–Nikom neće biti jednostavno ni kandidatima, ni stručnom žiriju – konstatovala je voditeljka Sanja Kužet na početku emisije, a Saša Popović objasnio pravila u četvrtom kolu.

-Apsolutno si u pravu. Slušao sam probu, kandidati su toliko napredovali da će meni će biti najteže večeras. Imamo četiri emisije četvrtog kruga gde najviše može da prođe jednaest kandidata, što znači da pet njih ispada. Posle četvrte emisije imamo mogućnost da četiri kandidata iz te četiri emisije vratimo– rekao je Popović.

Mustafa Bidžan i Danijel Ajetović - (08. 04.)
Čast da otvore četvrti krug imali su Mustafa Bidžan i Danijel Ajetović koji su se vredno spremali i na samom početku oduševili žiri.

Mustafa, koji brani boje tima Đorđa Davida, predstavio se pesmama „Napiši jednu ljubavnu“ i „Pusti ritam“, dok je Milijev kandidat, Danijel, odabrao numere „Otvaram ti dušu“ i „Rekla mi je rekla“, a oba kadnidata osvojila su maksimalan broj glasova.

Saša Popović otkrio je kako se u prethodnom krugu lomio da li da pusti Mustafu ili Dušana Vukadinovića i kako nije pogrešio što je odabrao baš njega jer je ovog puta zablistao na sceni u punom sjaju, kada je odlučio da oba kandidata idu direktno dalje i dao reč Mariji.

– Dobri ste kandidati, vredni prolaska u sledeći krug, ali ako Mustafa bude ovako pevao drugu pesmu, bez života i falš u sledećem krugu moj glas nemaš. Kandidat broj dva, super si bio, sve na mestu,a li ja ću da poludim od tebe i prenatrpanih interpretacija, samo to ispravi– rekla je Šerifovićeva, što je navelo vrhovnog sudiju da preispita svoju odluku, nakon čega je Ceca dala svoj sud.

– Mustafa ja volim tvoje pevanje, tvoju energiju, dobro vladaš scenom. Zasluženi su šest glasova, samo tako nastavi. Danijele, ti znaš da pevaš, te sitnice sad, Bogu hvala da ih ima, ali mislim da ćeš ti poslušati Milijev savet i da će to biti super– objasnila je Ražnatovićka.

Bosanac je kratko istakao da su oboje dobri bili, a zatim u svom maniru Mustafi zamerio da je recitovao, dok je Danijela savetovao da se drži Adila.

Viki je takođe imala lepe reči za kandidate za koje je rekla da može da im nađe grepke, ali da ne želi jer se vidi napredak, što je potvrdila i Đurišićka.

– Bilo je grešaka, međutim neke stvari od od ove emsije ne smeju više da se dešavaju. Mustafa bilo je falša, ali si mnogo bolji od prošlog kruga, Danijele dobar si pevač ali ima tu da se poprave te sitnice– složila se Snežana.

Pre nego što je dao reč Ani Bekuti, Saša je zatražio da se isključe tasteri žiriju.

– Mustafa malo je bilo nesklada, ali ipak sam osetila emociju kojom si pevao, a Danijele dikcija je i dalje tvoj najveći problem- zaključila je Bekuta.

Đorđe David složio se sa komentarima žirija, dok je Mili rekao kako svakom pevaču može da se nađe greška i da su bili dobri.

Saša Popović dao je znak za glasanje, kada je ceo žiri odlučio da bojkotuje njegovu odluku i ne glasa, a iako je pokušao da ih nagovori da kažu kome daju prednost oni su i dalje odbijali i složili se da će mu odluku saopštiti na pauzi.

Popović je zatim upitao Mustafu da li više vole Cecu ili Mariju na šta je on odgovorio kako obe obožava, dok je Aetović iskreno odgovorio da više voli Milija od njega kada je došao kraj agoniji jer su obojica prošla direktno dalje.

Ena Radojičić i Željko Trbojević - (08. 04.)
Ena Radojičić u večerašnjem duelu ukrstila je glas sa Željkom Trbojevićem koji je ovog puta bio pevački nadmoćniji i osvojio maksimalan broj glasova, dok je Ena dobila tri glasa koja su je plasirala u baraž.

Pre nego što je dao reč članovima žirija, Saša Popović otrkio je kako nije verovao da će Željko ostvariti ovakav uspeh.

– Ovaj Željko je neverovatan tip. Kada si poslao video sa gitarom ja sam to samo onako prošao ovaj pojma nema i kada sam složio celu emisiju za celu godinu i video sam fali još jedan i razmišljam koga ću i kažem ajde nema pojma, ali neka popuni emisiju, ali vidi brate ti ode u peti krug. Ali kakav je ono video bio dve nule– priznao je Popović koji je zatim prebacio lopticu za komentarisanje Mariji.

– Željko, strava si i presladak i si i super ti je energija, ludilo. Jako je teško imati identitet, ti ga imaš i to je jako važno. Ena, mislim da je odabir pesama loš, ne možeš da pevaš Stoju, oavj krug je bio lošiji od prethodnog– obajsnila je Šerifovićeva, sa čim se složila i Ana Bekuta koja je dodala da su obe pesme koje je izvodila teške.

– Ena je bila loša, nem tu puno priče. Jako nesigurno. Lepa si zgodna si i imaš veliku šansu da prođež, Željko ti si bio odličan, na drugoj pesmi ja ne znam Mili gde ti nađe ovaj staromodan ritam, daj malo modernije napravite to, šalim se. Dečko i ja se razumemo, moj Londom i to, meni si bomba– kazao je Bosanac.

Ceca je istakla kako je Ena napredovala, ali da još uvek mora puno da radi, dok je Trbojeviću čestitala na sjajnom performansu.

Đorđe David složio se sa komentarima za Radojičićevu i dodao kako ima glas koji je morao da nagradi, a Željka je uporedio sa Đuletom iz grupe Van Gog ističući da je bio odličan i pokazao da može.

– U prvoj pesmi nismo te ništa razumeli, ti moraš samo temeljnije i drugačije da priđeš toj priči ne slažem se da ne možeš da pevaš Stoju. Dala sam ti glas za spas, jer smatarm da ne treba da ispadneš jer su ove greške popravljive– zaključila je Snežana.

Na kraju, Viki je pohvalila svoju kandidatkinju kako je napredovala i pronašla svoj stil što je bitno, dok je Mili ponosno vikao: „Bravo“ za svog kandidata koji je zablistao na velikoj sceni.

Mila Smiljković i Martina Jozinović - (08. 04.)
O spektaklu koji su na Grandovoj sceni priredile Mila Smiljković iz tima Đorđa Davida i Martina Jozinović kojoj je mentor Marija Šerifović, pričaće se još dugo.

Dve pretalentovane devojke priredile su pravu magiju u studiju, a žiri je to nagradio sa po šest glasova.

Sreću zbog njihovog uspeha nisu mogli da sakriju Marija i Đole, ali ni podrška takmičarki koja ih je bodrila iz Vojine sobe emocija.

-Ovde je već jasno da obe idu dalje! Šta da kažemo ovde ljudi?– rekao je Saša Popović, a njegova odluka nagrađena je gromoglasnim aplauzom.

-Bile su fantastične, nema šta drugo da se kaže- dobacila je Viki Miljković, a čestitkama se pridružila i Ceca.

-Ja sam mislio da će u ovom duelu Martina da pojede ovu kandidatkinju, ali svaka ti čast dušo moja, toliko si se borila i zaslužila si ovo- pohvalio je Saša devojku iz Đoletovog tima.

Istog stava bio je i Bosanac koji nije mogao da sakrije oduševljenje zbog spektakularnog duela.

-I ja sam to mislio, pogotovo kada se Martina pojavi s onim repom. Odlično je bilo, i stajling Bog zna kako, ma sve. Ja ocenjujem i to, i tu sam stručan- rekao je Bosanac zbog čega se Saša našalio da bi Boske trebao da pokrene novi biznis.

-Ja mislim da treba da otvoriš firmu „Boske stil“- našalio se Saša što je nasmejalo sve u studiju.

-Ja ti tvrdim da bih te ja obukao kako treba!- odbrusio je Bosanac.

Međutim takvi komentari nisu omeli Stojkovića da nastavi sa svojim obrazloženjem ovog fascinantnog duela.

-Za mene je danas otkrovenje kandidatkinja broj jedan, iz Đoletovog tima. Naročito u prvoj pesmi, to mi je bila fantazija, za moj ukus. Dinamika, ophođenje prema nama, intonativno savršeno, prelepa i mekana boja glasa. Uživao sam slušajući baladu. Bravo cura moja ne može bit’ bolja- oduševljen je bio Bosanac, a mnogi će priznati da je to retkost.

Ponosan mentor mlade Mile priznao je da su ozbiljno radili na pripremi ovog nastupa.

-To je ona devojčica što je ovde ostala bez glasa u prošlom kolu. Bili ste svi blagonakloni i ja sam to shvatio kao ozbiljan zadatak koji ste mi dali i mislim da smo to opravdali- prisetio se Đole.

S obzirom da se Martina izuzetno potrudila oko kostima pljuštale su pohvale i na račun izgleda, a posebno simpatično je bilo kada je Saša rekao da Mila liči na Anu Bekutu iz mladosti.

-Baš je lepa, pa ti si Ana bila lepotica– našalio se Saša, a Ana se odmah pobunila što priča u prošlom vremenu budući da je i danas izvanredno lepa žena.

-Ostavi ženu na miru!- branila je Mara, nakon čega je krenula šala i na račun izgleda Saše Popovića iz mladosti.

-Pa ja nisam služio vojsku zato što je granica bila 52 kilograma, a ja sam imao 49- otkrio je direktor.

Šalu na stranu, devojke su bile ispraćčene gromoglasnim aplauzom, a Marija Šerifović se zahvalila celom timu koji joj pomaže u radu sa Martinom Jozinović.

Nenad Kostov i Josip Nedić - (08. 04.)
Sve za lepotu i modu u „Zvezdama Granda“. Izgleda da su se tom parolom vodili Nenad Kostov iz Niša i Josip Nedić iz Orašja koji su svojim stajlingom iznenadili i oduševili sve u četvrtom krugu takmičenja.

U škjokičavoj jaknici i crnim pantalonama miljenik iz tima Cece Ražnatović otpevao je pesme „Lažu te ljubavi“ i „Fali mi ljubav“, dok je kandidat Viki Miljković oduševio sve bež pantalonama i belom košuljom sa zlatnim štrasom u kojim je izveo numere „Živi moje milo“ i „Koliba ili dvor“.

Kao nagrada za trud, upornost i talenat obojica su dobili maksimalnih šest glasova stručnog žirija „Zvezda Granda“, što je osim kandidata obradovala i njihove mentorke.

Nakon čestitki i slavlja prikazana je ženska podrška koju su oba takmičara večeras imali u sobi emocija Voje Nedeljkovića.

-Nediću, da li postoji neka devojka iz Orašja a da večeras nije došla u bekstejdž? – našalio se Saša Popović, a takmičar kroz osmeh potvrdio i ponosno pokazao svoju podršku.

U Vojinoj sobi emocija bila je i Nenadova supruga koja je otkrila da je termin za porođaj uskoro, tačnije 28. aprila.

-Znači tačno kad sam te pozvao posle audicije, supruga je zatrudnela. Saznali smo da će biti dečko, tako da u aprilu dobijamo novog člana – konstatovao je Popović.

Pre preglasavanja, Saša je dao reč Aleksandru Miliću Miliju koji je ukazao na par greškica kandidatima.

-To je više tehničko pitanje, ali mislim da je Nenad odlično. Josipe, koliko ti voliš muziku to je fantastično. Šta god da radiš, samo tako nastavi – poručio je Mili.

-Dva dobra kandidata, lepo vas je bilo i gledati i slušati, ali bih prednost dala drugom kandidatu- rekla je Snežana Đurišić, dok je Marija Šerifović primetila da Nenada grlo nije služilo u potpunosti.

-Nisi vladao sto posto svojim vokalom, nešto se u kontroli desilo, ali si kandidat kog volim-poručila je Marija Nenadu, dok je Josipu pohvalila i vedru energiju i stajling.

–Znaš da pevaš, ali za odabir pesama imam šta da kažem, ali sve ostalo je lepo – dodala je, a Popović se našalio kako će Bosna fešn (prim.aut Dragan Stojković Bosanac) da komentariše stajlinge takmičara.

Bosanac je istakao da su obojica egal i da bi trebalo da idu direktno u peti krug, a Anu Bekutu zanimalo je zašto nije pitao Josipa zbog čega su mu pantalone za jedan broj manje.

-Nisu manje, čak imam četiri prsta viška – odgovorio je Nedić, a Bekuta dodala da su uske.

-Onda su ti guzovi porasli- dobacio je Bosanac, a Nenad odgovorio da je takva garderoba.

–Ok, to su te streč jelanke- konstatovala je Bekuta, a Viki dodala da je takva moda.

Nikolina Milosavljević i Tamara Sibinčić - (08. 04.)
Za razliku od nedoumica u prethodnom takmičarskom duelu u večerašnjoj emisiji „Zvezde Granda“, ovoga puta žiri nije imao nikakvih nedoumica. Na scenu su izašli Nikolina Milosavljević iz tima Cece Ražnatović i Tamara Sibinčić koja se spremala kod Đorđa Davida.

Nikolina je osvojila 6 glasova i plasirala se direktno u sledeći krug izvevši pesme „Živim za to“ od Slađe Alegro i „Uzmi ili ostavi“ od Marine Živković, a Tamara je dobila 4 glasa žirija, a pesme koje je pevala, Leontininu „Takve više ne prave“ i „Ja za ljubav neću moliti“ od Nine Badrić, nisu zvučale ubedljivo u njenom izvođenju.

Snežana Đurišić je pohvalila nastup prve takmičarke za koju je rekla da je bilo intonativnih nesigurnosti ali da je sve naterala da je slušaju, i istakla da je bilo lepo „i da je slušaju i da je gledaju“ a potom se obratila drugoj takmičarki.

-Sve je to bilo lepo, dobar odabir pesama ali toliko intonativno nestabilna. Bilo bi šteta da ne prođeš dalje, želim ti sreću – poručila je Snežana.

Dragan Stojković Bosanac se žalio zašto njegovom prethodnom kanidadatu nije Snežana dala glas pa posle da ga kritikuje, rekavši da će to da zapamti.

-Sve što je rekla Snežana nema pojma. Bila si odlična, razdragana, sve si lepo optpevala kako ne treba i najblje si igrala i treba što više da igraš – našalio se Boske koji je glasao za obe kandidatkinje, a onda se uozbiljio:

-Nama treba i da igraju alo, a ne ko drvene Marije da stoje.

Viki MIljković je naglasila da je dala glas drugoj kandidatkinji kako bi je spasila od ispadanja.

-Ti na mene večeras nisi ostavila utisak a ako bih komentarisala pevanje bilo jekorektno. Nema tu mnogo mana. Potrudi se da nešto uradiš da bi se izdvojila iz gomile. Možeš, imaš lepu boju gasa ali si ravna linija – rekla je Viki.

Odlučnost je bila ključna da Marija Šerifović da glas prvoj kandidatkinji.

-Kandidatkinja broj jedan ima rešenost da želi da uspe, da ide daleko i da želi da u ovom poslu bude jako uspešna, što je jako važno – rekla je Marija koja je primetila da je kandidatkinja bila visoka malo u pesmi iz prevelike želje za uspehom, dok je drugoj takmičarki poručila da je sve tačno i lepo ali da nedostaje napad i autentičnost.

-Ja bih se ubila da dok pevam neko proverava telefon, gleda koliko ima sati. BItno je izazvati pažnju. To je ono što tebi nedostaje.

Drugačije mišljenje je imao Aleksandar Milić Mili.

-Meni su oni kao prethodna dva kandidata, samo u drugim pesmama. Prve pesme su im bile katastrofalne i bio sam siguran da neću dati glas. Kandidatkinja je bila relativno tačna u drugoj pesmi, i kada neko uspeva da se probudi istera do kraja, zato sam dao glas jer mislim da to treba podržati – obrazložio je Mili svoj stav.

Ani Bekuti se nije dopao nastup druge kanididatkinje:

-Otako si se pojavila na ovoj sceni ti nam ništa nisi dala, ništa nisi pokazala. Evo ti primer prve kandidatkinje kako se treba boriti i takmičiti. Ti imaš štofa, potencijala, opusti se i dođi do nas – poručila je Bekuta.

Saša Popović je primetio da Bosanac stalno ustaje i šeta dok drugi članovi žirija pričaju paga je upitao zašto to radi.

-Zato što me boli kičma pa mi je doktor preporučio da malo prošetam – odgovorio je Boske.

Završnu reč imali su mentori. Đorđe David je istakao da je na probi sve bilo suprotno.

-Prišao sam svojoj kandidatkinji koja je sjajno otpevala pesmu na kojoj je sada pala i rakao joj da nemaproblem, naročito u porešenju sa prvom kandidatkinjom koja nije mogla da se sastavi. Sad se dešava „mortal kombat“. Ova kao hijenaujeda ovu plastikuna stjdžu, ti u prvoj pesmi kao da te neko naterao da ovde izađeš. A onda u drugoj pesmi izađeš i uradiš ono što treba. Da li će nas prva pesma koštati videćemo – poručio je Đorđe svojoj kandidatkinji.

Ceca Ražnatović je čestitala prolazak svojoj takmičarki i obećala da će raditi još bolje za sledeći krug.

Jasmin Alijevski i Dejan Dačević - (08. 04.)
Večeras su na velikoj Grandovoj sceni kao sedmi par nastupila dva mladića, tridesetjednogodišnji Jasmin Alijevski i dvadesetrogodišnji Dejan Dačević.

Jasmin je kandidat iz tima Đorđe Davida, a Dejanov mentor je Marija Šerifović. Za ovaj krug Jasmin je odabrao „Dušo moja“ od Kemala Montena i „Loša zamena“ od Mišela Gvozdenovića, a Dejan „Da nemaš drugoga“ od Šabana Šaulića i „Nemoj druže“ koju u originalu peva Šerif Konjević.

Talentovanim mladićima podršku su iz bekstejdža pružali najbliži članovi porodice, a dule se završio sa po četiri glasa za svakog kandidata, pa nismu uspeli direktno da se plasiraju u naredni krug takmičenja.

Nakon nastupa, ovog puta kandidate je prva komentarisala Ana Bekuta.

-Kod prvog kandidata ne mogu da verujem da je njegov mentor dopustio da ovako dikcijski pevaš ove pesme. Čini mi se da sam ti uvek davala glasove, a ne znam čemu ovaj izlet. Mislim da je ovo promašaj dikcijski i tonski. Dejanu sam mogla da dam glas, ali sam videla da već ima četiri. U prvoj pesmi se nisi sastavio, nisam dobila potrebnu energiju od tebe – rekla je Ana sa kojom se složio i Dragan Stojković Bosanac:

-Zanima me šta je ovde uopšte bilo za glsanje? Do sada smo pošteno glasali. Žiri daje glasove kapom i šakom. Prvi kandidat nije bio dobar u prvoj pesmi, kao da je pevao pesmu Miše Kovača. Ovo nema opravdanje, ne može tako. Ne znam ko te je nagovorio da pevaš drugu pesmu, sve vreme si bio u falšu. Ovo je nakaradno. Kod drugog kandidata nije bilo napada u pesmi, izašao si iz intonacije. Druga pesma je bila jedan bućkuriš.

Viki se ovog puta nije slagala ni sa Bosancem niti sa Anom već je smatrala da su preterali sa kritikama.

–Ne kažem da je savršeno, ali mislim da ste preterali sa kritikama. Kao da je bila neka kataklizma, gledaocima ništa neće biti jasno. Ima istine, ali ne u toj meri. Napraviste od komarca magarca. Prvi kandidat je dobro otpevao prvu pesmu. Dejanu je prva pesma bila niska, zato si se tako razvlačio, druga je bila odlična – obajsnila je Viki, a sa njom se složila Ceca:

–Što se mene tiče mislim da je trebalo da dobijete više glasova, imali smo večeras i šestice koje su imali greške. Prvom kandidatu sam u startu dala glas, imao si energiju i svetlost. Sviđa mi se kako drugi kandidat peva narodnjake. Dala sam vam glasove i srećno – istakla je pevačica, a Mili je objasnio u čemu je večeras kod ova dva kandidata bio problem i zašto nisu uspeli da se direktno plasiraju u naredni krug takmičenja.

–Prvi kandidat kad izađe na scenu ja mu lociram dobre strane, fotogeničan je i dobro se ponaša na sceni, peva tačno. Mislim da ove pesme nisu za njega, ali da je veliki potencijal. Drugi kandidat mi je bio top -kratko je prokomentarisao Mili, a Snežana je dodala:

–Dala sam im glas, jer mislim da zaslužuju, ali se slažem i sa kolegama. Kemal Monteno se ne peva ovako. Generalno ste dva dobra kandidata koja su u prethodnim krugovima bila bolja nego što su sada.

Završnu reč imali su mentori, Đorđe David i Marija Šerifović.

–Upozorio sam mog kandidat da ukolio mu se ne budu videle šestice dok izvodi prvu pesmu, da će zvučati kao Uroš Nejaki i to se nažalost i dogodilo. Ljubavi pao si sa energijom, a to nisi smeo. Znam da si među najboljim kandidatima koji su se pojavili ove godine – istakao je roker, dok je Marija posavetovala svog kandidata:

-Vodi računa u baražu, ti to možeš. Budi fokusiran i napadni pesmu – poručila je Marija kandidatu.

Melis Jusić i Mia Smilljanić - (08. 04.)
Prva emisija četvrtog kruga se polako privodi kraju, a kao osmi par na Grandovoj sceni nastupili su Melis Jusić i Mia Smiljanić. Mladi i talentovani pevači dali su sve od sebe da se pokažu u najboljem svetlu i da opravdaju poverenje svojih mentora.

Melis je za večeras odabrao dve narodne pesme „Tebi koja si otišla“ i „Majko“, dok je Mia pevala dve pop numere „Kopriva“ i „Glasno glasnije“.

Iako su dali sve od sebe da se što bolje pokažu na samom startu četvrtog kruga, žiri je dao svoj sud koji u ovom trenutku nije povoljan za njih. Oba kandidata su dobila po tri glasa i za nekoliko minuta ponovo će pevati u baražu.

Žiri je nakon nastupa izneo niz kritika na račun njihovog pevanja, a svi su bili saglasni da su njih dvoje još uvek mladi i da im treba još muzičkog iskustva.

Na samom početku komentarisanja, Viki Miljković je iznela svoj stav, a istakla je da ovo glasanje nije realno i da je takmičarka iz tima njene kume Cece Ražnatović morala da dobije više glasova.

-Ovo nije realno, nema poentu i nije normalno. Melise, ja sam ti dala glas jer sam mislila da ti niko neće dati. Ovo zaista nije bilo dobro, ako me pitaš ima mnogo toga, spisak je dugačak i neću da ređam. Sa druge strane, mislim da je Mia morala da dobije bar pet glasova, a što ne i šest. Prva pesma je bila fenomenalna, druga može i da se diskutuje. Bolje dalje ništa da ne govorim, ovo nije realno – rekla je Viki.

Đorđe David je kroz svoje izlaganje dao nekoliko saveta mladim pevačima koji će im sigurno značiti u nastavku takmičenja ako u baražu prođu dalje.

-Ne sme da vas savlada umor, ne sme da vas pobedi čekanje. Tebe je pobedilo u totalu, nije te bilo jednostavna. Takmičarka broj dva, ovu ću Ceci da pripišem što me nisi zvala za matricu. Imam pravu matricu koja bi je baš onako pumpala. Odlično si otpevala, sve je to bilo odbro, ali mislim da nisi imala tu pomoć u matrici – dodao je Đorđe.

Marija je u svom komentaru istakla da malu prednost daje takmičarki, ali sa druge strane ipak od nje večeras Mia nije dobila podršku.

-Takmičara broj jedan nije služio glas, imao je dosta grešaka. Takmičarka broj dva ima možda laganu prednost, ali Mia zvučala si kao da si u nekom dečijem takmičenju, u nekim zvezdicama. Razumem da imaš samo 19. godina, ali moraš da shvatiš da su neki i sa 17. pobeđivali – kazala je ona.

Bosanac je u smom izlaganju rekao da je prvi takmičar odabrao pogrešne pesme, pa je priznao da je nagovarao Anu Bekutu da mu ona da glas, da on ne bi „kvario“ svoje glasanje.

-Ovakav program izabrati za tebe, ja se pitam zašto. Toliko ukrasa i u jednoj i u drugoj pesmi, sličnih ali to ni slučajno nije za tebe, od pucanja glasa, pa sve ostalo. Što se tiče druge kandidatkinje, vidi dušo moja, a to se odnosi i na sve mentore. Prva pesma od gospodina Al Dina, ja sam se čudio kako se napravila ovakava pesma, to je uzeto iz duhovne muzike bošnjaka. Ako se ne otpeva tako kao on, to zvuči kao zvezdice, nisi ti kriva, možda je kriva mentorka, koja ne zna genezu – rekao je on, a Ceca mu je odmah odgovorila:

-Ne znaš ni ti moju genezu koja će da te snađe posle ovoga, pa ćeš da videš genetičaru i geneze tvoje!

Nakon ove rasprave, Ana Bekuta je iznela svoje mišljenje, pa je ipak priznala da je za takmičara glasala po nagovoru Bosanca.

-Melise, ja sam dala treći glas tebi zbog Bosanca, on mi je rekao daj ti da ja ne kvarim, nisam glasao. Sve ti je već rečeno, ranije si malo bolje radio, bio si bezvoljan, nisam osetila taj duh borbe, samo si čekao da to sve prođe. Čim se tako doživi ovo, onda nema glasova, borba u svakom mometu i svakom krugu mora da bude, kao i u životu. Mia tebi sam dala glas jer se ti meni dopadaš, jeste to za Al Dinovu pesmu tačno, ali sam ti zbog duge pesme dala gals – rekla je Ana Bekuta.

Na kraju su mentorke dale svoje završne reči, dok je Saša Popović dodao da će večeras biti jedan od najtežih baraza. Imamo osam takmičara, a samo troje prolaze u naredni krug takmičenja.

-Melise, čuo si sve ono o čemu ti i ja pričamo stalno, a pogotovo smo pričali na poslednjoj probi. Ti ako nemaš volju bilo šta da radiš, onda treba da razmisliš da li to treba uopšte da radiš. Došao si prilično umoran, bez volje, znam da si u postu, selio si se, ima razloga zbog kojih si umoran. Ono što si večeras pevao, ni danas, ni juče na probi nije bilo, zato mi je žao. Smandrljao si tu drugu pesmu, ti si pevač koji može, koji zna da peva i ima lepu boju glasa. Ja te molim da tu pesmu otpevaš u baražu kako treba, daj sve od sebe – rekla je Snežana.

-Mia je trebala da dobije više glasova, ne mora šest. Nije mi bila energična u prvoj pesmi, ali je drugu jako lepo donela. Ona je dete koje se trudi, ali mislim da si trebala više glasova da imaš, i on je trebao da dobije više. Mislim da ste oštećeni oboje, ali uz vas sam u baražu – zaključila je Ceca.

U sledeći krug takmičenja plasirali su se: Mustafa Bidžan, Danijel Ajetović, Ena Radojičić, Željko Trbojević, Mila Smiljković, Martina Jozinović, Nenad Kostov, Josip Nedić, Mahir Petrović, Nikolina Milosavljević i Mia Smiljanić.

Komentari: