

- Opet ti Viki krećeš da kokodačeš pre nego što smo bilo šta rekli. Nismo slovo izgovorili ti si već počela da kokodačeš. Samo sa tobom imamo ovakve drame, odmah vataš za grkljan. Ovde ima neki red i čekaj ga!- vikala je Marija vidno izrevoltirana.

Naravno, u kuminu odbranu odmah je stala Svetlana pa poručila Mariji da ućuti.

- Ćuti, ti si luda i histerična. Urlaš, ogluvela sam, ogluvela- rekla je Ražnatovićka.

- Pa kad je Violeta nenormalna - odgovorila je Marija, a Ceca joj odbrusila - Ćuti!- pa se požalila Popoviću.

- Ogluvela sam pored ove veštice koja samo ciči i pišti- jadala se Saši na Šerifovićku, koji je branio pobednicu Evrovizije.

- Ovo je normalan vokabular u "Zvezdama Granda"- zaključio je Sale.

- Ti si onda došla u pogrešan žiri, mi ovde tako pričamo- odbrusila je Mara. Međutim, raspravu je prekinuo Boske time što se sožio sa Svetlanom, na iznenađenje mnogih članova stalne šestorke.

Ljupka Arsovska - Do neba i Slobono me rani (27. 11.) - jedanaesta emisija

Takmičarka iz tima Ane Bekute osvojila je četiri glasa i otišla direktno u baraž.

- Meni je ovaj program okej. Nemam problem sa programom ali imam sa načinom na koji ti pevaš i izgovaraš tekst. To je neko novonastalo, moderno izgovaranje teksta koje ja podvodim pod polumutavo. O tome može da se dikutuje, ali ako je ideja da tako treba da se peva okej. Moglo je uvek bolje, i razgovetnije, jer ako je neko smislio da to tako treba ja bih ipak svojim glasom i svojim izražajem- objasnila je Marija sa čim su se delimično složili i Viki i David koji su dodali kako je originalna i svakako potencijal.

Ipak, Marijino glasanje i obrazloženje izrevoltirali su Cecu koja je smatrala kako je njena prethodna kandidatkinja oštećena.

- Ovoj devojčici si rekla da peva mutavo i dala si joj glas, a mojoj kandidatkinji nisi dala glas, a nije pevala mutavo pa mi objasni- zahtevlala je pravdu ona, a Šerifovićeva je rekla kako je imala pogrešan repertoar za razliku od Ljupke što je još više izrevoltiralo Svetlanu koja je pitala da li se ocenjuju pesme.

- Ona je mutavo pevala njen program dobro, a tvoja je pevala netačno netačan program- tvrdila je Marija.

- Zakuni se u majku iskreno da je ova devojčica pevala tačno. Ne ocenjuješ ti pravilne ili pogrešne pesme već pevanje devojčice- drala se Ražnatovićka, dok je njena suparnica i dalje tvrdila kako stoji iza svog glasa i kako se sve ocenjuje.

Saša Popović se nadovezao kako svi koji pevaju u drugom krugu su manje- više dobri, te da se sada gledaju i druge stvari.

Viki Miljković nije mogla da ćuti, pa je očekivano stala na stranu svoje kume, međutim Marija je nadglasala.

- Narod priča o tome kako vi glasate, ja iza svog glasa stojim! Jel ja imam pravo da mi se dopadne nešto i ne? Jel imam pravo?- poentirala je ona i poručila joj da se ne meša pošto se ne radi o njenom kandidatu.

Dok se ceo žiri raspravljao uglas, Bosanac se u svom stilu našalio i prisetio prethodne sezone kako je veliko osporavanje nastalo kod Sanela Smola kao i Sidika što on pamti.

Na kraju, Snežana je poručila takmičarki kako je muzikalna i ima sve predispozicije da uspe uz ispravku grešaka na koje su joj ukazale kolege što je potvrdio i Mili.

Milica Mišić - Hajde onda ništa i Kao da me nema tu (27. 11.) - jedanaesta emisija

Pored kandidatkinje najuzbuđenija bila je njena mama u podršci koja je drhtava od treme- Ljudi žena se tresla, stoji ovde kao Kolos sa Rodosa- našalio se Voja pa dao reč majci.

- Ponosna sam! Hvala Ceci, hvala mojoj devojčici, hvala svima.

-Preplašena je žena. Mislim da mentori treba da budu u podršci sa porodicom da pomognu- poručila je Ceca a onda je ceo studio dao aplauz kandidatkinjinoj mami.

Saša Popović konstatovao je da u slučaju ove devojke nema mnogo da se komentariše, ali je dao reč Đorđu Davidu.

- Ja bih samo pomenuo Ivanu Peters koja je u Cecinom timu, koja je sigurno doprinela ovome- rekao Đorđe.

- Pa nije Ceca mutava...Zna ona šta radi- dobacio je Saša, pa je Ceca konstatovala- Kad sam ja pa bila?- i izazvala smeh kod publike

Boske je poručio da devojka izgleda kao prava zvezda a onda joj dao savet- Malo pritisni mentore i Ivanu da ti prošire vidike i bićeš odlična.

Za kraj, Ceca se od srca zahvalila svim kolegama što su dali glas.

Stefan Tomić - Jedne noći u decembru i Ruška (27. 11.) - jedanaesta emisija

Za Stefana, iz tima Đorđa Davida, prvo je stiglo pet glasova, zatim je Bosanac povukao svoj, te je ostalo četri, a onda je na kraju odlučio da ipak da ''da''.

- Nastala polemika tačnije drama da li je za šest ili ne- objansila je Marija situaciju.

- Jedan falš pa nije za šest? Majstore bravo! Tamo piše ''Zvezde Granda'' a ne ''Prvi glas Jugoslavije''- poručio je Popović ljut na žiri pa pitao publiku šta kaže, nakon čega su svi dala aplauz podrške za Stefana.

- Je l' ste primetili da Saša kad ne zna šta da kaže pita šta kaže publika?- pitala je Sneža.

- Nije tačno! Možda sam drugi put to rekao...

- Imaš li oči ako nemaš uši?- pitao je Bosanac Sašu pa obrazložio svoje mišljenje o ovom momku.

- Ti si jedan divan primer pevačke sugestivnosti. Ja kad te gledam odmah ti dam glas, čim pogledam u telefon, gasim radio. Aj da budem grub po prvi put, nula bodova pevanje. Ali kad se gledaš, ti pevaš nama, šarmiraš na diskretan i dopadljiv način- rekao je Boske sa čime su se svi članovi žirija donekle složili.

- Stefane, ja se radujem što ideš u baraž. Da te slušamo jos jednom!- rekao je Saša.

Marija smatra Stefana jako zanimljivim kandodatom koji joj drži pažnju, dok mu je Snežana Đurišič, njegova sugrađanka poručila da mora da osvetla obraz Kraljevu u baražu.

Za kraj, reč je dobio i mentor- Slažem se za žirijem za kritike, ali, mi imamo dosta vremena sada da radimo. Šestog glasa te je koštalo što nisi profesionalni pevač. Radićemo na svemu. Super si!- rekao je Đole.

Elena Milošević - Kukavica i Zbunjena (27. 11.) - jedanaesta emisija

Na kraju nastupa imala je samo tri glasa a baraž je zavisio od odluke Saše Popovića.

- Nije za ispadanje, ali ideja da ti pevaš Negativ, a evo tu sedi žena koja je najbolji pop rok pevač u regionu, Ivana Peters, a ako si joj ti Ivana dala da ovo peva onda si poludela, dibidus!- rekla je Marija na šta je Ivana dobacila da je ova devojka najbolje otpevala ''Zbunjenu'' od svih.

- Nije veruj mi, mogu odmah da ti kažem ko je bio bolji. Pogrešno skroz- rekla je Mara.

Violeti se sa druge strane više dopala prva pesma- Nisu krajevi bilo dobri ali jako lepo. Šta je falilo, boja je lepa, možda se samo uplašila.

- Odmah da ti kažem da nije istina. Nije valjala prva pesma uopšte- dobacio je Popović.

Mili je pohvalio Elenin trud ali poručio da je svakako bilo dosta grešaka.

- Ja ne bih svakako dao glas. Može se pevati i ovako kako si ti pevala ali nema glasova- rekao je Bosanac.

U međuvremenu, Marija Šerifović otišla je do mesta gde sedi Ivana Peters i nagovarala je da otpeva pesmu ''Zbunjena''.

- Ajde Ivana, znamo da nisi našminkana i scenski obučena ali ajde da čujemo kako se to peva!- vikao je Saša.

Ivana je pristala i izašla na scenu, a za njom i kompletan žiri koji je podivljao uz ritam ove pesme i đuskao sve vreme, dok je Saša Popović na drugom mikrofonu ubacivao bek vokale Ivani.

- Bravo Ivana, bravo care- vikali su članovi žirija.

- To je pravi muzikant! Bravo dušo, zaljubio bih se u tebe kako pevaš- rekao je Bosanac.

Elenu je na kraju Saša Popović pustio u baraž da ponovo okuša sreću.

Sanja Savić - Poželi sreću drugima i Afrika (27. 11.) - jedanaesta emisija

- Ja nisam dala glas zbog druge pesme koja je bila loša - rekla je Marija koja jedina nije glasala.

- Imala si jako lepu energiju i zabavila si nas, druga pesma nije bila dobra intonativno - rekla je Viki.

- Mislim da je ovo sasvim uredu za drugi krug - zaključila je Snežana Đurišić.

- Fenomenalno i šteta što si kad Bosanca. Žao mi je što ova kandidatkinja nije kod mene, ona je po mom ukusu skroz - rekla je Ana.

- Ma meni je bilo super - nadovezao se Bosanac kao Sanjin mentor.

- Ub je varoš gde se nalazi odbojkaški ženski klub koji je osvojio kup od države... Kapitenka tog kluba i kompletno ceo odbojkaški klub jutros su me zvale jedna po jedna i molilr me da ti dam glas. Jutros su me napale kao smrt na babu da se za tebe obavezno glasa. Pored toga što si dobro odradila posao mogu da ti kažem da te one pozdravljaju - rekao je Đorđe.

- Sanja ovo je bilo odlično - rekao je Mili nakon čega je kandidatkinja zadovoljno i sa osmehom na licu napustila scenu.

Rizo Feratović - Selma i Hipnotiziran (27. 11.) - jedanaesta emisija

Svog mentora Milija oduševio je već posle prvih taktova, ali ni ostatak žirija nije ostao ravnodušan te mu je ubrzo pružio podršku.

Već tokom prve pesme čuo se komentar jedne od članica žirija - Lepoo!- viknula je Marija Šerifović.

Zasluženo je osvojio svih šest glasova, a njegov nastup prva je komentarisala Bekuta.

- Poneo si se kao pravi lav, sad posle pevanja nisi mogao da dođeš do daha, e to tražimo! To je pravi odnos prema pevanju. Nema pesme dok se ne oznojiš i donji veš dok ti se ne oznoji- rekla je Ana kandidatu, što je sve nasmejalo.

U istom stilu nastavio je Popović pa dao savet zlata vredan svim narednim kandidatima.

- Svi takmičari koji u buduće budu dolazili neka dođu u bundi i čizmama pa će se oznojiti ovde bez problema, a to će Ana Bekuta sigurno nagraditi- našalio se Saša.

- Sale ti nisi pevač, ne znaš kako je to- ubacila se Ceca.

- Kako nije pevač, pa snimao je ploče. On je jedini koji je uveo krilaticu "Ja meni, ti meni", taj nikome nije ništa dao- rekao je Bosanac, što je izazvalo smeh kod svih, a posebno kod Saleta.

Žika Jovanović - Ciganin sam al' najlepši i Kole pije (27. 11.) - jedanaesta emisija

- To se kaže "Ja sam Žka Jovanović dolazim iz Obrenovca i u prvom krugu sam dobio nula glasova, a sad sam dobio četvorku", a mogao si da dobiješ i peticu nego Bekuta razmišlja - rekao je Popović.

- Smatram da nije za šest glasova, a moj glas mu ne bi ništa značio svakako ide u baraž - rekla je Bekuta i dodala: - Svaka čast Sneži kako te je spremila. Sećam se ovog momka iz prvog kruga bio je očajan, nema više onog pevanja kroz nos.

- Prelepu energiju imaš, vedar si, lepo se ponašaš i pevaš čitavim svojim bićem i uživaš u tome što je jako važno. Ceo studio se veselio i igrao. Najvažnije je da se vidi progres između prvog i drugog kruga i bravo Snežo za to - rekla je Marija.

- On vrca od energije, on pokreće ljude što je jako bitno za naš posao. Drastično se razlika čuje od prvog puta do sada - rekla je Ceca.

- Ti si toliko lep kad pustiš taj svoj osmeh da nas ovde opčini. Energija koja je najlepša na svetu - rekao je Đorđe.

- Sviraš violinu tako da bi sledeći put mogao da dođeš sa violinom i da odsviraš nešto, izuzetno si muzikalan - rekla je Viki, a onda ju je Popović prekinuo i dao reč Bosancu, zbog čega se pevačica uvredila.

- Što mene uvek sečeš? Ja kad pričam ni misao ne završim - rekla je Viki, dok je Bosanac pričao uporedo sa njom, pa ga je Popović zamolio da ponovi.

- Boske, možeš li da ponoviš? - pitao je Saša.

- Ponavljanje nije plaćeno, prema tome odličan si bio... - rekao je Bosanac.

- Ja jesam lud, ali ovaj Bosanac još je luđi od mene. A i ti i ja spadamo u onu grupu mamuta - rekao je Popović.

- Metuzalema - nadovezala se Ana.

- Popoviću ako si ti onemoćao, ja još mogu - rekao je Bosanac.

- Ja nisam onemoćao, ali i ti i ja spadamo u grupu mamuta - rekao je Saša.

- Mislim da si bio za pet glasova, Bekuta te oštetila - rekao je Saša, dok su ostali čćlanovi žirija dovikivali da ga je i Marija oštetila.

- Ne, Marija ga nije oštetila jer je još u prvom krugu imala velikih zamerki. Ja znam da je Bekuta malo mekša od Marije, Marija je za*eban igrač - kazao je Saša, a Marija je dodala: - Baksuz!

- Ja sam lud, Bosanac je još luđi, a ti si Marija najluđa - zaključio je Popović.

Andrijana Petrušovska - Brod što tone i Mili, Mili (27. 11.) - jedanaesta emisija

- Ja nekad napadam žiri što nije dao glas, ali ovaj žiri je najbolji koji postoji na ovim prostorima i nepogrešivo zna kad treba da da šest poena - rekao je Popović.

- Prva pesma maestralna bez greške, druga nisam sigurna da je za takmičenje - rekla je Marija.

- Nema uopšte intonacije kroz celu pesmu - rekla je Ceca.

-Ma ti si izvukla svih šest glasova bez obzira što imamo zamerke, ja imam zamerku na drugu pesmu -rekla je Ana.

- Ti si ubica za ovo sada što si pokazala i bravo - rekla je Viki.

- Ana i Bosanac imaju zamerku, oni su ljubomorni što nisi kod njih - rekao je Saša.

- Prva pesma, meni je to jedna od najlepših interpretacija, druga pesma je puna energije, ali nema harmoniju - rekao je Mili.

- Ja mislim da je ovo za drugi krug fantasično, oni su ljubomorni malo - izjavio je Saša.

- Ja sam jako zadovoljan, sve što su rekli kao kritike to je bilo dobronamerno - zaključio je Đorđe nakon čega je takmičarka zadovoljno otišla sa scene sa svih šest glasova.

Nikolina Đekanović - Poljsko cveće i Nismo smeli (27. 11.) - jedanaesta emisija

Saša Popović je tražio da se uključi Voja iz bekstejdža gde je bio njen dečko kome su se tresle ruke od uzbuđenje i koji nije krio da je očekivao ovakav rezultat.

- Ja bih rekao jednu stvar koja je za ovaj drugi krug frapantna. Ono što ja objašnjavam svojim kandidatima ti kao da si slušala i sve primenila. Strofa se priča, peva onako da se uvede u priču i da se prisili slušalac na temu šta ćeš u refrenu reći ti si deset plus i nema preko toga- pohvalio je Bosanac.

Saša Popović pridružio se pohvalama i dodao kako je bila fenomenalna.

- Ne postoji veća sreća za mentora nego kada se izabere tako težak program i kandidat izvede ovako- ponosno je istakao Mili.

Veljko Jelikić - Sve još miriše na nju i Zašto praviš slona od mene (27. 11.) - jedanaesta emisija

-Prva pesma je jedna od top tri najgorih matrica i to stvar gde ne radi za tebe. Moraš da znaš akcentovanje, jel tako Bosanac? I najvažnija stvar je što si omašivao tonove i zato nisam dao glas. Da jesi potencijal, jesi zato usvoji molim te- obajsnio je David, dok je Ana Bekuta imala drugačije viđenje Veljkovog nastupa.

- Moj stav je potpuno drugačiji. Bio si dobar u obe pesme, imaš jedan volumen u glasu, ali imam jedno pitanje. Kome si pevao sve vreme tamo, u koga si gledao? Nisi nas pogledao nijednog momenta ili si se plašio naših pogleda- pitala se ona, a takmičar je odgovorio kako je gledao u deo publike gde su "njegovi iz Železnika".

Bosanac je bio sarkastičan i rekao kako dugo nije čuo izbor ovih pesama.

- Stvarno sam se osvežio, nisam čuo jedno dan- dva ove pesme. Dobar si bolan bi, ja verujem Đorđu mada David se nekad sukobi- našalio se Boske.

Ostatak žirija nije imao šta da doda, a Saša Popović naglas je pročitao poruku koju je dobio.

- On bio bio odličan za vođu navijača- rekao je Sale, ankon čega su se oglasili i njegovi mentori.

Snežana je dodala kako je potencijal i kako treba da uvaži kritike koje je dobio.

Neko mi je poslao poruku ovaj bi bio odličan za vođu navijača

- Razlika između tvog nastupa ovde i našeg rada potpuno si podbacio. Ja ne znam šta tebi trema uradi i naglasak što je rekao Đole i kada to ispravimo biće dobro- objasnio je Mili, a Popović je dodao da će ostati upamćen kao vođa navijača.

Midhat Keskin - Utorak i Koliko sam usana poljubio (27. 11.) - jedanaesta emisija

Međutim, momak je dobio samo dva glasa i to od Ane Bekute i Dragana Stojkovića Bosanca, što je značilo automatsko ispadanje iz takmičenja.

- Meni je bilo fascinantno da je ovu prvu pesmu težu otpevao bolje od druge- rkratko je prokomentarisao mentor Mili.

- Mithade nije bilo dobro. Sasvim realno da je za dva glasa- rekao je Saša Popović.

- Nije bilo tako strašno..- dobacio je Bosanac, ali je Saša Popović prekinuo diskutovanje i poručio kandidatu da mu je žao što je ispao.

Komentari: