Marija Šerifović o novoj sezoni i Cecinom dolasku... Vedra i raspoložena na snimanje nove sezone"Zvezda Granda" stigla je i Marija Šerifović, a nakon
Vedra i raspoložena na snimanje nove sezone"Zvezda Granda" stigla je i Marija Šerifović, a nakon dve uzastopne pobede najavila je neke promene od sledeće godine što se tiče samog takmičenja.

- Ja ću se maksimalno potruditi da se sa te tri krune oprostim u takmičenju, posle ću u publiku - našalila se Marija.

Poznato je da je Marija tokom prethodne sezone najbliža bila sa Jelenom Karleušom, te da smo često imali prilike da čujemo njihove šale i smeh, te su mnogi predpostavljali da će joj koleginica nedostajati.

- Jelena je neko ko je ostavio strašan pečat u ovom takmičenju i ono što smo mi postigle zajedno su strašne epske scene i sigurno je da će nedostajati, jer smo nas dve bile dva glavna cirkuzanta ovog šoua tako da "show must go on" i Jelena najbolje razume tu rečenicu, tako da Ceco veži se polećemo - rekla je Marija, pa prokomentarisala Cecin dolazak u žiri:

- Ceca i ja se poznajemo i poštujemo, sela je za naš sto pa ćemo videti kako će to ići. Ja privatno ne poznajem toliko dobro Cecu, ali smo se sretale, tako da ne znam šta ona samom šou može da pruži... Čitala sam razne komentare, okarakterisali su je kao mirnu ženu, tako da videćemo kako će se u ovom ludilu snaći, ali hajde da verujemo da hoće i da će sve biti super.izvor: grand

Komentari: