U žaru borbe mentori i članovi žirija najgledanijeg šou programa umeju žustro da brane svoje kandidate, pa čak i da se zbog njih posvađaju sa svojim k
U žaru borbe mentori i članovi žirija najgledanijeg šou programa umeju žustro da brane svoje kandidate, pa čak i da se zbog njih posvađaju sa svojim kolegama. A ove subote rasprave su bile baš žestoke. Pljuštale su uvrede, pale teške reči, pa čak i pretnje.

Marija Šerifović ove subote biće na ivici sa živcima, jer su je po svemu sudeći, kolege dosta iznervirale svojim odlukama kada je reč o glasanju.

- Jao vidi, vratila se Jelena Karleuša u žiri- šaljivo je konstatovao direktor, na šta je Šerifovićeva odgovorila- Ušla je, da.

Treći krug takmičenja ''Zvezde Granda'' polako se približava kraju te su članovi žirija, kao po običaju nešto nervozniji i borbeniji nego inače.

Kandidati koji su prošli u sledeći krug su: Emir Alić, Nikolina Perković, Luka Aleksić, Tamara Živković, Saša Žderi, Mirza Karabegović, Rizo Feratović, Nikola Đorđević, Anđela Petrušić, Nikolina Pejić, Marko Branković, Ivan Simić.

Komentari: