Saša Popović o novoj sezoni Zvezda Granda 2021 - 2022... Vest koja je odjeknula regionom o dolasku Svetlane Cece Ražnatović u žiri najgledanijeg šoua
Izmenjena postava članova žirija stigla je orna, raspoložena i spremna da u narednih devet meseci pokuša da nađe novu zvezdu, a već u prvom krugu susrešće se sa potpuno novim mladim licima koja je tokom letnje pauze, putem online audicija birao Saša Popović.

Tokom prvog kruga, u trajanju od deset emsija, žiriju će se predstaviti 210 kandidata koji se nikada do sada nisu pojavili na velikoj sceni, ali će se u nekom od narednih krugova novoizabranima pridružiti i četrdeset kandidata iz prošle sezone koji nisu došli do finala, a ostavili su pečat u takmičenju.

Kao i u prethodnoj sezoni, tokom prvog kruga ispred žirija će se naći zid kako ne bi mogli da vide kandidate, već samo na osnovu njihovog pevanja daju ili ne daju glas.

- Uveli smo i panik i antipanik tastere. Znači, ukoliko kandidat dobije svih 6 ''NE'' žiri pritiska panik taster i muzika se zaustavlja. To znači da kandidat automatski ispada, osim u slučaju da ja želim da zadržim tog kandidata. Tada mogu da pritisnem antipanik taster i pustim ga da otpeva pesmu do kraja. Faktički, ja sam u ovoj sezoni sudija, a ne produkcija- rekao je Saša.

Vest koja je odjeknula regionom o dolasku Svetlane Cece Ražnatović u žiri najgledanijeg šoua iznenadila je mnoge, a Saša je sada otkrio i kako je došlo do tog dogovora.

- Nisam je ja ubedio ona je pregovarala sa United mediom i oni su to dogovorili- tvrdi on.

Saša je otkrio i da li je mogao da pretpostavi da će Jelena napustiti žiri kao i u kakvim je odnosima sa njom.

- Iznenadila me je Jelenina odluka da napusti "Zvezde Granda" jer smo se dogovorili da će i ovu godinu da radi. Ovo je i moja poslednja godina u kojoj imam obavezu da radim, bio sam se i sa Jelenom dogovorio da ovu godinu odradimo, tako da jesam bio iznenađen- odgovorio je Saša, a zatim se osvrnuo na odnos sa bivšom članicom žirija.

- Ja sam u dobrim odnosima i ja vam tvrdim da će Jeleni biti žao što je otišla. Drago mi je što je došla Ceca ali bih voleo da je ostala i Jelena.



izvor: grand

Komentari: