Šta se dešavalo na prvom snimanju Zvezda Granda... Nakon dvomesečne letnje pauze i na veliku radost mnogih, žiri "Zvezda Granda" se odmoran i raspolož
Nakon dvomesečne letnje pauze i na veliku radost mnogih, žiri "Zvezda Granda" se odmoran i raspoložen vratio u Grandov studio na Košutnjaku, ali od ove sezone u izmenjenom sastavu. Mesto Jelene Karleuše u žiriju zauzela je Ceca Ražnatović koja je za prvi snimajući dan odabrala elegantno odelo i u prvi plan istakla bujno poprsje koje nikoga nije ostavilo ravnodušnim.

Pred početak snimanja ona je pred okupljenim pripadnicima sedme sile otkrila da li ima tremu pred novi poslovni poduhvat.

- Ja ovako mlada i neiskusna imam veliku tremu, drhtim cela - našalila se pevačica.

Iako nije želeo da daje izjavu za medije, ulaskom u studio Dragan Stojković Bosanac je pokazao da je odlično raspoložen, spreman za dobar šou i obaranje rejtinga. Pred objektivom našeg Zorana Kuzmanovića Munje, inače zvaničnog Grandovog fotografa, Boske je strpljivo i u svom maniru pozirao, a orni za rad bili su i dobro poznati tandem koji čine Sanja Kužet i Voja Nedeljković.

Voditelji najgledanijeg šou programa nisu mogli da sakriju uzbuđenje i osmeh zbog početka novog serijala, a ono što smo saznali jeste da će Sanja tokom trajanja takmičenja pokazati potpuno drugačiji imidž koji je osmislila u saradnji sa novim modnim kreatorima.

A u videu ispod pogledajte kako je protekao početak sezone, koja startuje već u subotu, 18. septembra u 21 čas na Prvoj televiziji, Kanalu 5 i TV Nova BiH.





izvor: grand

Komentari: