Orna za nove radne pobede! Baš tako možemo da opišemo raspoloženje i entuzijazam Viki Miljković u novoj sezoni "Zvezda Granda".

- Odmarala sam, bila sam 10 dana u Turskoj, mada mi je odmora još malo falilo. Ali puna sam neke pozitivne i dobre energije. Uvek kako počinje sezona i snimanja tu je neka doza adrenalina i napetosti, i svi smo znatiželjni kako ćemo krenuti. Dok ne sednemo u stolice, zaista ne znamo kako će biti. Sada imamo i promene u žiriju, tako me baš interesuje kako će sve ovo izgledati - izjavila je Viki pred početak prvog snimanja, pa se osvrnula na odluku Jelene Karleuše da napusti žiri i potez Grand produkcije da u šou dovede novu članicu.

- Posebno mi je drago što je to Ceca. Moram da se osvrnem i na to što je Jelena napustila žiri. Svako ima pravo da bira i menja posao, svako ima neku svoju matematiku. Mi smo kao ekipa funckionisali jako dobro, iako je to nekada bilo vrlo napeto i žustro i to nisu bile nameštene svađe, ali smo kao ekipa imali fantastične uspehe. Meni je žao bilo i kad je odlazio Šaban i Lukas i sada kada je otišla Jelena, ali mi je još draže što tu dolazi Ceca koja je moja kuma - rekla je Viki.



izvor: grand

Komentari: