U odličnom raspoloženju Svetlana Ceca Ražnatović stigla je na snimanje prve epizode "Zvezda Granda" u kojoj će od ove sezone biti stalni član žirija. Iako se nagađalo da pojedine kolege iz žirija nisu u dobrim odnosima sa pevačicom, današnja dobrodošlica čuvene šestorke dokazala je suprotno, što je uopšte nije iznenadilo.

- To su moje dugogodišnje kolege sa estrade, tako da ništa nije novo ni za njih ni za mene. Mi se srećemo često, tako da nije bilo iznenađenja ni sa jedne strane. Ja nisam došla ovde da se tučem i svađam, već da bacimo akcenat na takmičare. Štto se tiče žiriranja, biću objektivna - rekla je Ceca pred okupljenim novinarima.

Kako je i sama karijeru započela na raznim takimičenjima pevača amatera, vrlo dobro zna šta je trema, tako da će imati razumevanja za takmičare.

Osim pitanja o dobrodošlici, zanimalo nas je kako je zapravo došlo do saradnje sa Grand produkcijom i da li je Saša Popović bio taj koji joj je prvi uputio poziv.

- Ja sam sa Grandom dugogodišnji prijatelj, sarađivali smo mnogo puta. Godine 2015. sam imala poziv od Saše Popovića, ali ja sam već pružila ruku takođe prijateljskoj kući "Pink" i tu nije bilo mesta za pregovore. I eto me sad, idemo u nove pobede - objasnila je nova članica žirija, pa nastavila:

- Saša me je pozvao, dogovorili smo se za kratko vreme. Mislim da je ovo (prim. aut. žiriranje) jako lep i kreativan posao usko vezan za moj i mislim se da ću uživati. Ja sam neko ko se lako uklopi i brzo uči - zaključila je ona.izvor: grand

Komentari: